Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Gezellig vakantiehuis met zwembad

Max.  6   gasten
350m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
3  Badkamer
Max. 6  gasten
350m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (ingang, woonkamer(open haard, zithoek), open keuken(eettafel, kookplaat(6 kookplaten, inductie), broodrooster, koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed(180 x 200 cm), douche, 2x wastafel, toilet, bidet), bijkeuken(babybad, toilet, wasmachine, kinderstoel, strijkplank, strijkijzer), verwarming(vloerverwarming), zwembad(privé, 5 x 3 m.))

Op de 1e etage: (slaapkamer met badkamer(2-pers. bed(160 x 200 cm), douche, wastafel, toilet), slaapkamer met badkamer(2x 1-pers. bed(90 x 200 cm), douche, wastafel, toilet, bidet), vide(2-pers. slaapbank, TV(smart TV)), verwarming(CV), terras)

garage, patio, terras, tuinmeubilair, ligbedden, BBQ

Dit prachtige, authentieke vakantiehuis in Sant Feliu de Guixols heeft een groot terras, een zwembad, een heerlijk zonneterras op de eerste verdieping en een garage. Dit huis was ooit een kurkfabriek en dansschool. Het is ideaal voor een vakantie met familie of vrienden.

Het is gelegen vlak bij het strand en tevens op loopafstand van alle voorzieningen in het gezellige centrum, met tal van terrasjes, restaurants en winkels. Het centrum ligt op slechts 500 meter afstand van de accommodatie. Met de auto kun je vele uitstapjes maken naar stranden, stadjes en mooie natuurgebieden in de regio. De omgeving herbergt bovendien prachtige fiets- en wandelroutes.

Bereid heerlijke maaltijden in de open keuken met eettafel. De goed uitgeruste keuken beschikt over een kookplaat, broodrooster, koffiezetapparaat, magnetron/combi-oven, vaatwasser en koelkast met vriesvak. In de bijkeuken bevindt zich een wasmachine, babybadje, kinderbedje en kinderstoel. De slaapkamers zijn comfortabel en perfect voor een goede nachtrust. De slaapkamers op de bovenverdieping zijn bovendien uitgerust met airconditioning waar u indien gewenst tegen betaling gebruik van mag maken. De woning is voorzien van verwarming voor in de winter en de patio vormt een heerlijke plek om te zitten, liggen en loungen.
Licentie- of registratienummer: HUTG-044018-15

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard

Buitenshuis

Garage
Barbecue
Zwembad
Terras

Badkamer

Badkamer 3

badkamer met douche


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Koffiezetapparaat
Broodrooster

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Ligstoelen
Wasmachine
Kinderstoel
WiFi
Strijkijzer
Strijkplank
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

3 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.75 km

0.75 km

Supermarkt 0.1 km

0.1 km

Restaurant 0.1 km

0.1 km

Stadscentrum 0.5 km

0.5 km

Bus 0.45 km

0.45 km



Recreatiemogelijkheden

Golfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Niet toegestaan.
Bedlinnen: Aanwezig.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Gratis.
Kinderbed + Kinderstoel: gratis (op aanvraag).
Verwarming: € 50/nacht.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden
Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


18 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,8 van 5
4.8 Inrichting
4.8 Prijs / kwaliteit
4.8 Service
4.8 Ligging
4.8 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Dominic Storms

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Prachtig, ruim huis met mooie binnenplaats en zwembad en afgesloten parkeerplaats voor twee auto's.

Nancy Bouchout

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Heel mooi huis in een vrij rustig dorp. Heel veel op loopafstand bereikbaar (strand, centrum, winkels, markt, horeca ..)

Frank Faber

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Reserveren en betalen ging eenvoudig, Het gehuurde huis voldeed volledig aan onze verwachting,

Martin Van der Bent

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Fantastische accommodatie in authentiek Spaans dorp.

Panneels

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Alles prima verlopen

Anouchka de Ridder

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Top locatie, top huis. Kan niet anders zeggen. Plaatsje is gezellig druk, meer met Spanjaarden dan met toeristen. Leuke restaurantjes. Even verderop zijn de plaatsjes waar de Nederlanders komen. Huis is zo groot dat we met 6 personen veel bewegingsvrijheid hadden. Heel fijn gehad.

Els Matyn

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Het verblijf is echt zoals verwacht, ruim oud huis, heel modern ingericht qua keuken en leefruimte. Het is jammer dat de slaapplaatsen minder aandacht kregen tijdens de inrichting. Een hoofdkussen van de hema is echt niet passend voor zo 'n luxe verblijf en bijhorende prijs. Aangezien je toch 30% van de tijd slaapt, kan ik geen 5 sterren geven . Het zwembad is dan ook weer fantastisch gelegen op de binnenkoer van het huis, dus steeds zon- en schaduwplekken aanwezig. De garage waarover je kan beschikken lijkt smal, maar er past een grote auto in. Die het hele verblijf koel staat. Geen overbodige luxe in het stadje met smalle straatjes en brandende zon.

Koen Vander Elst

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Vriendelijke ontvangst (Natascha). Fantastisch huisje (elke kamer heeft een badkamer), voldoende materieel in de keuken, verschillende mogelijkheden om te relaxen, kortom een ideaal vakantiehuis. Tips voor uitstappen en lekkere restaurants in een boekje zouden wel welkom zijn.

Simone Demler

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Het huis is gezellig ingericht en van alle gemakken voorzien. De prachtige binnentuin met zoutwaterzwembad is een heerlijke oase van rust om te ontspannen. De verhuurder is erg vriendelijk, behulpzaam en betrouwbaar.

Els Van Rysselberghe

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Alle voorzieningen waren aanwezig. Klein minpuntje : enkel airco op 2 slaapkamers boven en niet mogelijk om het huis hiermee koel te houden. Hopen op een windje dus, dan lukt het wel …

Koen Vander Elst

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Vriendelijke ontvangst (Natascha). Fantastisch huisje (elke kamer heeft een badkamer), voldoende materieel in de keuken, verschillende mogelijkheden om te relaxen, kortom een ideaal vakantiehuis.
Tips voor uitstappen en lekkere restaurants in een boekje zouden wel welkom zijn.

Frank Faber

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Het is een fantastisch en ruim huis. Bij aankomst was alles in orde. De beheerder was keurig op tijd en we konden de sleutel een uurtje vroeger krijgen dat was erg fijn. Het huis ligt in een gewone straat (woonomgeving) en valt helemaal niet op. Als je eenmaal binnen bent komt je in een paleisje met prachtige binnentuin (patio) en (klein maar fijn) zwembad en gas BBQ. Er staan voldoende liggelden en stoelen in de patio. Er zijn op elk moment van de dag voldoende plekken in de zon en in de schaduw. De afstand naar het strand en het stadje is goed te belopen (een minuut of 10). Het huis beschikt over een ruime garage waar gemakkelijk twee auto’s in kunnen staan. Dit is heel fijn want een auto parkeren in Sant Feliu (en alle andere kustplaatsjes) is niet eenvoudig. Een klein verbeterpuntje is het ontbreken van een airco. In elke slaapkamer staan ventilatoren maar een airco zou het comfort in de warme zomermaanden bijzonder verhogen.

Simone Demler

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

De villa in Sant Feliu is fantastisch mooi, zeer smaakvol ingericht en ruim voldoende voor 6 personen. De binnenplaats met het zwembad is een kleine oase. Al met al was onze vakantie weer zeer geslaagd.

Marjolein Alberts

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Een enorm groot huis met meer dan voldoende comfort. Vooral de slaapkamer beneden met uitzicht op de patio en het zwembad was fijn. En natuurlijk de patio zelf. Het zwembad is niet al te groot, maar wel heerlijk. Ook hebben we veel plezier gehad van de fijne buitenkeuken. Mijn dochters vonden de ijsblokjesautomaat van de koelkast het einde ;). Ook was de plek van het huis top. Afgelegen, maar toch op wandelafstand van een bakkertje, een supermarkt, vele leuke restaurants én het strand!

Els Matyn

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Het verblijf is echt zoals verwacht, ruim oud huis, heel modern ingericht qua keuken en leefruimte. Het is jammer dat de slaapplaatsen minder aandacht kregen tijdens de inrichting. Een hoofdkussen van de hema is echt niet passend voor zo 'n luxe verblijf en bijhorende prijs. Aangezien je toch 30% van de tijd slaapt, kan ik geen 5 sterren geven .

Het zwembad is dan ook weer fantastisch gelegen op de binnenkoer van het huis, dus steeds zon- en schaduwplekken aanwezig.

De garage waarover je kan beschikken lijkt smal, maar er past een grote auto in. Die het hele verblijf koel staat. Geen overbodige luxe in het stadje met smalle straatjes en brandende zon.

Anouchka de Ridder

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Top locatie, top huis. Kan niet anders zeggen. Plaatsje is gezellig druk, meer met Spanjaarden dan met toeristen. Leuke restaurantjes. Even verderop zijn de plaatsjes waar de Nederlanders komen.

Huis is zo groot dat we met 6 personen veel bewegingsvrijheid hadden. Heel fijn gehad.

Simone Demler

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Het huis is gezellig ingericht en van alle gemakken voorzien. De prachtige binnentuin met zoutwaterzwembad is een heerlijke oase van rust om te ontspannen. De verhuurder is erg vriendelijk, behulpzaam en betrouwbaar.

Miriam van Peet

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Heerlijk groot en compleet huis. Heel volledig ingericht en elke slaapkamer een eigen badkamer. Zwembad is niet groot maar voldoet prima. Alles is op loopafstand dus je kunt je auto laten staan. De garage in en uitrijden is wel even oefenen. Enige minpunt aan dit huis is het ontbreken van airco. Zeker de kamers boven worden heel warm direct onder het dak


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


meer informatie

Objectnummer: 306840

Laatst bijgewerkt: 02.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/306840.htm


«Gezellig vakantiehuis met zwembad» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 18 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven