Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Leuk vakantiehuis bij skigebied

Max.  20   gasten
230m²  Woonoppervlakte
7 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 20  gasten
230m²
7 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (woonkeuken(1-pers. slaapbank, TV(satelliet), oven, koel-/vriescombinatie), slaapkamer(1-pers. bed, 2-pers. bed), slaapkamer(2-pers. bed, kinderbed), slaapkamer(twijfelaar(140 x 200 cm)), badkamer(douche, toilet, wasmachine(tegen betaling)), overloop, terras)

Op de 1e etage: (woonkamer(2-pers. slaapbank, TV(satelliet)), open keuken(oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), woonkeuken, slaapkamer(stapelbed, kinderbed), slaapkamer(1-pers. bed, 2-pers. bed), slaapkamer(2x 1-pers. bed), badkamer(douche, toilet), toilet, balkon)

Op de 2e etage: (galerij slaapkamer(4x 1-pers. bed, 3x 1-pers. onderschuifbed), badkamer(ligbad, douche, 2x wastafel, toilet))

tuin, tuinmeubilair, BBQ, parking, 3x kinderstoel, kinderbox

Dit sfeervolle vakantiehuis in het Sauerland bij de oosterburen ligt vlak bij een skigebied en is voorzien van een kinderbox. Je kunt maximaal 2 huisdieren meenemen op vakantie en er zijn 7 slaapkamers waar 20 personen in kunnen verblijven. Dit is een goede optie voor actieve vakantiegangers.



Start de dag met een frisse wandeling in het bos, dat ongeveer 1 km van de accommodatie vandaan ligt. Je kunt de dagelijkse boodschappen halen bij de supermarkt 5 km verderop en er is een leuk restaurantje te vinden op tevens 5 km van het verblijf.



De accommodatie is voorzien van een badkamer met onder andere een douche en een wastafel. Als je een avond niet uit eten wilt gaan, kun je zelf een heerlijk diner bereiden in de keuken. De tuin is ingericht met sfeervol tuinmeubilair en je kunt een heerlijk stuk vlees grillen op de barbecue. Er is een parkeerplaats voor je auto aanwezig.



Op ongeveer 5 km afstand vind je de dichtstbijzijnde bushalte.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon

Buitenshuis

Balkon
Tuin
Barbecue
Speeltuin
Parkeren
Terras

Badkamer

aparte wc's 3


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Satelliet / kabeltelevisie
Wasmachine
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 20

7 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Skilift 10 km

10 km

Supermarkt 5 km

5 km

Restaurant 5 km

5 km

Stadscentrum 5 km

5 km



Recreatiemogelijkheden

Skiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Borgsom: € 200 terug 14 dagen na vertrek. U dient de borg contant te betalen bij aankomst.
Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 2; € 5/dier/nacht. Huisdieren alleen geaccepteerd indien voor aankomst opgegeven.
Bedlinnen: Mogelijkheid te huren per pakket, € 12 p.p./verblijf.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Inclusief in het geval dat u een linnenpakket huurt.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Gratis.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


22 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,4 van 5
4.4 Inrichting
4.4 Prijs / kwaliteit
4.4 Service
4.4 Ligging
4.4 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Gea Zwiers

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Gastvrij ontvangst, huis is netjes en schoon. Goede bedden. Van ons een dikke tien.

Sven Roosen

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Ein sehr schönes und großes Haus, sehr sauber, mit viel Geschirr, Besteck, Pfannen und Töpfen, für Leute, die wie uns gerne selbst kochen. Mehrere Kühl- und Gefrieroptionen. Auch sehr kinderfreundlich, mit Babybetten in 2 Größen und einer Kindersicherung an der Treppe. Ausreichend Parkplätze für mehrere Autos. Sehr freundlicher Empfang durch Vater und Tochter. Guter Supermarkt REWE in 10 Autominuten erreichbar. Schöne Aussicht von den verschiedenen Terrassen des Hauses auf das Dorf. Einfach empfehlenswert. Danke an Familie Rehne von Famile Roosen und Freunde!

Marco Nezi

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Geweldig vakantiehuis in een prachtige omgeving en met een fantastisch uitzicht! We hebben erg genoten van het lange weekend hier. De gastheren zijn vriendelijk en flexibel en streven altijd naar het welzijn van de gasten.

Hans Dieleman

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Vakantiehuis is ruim voorzien van inventaris. Rustig gelegen met een schitterend uitzicht. Het pand is wat verouderd; het houtwerk aan de buitenkant verdient onderhoud.

Piet Bolscher

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Lekker ruim huis. We zijn hier met 17 personen geweest; kinderen en kleinkinderen. Het huis staat wat buitenaf, we liepen zo het bos in. De keukeninventaris was heel compleet. Aanrechtoppervlakte wat klein voor zo'n groot gezelschap. Beneden was nog wel een tweede keuken. We hebben een fijne week gehad.

Friedrich Probst

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Aardige verhuurders, rustig en afgelegen huis, perfect voor mensen die dicht bij de natuur willen zijn. Toch is veel met de auto snel en gemakkelijk te bereiken. De dichtstbijzijnde grote stad Korbach ligt op 20 minuten rijden met de auto.

A Kersbergen

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Hartelijk ontvangst door de eigenaars. Deze hebben ons een rondleiding gegeven en allerlei tips voor de omgeving gegeven. Huis staat op een mooie pllek was schoon,goede bedden, alles was aanwezig. uitzicht is grandioos. Rustige omgeving,je loopt achter het huis de natuur in,waar je kans hebt om herten en ander wild te zien althans : wij hebben er verschillende gezien. Je kan er prachtig wandelen en verschillende routes beginnen in het dorpje. Kortom wij hebben een prachtige vakantie gehad.

anita kothen

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

De eigenaren heel vriendelijk, en huis was mooi en groot. Alles is aanwezig. Wintersport ondanks 10 graden goed mogelijk. Veel pistes in de buurt. Ook voor beginners en zeker gevorderden. Willingen leuke stad.

Charlotte Vellenga

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Een heel goed huis met voldoende ruimte. Grote slaapkamers en drie badkamers. Rustig gelegen, niet al te ver van Winterberg. Mooie weg daar naartoe , zeker nu met de sneeuw. Winterbanden zijn wel een vereiste.

Jaap van Pijkeren

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Het was prima alleen het heeft 3 dagen geregend.

heidi vanderhaegen

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

goede ontvangst, behulpzame eigenaars. zeer ruim huis en goed voorzien. mooie ligging. zeer netjes ook. enige minpunten was weinig druk op het water (douche) keuken was zeer goed uitgerust, maar voor twintig personen zou ik er toch niet willen koken wegens beperkte werkruimte

N van Roon

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Mooi huis en mooie omgeving. 15min. naar Willingen. Ook mooi wandelen in de omgeving van het huis.

J Verboon

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Wij hebben weer een heerlijk motorweekend gehad. Het huis was voor iedereen perfect. Ook lekker dat er kinderbedjes en kinderstoelen stonden. Je kunt bij dit huis ook heerlijk buiten zitten.

Desiree Douma

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Met 3 gezinnen in dit huis verbleven. Ideaal, zoveel ruimte. Genoeg badkamers, toiletten, bedden en ruimte in de woonkeuken. Wij hebben maar 1 keuken gebruikt. Beneden in de keuken is de ruimte wat beperkt. Met 9 personen was het echt supergoed vertoeven!! De inrichting is wat ouderwets, maar alles is aanwezig. Niks te klagen, de vakantie was veel te kort. Wij waren er om te skien in Winterberg en Willingen. Het ligt mooi centraal tussen deze 2 plekken in. Toch ben je snel 15-30 minuten onderweg. Een aanrader is nog een vroege ochtendwandeling over het pad direct achter het huis, waar veel herten te zien zijn. Schitterend! Omdat er veel sneeuw viel, konden we in de eigen tuin skiën en sleeën. Heel leuk.

Tim Verduyckt

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

In maart 2014 met 3 jonge gezinnen (6 kinderen tussen 4 en 9) een weekje op skivakantie geweest naar dit ruime huis. We hebben maar de helft benut van het huis, zoveel ruimte en mogelijkheden waren er. We werden vriendelijk onthaald en alles werd prima uitgelegd. Het enige wat deze week ontbrak was sneeuw, maar ach, dat mocht de pret niet drukken. Het was een erg gezellige week met z'n allen in dit leuke huis

J Snoek

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Heerlijk gemountainbiked op de vele uitgepijlde routes. Ook lekker gekookt en gegeten in het huis.

W.A Woywadt

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Rustige ligging, goede slaapkamers, mooie badkamers Geen w-lan, buis-tv's zonder Fb, kleine keuken voor 20 personen, kleine woonkamer

M. Bal

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Een weekend doorgebracht met 20 personen in dit huis. Rustig gelegen, vriendelijk eigenaar en goed verzorgd. Netjes schoon en compleet. Enige nadeel is de afstand tot winterberg om te gaan skien.

Miranda Stegeman

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

ruim en keurig huis. Mooi gelegen, aan de rand van dorp, met prachtig uitzicht over de omliggende bergen. Groot huis, voldoende ruime kamers. Ruimte voor de grote keukentafel is wat aan de kleine kant. Voorzieningen (keuken met apparatuur en badkamers) zijn netjes verzorgd

D.A.G. Van der Kolk

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Mooi groepenhuis, maar 20 personen is eigenlijk een beetje veel behalve als er kleine kinderen bij zijn. Oprijlaan van uit het dorp is zeer slecht en is stuk gereden door zwaar transport. Laatste stuk een overhaakse bocht met een diepe geul alleen te nemen door ervaren motorrijders. Voor verlaagde auto's bijna niet te nemen.

A. van Herk

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Het huis is erg schoon en netjes. Je hebt veel privacy. Alles is aanwezig wat nodig is voor een goede vakantie. Vriendelijke eigenares. Je woont in dit huisje zowel vrij en opzich zelf maar je woont toch ook in de bewoonde wereld!! Zeker een aanrade!

F. Thielen

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

We zijn het weekend van koninginnedag 2009 in dit mooie huis geweest met ouders, kinderen en kleinkinderen( 20 personen). Het huis is ruim, met een grote tuin erbij: alles binnen de rand van bomen op de foto hoort bij het huis. Het ligt helemaal vrij aan de rand van een klein dorpje, op de grens van weiland en bos. Volop parkeerruimte. In de buurt is veel te ondernemen zowel bij goed als slecht weer. De vvv in medebach had goede tips voor ons. De slaapkamers zijn ruim. Op elke verdieping is een badkamer en toilet. Er zijn twee keukens, een op de begane grond en een op de eerste verdieping. Wij hebben een tuintafel erbij gezet in de eetkamer op de eerste verdieping om er met twintig personen te kunnen eten. Beneden alleen de koelkast gebruikt van de keuken. Zitkamer op eerste verdieping is niet groot maar we pasten er in. Zitkamer beneden niet gebruikt. Achter het huis is een terras met vuurkorf en barbeque waar we ook in de avond nog buiten gezeten hebben. In de buurt voldoende supermarkten. Bakker in dorpje op ongeveer 1 km, die in de zomer ook op zondag open is. Wij zijn nu uitgeweken naar een bakker in een dorpje in de buurt die op zondag open was. Op 300 m van het huis zit een restaurant met terras. We hebben het er goed naar onze zin gehad en komen vast nog eens terug. Ook in de winter leuk, dan kun je met een sleetje in de tuin naar beneden glijden.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 305502

Laatst bijgewerkt: 28.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/305502.htm


«Leuk vakantiehuis bij skigebied» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.4 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 22 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven