Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Gezellig vakantiehuis met privé zwembad

Max.  4   gasten
70m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 4  gasten
70m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (hal, woonkamer(TV(digital), open haard, DVD-speler), keuken(oven, magnetron, afwasmachine), slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(2x 1-pers. bed), badkamer(ligbad, douche, wastafel, toilet, bidet), badkamer(douche, wastafel, toilet, bidet))

verwarming(CV), terras, tuin(omheind), tuinmeubilair, BBQ, zwembad(privé, geopend van Jan t/m Dec), fietsen beschikbaar, kinderbed, kinderstoel, kinderbox

De traditionele boerderij Las "Chozas", geheel gerestaureerd met behoud van het authentieke karakter, is gelegen ten zuiden van het nationaal park "El Torcal de Antequera" en 3km van het landelijke dorpje La Joya. De boerderij staat op een landgoed van 10,000 m2 met boomplantages, waar men tussen de Mediterraanse fauna heerlijk tot rust kan komen. Veel privacy en rust. Vanaf het terras kan men het hele zuidelijke deel van de provincie Malaga zien, zoals nationaal park "Montes de Málaga" en "Sierra de Las Nieves". Op een heldere dag kan men de sprankelende Middellandse zee aan de horizon zien. De boerderij ligt dicht in de buurt van de natuurparken "El Torcal de Antequera" en "Montes de Málaga" en het waterreservoir "Pantano de Guadalteba" met het meer van "El Chorro/Los Gaitanes". Het huis ligt vlakbij de golfbaan van Antequera. Afstanden naar Málaga (45km), Antequera (18km), Granada (105km), Córdoba (120km) and Sevilla (185km), ideaal gelegen dus om het prachtige Andalusië te ontdekken! Mooi uitzicht.
Licentie- of registratienummer: CR/MA/00463

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Haard Haard

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Speeltuin
Zwembad
Terras
tuin met schutting

Badkamer

aparte wc's 2


Keuken

Vaatwasser
Magnetron
Oven

Apparatuur en toebehoren

Fietsen
Televisie
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Terrasmeubilair
DVD-speler

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 4

2 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 30 km

30 km

Supermarkt 6 km

6 km

Restaurant 3 km

3 km

Stadscentrum 2 km

2 km


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Borgsom: € 100.
Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 2; € 10/dier/nacht. Huisdieren alleen geaccepteerd indien voor aankomst opgegeven.
Bedlinnen: Aanwezig.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Gratis.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


20 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,4 van 5
4.4 Inrichting
4.4 Prijs / kwaliteit
4.4 Service
4.4 Ligging
4.4 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

d.k djebbour

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Frans

De omgeving was rustig, mooi uitzicht, mooi weer, we konden genieten van het zwembad, er is privacy, schone accommodatie.

Gheysen Lies

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Heel aangename ontvangst. Proper huisje. Mooi afgelegen en heel rustig. Weg ernaar toe is een beetje hobbelig, maar dit namen we er graag bij.

m.a mesmin

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Frans

Bezoek de

Roel Bijkerk

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Geweldig huis, met prachtig (iets te koud) zwembad. Prachtige omgeving, met veel opties voor (dag)trips. Wel erg afgelegen, wat een nadeel kan zijn als je dat niet leuk vind.

C.A. Boer

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Een heerlijk huis met prachtig uitzicht, veel dieren in de omgeving. Het ligt wel erg afgelegen. Zeer vriendelijke ontvangst met een rijk gevulde boodschappentas en wijn op tafel. Oktober 2007 Kees en Mary

I Jones

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Engels

We hebben genoten van een fantastische week in oktober Krokusvakantie. Het weer was vooral goed (18-25 graden C) en de Finca was net als we ons herinnerden van onze laatste bezoek - 5 1/2 jaar geleden! Zelfs de sherry vat was er nog steeds, hoewel helaas zonder de gratis fino "van de tap" dat vorige keer hebben we genoten rond. Het uitzicht is nog steeds adembenemend, de wegen nog steeds kronkelige plaatsen, de isolatie is precies wat we zochten. We "ll proberen om het terug opnieuw vrij vroeg de volgende keer! Ian & Annette (Leicester, Engeland)

Bischof

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Zeer mooi huis met kleine mooie details (hallo wijn en eten mand met welkomstbrief), een fantastisch uitzicht over de omgeving, op zoek naar vrede vakantiegangers precies goed! Relatief grote afstanden naar winkels en slechts een (zeer dure) restaurant in de directe Reichweite.Toller herstel effect!

Poppelmonde-Goossenaerts

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Wij hebben inderdaad een uitstekend verblijf gehad in ons vakantiehuisje Finca las Chozas. Het was erg afgelegen maar juist daardoor prachtig gelegen in de bergen. Soms zweefden er hoog boven ons zwembad arenden in de lucht en 's avonds kwamen de zwaluwen drinken uit het zwembad terwijl wij er nog inzaten. We zijn ook zeer tevreden over de beheerder Luis. Deze was zeer beminnelijk en op efficiënte en flexibele wijze zeer behulpzaam. Hij sprak bovendien zeer goed Engels (tot onze verbazing een rariteit in toch al decennia lang toeristisch Spanje). Allergrootste probleem: de tijd gaat jammer genoeg te snel. Wat te doen? Vriendelijke groet van tevreden vakantiegangers!

E Van nieuwland

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

(toekomstige) Gasten, Erg fraaie woning met veel comfort en gezellig. Wij waren er in februari en het was 's nachts wel koud maar de openhaard en de dekens gaven genoeg warmte! Huisje is inderdaad zeer rustig gelegen, ongeveer 30 minuten van de snelweg naar Malaga af. Aanrader is zeker de stad Antequera (ongeveer 25 minuten rijden), leuke gezellige stad met mooie bezienswaardigheden. Echt een aanrader dus en wij komen zeker in mei weer eens terug.... mvg Eric

Thessa Rook-van Kints

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Heerlijk rustig gelegen met een groot terras. Beide slaapkamers hebben een eigen badkamer en dat is praktisch. Groot voordeel van dit huis: beschikt over centrale verwarming. Voor de koude nachten in november heel aangenaam. We komen zeker nog een keer terug in de regio, omdat er zoveel uitstapjes te maken zijn.

E.M.H. Van Moll

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

In de periode 14/07 - 28/07/2007 hebben wij een prachtige vakantie genoten in dit mooie, van alle gemakken voorziene, rustig gelegen huis. Geweldig mooie natuur. Aanraders om te bezoeken: El Torcal en Lobo Park (beide in de richting Antequera). We hebben een geweldige vakantie gehad.

C.F. Maas

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Het huis en de tuin zijn goed verzorgd en het uitzicht is prachtig. Bij aankomst stond er een mand met boodschappen voor de eerste avond klaar. Het huis ligt in een natuurgebied, zo'n 40 minuten van de kust. Een prima uitvalsbasis voor het bezoeken van Granada, Cordoba, Sevilla, Malaga en andere plaatsen: alles is op 1 dag te doen.

Poppelmonde-Goossenaerts

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Wij hebben inderdaad een uitstekend verblijf gehad in ons vakantiehuisje Finca las Chozas. Het was erg afgelegen maar juist daardoor prachtig gelegen in de bergen. Soms zweefden er hoog boven ons zwembad arenden in de lucht en 's avonds kwamen de zwaluwen drinken uit het zwembad terwijl wij er nog inzaten.

We zijn ook zeer tevreden over de beheerder Luis. Deze was zeer beminnelijk en op efficiënte en flexibele wijze zeer behulpzaam. Hij sprak bovendien zeer goed Engels (tot onze verbazing een rariteit in toch al decennia lang toeristisch Spanje).

Allergrootste probleem: de tijd gaat jammer genoeg te snel. Wat te doen?

Vriendelijke groet van tevreden vakantiegangers!

C.F. Maas

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Het huis en de tuin zijn goed verzorgd en het uitzicht is prachtig. Bij aankomst stond er een mand met boodschappen voor de eerste avond klaar.
Het huis ligt in een natuurgebied, zo'n 40 minuten van de kust. Een prima uitvalsbasis voor het bezoeken van Granada, Cordoba, Sevilla, Malaga en andere plaatsen: alles is op 1 dag te doen.

Bischof

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Zeer mooi huis met kleine mooie details (hallo wijn en eten mand met welkomstbrief), een fantastisch uitzicht over de omgeving, op zoek naar vrede vakantiegangers precies goed! Relatief grote afstanden naar winkels en slechts een (zeer dure) restaurant in de directe Reichweite.Toller herstel effect!

C.A. Boer

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Een heerlijk huis met prachtig uitzicht, veel dieren in de omgeving. Het ligt wel erg afgelegen. Zeer vriendelijke ontvangst met een rijk gevulde boodschappentas en wijn op tafel.
Oktober 2007
Kees en Mary

E.M.H. Van Moll

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

In de periode 14/07 - 28/07/2007 hebben wij een prachtige vakantie genoten in dit mooie, van alle gemakken voorziene, rustig gelegen huis. Geweldig mooie natuur.
Aanraders om te bezoeken: El Torcal en Lobo Park
(beide in de richting Antequera).
We hebben een geweldige vakantie gehad.

E Van nieuwland

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

(toekomstige) Gasten,

Erg fraaie woning met veel comfort en gezellig. Wij waren er in februari en het was 's nachts wel koud maar de openhaard en de dekens gaven genoeg warmte!

Huisje is inderdaad zeer rustig gelegen, ongeveer 30 minuten van de snelweg naar Malaga af. Aanrader is zeker de stad Antequera (ongeveer 25 minuten rijden), leuke gezellige stad met mooie bezienswaardigheden.

Echt een aanrader dus en wij komen zeker in mei weer eens terug....

mvg

Eric

I Jones

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Engels

We hebben genoten van een fantastische week in oktober Krokusvakantie. Het weer was vooral goed (18-25 graden C) en de Finca was net als we ons herinnerden van onze laatste bezoek - 5 1/2 jaar geleden! Zelfs de sherry vat was er nog steeds, hoewel helaas zonder de gratis fino "van de tap" dat vorige keer hebben we genoten rond. Het uitzicht is nog steeds adembenemend, de wegen nog steeds kronkelige plaatsen, de isolatie is precies wat we zochten. We "ll proberen om het terug opnieuw vrij vroeg de volgende keer! Ian & Annette (Leicester, Engeland)

Thessa Rook-van Kints

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Heerlijk rustig gelegen met een groot terras. Beide slaapkamers hebben een eigen badkamer en dat is praktisch. Groot voordeel van dit huis: beschikt over centrale verwarming. Voor de koude nachten in november heel aangenaam. We komen zeker nog een keer terug in de regio, omdat er zoveel uitstapjes te maken zijn.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 307082

Laatst bijgewerkt: 04.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/307082.htm


«Gezellig vakantiehuis met privé zwembad» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.4 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 20 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven