Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiewoning in Malsburg-Marzell met eigen...

Max.  3   gasten
64m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 3  gasten
64m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (ingang, keuken(waterkoker, broodrooster, fornuis(4 kookplaten, keramisch, elektrisch), koffiezetapparaat(filtermaling), oven, afwasmachine, koelkast(+ vriesvak)), woon/eetkamer(2-pers. slaapbank, TV(flatscreen, satelliet), eettafel, kachel(oven), radio), slaapkamer(2-pers. bed), badkamer(douche, wastafel, haardroger), toilet(wastafel))

wasmachine(gedeeld met eigenaar, tegen betaling), verwarming(hout, olie), terras(privé, 10 m2), tuin(privé, omheind, 80 m2), tuinmeubilair, BBQ(houtskool), parking, parasol, strijkplank, gezelschapsspellen, speelgoed, Zonnescherm

Deze gezellige vakantiewoning in Malsburg-Marzell is perfect voor een klein gezin of een kleine groep vrienden die het Zwarte Woud willen verkennen en schilderachtige wandelingen willen maken. Je kunt genieten van het uitzicht vanaf het terras en de tuin en uitkijken naar een barbecue en ligstoelen.

Malsburg-Marzell ligt in het zuidwesten van het Zwarte Woud en biedt een verscheidenheid aan activiteiten binnen een paar kilometer. Van tennis, golf, paardrijden en vissen tot skiën en langlaufen in de winter, er is voor elk wat wils. Het natuurreservaat Nonnenmattweiher of het Vitra Design Museum zijn interessante uitstapjes. Basel in Zwitserland ligt ook op slechts 36 kilometer afstand.

De vakantiewoning beschikt over een charmante woon/eetkamer met een tegelkachel, flatscreentelevisie en een slaapbank voor twee personen, een goed uitgeruste keuken en een onlangs gerenoveerde badkamer. Door de lage plafonds in het huis is de flat "avontuurlijk" voor lange mensen. Er is ook een wasmachine beschikbaar tegen een vergoeding, die wordt gedeeld met de eigenaar. Er is parkeergelegenheid op het terrein.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Parkeren Parkeren

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Parkeren
Tennisbaan
Terras
tuin met schutting

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

4-pits kookplaat
Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Broodrooster
Keramische kookplaat

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Radio
Satelliet / kabeltelevisie
Wasmachine
WiFi
Strijkplank
Haardroger
Parasol
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 3

1 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 0.5 km

0.5 km

Skilift 10 km

10 km

Supermarkt 10 km

10 km

Restaurant 3.9 km

3.9 km

Stadscentrum 0.6 km

0.6 km

Bus 0.3 km

0.3 km

Luchthaven 33 km

33 km

Station 10 km

10 km

Snelweg-afrit 22 km

22 km



Recreatiemogelijkheden

Golfen
Paardrijden
Skiën
Tennis
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 1; € 10/nacht.
Bedlinnen: Aanwezig.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Gratis.
Hout: € 4/pakket.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


19 Beoordelingen

Totale beoordeling

3,7 van 5
3.7 Inrichting
3.7 Prijs / kwaliteit
3.7 Service
3.7 Ligging
3.7 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

B Van der vet

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Fijn onderhouden vakantiewoning. Ideaal voor doorreis richting Italië of als vakantiebestemming voor natuurliefhebbers. Een omheind stuk tuin wat ideaal is voor wanneer je de hond mee hebt.

Aouatif Bedouch

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Het was een hele mooie ervaring. Het uitzicht was prachtig en de ligging was perfect. We zijn tot rust gekomen en de eigenaren waren lief en behulpzaam.

Dolf Ploeg

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Mooie ruime vakantiewoning met veel privacy en een mooi uitzicht over het dorp

Cynthia Canninga

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Een pittoresk en charmant appartement met zeer gastvrije eigenaren. Een prachtige omgeving waar voldoende te doen is.

Marcel Sikkes

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

huisje was vies. slechte service huiseigenaar wegen werden opgebroken waardoor er grote omwegen gereden moesten worden om ergens te komen

Gerard Schipper

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Mijn excuses voor het verwende en ongepaste gedrag van fam Mans in hun review, namens mij als mede-Nederlander. De geschreven review van fam Mans is zeer onterecht. Wanneer je last hebt van een vlekje of een spinnenweb, kom dan niet naar de natuur en de bergen maar boek een vakantie naar een hippe stad met steriel hotel. Schande dat ze eerder zijn vertrokken. Zoek je een prachtige omgeving in de bergen. Een zeer pittoresk schattig huisje in de bossen? Dit is de plek waar je moet zijn. Prachtige natuur, zeer vriendelijk mensen wonen in de omgeving. De eigenaren van het huisje doen alles voor een prettig verblijf, uitstekende service en zeer vriendelijk. Het huisje is ruim, verzorgd en voorzien van alles wat je nodig hebt. Het uitzicht is prachtig! Dit huisje komt uit 1812 en heeft een bijzondere geschiedenis met een uniek verhaal. Belangrijk is daarom dat het in de originele status blijft. Heerlijk genieten van de rust, de natuur en vriendelijke mensen! Top locatie!

Karl-Heinz Buth

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Toon Duits

De techniek in het appartement werkte, de verhuurders waren vriendelijk en goed bereikbaar en hielpen snel met een nieuw kussen toen het bestaande 80x80 kussen slapen erg moeilijk maakte. Helaas was het niet genoeg om je volledig goed te voelen. De belangrijkste redenen hiervoor: - Over het algemeen is het appartement gewoon te laag. Met een lengte van 1.90 m had ik altijd het gevoel dat ik op het punt stond mijn hoofd te stoten en dat gebeurde veel. Voor kleinere mensen is dit misschien geen probleem - de slaapkamer is een doorloopkamer naar het toilet. Als men al in bed en de ander wil nog steeds op de hoogte blijven, dit leidt tot verstoringen. Het douchegordijn in de badkamer is veel te lang en kan daarom niet worden gebruikt op de juiste beschrijving wordt genoemd bij Belvilla?

Piet de Lange

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Omgeving en uitzicht zijn prachtig. Prima voor de geoefende wandelaar en fietser. Mooie steden, leuke watervallen en rotspartijen. Helaas versterkt het appartement deze positieve gevoelens niet. Het was er stoffig, soms vies. Afzuigkap heeft geen afvoer of koolstof filters. De lucht wordt gewoon rond gepompt. Wijnglazen waren niet schoon. Hondenvoer onder het tapijt. WC bril zat gevaarlijk los (deze hebben we vast gezet). Wij hebben in de afgelopen jaren 45 tot 50 huisjes gehuurd. Deze behoort zeker niet bij de best. Om positief af te sluiten de badlakens zijn prima en de authentieke tegelkachel is mooi.

Ruby Moll-Pronk

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

We hebben genoten van het authentieke appartement met het geweldige uitzicht over het dal, dorpje en de bergen. Ook het terras buiten is daar heel aangenaam voor. De eigenaren zijn vriendelijke, behulpzame mensen. Zij wonen boven en naast het vakantieverblijf. Er is veel te doen in de buurt als je van rust en natuur houdt. Onze vakantie was een oase van rust en de 3 dagen waren eigenlijk iets te kort. Wie weet ooit tot ziens.

Lisanne Mans

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Helaas viel dit appartement erg tegen voor ons. We zijn ook eerder vertrokken dan gepland. De huiseigenaren zijn aardig, en de incheck verliep prima. Helaas vonden wij het appartement niet schoon. (Veel stof, vlekken op gordijnen en muur, overal spinnenrag, vieze borden, pannen en glazen etc.) Daarnaast is het appartement nodig aan een opknapbeurt toe. De huiseigenaar gaf aan dat de badkamer ook gerenoveerd gaat worden, dat is dan ook hard nodig! Hopelijk pakt de huiseigenaar onze feedback goed op en kunnen anderen in de toekomst hier wel een fijne vakantie hebben!

Samir Safwat

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Toon Duits

Het appartement is gelegen in een schilderachtige en zeer rustige omgeving waar lange wandelingen mogelijk zijn. Het appartement is ruim, comfortabel ingericht en heeft een kleine tuin met prachtig uitzicht. De ontvangst van de huiseigenaar is heel hartelijk; het gekoelde mineraalwater en de fruitschaal waren zeer welkom in de hitte! We komen graag terug!

Chantal Oving

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Het was een aangename verassing dat het huis zo hoog in de bergen staat. Een prachtig uitzicht heeft het huis en staat in een prachtige omgeving. Er zijn goede wandelroutes vanuit de straat waar het huis staat. We waren de eerste huurders en we zijn aan niks te kort gekomen. De omheinde tuin was erg prettig voor onze hond. Het is wel aan te raden om voor de eerste avond en ochtend boodschappen mee te nemen. Wat we ook hebben gedaan. De supermarkt is een rit van 20/30 minuten. We zijn een week gebleven en hebben ons geen moment verveeld. Erg vriendelijke gastheer en gastvrouw.

Seline Stokkelaar

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Ruim huis met omheinde tuin. Als je een hond hebt is het een ideale plek, omdat je zo in het bos bent. Goede uitvalsbasis voor diverse activiteiten in de omgeving. Eigenaren zeer vriendelijk en behulpzaam.

Stephanie Dasseleer

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Huisje is zeer verouderd,ver weg van stad,winkels,enz..,de wifi werkt niet en de tv slechts een paar duitse posten op sateliet,foto's op website komen niet echt overeen met werkelijkheid.we zijn na 1dag spijtig genoeg terug vertrokken.de eigenaars zijn wel zeer vriendelijk en de omgeving is ook wel prachtig.

Karl-Heinz Buth

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Toon Duits

De techniek in het appartement werkte, de verhuurders waren vriendelijk en goed bereikbaar en hielpen snel met een nieuw kussen toen het bestaande 80x80 kussen slapen erg moeilijk maakte. Helaas was het niet genoeg om je volledig goed te voelen. De belangrijkste redenen hiervoor: - Over het algemeen is het appartement gewoon te laag. Met een lengte van 1.90 m had ik altijd het gevoel dat ik op het punt stond mijn hoofd te stoten en dat gebeurde veel. Voor kleinere mensen is dit misschien geen probleem - de slaapkamer is een doorloopkamer naar het toilet. Als men al in bed en de ander wil nog steeds op de hoogte blijven, dit leidt tot verstoringen. Het douchegordijn in de badkamer is veel te lang en kan daarom niet worden gebruikt op de juiste beschrijving wordt genoemd bij Belvilla?

Gerard Schipper

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Mijn excuses voor het verwende en ongepaste gedrag van fam Mans in hun review, namens mij als mede-Nederlander. De geschreven review van fam Mans is zeer onterecht. Wanneer je last hebt van een vlekje of een spinnenweb, kom dan niet naar de natuur en de bergen maar boek een vakantie naar een hippe stad met steriel hotel. Schande dat ze eerder zijn vertrokken.



Zoek je een prachtige omgeving in de bergen. Een zeer pittoresk schattig huisje in de bossen? Dit is de plek waar je moet zijn. Prachtige natuur, zeer vriendelijk mensen wonen in de omgeving. De eigenaren van het huisje doen alles voor een prettig verblijf, uitstekende service en zeer vriendelijk. Het huisje is ruim, verzorgd en voorzien van alles wat je nodig hebt. Het uitzicht is prachtig! Dit huisje komt uit 1812 en heeft een bijzondere geschiedenis met een uniek verhaal. Belangrijk is daarom dat het in de originele status blijft. Heerlijk genieten van de rust, de natuur en vriendelijke mensen! Top locatie!

Piet de Lange

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Omgeving en uitzicht zijn prachtig. Prima voor de geoefende wandelaar en fietser. Mooie steden, leuke watervallen en rotspartijen. Helaas versterkt het appartement deze positieve gevoelens niet. Het was er stoffig, soms vies. Afzuigkap heeft geen afvoer of koolstof filters. De lucht wordt gewoon rond gepompt. Wijnglazen waren niet schoon. Hondenvoer onder het tapijt. WC bril zat gevaarlijk los (deze hebben we vast gezet).

Wij hebben in de afgelopen jaren 45 tot 50 huisjes gehuurd. Deze behoort zeker niet bij de best. Om positief af te sluiten de badlakens zijn prima en de authentieke tegelkachel is mooi.

Ruby Moll-Pronk

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

We hebben genoten van het authentieke appartement met het geweldige uitzicht over het dal, dorpje en de bergen. Ook het terras buiten is daar heel aangenaam voor.

De eigenaren zijn vriendelijke, behulpzame mensen. Zij wonen boven en naast het vakantieverblijf.

Er is veel te doen in de buurt als je van rust en natuur houdt.

Onze vakantie was een oase van rust en de 3 dagen waren eigenlijk iets te kort. Wie weet ooit tot ziens.

Massimo Coppens

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Super locatie super lieve mensen . Alleen het internet werkt enkel op je gsm niet op een laptop ofzo . Voor de rest alles dik inorde . Je zit er aan de grens met Zwitserland en Frankrijk . Zeker een aanrader als je van natuur houdt. Winkels zijn wel op 30 minuten rijden maar je zit er in de rust en dicht bij landsgrenzen als je graag wilt wandelen in meerdere landen is dit de perfecte locatie voor de bergen in te trekken


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


meer informatie

Objectnummer: 305628

Laatst bijgewerkt: 17.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/305628.htm


«Vakantiewoning in Malsburg-Marzell met eigen...» krijgt een vakantiebeoordeling van 3.7 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 19 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat