Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Mooie villa met privé zwembad in Roquebrun

Max.  6   gasten
190m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 6  gasten
190m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (woonkamer(TV, zithoek, DVD-speler, Blu-ray speler, radio, airconditioning), open keuken(waterkoker, broodrooster, afzuigkap, oven, combimagnetron, magnetron, afwasmachine, koelkast, vriezer, airconditioning), toilet, bijkeuken(wasmachine, strijkplank, strijkijzer))

Op de 1e etage: (slaapkamer(2-pers. bed(140 x 200 cm), airconditioning), slaapkamer(2-pers. bed(140 x 200 cm), airconditioning), slaapkamer(2-pers. bed(140 x 200 cm), airconditioning), badkamer(ligbad, douche, wastafel, toilet))

airconditioning, terras, tuin(omheind, 2000 m2), tuinmeubilair, ligbedden, BBQ(houtskool), parking, zwembad(privé, wateralarm, 10 x 5 m., geopend van Mei t/m 1/2 Sep)

Ontdek deze mooie villa met privézwembad in het prachtige dorp Roquebrun, in het departement Hérault, dat op de lijst van de mooiste dorpen van Frankrijk staat. Met 3 slaapkamers op de bovenverdieping is deze villa perfect voor een rustige gezinsvakantie.

Geniet van lokale wijn en gegrild vlees op het overdekte privéterras terwijl je uitkijkt over de prachtige tuin en het platteland.

Roquebrun, genesteld op een heuvel met uitzicht op de rivier, staat bekend als het "kleine Nice van de Languedoc". Roquebrun staat bekend om zijn schaduwrijke lanen, kleurrijke huizen, weelderige groene heuvels en zijn AOC Saint-Chinian-Roquebrun wijn. Op de heuveltoppen ligt een Mediterrane tuin waar je geurige planten en essences kunt ontdekken (sinaasappel-, citroen- en mimosabomen), evenals weelderige panoramische uitzichten.
Van de lente tot de herfst kun je een kanotocht maken op de Orb, of gaan wandelen of mountainbiken in de nabijgelegen heuvels en wijngaarden. Een tennisbaan ligt op slechts 500 meter afstand.

Neem even de tijd om naar de mediterrane stranden van Agde, Valras-Plage of Gruissan te rijden, op slechts 1 uur rijden.

Let op: de zeer discrete eigenaar bewoont een onafhankelijk deel van de begane grond, maar zonder uitzicht op je vakantiewoning.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Parkeren Parkeren

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Zwembad
Parkeren
Tennisbaan
Terras
tuin met schutting

Badkamer

aparte wc's 1


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Waterkoker
Broodrooster
Afzuigkap

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Radio
Ligstoelen
Wasmachine
WiFi
Strijkijzer
Strijkplank
Rookmelder
Terrasmeubilair
DVD-speler
Blu-ray-speler

Geschikt voor

Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

3 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 44 km

44 km

Supermarkt 3 km

3 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 45 km Béziers

45 km



Recreatiemogelijkheden

Tennis
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 09:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Niet toegestaan.
Bedlinnen: Aanwezig.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Mogelijkheid tot huren, € 10 p.p./verblijf. On request(please reserve).
Keukenlinnen: Mogelijkheid tot huren, € 7,50/verblijf.
Wifi: Gratis.
Kinderbed: € 17,50/verblijf.
Kinderstoel: € 17,50/verblijf.
Schoonmaak: Tussentijdse schoonmaak € 50/keer.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
Reserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 30 jaar zijn niet toegestaan
De huiseigenaar woont in hetzelfde huis als waar de vakantiewoning gelegen is
Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden
Opladen van e-voertuigen niet toegestaan


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


23 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,5 van 5
4.5 Inrichting
4.5 Prijs / kwaliteit
4.5 Service
4.5 Ligging
4.5 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Patrick De Munck

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Mooie locatie. Ruime villa. Apparatuur keuken is verouderd.(oven)

Ilse Castrop

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Wat een prachtig huis in een prachtige omgeving. Zoveel ruimte voor iedereen en zo compleet. We hebben er een heerlijke tijd gehad. Volgens onze 4 kinderen de beste vakantie ooit!

Marco Timmers

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Prachtige villa aan de rand van Roquebrun, fantastisch zwembad. Tijdens ons verblijf was het 40 graden, de airco was daarom zeer welkom. Echt een aanrader!

Claudia Kok

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Fantastisch huis in een geweldige omgeving! Alles uitstekend geregeld door de dames Marlene en Karin van Belvilla. Het huis was schoon en het contact was zeer prettig. Voor herhaling vatbaar!

Bob Topper

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Super huis met een prachtig uitzicht. Locatie is heerlijk rustig en 5 minuten lopen van de bakker

De Norre

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Overzichtelijke site, men kan onmiddellijk zien of huis beschikbaar is voor de gewenste periode, vlot om te boeken en betalen

HW Broekhuizen

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

~Super mooi complete villa; Omgeving erg mooi; Uitzicht super. Dorpje Roquebrun pittoresk

Christine De Norre

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

we waren meteen weg van het mooie uitzicht en de prachtige woning

Johan Schipper

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Heerlijk huis, de foto's doen ze zich zelf te kort want het is in het echt groter en mooier. Incl. een fijne klimaatregeling in huis. Locatie was erg mooi en je zit in een rustige omgeving, daardoor zal je met de auto je grote boodschappen en activiteiten moeten doen. Zeker een aanrader.

Ronny Hellemans

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

al 12 jaar huren wij dit huis ( buiten verleden jaar niet wegens corona). en nog steeds genieten wij van dit magnifieke huis, het mooie uitzicht op het prachtig terras, de rust en de leuke omgeving. Ook dank aan de schoonmaakploeg ( het was heel proper). Tevens ook heel veel dank aan de eigenaar en onze gastvrouw Marlene die er alles aan doen om de gasten een aangenaam verblijf te bezorgen. Zij kunnen, als er iets stuk is, er spijtig genoeg niets aan doen ( ook al doen ze daar alle moeite voor) als zij moeten wachten op een onderdeel om dit te kunnen repareren. Wij keken al eens naar een ander huis/omgeving om te huren , maar als je in dit huis hebt verbleven wordt het wel heeeel moeilijk om tevreden te zijn met een andere woning/omgeving. Wij komen ZEKER terug !!!!!! Ronny en Greet Hellemans

Nico Stassen

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Bij aankomst waren we echt van de indruk dat het voldeed aan alle verwachtingen. Het huis leek oke, Het was netjes gepoetst. De omgeving zag er prachtig uit. Het zwembad zag er leuk uit’. Jammer genoeg was de tweed indruk minder fraai. Er heerste een wespenplaag met wespen die verlekkerd waren op vlees. Het zwembad was wel goed in orde maar het werd te weinig onderhouden met veel groene aanslag en algen. Een keer onderhoud per week lijkt echt te weinig voor zo n zwembad. Binnen hing op veel kamers een verdachte rioolgeur. De douches waren niet goed zuiver. Het bubble bad functioneerde niet. De koffiezet was defect. Het afwasmachine was niet goed onderhouden, filters waren helemaal verstopt. Jammer. Er was chaos in het keukenmateriaal. De hoeveelheid borden en bestek waren niet geschikt voor een verblijf van 10 personen. Algemeen mag gezegd dat het huis een grondige opknapbeurt nodig heeft. We kunnen echt wel vergelijken met andere locaties.

Koen De Praetere

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

+ Heel ruime kamers en leefruimte. Mooi panoramisch uitzicht. Airco in heel het huis werkt fantastisch en stoort totaal niet. Zwembad mooi en proper. Huiselijke en persoonlijke aankleding. Enorme aanrader! - De struiken nemen uitzicht op de wijde heuvels weg. Er hing soms wat geur in de slaapkamers beneden als douches gebruikt werden. Tip: de sproeiers van de vaatwasser geraken gemakkelijk verstopt en moeten dan gereinigd worden of de borden blijven vuil.

ann meurisse

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Villa gehuurd met airco, dus meerprijs betaald, airco bleek echter al 3 weken kapot. We vroegen een tegemoetkoming aan belvilla maar we kregen zelfs geen antwoord op onze mail! Teleuratellend!

Bert Bollen

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Mooi verscholen op een heuvel ligt deze mooie villa. Na ons vorige huis wat een 10 met een griffel waard was moesten we even wennen aan deze woning. Na een halve dag waren we al om en hebben genoten van deze praktische en mooi gelegen woning. Het zwembad was top en werd goed onderhouden en afgezien van een slechte WiFi verbinding was alles top. Volgend jaar komt de eigenaar hier ook wonen in een gedeelte van het huis. Voor ons zou dat een reden zijn om niet nogmaals te boeken. Deze week was echter top. De ontvangst van Marlene van Belvilla was ontspannen en aangenaam.

Koen De Praetere

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

+

Heel ruime kamers en leefruimte. Mooi panoramisch uitzicht. Airco in heel het huis werkt fantastisch en stoort totaal niet. Zwembad mooi en proper.

Huiselijke en persoonlijke aankleding.

Enorme aanrader!

-

De struiken nemen uitzicht op de wijde heuvels weg.

Er hing soms wat geur in de slaapkamers beneden als douches gebruikt werden.

Tip: de sproeiers van de vaatwasser geraken gemakkelijk verstopt en moeten dan gereinigd worden of de borden blijven vuil.

Nico Stassen

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Bij aankomst waren we echt van de indruk dat het voldeed aan alle verwachtingen. Het huis leek oke, Het was netjes gepoetst. De omgeving zag er prachtig uit. Het zwembad zag er leuk uit’. Jammer genoeg was de tweed indruk minder fraai. Er heerste een wespenplaag met wespen die verlekkerd waren op vlees. Het zwembad was wel goed in orde maar het werd te weinig onderhouden met veel groene aanslag en algen. Een keer onderhoud per week lijkt echt te weinig voor zo n zwembad. Binnen hing op veel kamers een verdachte rioolgeur. De douches waren niet goed zuiver. Het bubble bad functioneerde niet. De koffiezet was defect. Het afwasmachine was niet goed onderhouden, filters waren helemaal verstopt. Jammer. Er was chaos in het keukenmateriaal. De hoeveelheid borden en bestek waren niet geschikt voor een verblijf van 10 personen. Algemeen mag gezegd dat het huis een grondige opknapbeurt nodig heeft. We kunnen echt wel vergelijken met andere locaties.

Ronny Hellemans

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

al 12 jaar huren wij dit huis ( buiten verleden jaar niet wegens corona). en nog steeds genieten wij van dit magnifieke huis, het mooie uitzicht op het prachtig terras, de rust en de leuke omgeving. Ook dank aan de schoonmaakploeg ( het was heel proper). Tevens ook heel veel dank aan de eigenaar en onze gastvrouw Marlene die er alles aan doen om de gasten een aangenaam verblijf te bezorgen. Zij kunnen, als er iets stuk is, er spijtig genoeg niets aan doen ( ook al doen ze daar alle moeite voor) als zij moeten wachten op een onderdeel om dit te kunnen repareren. Wij keken al eens naar een ander huis/omgeving om te huren , maar als je in dit huis hebt verbleven wordt het wel heeeel moeilijk om tevreden te zijn met een andere woning/omgeving.

Wij komen ZEKER terug !!!!!!

Ronny en Greet Hellemans

Johan Schipper

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Heerlijk huis, de foto's doen ze zich zelf te kort want het is in het echt groter en mooier. Incl. een fijne klimaatregeling in huis.
Locatie was erg mooi en je zit in een rustige omgeving, daardoor zal je met de auto je grote boodschappen en activiteiten moeten doen.
Zeker een aanrader.

Daniel Wijns

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Deze villa voldoet aan alle wensen. Zeer rustig gelegen. Mooi zwembad. Een paar zaken die aan vernieuwing toe zijn zoals strijkijzer, strijkplank. Geen schaduw voor het ontbijt. Vernieuwing van de parasol. Nog oude koffiezet. Voor de rest een zeer aangename villa en zeer mooie streek.

Johan Schipper

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Heerlijk huis, de foto's doen ze zich zelf te kort want het is in het echt groter en mooier. Incl. een fijne klimaatregeling in huis.
Locatie was erg mooi en je zit in een rustige omgeving, daardoor zal je met de auto je grote boodschappen en activiteiten moeten doen.
Zeker een aanrader.

Koen De Praetere

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

+

Heel ruime kamers en leefruimte. Mooi panoramisch uitzicht. Airco in heel het huis werkt fantastisch en stoort totaal niet. Zwembad mooi en proper.

Huiselijke en persoonlijke aankleding.

Enorme aanrader!

-

De struiken nemen uitzicht op de wijde heuvels weg.

Er hing soms wat geur in de slaapkamers beneden als douches gebruikt werden.

Tip: de sproeiers van de vaatwasser geraken gemakkelijk verstopt en moeten dan gereinigd worden of de borden blijven vuil.

Nico Stassen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Bij aankomst waren we echt van de indruk dat het voldeed aan alle verwachtingen. Het huis leek oke, Het was netjes gepoetst. De omgeving zag er prachtig uit. Het zwembad zag er leuk uit’. Jammer genoeg was de tweed indruk minder fraai. Er heerste een wespenplaag met wespen die verlekkerd waren op vlees. Het zwembad was wel goed in orde maar het werd te weinig onderhouden met veel groene aanslag en algen. Een keer onderhoud per week lijkt echt te weinig voor zo n zwembad. Binnen hing op veel kamers een verdachte rioolgeur. De douches waren niet goed zuiver. Het bubble bad functioneerde niet. De koffiezet was defect. Het afwasmachine was niet goed onderhouden, filters waren helemaal verstopt. Jammer. Er was chaos in het keukenmateriaal. De hoeveelheid borden en bestek waren niet geschikt voor een verblijf van 10 personen. Algemeen mag gezegd dat het huis een grondige opknapbeurt nodig heeft. We kunnen echt wel vergelijken met andere locaties.

Ronny Hellemans

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

al 12 jaar huren wij dit huis ( buiten verleden jaar niet wegens corona). en nog steeds genieten wij van dit magnifieke huis, het mooie uitzicht op het prachtig terras, de rust en de leuke omgeving. Ook dank aan de schoonmaakploeg ( het was heel proper). Tevens ook heel veel dank aan de eigenaar en onze gastvrouw Marlene die er alles aan doen om de gasten een aangenaam verblijf te bezorgen. Zij kunnen, als er iets stuk is, er spijtig genoeg niets aan doen ( ook al doen ze daar alle moeite voor) als zij moeten wachten op een onderdeel om dit te kunnen repareren. Wij keken al eens naar een ander huis/omgeving om te huren , maar als je in dit huis hebt verbleven wordt het wel heeeel moeilijk om tevreden te zijn met een andere woning/omgeving.

Wij komen ZEKER terug !!!!!!

Ronny en Greet Hellemans


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 307564

Laatst bijgewerkt: 04.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/307564.htm


«Mooie villa met privé zwembad in Roquebrun» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 23 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven