Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

8-pers. vakantiehuis op steenworp van Moezel

Max.  8   gasten
180m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 8  gasten
180m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (hal(toilet), badkamer(douche, wastafel))

Op de 1e etage: (woonkamer(TV, zithoek, DVD-speler, stereo-installatie), keuken(eettafel, fornuis(4 kookplaten, elektrisch), 2x koffiezetapparaat(filtermaling, pads), oven, magnetron, afwasmachine, vriezer), slaapkamer(2-pers. bed), speelkamer(tafeltennistafel, tafelvoetbal))

Op de 2e etage: (slaapkamer(2x 1-pers. bed), slaapkamer(2-pers. bed, kinderbed), slaapkamer(2-pers. bed), badkamer(douche, wastafel, toilet))

wasdroger, wasmachine, balkon, tuinmeubilair

Dit ruime vakantiehuis voor 8 personen bevindt zich op slechts een steenworp afstand van de Moezel en is aan de rand van het dorpje Briedel gelegen. Met 4 slaapkamers is de woning ideaal voor vrienden, meerdere stellen of een familie. Vanaf het balkon op de 1e etage heb je rechtstreeks zicht op de Moezel.



Vanuit het huis wandel je zo het centrum van dit fascinerende wijndorpje in. Daarbij zijn met name de Himmeroder Hof, het voormalig raadhuis uit 1615 en de St. Martinskirche blikvangers. Daarnaast is het dorpje omgeven door de zogenaamde Brideler Schweiz: een wandelgebied met mooie rotspartijen, uitzichten en goed gemarkeerde wandelwegen. Een prachtige uitvalsbasis dus voor een weekendje aan de Moezel. Doordat Briedel omsloten is door de mooie landschappen van de Eifel en Hunsrück, kun je er ook uitstekend toeren met de motor of auto.



In de speelkamer vind je een tafeltennistafel en een tafelvoetbalspel. Daarnaast is er een wasmachine en een droger aanwezig.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Kinderbed Kinderbed
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Balkon
Speeltuin
Tafeltennis

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche

aparte wc's 1


Keuken

4-pits kookplaat
Vriesvak
Vaatwasser
Magnetron
Oven
Koffiezetapparaat

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Wasmachine
Wasdroger
Kinderbed
WiFi
Terrasmeubilair
DVD-speler
Hifi systeem

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 8

4 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 4 km

4 km

Restaurant 3 km

3 km

Stadscentrum 1 km

1 km


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 2; € 3,50/dier/nacht. Huisdieren dienen tijdens het boekingsproces te worden aangegeven i.v.m. beperkte beschikbaarheid.
Bedlinnen: Aanwezig.
Badhanddoeken: Zelf meenemen.
Keukenlinnen: Zelf meenemen.
Wifi: Gratis.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


38 Beoordelingen

Totale beoordeling

3,7 van 5
3.7 Inrichting
3.7 Prijs / kwaliteit
3.7 Service
3.7 Ligging
3.7 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Antje Stüber-Wendt

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Toon Duits

Kortom een huis met veel ruimte voor kinderen en volwassenen. Keuken en zithoek echt mooi, slaapkamers eenvoudig maar voldoende voor ons, de kamer met tafeltennis, tafelvoetbal, dartbord is geweldig maar de netheid van het huis laat veel te wensen over. De bovenste badkamer is echt stoffig, je hebt het gevoel dat je al weken geen poetslap hebt gezien, de afvoer in de douche is meer slecht dan goed, gelukkig is er een grote douche beneden die OK is. De kamers en trappen waren alleen slecht geveegd of gestofzuigd toen we aankwamen. Dit is echt geen fijne aankomst als je eerst de stofzuiger moet starten. Anders is het oké.

M Zandbergen

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Het huis was goed te vinden en de ontvangst vriendelijk. De accommodatie is qua indeling wat vreemd, maar goed schoon en de keuken is van alle gemakken voorzien. De omgeving is prachtig om te wandelen en te fietsen. Het dorpje is rustig en klein. Voor kleine kinderen vind ik het huis niet zo geschikt door de trappen en dat je altijd een trap op of af moet om naar het toilet te gaan.

Frank Buijs

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

een hele mooie locatie maar het huis zelf is redelijk basic.Jammer genoeg mijn borg werd niet terug betaald en ik moet maar zelf uitzoeken hoe ik me geld terug krijg!

Isabella Coppin

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Het huis is niet voor herhaling vatbaar vindt het te duur

WALTER HEYRMAN

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

We waren enkele uren te vroeg maar mochten toch al over het huisje beschikken. Tof van de eigenaars. De omgeving is zeer mooi met het uitzicht op de Moezel. Het huisje voldeed aan onze wensen.

herman vlogman

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Het huisje ligt mooi, met uitzicht op de moezel. Vanuit huis zijn al wandelingen te maken. Het huis is ruim. Ideaal voor een grote groep.

Peter Smolenaers

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Leuke omgeving. De accommedatie was naar verwachting, maar matig opgeleverd

Geertje Klijn

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Heerlijk plekje... Prima huis! Lekker ruim dakterras en voldoende ruimte in het huis

Kim Jakobsen

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Afslappende, skøn natur

Sander Booijink

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

De omgeving aan de Moesel, en het dorp Briedel zijn een prima uitvalsbasis voor een vakantie in dit fraaie gebied. Het huis waarin we verbleven was echter flink onder de maat. Het interieur en de inboedel waren nogal oud en vaak zelfs stuk. Maar met name de staat van de hygiëne was slecht. Voor een woning met een verplichte schoonmaak van €60,00 mag je meer verwachten.

H. Averink

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Wij zijn hier in de herfstvakantie naar toe geweest. Huisje is echt wel goed, ondanks vele negatieve reacties op de site. Het huisje is schoon, ruim genoeg en zeker leuk voor gezinnen. Omgeving is ook prachtig, direct aan de moezel!

M. Datema

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

We hebben aan Haus Briedel een prima uitvalsbasis gehad voor ons jaarlijkse uitje met een vriendengroep van 8 personen. De gezamenlijke leefruimte is een beetje krap, maar wel te doen. Als je van tv kijken houdt zoek dan wat anders, want er is alleen maar een DVD speler met een kleine LCD tv, maar geen aansluiting. Omgeving is prachtig, zeker bezien vanaf het water.

Heidi Torfs

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Briedel is een hele mooie plaats om te vertoeven. Vlakbij het winkelcentrum en de terrasjes van Zell enerzijds en anderzijds ben je direct in de prachtige bossen waar het heerlijk wandelen is. Onze accommodatie was super. Vooral de recreatieruimte (met shotterstafel en pingpongtafel) was geweldig. Enige minpuntje was dat er geen kabeltv was. Je kon wel dvd's bekijken.

Robert Sporen

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

leuk ouderwets dorp wel erg stil s avonds dus verder niks te doen puur voor rust lief hebbers

A. Groen

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Mooi ruim huis met zicht op de Moezel. Bedden zijn (zoals in veel vakantiehuizen) te klein voor volwassenen. Bedden van krap 2 meter zijn voor mensen als ik (1.87m) domweg te klein. Stoffer en blik ontbraken helaas. Wel DVD speler met beeldscherm maar geen TV aanwezig. De omgeving biedt gelukkig voldoende afleiding. Je kunt er heerlijk fietsen. Bij fietshuur in het dorp wel opletten! Van de 5 fietsen die we huurden waren er 2 met gebreken.

E van Beek

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Met onze kinderen en aanhang zijn we een weekje in Briedel geweest. Goede ontvangst, schoon huis met ruim voldoende inhoud voor 7 personen. Prachtig uitzicht en mooie omgeving, gewandeld en gefietst. Wie weet komen we nog eens terug. Fam. v. B.

claus decat

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

mooie vakantie we kenden de streek gaan jaarlijks op hotel nu de eerste maal een huis geboekt we waren er met 2 kinderen samen met vrienden met ook 2 kinderen het huis was niet zo proper vuile lakens lagen in de gang beddegoed lag niet klaar op bed we hebben de beheerder gesproken en deze heeft alles in orde gebracht. verder was het rond het huis wel echt een vuile boel vooral langs de zijkant het huiskan wel een grondige opknapbeurt gebruiken.

Wim Nuyts

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Eind september en dus was het uitermate rustig in dit dorpje ! Heel mooie omgeving , met mooie wandelingen in de buurt en de prachtige Moezel met zijn wijngaarden vlak voor de deur! De planwagenfahrt ( rondrit met een huifkar door de wijngaarden met wijnproeverij) is een echte aanrader! We hebben van ons weekend in dit huisje genoten!

Ben Kop

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Het huis ligt 50 meter van de Moezel. Je hebt een mooi uitzicht over de wijngaarden en de rivier. Het dorpje Briedel is prachtig. Leuk kerkje boven op de heuvel, klein centrum met gezellige straatjes. Je loopt onder de autoweg door naar een pontje dat je naar de overkant brengt. Leuk voor een wandeling langs de Moezel. Ook loop er een veilig fietspad langs de rivier. Cochem ligt in de buurt, met een mooie burcht hoog op de heuvels. Het huis heeft veel mogelijkheden. Ruime slaapkamers en leuke ruimte met tafeltennis. De zit kamer is klein voor 8 personen, de keuken ook. Het terras ligt heerlijk in de ochtend zon. Een nadeel is de zeer drukke weg op 10 meter afstand. Het is de doorgaande weg naar Zell en dat geeft overdag veel lawaai. Het huis ligt wel aan een rustig straatje, maar het geluid komt van de autoweg daarachter. Het bedden goed is erg synthetisch, wij hadden onze eigen overtrekken meegenomen en ook onze eigen kussens. De keuken is van alle gemakken voorzien en er is een bakkertje in het dorp. Ook een Toeristenbureau erg handig. De omgeving is wonder schoon.

Luc Roegiers

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Een prachtig huis, gelegen in een rustige buurt.Een prachtige omgeving. Niet ver weg van veel mooie ontdekking kwa cultuur, sport en andere.Een aanrader voor ieder.

J. Bouma

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Fijn ruim huis met zicht op de moezel. Geen tuin, maar die heb ik niet gemist. Vanuit het huis kun je mooi wandelen. Bij aankomst rook het wat naar stookolie, maar als je de ramen even openzet is dat zo weg...

Suzanna OBRIEN

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Toon Engels

Het huis was prima lekker groot netjes, ik zeg altijd je gaat er niet wonen als het maar schoon genoeg genoeg is en dat is het. In het stadje zelf is niets te doen, maar wel een prima uitvalbasis naar leuke plaatsen. Maar als je midden in de tam tam wilt zitten dan is dit niet de plek voor jou. Wel prachtig uitzicht. Echt prachtig. Winkels en restaurants in de buurt.

Frank J.M. Maas

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Het is een prima huis,.....maar verwacht er niet te veel van. Voor 4 slaapkamers ( 8 personen ) is er maar één ( 1 ) badkamer, dat betekent dat als een ieder een kwartiertje nodig heeft in de badkamer, we pas na 2 uur konden ontbijten met zijn allen! Dit was gewoon absurd! Daarnaast was de droger al een lange tijd kapot en op enkele slaapkamers waren enkele lampen kapot. Het onderhoud liet duidelijk te wensen over. Als uitvalsbasis om langs de Moezel de leuke steden en dorpen te bezoeken, beviel het prima. Wat heel erg leuk was, dat was het grote balkon met uitzicht op de Moezel. Jammer is het dat het best lawaaierig is omdat het huis zeer dicht aan de weg staat en ook jammer is dat het geen tuin heeft.

M. Datema

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

We hebben aan Haus Briedel een prima uitvalsbasis gehad voor ons jaarlijkse uitje met een vriendengroep van 8 personen. De gezamenlijke leefruimte is een beetje krap, maar wel te doen. Als je van tv kijken houdt zoek dan wat anders, want er is alleen maar een DVD speler met een kleine LCD tv, maar geen aansluiting.

Omgeving is prachtig, zeker bezien vanaf het water.

Suzanna OBRIEN

3,6
3.6 3.6 3.6 3.6 3.6
Toon Engels

Het huis was prima lekker groot netjes, ik zeg altijd je gaat er niet wonen als het maar schoon genoeg genoeg is en dat is het. In het stadje zelf is niets te doen, maar wel een prima uitvalbasis naar leuke plaatsen. Maar als je midden in de tam tam wilt zitten dan is dit niet de plek voor jou. Wel prachtig uitzicht. Echt prachtig. Winkels en restaurants in de buurt.

J. Bouma

3,6
3.6 3.6 3.6 3.6 3.6

Fijn ruim huis met zicht op de moezel. Geen tuin, maar die heb ik niet gemist.

Vanuit het huis kun je mooi wandelen.

Bij aankomst rook het wat naar stookolie, maar als je de ramen even openzet is dat zo weg...

Ben Kop

3,6
3.6 3.6 3.6 3.6 3.6

Het huis ligt 50 meter van de Moezel. Je hebt een mooi uitzicht over de wijngaarden en de rivier. Het dorpje Briedel is prachtig. Leuk kerkje boven op de heuvel, klein centrum met gezellige straatjes. Je loopt onder de autoweg door naar een pontje dat je naar de overkant brengt. Leuk voor een wandeling langs de Moezel. Ook loop er een veilig fietspad langs de rivier. Cochem ligt in de buurt, met een mooie burcht hoog op de heuvels.
Het huis heeft veel mogelijkheden. Ruime slaapkamers en leuke ruimte met tafeltennis. De zit kamer is klein voor 8 personen, de keuken ook. Het terras ligt heerlijk in de ochtend zon.
Een nadeel is de zeer drukke weg op 10 meter afstand. Het is de doorgaande weg naar Zell en dat geeft overdag veel lawaai. Het huis ligt wel aan een rustig straatje, maar het geluid komt van de autoweg daarachter. Het bedden goed is erg synthetisch, wij hadden onze eigen overtrekken meegenomen en ook onze eigen kussens.
De keuken is van alle gemakken voorzien en er is een bakkertje in het dorp. Ook een Toeristenbureau erg handig. De omgeving is wonder schoon.

Wim Nuyts

3,6
3.6 3.6 3.6 3.6 3.6

Eind september en dus was het uitermate rustig in dit dorpje !
Heel mooie omgeving , met mooie wandelingen in de buurt en de prachtige Moezel met zijn wijngaarden vlak voor de deur!
De planwagenfahrt ( rondrit met een huifkar door de wijngaarden met wijnproeverij) is een echte aanrader!
We hebben van ons weekend in dit huisje genoten!

claus decat

3,6
3.6 3.6 3.6 3.6 3.6

mooie vakantie we kenden de streek gaan jaarlijks op hotel
nu de eerste maal een huis geboekt we waren er met 2 kinderen samen met vrienden met ook 2 kinderen
het huis was niet zo proper vuile lakens lagen in de gang beddegoed lag niet klaar op bed
we hebben de beheerder gesproken en deze heeft alles in orde gebracht.
verder was het rond het huis wel echt een vuile boel vooral langs de zijkant
het huiskan wel een grondige opknapbeurt gebruiken.

E van Beek

3,6
3.6 3.6 3.6 3.6 3.6

Met onze kinderen en aanhang zijn we een weekje in Briedel geweest. Goede ontvangst, schoon huis met ruim voldoende inhoud voor 7 personen.

Prachtig uitzicht en mooie omgeving, gewandeld en gefietst.

Wie weet komen we nog eens terug.

Fam. v. B.

Frank J.M. Maas

3,6
3.6 3.6 3.6 3.6 3.6

Het is een prima huis,.....maar verwacht er niet te veel van. Voor 4 slaapkamers ( 8 personen ) is er maar één ( 1 ) badkamer, dat betekent dat als een ieder een kwartiertje nodig heeft in de badkamer, we pas na 2 uur konden ontbijten met zijn allen! Dit was gewoon absurd! Daarnaast was de droger al een lange tijd kapot en op enkele slaapkamers waren enkele lampen kapot. Het onderhoud liet duidelijk te wensen over. Als uitvalsbasis om langs de Moezel de leuke steden en dorpen te bezoeken, beviel het prima. Wat heel erg leuk was, dat was het grote balkon met uitzicht op de Moezel. Jammer is het dat het best lawaaierig is omdat het huis zeer dicht aan de weg staat en ook jammer is dat het geen tuin heeft.

A. Groen

3,6
3.6 3.6 3.6 3.6 3.6

Mooi ruim huis met zicht op de Moezel. Bedden zijn (zoals in veel vakantiehuizen) te klein voor volwassenen. Bedden van krap 2 meter zijn voor mensen als ik (1.87m) domweg te klein.

Stoffer en blik ontbraken helaas. Wel DVD speler met beeldscherm maar geen TV aanwezig. De omgeving biedt gelukkig voldoende afleiding.

Je kunt er heerlijk fietsen. Bij fietshuur in het dorp wel opletten! Van de 5 fietsen die we huurden waren er 2 met gebreken.

Heidi Torfs

3,6
3.6 3.6 3.6 3.6 3.6

Briedel is een hele mooie plaats om te vertoeven. Vlakbij het winkelcentrum en de terrasjes van Zell enerzijds en anderzijds ben je direct in de prachtige bossen waar het heerlijk wandelen is. Onze accommodatie was super. Vooral de recreatieruimte (met shotterstafel en pingpongtafel) was geweldig. Enige minpuntje was dat er geen kabeltv was. Je kon wel dvd's bekijken.

H. Averink

3,6
3.6 3.6 3.6 3.6 3.6

Wij zijn hier in de herfstvakantie naar toe geweest. Huisje is echt wel goed, ondanks vele negatieve reacties op de site. Het huisje is schoon, ruim genoeg en zeker leuk voor gezinnen.

Omgeving is ook prachtig, direct aan de moezel!

Sander Booijink

3,6
3.6 3.6 3.6 3.6 3.6

De omgeving aan de Moesel, en het dorp Briedel zijn een prima uitvalsbasis voor een vakantie in dit fraaie gebied.

Het huis waarin we verbleven was echter flink onder de maat. Het interieur en de inboedel waren nogal oud en vaak zelfs stuk. Maar met name de staat van de hygiëne was slecht. Voor een woning met een verplichte schoonmaak van €60,00 mag je meer verwachten.

M Zandbergen

3,6
3.6 3.6 3.6 3.6 3.6

Het huis was goed te vinden en de ontvangst vriendelijk.

De accommodatie is qua indeling wat vreemd, maar goed schoon en de keuken is van alle gemakken voorzien. De omgeving is prachtig om te wandelen en te fietsen.

Het dorpje is rustig en klein. Voor kleine kinderen vind ik het huis niet zo geschikt door de trappen en dat je altijd een trap op of af moet om naar het toilet te gaan.

Antje Stüber-Wendt

3,6
3.6 3.6 3.6 3.6 3.6
Toon Duits

Kortom een huis met veel ruimte voor kinderen en volwassenen. Keuken en zithoek echt mooi, slaapkamers eenvoudig maar voldoende voor ons, de kamer met tafeltennis, tafelvoetbal, dartbord is geweldig maar de netheid van het huis laat veel te wensen over. De bovenste badkamer is echt stoffig, je hebt het gevoel dat je al weken geen poetslap hebt gezien, de afvoer in de douche is meer slecht dan goed, gelukkig is er een grote douche beneden die OK is. De kamers en trappen waren alleen slecht geveegd of gestofzuigd toen we aankwamen. Dit is echt geen fijne aankomst als je eerst de stofzuiger moet starten. Anders is het oké.

M. Datema

3,6
3.6 3.6 3.6 3.6 3.6

We hebben aan Haus Briedel een prima uitvalsbasis gehad voor ons jaarlijkse uitje met een vriendengroep van 8 personen. De gezamenlijke leefruimte is een beetje krap, maar wel te doen. Als je van tv kijken houdt zoek dan wat anders, want er is alleen maar een DVD speler met een kleine LCD tv, maar geen aansluiting.

Omgeving is prachtig, zeker bezien vanaf het water.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

meer informatie

Objectnummer: 305280

Laatst bijgewerkt: 18.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/305280.htm


«8-pers. vakantiehuis op steenworp van Moezel» krijgt een vakantiebeoordeling van 3.7 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 38 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven