Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Schilderachtig appartement met balkon

Max.  2   gasten
80m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 2  gasten
80m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Op de 1e etage: (woonkamer(TV(satelliet), stereo-installatie), woonkeuken(fornuis(4 kookplaten, keramisch, elektrisch), koffiezetapparaat(filtermaling), oven, magnetron, koelkast), slaapkamer(2-pers. bed), badkamer(ligbad, douche, wastafel, toilet))

fitnessruimte(gedeeld met andere gasten), balkon, tuinmeubilair, kinderbed, kinderstoel

Voortaan wil je nooit meer ergens anders heen op vakantie. Net buiten het bekende kuuroord Bad Pyrmont ligt het moderne en gerenoveerde vakantieverblijf Villa Rosenhof. De appartementen zijn gewaardeerd met 5 sterren en liggen op 3 autominuten van het centrum. In Villa Rosenhof bieden we zeer mooie en ruime appartementen van 80 m² tot 90 m², met 1 of 2 slaapkamers, een grote keuken, vaatwasser, woonkamer, doucheruimte/toilet en WiFi. Op de buitenterrassen en balkons kun je ontspannen in de zon of in de schaduw van de lindebomen.

Er zijn veel mogelijkheden voor uitstapjes in de omgeving: Hufeland Therme – het traditionele kuur- en wellnessbad, wandelen en nordic walking in de prachtige omgeving, een aantrekkelijk fietslandschap, Bad Pyrmont en een golfparadijs.

Je hebt een vrij uitzicht op het prachtige Weserbergland en bij elk appartement is een parkeerplaats en een garage tegen een meerprijs beschikbaar. De wasmachine en droger zijn tegen betaling beschikbaar in een aparte ruimte. Fietsen voor volwassenen en kinderen kunnen bij de verhuurder worden geleend en op verzoek kan er een ontbijt worden bijgeboekt.
Gelieve te registreren bij het boeken! Openbare oplaadstations voor elektrische auto's bevinden zich op ongeveer 500 m afstand op het terrein van benzinestation Huddelbusch.

De tevredenheid van onze gasten staat bij ons voorop.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Balkon Balkon
Kinderbed Kinderbed
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Balkon

Badkamer

aparte wc's 1


Keuken

4-pits kookplaat
Koelkast
Magnetron
Oven
Koffiezetapparaat
Keramische kookplaat

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Satelliet / kabeltelevisie
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Rookmelder
Terrasmeubilair
Hifi systeem

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 2

1 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 0.5 km

0.5 km

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Station 1.5 km

1.5 km



Recreatiemogelijkheden

Golfen
Paardrijden
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 12:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Niet toegestaan.
Bedlinnen: Aanwezig.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Gratis.
Ontbijt: € 12/persoon/nacht. (please reserve).
Parkeren: Garage € 6/nacht.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

De woning kan qua inrichting enigszins afwijken van de getoonde foto's, het comfortniveau is echter zoals beschreven


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


16 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,7 van 5
4.7 Inrichting
4.7 Prijs / kwaliteit
4.7 Service
4.7 Ligging
4.7 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Jana Hecht

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

Zeer mooi, groot appartement, zeer schoon. Alles wat je hartje begeert. Mooie grote tuin, zeer goed onderhouden. Aardige verhuurder. Omgeving ideaal om te wandelen of te fietsen.

Klein Hesselink BV

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

je wordt er goed ontvangen met uitleg over hoe het een en ander werkt en gaat. mooie complete keuken woonkamer en douch is ook prima.

Daan C Hogewoning

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

de Pyrmonter kaart is bijzonder goed bevallen en zeker aan te bevelen.

Willem H. Mooij

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

We hebben een heerlijke vakantie gehad. Erg vriendelijke ontvangst. De accommodatie was heel luxe en brandschoon. Dhr Reisig en zijn vrouw houden ook consequent rekening met corona regels. We hebben een heerlijke vakantie gehad, en hopen zeker nog een keer terug te gaan. We boeken al vele jaren bij Belvilla, en zijn altijd zeer tevreden. Belvilla is een fijne reisorganisatie en doen wat ze zeggen.

H. Kuitert

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Prettig ontvangen met goede uitleg. Het appartement was heel ruim, erg sfeervol en netjes, met de premiumvoucher leuke uitjes gemaakt en mooie omgeving gezien, ook heerlijk gegolfd met korting.

Carla Colijn

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

We hebben een hele fijne, rustige week gehad. Heerlijk appartement met veel ruimte en veel rust. We hadden een balkon met uitzicht op het dal. De mooie tuin die liefdevol verzorgd werd en mooi groen is, is voor een gedeelte ook beschikbaar voor de gasten. Ook werd er gezorgd voor een parasol op ons balkon, want het was net een hele warme en zonnige periode. De eigenaar denkt mee en is flexibel. Wij hebben het goed gehad. Een echte aanrader. Er is veel te zien in de buurt en daarnaast kun je er goed fietsen en wandelen. Ook Bad Pyrmont is een leuke plaats met een ruime door linden geflankeerde boulevard zonder auto's met goede restaurants. Ook winkelen in een straat in de schaduw van bomen waar alleen wandelaars en fietsers kunnen komen. Een verademing! Bedankt voor de oprechte en persoonlijke contact en voor het heerlijke ontbijt! Met vriendelijke groet, Ferd en Carla

H. Kuitert

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Prettig ontvangen met goede uitleg.

Het appartement was heel ruim, erg sfeervol en netjes, met de premiumvoucher leuke uitjes gemaakt en mooie omgeving gezien, ook heerlijk gegolfd met korting.

Enno Top

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Wij hebben hier een week gewoond en dit appartement voelt als een warme deken. De beheerders zijn ontzettend aardig en de compleetheid van het appartement is fantastisch. In combinatie met de schitterende omgeving is onze vakantie zeer geslaagd.

Marianne Bakker-Slierendrecht

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Vriendelijke gastheer. Ruim appartement in mooie klassieke villa. Complete uitrusting aanwezig, werkelijk niets gemist. Schitterend uitzicht. Bad-Pyrmont is een mooie stad met o.a. veel terrasjes aan de Hauptallee. Ook het Kurpark is de moeite waard.

E.M Eikelhof-Otten

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Zeer hartelijk ontvangst in een perfect vakantie appartement. Van de eigenaar ontvingen wij gratis de Premium card waardoor we gratis met de bus konden, e-bikes konden lenen en toegang kregen tot de thermen. De card geeft overigens nog veel meer kortingen! Wij kunnen niet anders zeggen dat dit een heerlijk vakantie adres is die we aanraden bij familie en vrienden en waar we zelf zeker nog eens heen zullen gaan.

Carla Colijn

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

We hebben een hele fijne, rustige week gehad. Heerlijk appartement met veel ruimte en veel rust. We hadden een balkon met uitzicht op het dal. De mooie tuin die liefdevol verzorgd werd en mooi groen is, is voor een gedeelte ook beschikbaar voor de gasten.
Ook werd er gezorgd voor een parasol op ons balkon, want het was net een hele warme en zonnige periode.
De eigenaar denkt mee en is flexibel. Wij hebben het goed gehad.
Een echte aanrader. Er is veel te zien in de buurt en daarnaast kun je er goed fietsen en wandelen. Ook Bad Pyrmont is een leuke plaats met een ruime door linden geflankeerde boulevard zonder auto's met goede restaurants. Ook winkelen in een straat in de schaduw van bomen waar alleen wandelaars en fietsers kunnen komen. Een verademing!

Bedankt voor de oprechte en persoonlijke contact en voor het heerlijke ontbijt!
Met vriendelijke groet, Ferd en Carla

Willem H. Mooij

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

We hebben een heerlijke vakantie gehad.

Erg vriendelijke ontvangst. De accommodatie was heel luxe en brandschoon. Dhr Reisig en zijn vrouw houden ook consequent rekening met corona regels. We hebben een heerlijke vakantie gehad, en hopen zeker nog een keer terug te gaan. We boeken al vele jaren bij Belvilla, en zijn altijd zeer tevreden. Belvilla is een fijne reisorganisatie en doen wat ze zeggen.

Enno Top

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Wij hebben hier een week gewoond en dit appartement voelt als een warme deken. De beheerders zijn ontzettend aardig en de compleetheid van het appartement is fantastisch. In combinatie met de schitterende omgeving is onze vakantie zeer geslaagd.

E.M Eikelhof-Otten

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Zeer hartelijk ontvangst in een perfect vakantie appartement. Van de eigenaar ontvingen wij gratis de Premium card waardoor we gratis met de bus konden, e-bikes konden lenen en toegang kregen tot de thermen. De card geeft overigens nog veel meer kortingen! Wij kunnen niet anders zeggen dat dit een heerlijk vakantie adres is die we aanraden bij familie en vrienden en waar we zelf zeker nog eens heen zullen gaan.

Marianne Bakker-Slierendrecht

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Vriendelijke gastheer. Ruim appartement in mooie klassieke villa. Complete uitrusting aanwezig, werkelijk niets gemist. Schitterend uitzicht. Bad-Pyrmont is een mooie stad met o.a. veel terrasjes aan de Hauptallee. Ook het Kurpark is de moeite waard.

Willem H. Mooij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

We hebben een heerlijke vakantie gehad.

Erg vriendelijke ontvangst. De accommodatie was heel luxe en brandschoon. Dhr Reisig en zijn vrouw houden ook consequent rekening met corona regels. We hebben een heerlijke vakantie gehad, en hopen zeker nog een keer terug te gaan. We boeken al vele jaren bij Belvilla, en zijn altijd zeer tevreden. Belvilla is een fijne reisorganisatie en doen wat ze zeggen.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie aan een meer

Objectnummer: 304691

Laatst bijgewerkt: 04.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/304691.htm


«Schilderachtig appartement met balkon» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.7 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 16 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven