Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis op een Andalusisch landgoed

Max.  4   gasten
80m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 4  gasten
80m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (keuken(fornuis(4 kookplaten, keramisch), koffiezetapparaat(filtermaling), combimagnetron, koel-/vriescombinatie), woon/eetkamer(TV(satelliet), DVD-speler, stereo-installatie), slaapkamer(2-pers. bed(160 x 200 cm)), slaapkamer(3x 1-pers. bed(80 x 180 cm, 90 x 200 cm)), badkamer(douche, wastafel, toilet, bidet, wasmachine))

carport, verwarming, 3x terras, tuinmeubilair, BBQ, parking, zwembad(privé, 10 x 5 m., geopend van Jan t/m Dec), kinderbed, kinderstoel

Vakantiehuis op een landgoed ver van het massatoerisme in het hart van Andalusië en op 6km van het witte dorpje Villanueva de la Concepción. Het landgoed ligt op een heuvel en is omgeven door talrijke amandel- en olijfgaarden aan de voet van het natuurpark El Torcal. Het gastenverblijf (80m2) maakt deel uit van een traditioneel Spaans landhuis, dat met originele materialen werd gerestaureerd, zodat de oorspronkelijke sfeer werd behouden. Aan het gastenverblijf liggen drie terrassen, waarvan één in de schaduw van een pergola met wijnranken. Het landgoed beschikt over een zwembad (4,5 x 10 m) dat het hele jaar door wordt onderhouden. Het zwembad is ingebouwd in een patio met ruimte om te zonnebaden en met parasols. Het geheel is afgeschermd door een haag. De eigenaar gebruikt het zwembad occasioneel om zich te verfrissen. Er zijn geen andere gasten.

De eigenaren, een Duits echtpaar, heten u van harte welkom. Zij beheren de ecologische finca, met zijn olijven en amandelbomen en een aantal dieren. Verse, seizoensgebonden producten van het erf zijn (tegen betaling) verkrijgbaar. Verder staan op het menu: jam, amandelen, eieren, groenten, tomaten en sla, die u met de extra vergine olijfolie van het erf kunt klaarmaken.

Kom genieten van de kalmte en de ruimte van het ongerepte landschap. Te voet kunt u de natuur aan den lijve aanvoelen. De finca ligt op 20 km van Antequera en zijn golfbaan, en op 59 km van de luchthaven van Málaga. Van hieruit bereik je prima de belangrijke historische steden van Andalusië, zoals Ronda, Cordoba of Sevilla.
Licentie- of registratienummer: HUTG-000004

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue

Buitenshuis

Barbecue
Zwembad
Parkeren
Terras

Badkamer

aparte wc's 1


Keuken

4-pits kookplaat
Vriesvak
Koelkast
Magnetron
Koffiezetapparaat
Keramische kookplaat

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Satelliet / kabeltelevisie
Wasmachine
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Terrasmeubilair
DVD-speler
Hifi systeem

Geschikt voor

Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 4

2 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 25 km

25 km

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 0.8 km

0.8 km

Stadscentrum 6 km

6 km

Luchthaven 55 km Málaga Aeropuerto

55 km

Snelweg-afrit 16 km

16 km



Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 17:00
Uitchecken: 11:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Niet toegestaan.
Bedlinnen: Aanwezig.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Gratis.
Kinderbed: gratis (op aanvraag).
Kinderstoel: gratis (op aanvraag).
Kinderbed + Kinderstoel: gratis (op aanvraag).
Wasmachine: Inclusief.
Verwarming: € 16/nacht.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

De vakantiewoning ligt op hetzelfde terrein als dat van de huiseigenaar.


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


15 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,7 van 5
4.7 Inrichting
4.7 Prijs / kwaliteit
4.7 Service
4.7 Ligging
4.7 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Dennis Verschuren

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Deze finca met zwembad staat in een droomomgeving omringd door een prachtige tuin met palmbomen. Je waant je hier in het paradijs. Aardige gastvrije eigenaars ook.

W. van Sinderen

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Zeer goed verzorgd en smaakvol huis. De eigenaars hebben overal goed over nagedacht qua inrichting en uitrusting. Klasse!

Philippe MOREL

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Frans

Zeer gastvrije eigenaren. Een beetje moeilijk te bereiken, maar zeer rustige camping en prachtige zwembad.

INge Pirlet

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

14 dagen op een finca in de bergen van El Torcal van daaruit verschillende steden bezocht, Antequera, Malaga, Cordoba, Granada, Marbella en de Costa del Sol. Vergeleken met de drukke Costa, is de finca Lomas de Tienda een oase van rust. Een azuurblauwe hemel, een fris zwembad, heel vriendelijke gastheer en -vrouw. Alles was perfect. Gaan eten bij de Spanjaarden in Villanueva, héél lekker en helemaal niet duur. Midden tussen de bergen, heerlijk fris met momenten, overal loslopende geiten op de straat ... Spaanse kan niet ! Een aanrader voor een gezin met 2 kindjes of zoals wij een koppel met zuster ... 100% perfect !

M.M Müller

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

De aankomst was perfect, waren we kregen erg vriendelijk. De richtingen maakten de reis leicht.Die ligging van het huis is uitstekend, op een kleine heuvel, echt een spectaculair uitzicht en absolute rust. Alles wat ook zeer goed onderhouden. Het ruime zwembad is beschut in een patio, zodat u kunt zonnen en wind. Het gehele buitenterrein is erg mooi met diverse terrassen en gul, heb je genoeg mogelijkheden om buiten te zitten en eten.Het eigenaar kon niet beter, erg vriendelijk, onopvallend en zeer nuttig zijn als u een vraag. Ook kunt u ze kopen heerlijke olijfolie, azijn, etc. Marmelden uit eigen productie, een echte aanrader!

Marinus Josephus Heesakkers

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Een prachtige plek en een prachtig huis. Veel privacy. Bewoners dringen zich niet op en zijn zeer behulpzaam en hartelijk. Als je van de natuur houdt en van vergezichten is dit huis en de omgeving een aanrader. Het zwembad wordt nauwelijks door de bewoners gebruikt en is prachtig. Het is een keurige woning - niet luxe - die ook van binnen traditioneel overkomt. Voor culinaire hoogstandjes moet ver worden gereden. Het lokale restaurant op 6 km is redelijk en niet duur.

F.B.P. Holm - van Lieshout

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Werkelijk een heel mooi en verzorgd huis in een prachtige omgeving. Op zich is de streek droog en dor (wij waren hier eind augustus), maar rondom het huisje zijn veel palmbomen, planten en bloemen aangepland. Huisje ligt ook erg rustig, ligt van de weg af, ver buiten het dorp. De eigenaren zijn heel erg vriendelijk. Hun huis grenst aan de vakantiewoning. Omdat we 's avonds laat aankwamen hadden ze bier en frisdrank in de koelkast gelegd. Later die week kregen we nog tomaten en komkommer uit eigen tuin, eigen druiven, brood en tapas. We voelden ons helemaal verwend daar. Voor kinderen zijn de dieren erg leuk. Elke dag gingen we met onze zoon van twee naar de ezel en het paard kijken, de hond aaien enz. Zwembad was heerlijk. De eigenaren komen er in principe nauwelijks (af en toe even een baantje zwemmen). Met vriendelijke groet, Femke

F.B.P. Holm - van Lieshout

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Werkelijk een heel mooi en verzorgd huis in een prachtige omgeving. Op zich is de streek droog en dor (wij waren hier eind augustus), maar rondom het huisje zijn veel palmbomen, planten en bloemen aangepland. Huisje ligt ook erg rustig, ligt van de weg af, ver buiten het dorp.

De eigenaren zijn heel erg vriendelijk. Hun huis grenst aan de vakantiewoning. Omdat we 's avonds laat aankwamen hadden ze bier en frisdrank in de koelkast gelegd. Later die week kregen we nog tomaten en komkommer uit eigen tuin, eigen druiven, brood en tapas. We voelden ons helemaal verwend daar. Voor kinderen zijn de dieren erg leuk. Elke dag gingen we met onze zoon van twee naar de ezel en het paard kijken, de hond aaien enz.

Zwembad was heerlijk. De eigenaren komen er in principe nauwelijks (af en toe even een baantje zwemmen).


Met vriendelijke groet,
Femke

R.J.S. Vanschoonbeek

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Deze vakantiewoning bood perfect comfort & rust en een unieke blik op landelijk Andalusie. Van op terras of bij het zwembad was de heuvelachtige omgeving (inclusief het indrukwekkende rotsachtige natuurpark El Torcal) voortdurend een visueel genoegen. In de nabijheid ontdekten we de authenticiteit van Villanueva de la Concepcion, La Hoya, Almogia en Antequera. De grote bezienswaardigheden: Cordoba, Granada, Sevilla, Ronda... waren goed te bereiken maar ook het Picassomuseum in Malaga en de zo originele restaurantformule van El Tintero aan de kust vonden we zeer de moeite van het ontdekken waard. De eigenaars informeerden ons met geestdrift en elan over hun Finca en over de regio: ze bewezen alzo hoe deugddoend een verblijf in de streek - ook permanent! - wel blijkt te zijn.

Liesbeth Thomas

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Zeer hartelijke gastheer/-vrouw, prachtig huisje op een mooie locatie, van alle gemakken voorzien (niet in de laatste plaats het eigen zwembad). Van hieruit is er veel te doen en te zien ga je voor cultuur, dan liggen alle interessante steden op niet te lange rij-afstand. En mooie natuur is er ook volop. Een aanrader!

Marinus Josephus Heesakkers

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Een prachtige plek en een prachtig huis. Veel privacy. Bewoners dringen zich niet op en zijn zeer behulpzaam en hartelijk. Als je van de natuur houdt en van vergezichten is dit huis en de omgeving een aanrader. Het zwembad wordt nauwelijks door de bewoners gebruikt en is prachtig.
Het is een keurige woning - niet luxe - die ook van binnen traditioneel overkomt.
Voor culinaire hoogstandjes moet ver worden gereden. Het lokale restaurant op 6 km is redelijk en niet duur.

A. Beemer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

De goed uitgeruste finca ligt in het binnenland van Andalusië. De eigenaren zijn erg vriendelijk en helpen waar het mogelijk is, zonder opdringerig over te komen. Ruime plekken rond de finca om op meerdere plaatsen in de zon of de schaduw te zitten of in het zwembad te liggen. Geen druk toerisme, geen disco's, weinig verkeer, kleine dorpen ( La Higuera, Villanueva de la Concepcion, La Joya en Antequera in de buurt met winkels en horeca, natuur voor de deur. Mooie wandelroutes o.a. door het natuurpark El Torcal (vlak bij). Iets verder plaatsen als Malaga, Cordoba en Granada. Vanwege het sterk glooiende terrein is een auto met iets vermogen geen luxe!

M.M Müller

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

De aankomst was perfect, waren we kregen erg vriendelijk. De richtingen maakten de reis leicht.Die ligging van het huis is uitstekend, op een kleine heuvel, echt een spectaculair uitzicht en absolute rust. Alles wat ook zeer goed onderhouden. Het ruime zwembad is beschut in een patio, zodat u kunt zonnen en wind. Het gehele buitenterrein is erg mooi met diverse terrassen en gul, heb je genoeg mogelijkheden om buiten te zitten en eten.Het eigenaar kon niet beter, erg vriendelijk, onopvallend en zeer nuttig zijn als u een vraag. Ook kunt u ze kopen heerlijke olijfolie, azijn, etc. Marmelden uit eigen productie, een echte aanrader!

INge Pirlet

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

14 dagen op een finca in de bergen van El Torcal van daaruit verschillende steden bezocht, Antequera, Malaga, Cordoba, Granada, Marbella en de Costa del Sol. Vergeleken met de drukke Costa, is de finca Lomas de Tienda een oase van rust. Een azuurblauwe hemel, een fris zwembad, heel vriendelijke gastheer en -vrouw. Alles was perfect. Gaan eten bij de Spanjaarden in Villanueva, héél lekker en helemaal niet duur. Midden tussen de bergen, heerlijk fris met momenten, overal loslopende geiten op de straat ... Spaanse kan niet ! Een aanrader voor een gezin met 2 kindjes of zoals wij een koppel met zuster ... 100% perfect !

Familie Verheijde

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Nog mooier dan op de foto’s! En alles tot in de puntjes verzorgd, heel aardige mensen. De keuken is goed voorzien van alles wat je nodig hebt. Goede bedden. Het zwembad is heerlijk. Binnen smaakvol ingericht. Kortom, geweldige plek!


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 307088

Laatst bijgewerkt: 28.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/307088.htm


«Vakantiehuis op een Andalusisch landgoed» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.7 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 15 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven