Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Sa Corbaia Nova - Villa in Artà

Max.  10   gasten
0m²  Woonoppervlakte
5 Slaapkamers
4  Badkamer
Max. 10  gasten
0m²
5 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Woonkamer, keuken, slaapkamer, slaapkamer, slaapkamer, slaapkamer, slaapkamer, badkamer, badkamer, badkamer, badkamer, 2x 1-pers. bed, 2x 1-pers. bed, 2x 1-pers. bed, 2x 1-pers. bed, 2-pers. bed, fornuis, koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie, ligbad, ligbad, douche, douche, wastafel, wastafel, wastafel, wastafel, toilet, toilet, toilet, toilet, bidet, bidet, balkon of terras, balkon of terras, verwarming, verwarming, verwarming, verwarming, verwarming, verwarming, verwarming, verwarming, BBQ, zwembad, kinderbed, kinderstoel

Begin uw dag met een uitgebreid ontbijt op een van de terrassen en geniet van de zon! Er zijn 10 ligstoelen om te zonnebaden en een barbecueplek voor geweldige diners met vrienden en familie. Het terras heeft een fantastisch uitzicht over de bergen en de dorpen Capdepera en Artà. De veranda bij het zwembad is een schaduwrijke plek om te lunchen. Het chloorzwembad van 9 x 4 meter met een diepte van 1 tot 2,5 meter is privé. Gebruik de buitendouche voor en na het zwemmen. Het omheinde perceel waarop het huis staat, meet ruim 20.000 m2. Er zijn geen buren in de buurt.

Binnen combineert moderne stijl de traditionele Mallorcaanse stijl. Geniet van een luie middag in de woonkamer met twee banken, satelliet-tv en cd-speler. Het eetgedeelte en de goed uitgeruste keuken met vitrokookplaat bevinden zich in dezelfde ruimte. De keuken heeft ook een wasmachine, strijkijzer en strijkplank. Op de begane grond bevindt zich een badkamer met douche.

Alle vijf slaapkamers bevinden zich op de eerste verdieping. De hoofdslaapkamer is voorzien van een tweepersoonsbed (en een badkamer met ligbad en-suite), terwijl de andere zijn voorzien van elk twee eenpersoonsbedden. Vier slaapkamers zijn voorzien van een vaste kast en twee hebben toegang tot een balkon. Bovendien heeft een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden een eigen badkamer met douche. Een kinderbedje en een kinderstoel zijn op aanvraag beschikbaar. Op de eerste verdieping bevindt zich een badkamer met ligbad. Drie ventilatoren en centrale verwarming maken de uitrusting compleet.

Artà is een leuk stadje en op 10-20 minuten rijden vindt u de kust en vele mooie zandstranden zoals Cala Agulla, Cala Mesquida of Costa dels Pins. Bezoek ook Cala Torta, een kleine natuurlijke baai, en de overblijfselen van de Talayotisch dorp Ses Païsses, een voormalige stam die meer dan 3000 jaar geleden leefde. Als je zin hebt om uit te gaan, wat te drinken en te dansen, heeft Cala Ratjada een goed nachtleven en ligt op slechts 15 minuten rijden. Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke kosten. Huisdieren zijn niet toegestaan. Het organiseren van evenementen is verboden. Er is buitenparkeergelegenheid voor 4 auto's.
Afstanden
Strand: 9 km - Costa dels Pins (Son Servera)
Luchthaven: 73 km - Aeroport de Son Sa
Licentie- of registratienummer: VT\/568

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
Vaatwasser Vaatwasser
Balkon Balkon
Kinderbed Kinderbed
Barbecue Barbecue
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Balkon
Barbecue
Zwembad

Badkamer

Badkamer 4

badkamer met douche


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Koffiezetapparaat

Apparatuur en toebehoren

Kinderbed
Kinderstoel

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 10

5 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 9 km

9 km

Supermarkt 2.5 km

2.5 km

Restaurant 2.6 km

2.6 km

Stadscentrum 9.2 km

9.2 km

Luchthaven 73 km Aeroport de Son Sant Joan

73 km

Station 29.1 km Estació de Manacor

29.1 km


Recreatiemogelijkheden

Golfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Niet toegestaan.
Bedlinnen: Aanwezig.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Kinderbed + Kinderstoel: gratis (op aanvraag).

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


1 Beoordeling

Totale beoordeling

3,0 van 5
3.0 Inrichting
3.0 Prijs / kwaliteit
3.0 Service
3.0 Ligging
3.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Hanna Sostak

3,0
3 3 3 3 3
Toon Duits

We reisden als een uitgebreid gezin naar tien, waaronder twee baby's. De routebeschrijving naar het huis was erg onnauwkeurig en er was geen bewijs op de weg. We zochten bijna twee uur lang naar Google, en belden het bureau, dat op zijn beurt de eigenaar belde, maar ons geen direct contact toestond. Dat was vermoeiend en vervelend. Op een gegeven moment draaide de eigenaar zijn auto op de onverharde weg die naar het huis leidde en dus kwamen we eindelijk bij het huis. Het gebouw is prachtig en je kunt zien dat het in zijn goede tijden goed doordacht en met stijl was gepland. De ruime tuin suggereert ook dat hij ooit betere tijden beleefde. Het hele huis rook muf en klam. We waren waarschijnlijk de eerste gasten van het seizoen en tot die tijd was het nog niet uitgezonden. De muffe geur en de vochtige kou waren overal, ook in beddengoed. De eigenaar lachte eerst om ons toen we om een kachel vroegen, maar godzijdank bracht hij ons s'avonds toch voor de lounge een gaskachel, die ons de komende dagen heel behulpzaam was. De kamers waren noch schoongemaakt noch geventileerd vóór onze aankomst. In sommige badkamers was er geen Albstellfläche of haken of blinden waren kapot. De bedden zijn voor het grootste deel erg zacht en het beddengoed voor het april weer te dun, afgezien van de geur van muf. Het zwembad en het terras waren zeer goed onderhouden en schoon. Helaas konden we het vanwege het slechte weer nauwelijks gebruiken. Het WLAN lijkt in dit gebied niet goed te werken, maar de eigenaar kan er niets aan doen. Het uitzicht vanaf de terrassen en balkons was ook erg leuk!


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 306233

Laatst bijgewerkt: 04.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/306233.htm


«Sa Corbaia Nova - Villa in Artà» krijgt een vakantiebeoordeling van 3 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 1 gegeven Beoordeling.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven