Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Karakteristiek huis met zwembad

Max.  10   gasten
210m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
4  Badkamer
Max. 10  gasten
210m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (open keuken(kookplaat, waterkoker, broodrooster, koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), woon/eetkamer(TV, eettafel, open haard, zithoek, CD-speler), slaapkamer met badkamer(2-pers.king size bed(160 x 200 cm), douche, wastafel, toilet), slaapkamer met badkamer(2x 1-pers. bed(90 x 180 cm), douche, wastafel, toilet), toilet)

Op de 1e etage: (slaapkamer met badkamer(1-pers. bed(90 x 180 cm), 2-pers.king size bed(160 x 200 cm), oven, douche, wastafel, toilet), slaapkamer met badkamer(1-pers. bed(90 x 180 cm), 2-pers.king size bed, video, ligbad, wastafel, toilet))

garage, wasmachine, terras(privé), tuin(privé), tuinmeubilair, BBQ, ligstoelen, parasol, zwembad(privé, verwarmd, omheind), jeu de boules baan, speeltoestellen, tafeltennistafel, fietsen beschikbaar, kinderstoel, strijkplank, strijkijzer

Dit vakantiehuis heeft 4 slaapkamers en is geschikt voor 10 personen, ideaal voor meerdere gezinnen of groepen vrienden. Het ligt in een boerderij in Saint-Cernin.



Het vrijstaande huis staat op een rustige locatie, midden in het bos. In de omgeving kun je mooie wandelingen maken en genieten van de natuur. Er is een tennisbaan op 1 km afstand en op 5 km afstand kun je gaan paardrijden.



Het vakantiehuis is voorzien van een privézwembad en er zijn een tafeltennistafel en een jeu-de-boulesbaan beschikbaar. De woonkamer heeft een gezellige open haard en in de open keuken staat een vaatwasser. Op het privéterras in de privétuin kun je relaxen in de buitenlucht. Voor de kinderen zijn er speeltoestellen op het terrein. Er is ook WiFi in het huis en er is maximaal 1 huisdier toegestaan. Er zijn fietsen beschikbaar.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard

Buitenshuis

Garage
Tuin
Barbecue
Speeltuin
Zwembad
Parkeren
Tennisbaan
Terras
Tafeltennis

Badkamer

Badkamer 4

badkamer met douche


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Broodrooster

Apparatuur en toebehoren

CD-speler
Fietsen
Televisie
Ligstoelen
Wasmachine
Kinderstoel
WiFi
Strijkijzer
Strijkplank
Parasol
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 10

2 tweepersoonskamer
2 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 10 km

10 km

Stadscentrum 0.3 km

0.3 km

Luchthaven 78 km 1 hour from the airport

78 km



Recreatiemogelijkheden

Paardrijden
Tennis
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 2; gratis.
Bedlinnen: Aanwezig. Bedden opgemaakt bij aankomst.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Gratis.
Kinderbed + Kinderstoel: gratis (op aanvraag).

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

Bedden opgemaakt bij aankomst


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


9 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,7 van 5
4.7 Inrichting
4.7 Prijs / kwaliteit
4.7 Service
4.7 Ligging
4.7 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Dirk Vanhalle

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Een heel leuk huis en heel goed uitgerust. Vriendelijke en behulpzame eigenaar. En de rustige omgeving is gewoon fantastisch. Wij hebben er van genoten.

Frank C.M. Evers

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Fraaie omgeving, mooie en complete inrichting van het huis. Wat zeker geholpen heeft, is het mooie & warme weer (eerste week van oktober 2023; let op: de beheerder vertelde dat in 2022 het in de eerste week van oktober gesneeuwd heeft). Huurders moeten er rekening mee houden dat voor een supermarkt of een (middel)grote stad (bv Cahors) er zeker een 30 à 45 min of meer gereden moet worden. Het voor handen hebben van een auto is dus een belangrijke voorwaarde. Beheerder is zeer service-gericht en reageert direct op iedere vraag of opmerking van zijn huurder, ook 's avonds. Het zwembad werd v.w. de zeer gestegen energiekosten niet verwarmd en haalde in oktober 2023 niet hoger dan een graad of 18 à 19. Voor degenen die komen voor (absolute) rust, wandelen of fietsen is deze locatie een aanrader.

Ole Dorhout Mees

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Our stay in Saint-Cernin has been fantastic! The villa was a unique and pleasant home in the quiet hills of rural France. The villa looked like it had been recently renovated as everything was modern with a distinct authentic French touch. Sylvain, the owner of the villa, has a been a wonderful host. He was very hospitable and wonderfully kind. I would recommend this accommodation to anyone seeking a relaxing vacation.

Frank C.M. Evers

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Fraaie omgeving, mooie en complete inrichting van het huis. Wat zeker geholpen heeft, is het mooie & warme weer (eerste week van oktober 2023; let op: de beheerder vertelde dat in 2022 het in de eerste week van oktober gesneeuwd heeft). Huurders moeten er rekening mee houden dat voor een supermarkt of een (middel)grote stad (bv Cahors) er zeker een 30 à 45 min of meer gereden moet worden. Het voor handen hebben van een auto is dus een belangrijke voorwaarde. Beheerder is zeer service-gericht en reageert direct op iedere vraag of opmerking van zijn huurder, ook 's avonds. Het zwembad werd v.w. de zeer gestegen energiekosten niet verwarmd en haalde in oktober 2023 niet hoger dan een graad of 18 à 19.
Voor degenen die komen voor (absolute) rust, wandelen of fietsen is deze locatie een aanrader.

Ole Dorhout Mees

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Our stay in Saint-Cernin has been fantastic!



The villa was a unique and pleasant home in the quiet hills of rural France. The villa looked like it had been recently renovated as everything was modern with a distinct authentic French touch.



Sylvain, the owner of the villa, has a been a wonderful host. He was very hospitable and wonderfully kind.



I would recommend this accommodation to anyone seeking a relaxing vacation.

elsbeth tielens

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Prachtig ruim huis. Alles aanwezig. Keuken met goede apparatuur, nespresso apparaat. Tafeltennistafel met alles erbij, jeu de boules ballen. Kamers goed en schoon. Goede temp door dikke muren. Prachtig uitzicht over de glooiende weilanden. Geloei van de koeien in de verte. Heerlijk zwembad. Overal lekkere handdoeken. Een absolute aanrader.

Kim Van de Kerckhove

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

We hebben hier met 8 volwassenen en 3 kinderen (tussen de 6 maanden en 3 jaar) een fantastisch verblijf gehad! De gastheer heeft ons heel warm verwelkomd. Alles in het huis was in orde en netjes. Ook aan ontsmetting werd gedacht in deze coronatijden. Alles is er voorhanden. Aan het mooie zwembad staan ligstoelen en parasols. Van op het terras heb je een prachtig uitzicht. De omgeving is leuk. Dicht bij een dorpje waar er een markt is. Ideaal voor wandel-, fiets- en looptochten. Achter de woning loopt een korte wandeltocht. Ook nabij heel mooie stadjes. Dit verblijf is een echte aanrader! Heel erg bedankt aan onze gastheer en zijn fijn gezin!

Dorine de Kruyf

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

We zijn heel warm ontvangen in dit prachtige huis. Heel sfeervol, met een prachtig uitzicht en een enorme rust. 's Ochtends in de schaduw in de stilte met dat uitzicht ontbijten en 's middags aan het zwembad verder genieten van de rust. 's Avonds de sterrenhemel bewonderen in deze donkere driehoek van Frankrijk. Het huis heeft vier mooie kamers en is van alle gemakken voorzien. Prachtige omgeving, veel te zien, Dordogne eo is ook te doen Rocamadour is ruim een half uur rijden, Sarlat een uur, maar de Quercy met bijv het plaatsje St Cirq Lapopie is net zo prachtig en veel rustiger. We hebben een fantastische week gehad in St Cernin.

E. Boekelman

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Het is n heerlijk mooi huis! Het is van alle gemakken voorzien met n fantastisch uitzicht. We waren met 2 gezinnen van 4 personen en een hond. Je hebt voldoende privacy voor iedereen. Het zwembad en de wifi waren top! De eigenaren wonen naast het huis en waren altijd voor vragen beschikbaar! In de omgeving heb je veel mooie stadjes. Je kunt er leuk kanoen en als je van natuur houdt dan moet je hier zijn. Wij willen hier nog n keer terug.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Gezinsvakantie

Objectnummer: 307470

Laatst bijgewerkt: 11.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/307470.htm


«Karakteristiek huis met zwembad» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.7 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 9 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat