Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Modern vakantiehuis in Wietzendorf met tuin

Max.  5   gasten
70m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 5  gasten
70m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (ingang, gang, open keuken(waterkoker, fornuis, oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), woon/eetkamer(TV(satelliet), eettafel, DVD-speler), toilet, berging)

Op de 1e etage: (slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(2x 1-pers. bed), slaapkamer(1-pers. bed), badkamer(douche, wastafel, toilet))

verwarming(CV, vloerverwarming), terras, tuin, tuinmeubilair, parking, kinderbed, kinderstoel

Midden op de Lüneburger Heide ligt dit vakantiehuis in het rustieke Wietzendorf. De woning beschikt over 3 slaapkamers en is ideaal voor een gezin.



De bezoekers kunnen vooral genieten van de prachtige natuur die te voet of per fiets (ruim 120 km fietspaden) ontdekt kan worden. Dicht bij vind je vrijetijdsparken zoals Heidepark Soltau (15 km), Serengetipark Hodenhagen (40 km), Vogelpark Walsrode (35 km), Magic park Verden en de mooie steden Hamburg (85 km), Hannover (85 km), Lüneburg (50 km) en het historische stadje Celle (40 km). Ook kan je hier zwemmen: als het koud is: in het subtropische zwembad en als het warm is aan het mooie strandmeer bij Südsee Camp (3 km).



Het vakantiehuis ligt op een fraai grondstuk met uitzicht over de weides en bosrand. De 2 onder 1 kap huizen zijn gebouwd in 2009 en zeer compleet, comfortabel en gezellig ingericht. Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren

Buitenshuis

Tuin
Parkeren
Terras

Badkamer

aparte wc's 1


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Waterkoker

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Satelliet / kabeltelevisie
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Terrasmeubilair
DVD-speler

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 5

1 eenpersoonskamer
2 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 2 km

2 km

Restaurant 2 km

2 km

Stadscentrum 2 km

2 km



Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Niet toegestaan.
Bedlinnen: Aanwezig.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Gratis.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


23 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,0 van 5
4.0 Inrichting
4.0 Prijs / kwaliteit
4.0 Service
4.0 Ligging
4.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Roland Oskam

4,0
4 4 4 4 4

Nette villa, ideaal voor 5 personen. Kwartiertje van HeidePark. Aardige ontvangst.

B De Graaf

4,0
4 4 4 4 4

Fijn ontvangst, rondleiding door de woning. Ramen open, zonwering naar beneden ivm warmte.

Steffi Rehork

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

erg leuke DHH op een rustige locatie

Marc Ebner

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Mooi, schoon huis, maar met een defecte verwarming

Thomas Lotze

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Ontvangen Vriendelijke We hebben 4 aangename vakantie in dit huis.

G.J. Van den Hoed

4,0
4 4 4 4 4

Aanbevelenswaardig is Bergen Belzen. Een herinnering monument waar veel mensen zijn omgekomen in de tweede wereldoorlog

.i groot Enzerink

4,0
4 4 4 4 4

Prima uitvalsbasis om te wandelen en te fietsen. In het dorp is er voldoende aanbod van winkels en andere faciliteiten.

Yarden Lahad

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Zeer goede ligging, uitstekend en groot huis, schoon en had alles wat we needen

Gillian Loogman

4,0
4 4 4 4 4

Luxe schoon vakantiehuis in een rustig beurt met veel fietspaden

René Engler

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Zeer mooi huis, rustige buurt. Kleine chique dorp waar je alles wat nodig is voor het dagelijks leven. Dicht bij Hamburg en Hannover. We hebben voelden ons heel goed.

Aafje van der Leij

4,0
4 4 4 4 4

Voor mensen die van natuur en dieren houden is hier veel te zien. Ook Hamburg is met een uur te bereiken (in het weekend) . In het dorp zijn 2 supermarkten, waarvan één vanaf de accommodatie lopend te bereiken is.

R.M. Jans

4,0
4 4 4 4 4

De naam is leuk, maar het is niet écht een park wat de naam wel doet vermoeden. Een prima huis, met alles aanwezig was je nodig hebt. Wel wat kleine vaatwasser voor 5 personen. Was erg warm in de periode dat wij er waren (hierdoor konden we praktisch niet normaal door de voordeur, die door de warmte enorm klemde). Jammer dat er dan geen horren voor de ramen zijn, zodat je 's avonds de ramen op kunt houden. Verder prima inrichting. Het schuurtje was rommelig met heel veel vuilniszakken van de bewoners van weken ervoor. De ophaaldienst kwam maar 1x per 2 weken? Gastvrouw was vriendelijk en behulpzaam. Keurige service. Was verder rustig. Wietzendorf is klein dorpje waar de dagelijkse boodschappen te koop zijn. Leuke bezienswaardigheden op korte afstand aanwezig. Tip Heidepark is binnen 10 minuten aan te rijden.

Hans-Joachim Schauer

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Zeer vriendelijke ontvangst bij aankomst. Leuk huisje met 5 bedden, maar heel weinig opbergruimte voor diverse kleding. Als je gedeeltelijk "uit je koffer leeft", is dat oké. Geweldige map met alle benodigde documenten over het huis en, dat was vooral goed, voldoende materiaal voor het plannen van dagtochten. Met de vele mogelijkheden in de omgeving hoef je je geen moment te vervelen

Thea de Moor

4,0
4 4 4 4 4

Het was wat onduidelijk of we moesten bellen of waar we ons moesten melden. Het zou prettig zijn dit bij de reservering duidelijk te vermelden. Gelukkig kwam de eigenaar de deur uit en hielp ons. Lastig is dat want het is niet bekend hoe laat je aankomt. Accommodatie is uitstekend en ligt in een rustig villawijkje dicht bij het kleine winkelcentrum met aan de achterkant ruim uitzicht over velden en bos.. Prima uitvalsvasis voor mooie fietstochten. Alleen fietsen over de Luneburgerheide is een ramp, slecht zand en kiezelpad.

Jacques Ebbers

4,0
4 4 4 4 4

Ericaheidepark is eigenlijk geen park waar huisjes staan. Gewoon 4 woningen in een nieuwe wijk. Wel perfect hoor voor mensen die voor de rust gaan en uitstekend als basis om fiets en-of wandeltrips te maken. Gelegenheden genoeg. Maar bij het woord park kun je iets anders verwachten. Wij waren zeer tevreden.

Mehnert

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

De woning is gelegen in een rustige locatie, weg van het verkeerslawaai. Winkels in de stad areall adequaat en snel. Excursies en bezienswaardigheden L. Heath zijn gemakkelijk te bereiken.

Jacques Ebbers

4,0
4 4 4 4 4

Ericaheidepark is eigenlijk geen park waar huisjes staan. Gewoon 4 woningen in een nieuwe wijk. Wel perfect hoor voor mensen die voor de rust gaan en uitstekend als basis om fiets en-of wandeltrips te maken. Gelegenheden genoeg.
Maar bij het woord park kun je iets anders verwachten.
Wij waren zeer tevreden.

Aafje van der Leij

4,0
4 4 4 4 4

Na een inspannende reis (met omwegen - veel files) kwamen we tot de ontdekking dat we ons vakantiehuis niet via de normale route met de auto konden bereiken. Het bleek dat alle straten rondom het huisje waren opgebroken. Gelukkig waren we er al eerder geweest en wisten we hoe het te voet te bereiken was. Na sleuteloverdracht bleek dat we via een omweg (was vanaf de kant waar wij het dorp in kwamen niet aangegeven) in het grasveld naast het huisje konden parkeren. Het huisje lag hoger dan het grasveld zodat we via een schuine kant (met gras en zand bedekt) omhoog moesten, we zijn hierbij met het binnenbrengen van de bagage prima geholpen door de beheerdster van het huisje. Nadat wij hadden aangegeven dat wij niet gelukkig waren met de klimpartij (rug- en knieproblemen) heeft men ons een provisorische trap gemaakt van pallets ingegraven in de schuine kant. Na een dag of drie konden we via de omweg ook niet meer bij het huisje komen en werd ons door de stratenmaker verteld dat er een boerenkarrespoor achter de huisjes langs liep om bij het parkeergrasveld te komen. In het huisje was alles prima in orde en de omgeving is prachtig. Er zijn in het dorp 2 Supermarkten aanwezig (1 zelfs op loopafstand). Al met al is ons de vakantie dit keer tegen gevallen, doordat niet alleen onze straat bij het huisje eruit lag en we de auto niet voor de deur konden parkeren, maar ook omdat men in heel Nedersaksen met de weg bezig is, zowel de snelwegen als de binnenwegen. Het was elke keer weer een verrassing via welke weg we weer terug konden naar het dorp (we hebben wel heeeeeeel veel van de omgeving gezien).

Henk Berg van den

4,0
4 4 4 4 4

Het verblijf in het gebied is ons goed bevallen. Er zijn voldoende mogelijkheden voor een bezoek aan steden (Celle, Luneburg, Munster) en andere centra (Bergen-Belsen, tankmuseum) ondanks het tijdstip van begin november.

R.M. Jans

4,0
4 4 4 4 4

De naam is leuk, maar het is niet écht een park wat de naam wel doet vermoeden. Een prima huis, met alles aanwezig was je nodig hebt.

Wel wat kleine vaatwasser voor 5 personen. Was erg warm in de periode dat wij er waren (hierdoor konden we praktisch niet normaal door de voordeur, die door de warmte enorm klemde). Jammer dat er dan geen horren voor de ramen zijn, zodat je 's avonds de ramen op kunt houden. Verder prima inrichting.

Het schuurtje was rommelig met heel veel vuilniszakken van de bewoners van weken ervoor. De ophaaldienst kwam maar 1x per 2 weken?

Gastvrouw was vriendelijk en behulpzaam. Keurige service.

Was verder rustig. Wietzendorf is klein dorpje waar de dagelijkse boodschappen te koop zijn. Leuke bezienswaardigheden op korte afstand aanwezig. Tip Heidepark is binnen 10 minuten aan te rijden.

Thea de Moor

4,0
4 4 4 4 4

Het was wat onduidelijk of we moesten bellen of waar we ons moesten melden. Het zou prettig zijn dit bij de reservering duidelijk te vermelden. Gelukkig kwam de eigenaar de deur uit en hielp ons. Lastig is dat want het is niet bekend hoe laat je aankomt.

Accommodatie is uitstekend en ligt in een rustig villawijkje dicht bij het kleine winkelcentrum met aan de achterkant ruim uitzicht over velden en bos.. Prima uitvalsvasis voor mooie fietstochten. Alleen fietsen over de Luneburgerheide is een ramp, slecht zand en kiezelpad.

Hans-Joachim Schauer

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Zeer vriendelijke ontvangst bij aankomst. Leuk huisje met 5 bedden, maar heel weinig opbergruimte voor diverse kleding. Als je gedeeltelijk "uit je koffer leeft", is dat oké. Geweldige map met alle benodigde documenten over het huis en, dat was vooral goed, voldoende materiaal voor het plannen van dagtochten. Met de vele mogelijkheden in de omgeving hoef je je geen moment te vervelen

Aafje van der Leij

4,0
4 4 4 4 4

Voor mensen die van natuur en dieren houden is hier veel te zien. Ook Hamburg is met een uur te bereiken (in het weekend) . In het dorp zijn 2 supermarkten, waarvan één vanaf de accommodatie lopend te bereiken is.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


meer informatie

Objectnummer: 304678

Laatst bijgewerkt: 09.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/304678.htm


«Modern vakantiehuis in Wietzendorf met tuin» krijgt een vakantiebeoordeling van 4 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 23 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat