Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Aantrekkelijke villa in Cébazan met zwembad

Max.  6   gasten
185m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 6  gasten
185m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (gang(airconditioning), open keuken(kookplaat(6 kookplaten, inductie), waterkoker, broodrooster, afzuigkap, koffiezetapparaat(cups), espresso apparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie, Blender, Staafmixer), woon/eetkamer(TV(flatscreen, Nederlandse zender(s), internationale zender(s)), eettafel, open haard, airconditioning, gezelschapsspellen), slaapkamer(2-pers. bed(180 x 200 cm), horren), slaapkamer(2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden(90 x 200 cm), horren), badkamer(ligbad, douche, wastafel, toilet), serre, wasdroger, toilet, wasmachine, strijkplank, strijkijzer)

Op de 1e etage: (slaapkamer(2-pers. bed(160 x 200 cm), horren))

buitenkeuken, garage, koelkast, tuindeuren, verwarming, terras(overdekt), tuin(privé, deels omheind, verlicht, 10000 m2), tuinmeubilair, ligbedden, BBQ(elektrisch, houtskool), zwembad(privé, wateralarm, 10 x 5 m.), lounge set

Vakantiehuis Impériale is een complete villa met een royaal privé zwembad en optimale privacy op een uitgestrekt terrein (13.500m2) met rozen, oleanders, rozemarijn, palmen en olijfbomen. De villa ligt rustig op een heuvel aan de rand van het dorp met een adembenemend uitzicht over de wijngaarden en grenst aan een natuurgebied. Er is geen doorgaan verkeer.

Villa Impérale is geschikt voor zes personen en beschikt over drie slaapkamers, één badkamer met bad, toilet en douche, een aparte wc en airco.
Cébazan is een klein wijndorp met ongeveer 500 inwoners. Op loopafstand van de villa is een bakker waar u 's ochtends uw verse stokbrood kunt halen. De villa ligt nabij het gezellige wijndorp Saint Chinian met diverse restaurants, 2 x per week een sfeervolle markt, een supermarkt en talloze wijncaves, slechts 4,5 km met de auto of in 2,5 km. te voet door het bos en de wijngaarden.

Overdag is het heerlijk relaxen in de zon op de comfortabele ligstoelen aan de rand van het zwembad met inlooptrap of in de schaduw van een overdekt terras.
Er bevindt zich bij het zwembad een buitenkeuken met een electrische bbq en een ijskast. Een lekker koud drankje is dus altijd binnen handbereik. Als de zon ondergaat is het genieten van de heldere sterrenhemel.

Direct vanuit het huis kunnen gemarkeerde wandelingen in de natuur worden gemaakt. Fietsers en mountainbikers kunnen in de omgeving ook hun hart ophalen. In de nabije omgeving is gelegenheid om kano's te huren, te paardrijden, te golfen of een boottocht te maken over de beroemde Canal du Midi. Interessante catharensteden zoals Beziers, Narbonne en Carcassonne zijn ook zeker de moeite van een bezoek waard.

De kust met uigestrekte stranden en leuke visrestaurants is binnen een half uur bereikbaar.

Het vliegveld van Beziers ligt op 42 km.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard

Buitenshuis

Garage
Tuin
Barbecue
Zwembad
Parkeren
Terras

Badkamer

aparte wc's 1


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Broodrooster
Afzuigkap

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Ligstoelen
Wasmachine
Wasdroger
WiFi
Strijkijzer
Strijkplank
Rookmelder
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

3 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 36 km

36 km

Meer 16 km

16 km

Supermarkt 3.5 km

3.5 km

Restaurant 3.5 km

3.5 km

Stadscentrum 3.5 km

3.5 km

Luchthaven 42 km Béziers

42 km



Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 09:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 3; € 25/dier/verblijf.
Bedlinnen: Aanwezig. Bedden opgemaakt bij aankomst.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Servicekosten: Inclusief.
Badhanddoeken: Mogelijkheid tot huren, € 10 p.p./verblijf. On request(please reserve).
Keukenlinnen: Mogelijkheid tot huren, € 7,50/verblijf.
Wifi: Gratis.
Kinderbed: € 17,50/verblijf. Op aanvraag.
Kinderstoel: € 17,50/verblijf. Op aanvraag.
Schoonmaak: Tussentijdse schoonmaak € 50/keer.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
Reserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 30 jaar zijn niet toegestaan
In verband met de veiligheid is het verboden een elektrische auto op te laden via het reguliere stroomnetwerk van de vakantiewoning
Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden
Opladen van e-voertuigen niet toegestaan


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


43 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,4 van 5
4.4 Inrichting
4.4 Prijs / kwaliteit
4.4 Service
4.4 Ligging
4.4 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Steven Velle

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Villa Impériale is een enorme aanrader want de villa is op alle vlakken in orde. Het zwembad is ook heel proper en verzorgd. De omgeving hier is prachtig en enorm rustig. Dus wie komt voor rust en kalmte, zal hier zeker aan z’n trekken kunnen komen. En de kans is zeker bestaande dat we hier nog eens terug komen!

Jan de Bruijne

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Het is elke keer thuiskomen op deze bijzondere plek. Prachtig huis, en een mooi uitzicht, rustige omgeving. Heerlijk zwembad enzovoort..

Henri Mulder

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Fantastisch huis van alle gemakken voorzien met heel veel privacy.

Roland Esters

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Het vakantiehuis is mooi, van hoge kwaliteit en zeer rustig met een grote wintertuin en een zeer groot zwembad. Je moet daar gekko's leuk vinden en tolereren (grappige dieren). Geweldig uitzicht op het platteland. De omgeving, vooral het achterland op het Centraal Massief, is geweldig. Er zijn daar veel kleine oude dorpjes. Roquebrun, Vieussan en Minerve zijn bijzonder mooi, en het Afrikaanse Safaripark in Sigean en de middeleeuwse Cité van Carcassone zijn niet te missen.

Frank Clarys

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Huis met groot zwembad en rustig gelegen. Goed uitgeruste keuken. Sanitair is goed. Rest van het huis kan wel opfrisbeurt gebruiken. Voldoende en goede ligbedden.

Leon Schellekens

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Zeer compleet huis op een mooie en rustige locatie. Een echte aanrader.

Nienke Lagerweij

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Engels

Mooie rustige ligging. Van alle gemakken voorzien. Ruime kamers prima bedden. Nieuwe badkamer en keuken. Mooi zwembad. Al wat basis benodigdheden aanwezig, kruiden, zeep, wc papier, keukenrol, aantal kopjes koffie.

Ria Rijks-de Voogd

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Een mooi huis voorzien van alle gemakken op een fantastische plek als je tenminste van rust houdt.

Jeroen Vanneste

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Prachtige omgeving. Ontvangst was goed.

J.M. van der Burg

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Mooie ruime vakantiewoning die geheel vrijstaand is. Heerlijk zwembad. Airco is ook ideaal. De omgeving is ook heel aangenaam. Bakker in het dorp Cébazan. Verder vele uitwijk mogelijkheden. Wij hebben er o.a. leuk gefietst langs een oude spoorbaan. Een aanrader. Vergeet niet de muggenspray in verband met de tijgermuggen. Daarom is het heel prettig dat er overal hordeuren voor ramen en deuren zitten.

Jan Maas

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Villa Imperiale is een mooie tegen een heuvell gesitueerde (geheel vrijstaande villa) met uitzicht op het omliggende landschap en heel veel privacy. Het grote buiten zwembad afm. 5x10 m1 + een instapdeel en de vele zit en lig- mogelijkheden maken het geheel tot een luxe vakantie verblijf. Zelfs bij iets minder weer is het goed vertoeven in de grote serre. Te warm... ook geen probleem de serre is zelfs voorzien van airconditioning. Tevens was de villa zelf bij aankomst schoon, netjes en confortabel (tot zeer compleet) ingericht. Voor het dorpje Cébazan hoeft je het niet echt te doen maar de locatie van de villa maakt dat ruimschoots goed. Narbonne centrum-/ met zijn giga Carrefour igt op ca. 30 km (reistijd ca. 30 min.) De dichts- bij zijnde Intermarche supermarkt op ca. 5 a 6 km. Wij vinden de villa zeker voor herhaling vatbaar ! ook was het contact met (Marlene van Belvilla) betreffende alle ins- en outs m.b.t. onze aankomst zeer plezierig Jan Maas en vriendin (60+)

Van Dyck Katleen

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

zalige locatie: boven op de helling - eerste buur op ruime afstand en prachtig uitzicht! Het huis is van alle gemakken voorzien! Je merkt dat de eigenaar al geïnvesteerd heeft in vernieuwing keuken en badkamer. De rest van het huis zoals bv. de veranda zijn aan opfrissing toe maar dit is absoluut niet hinderlijk om hier een super leuke tijd door te brengen. Het zwembad en de kickertafel waren de grootste troeven voor onze kinderen! Net zoals het strand dat op 30 min rijden ligt.

Jan Maas

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Villa Imperiale is een mooie tegen een heuvell

gesitueerde (geheel vrijstaande villa) met uitzicht op het omliggende landschap en heel veel privacy.

Het grote buiten zwembad afm. 5x10 m1 + een instapdeel en de vele zit en lig- mogelijkheden maken het geheel tot een luxe vakantie verblijf. Zelfs bij iets minder weer is het goed vertoeven in de grote serre. Te warm... ook geen probleem de serre is zelfs voorzien van airconditioning.

Tevens was de villa zelf bij aankomst schoon, netjes en confortabel (tot zeer compleet) ingericht.

Voor het dorpje Cébazan hoeft je het niet echt te doen maar de locatie van de villa maakt dat ruimschoots goed.

Narbonne centrum-/ met zijn giga Carrefour igt op ca. 30 km (reistijd ca. 30 min.) De dichts- bij zijnde Intermarche

supermarkt op ca. 5 a 6 km.

Wij vinden de villa zeker voor herhaling vatbaar ! ook was het contact met (Marlene van Belvilla) betreffende alle ins- en outs m.b.t. onze aankomst zeer plezierig

Jan Maas en vriendin (60+)

Van Dyck Katleen

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

zalige locatie: boven op de helling - eerste buur op ruime afstand en prachtig uitzicht!

Het huis is van alle gemakken voorzien! Je merkt dat de eigenaar al geïnvesteerd heeft in vernieuwing keuken en badkamer. De rest van het huis zoals bv. de veranda zijn aan opfrissing toe maar dit is absoluut niet hinderlijk om hier een super leuke tijd door te brengen. Het zwembad en de kickertafel waren de grootste troeven voor onze kinderen! Net zoals het strand dat op 30 min rijden ligt.

Jan Maas

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Villa Imperiale is een mooie tegen een heuvell

gesitueerde (geheel vrijstaande villa) met uitzicht op het omliggende landschap en heel veel privacy.

Het grote buiten zwembad afm. 5x10 m1 + een instapdeel en de vele zit en lig- mogelijkheden maken het geheel tot een luxe vakantie verblijf. Zelfs bij iets minder weer is het goed vertoeven in de grote serre. Te warm... ook geen probleem de serre is zelfs voorzien van airconditioning.

Tevens was de villa zelf bij aankomst schoon, netjes en confortabel (tot zeer compleet) ingericht.

Voor het dorpje Cébazan hoeft je het niet echt te doen maar de locatie van de villa maakt dat ruimschoots goed.

Narbonne centrum-/ met zijn giga Carrefour igt op ca. 30 km (reistijd ca. 30 min.) De dichts- bij zijnde Intermarche

supermarkt op ca. 5 a 6 km.

Wij vinden de villa zeker voor herhaling vatbaar ! ook was het contact met (Marlene van Belvilla) betreffende alle ins- en outs m.b.t. onze aankomst zeer plezierig

Jan Maas en vriendin (60+)

Jan Maas

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Villa Imperiale is een mooie tegen een heuvell

gesitueerde (geheel vrijstaande villa) met uitzicht op het omliggende landschap en heel veel privacy.

Het grote buiten zwembad afm. 5x10 m1 + een instapdeel en de vele zit en lig- mogelijkheden maken het geheel tot een luxe vakantie verblijf. Zelfs bij iets minder weer is het goed vertoeven in de grote serre. Te warm... ook geen probleem de serre is zelfs voorzien van airconditioning.

Tevens was de villa zelf bij aankomst schoon, netjes en confortabel (tot zeer compleet) ingericht.

Voor het dorpje Cébazan hoeft je het niet echt te doen maar de locatie van de villa maakt dat ruimschoots goed.

Narbonne centrum-/ met zijn giga Carrefour igt op ca. 30 km (reistijd ca. 30 min.) De dichts- bij zijnde Intermarche

supermarkt op ca. 5 a 6 km.

Wij vinden de villa zeker voor herhaling vatbaar ! ook was het contact met (Marlene van Belvilla) betreffende alle ins- en outs m.b.t. onze aankomst zeer plezierig

Jan Maas en vriendin (60+)

Jan Maas

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Villa Imperiale is een mooie tegen een heuvell

gesitueerde (geheel vrijstaande villa) met uitzicht op het omliggende landschap en heel veel privacy.

Het grote buiten zwembad afm. 5x10 m1 + een instapdeel en de vele zit en lig- mogelijkheden maken het geheel tot een luxe vakantie verblijf. Zelfs bij iets minder weer is het goed vertoeven in de grote serre. Te warm... ook geen probleem de serre is zelfs voorzien van airconditioning.

Tevens was de villa zelf bij aankomst schoon, netjes en confortabel (tot zeer compleet) ingericht.

Voor het dorpje Cébazan hoeft je het niet echt te doen maar de locatie van de villa maakt dat ruimschoots goed.

Narbonne centrum-/ met zijn giga Carrefour igt op ca. 30 km (reistijd ca. 30 min.) De dichts- bij zijnde Intermarche

supermarkt op ca. 5 a 6 km.

Wij vinden de villa zeker voor herhaling vatbaar ! ook was het contact met (Marlene van Belvilla) betreffende alle ins- en outs m.b.t. onze aankomst zeer plezierig

Jan Maas en vriendin (60+)

Jan Maas

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Villa Imperiale is een mooie tegen een heuvell

gesitueerde (geheel vrijstaande villa) met uitzicht op het omliggende landschap en heel veel privacy.

Het grote buiten zwembad afm. 5x10 m1 + een instapdeel en de vele zit en lig- mogelijkheden maken het geheel tot een luxe vakantie verblijf. Zelfs bij iets minder weer is het goed vertoeven in de grote serre. Te warm... ook geen probleem de serre is zelfs voorzien van airconditioning.

Tevens was de villa zelf bij aankomst schoon, netjes en confortabel (tot zeer compleet) ingericht.

Voor het dorpje Cébazan hoeft je het niet echt te doen maar de locatie van de villa maakt dat ruimschoots goed.

Narbonne centrum-/ met zijn giga Carrefour igt op ca. 30 km (reistijd ca. 30 min.) De dichts- bij zijnde Intermarche

supermarkt op ca. 5 a 6 km.

Wij vinden de villa zeker voor herhaling vatbaar ! ook was het contact met (Marlene van Belvilla) betreffende alle ins- en outs m.b.t. onze aankomst zeer plezierig

Jan Maas en vriendin (60+)

Jan Maas

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Villa Imperiale is een mooie tegen een heuvell

gesitueerde (geheel vrijstaande villa) met uitzicht op het omliggende landschap en heel veel privacy.

Het grote buiten zwembad afm. 5x10 m1 + een instapdeel en de vele zit en lig- mogelijkheden maken het geheel tot een luxe vakantie verblijf. Zelfs bij iets minder weer is het goed vertoeven in de grote serre. Te warm... ook geen probleem de serre is zelfs voorzien van airconditioning.

Tevens was de villa zelf bij aankomst schoon, netjes en confortabel (tot zeer compleet) ingericht.

Voor het dorpje Cébazan hoeft je het niet echt te doen maar de locatie van de villa maakt dat ruimschoots goed.

Narbonne centrum-/ met zijn giga Carrefour igt op ca. 30 km (reistijd ca. 30 min.) De dichts- bij zijnde Intermarche

supermarkt op ca. 5 a 6 km.

Wij vinden de villa zeker voor herhaling vatbaar ! ook was het contact met (Marlene van Belvilla) betreffende alle ins- en outs m.b.t. onze aankomst zeer plezierig

Jan Maas en vriendin (60+)

Jan Maas

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Villa Imperiale is een mooie tegen een heuvell

gesitueerde (geheel vrijstaande villa) met uitzicht op het omliggende landschap en heel veel privacy.

Het grote buiten zwembad afm. 5x10 m1 + een instapdeel en de vele zit en lig- mogelijkheden maken het geheel tot een luxe vakantie verblijf. Zelfs bij iets minder weer is het goed vertoeven in de grote serre. Te warm... ook geen probleem de serre is zelfs voorzien van airconditioning.

Tevens was de villa zelf bij aankomst schoon, netjes en confortabel (tot zeer compleet) ingericht.

Voor het dorpje Cébazan hoeft je het niet echt te doen maar de locatie van de villa maakt dat ruimschoots goed.

Narbonne centrum-/ met zijn giga Carrefour igt op ca. 30 km (reistijd ca. 30 min.) De dichts- bij zijnde Intermarche

supermarkt op ca. 5 a 6 km.

Wij vinden de villa zeker voor herhaling vatbaar ! ook was het contact met (Marlene van Belvilla) betreffende alle ins- en outs m.b.t. onze aankomst zeer plezierig

Jan Maas en vriendin (60+)

Jan Maas

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Villa Imperiale is een mooie tegen een heuvell

gesitueerde (geheel vrijstaande villa) met uitzicht op het omliggende landschap en heel veel privacy.

Het grote buiten zwembad afm. 5x10 m1 + een instapdeel en de vele zit en lig- mogelijkheden maken het geheel tot een luxe vakantie verblijf. Zelfs bij iets minder weer is het goed vertoeven in de grote serre. Te warm... ook geen probleem de serre is zelfs voorzien van airconditioning.

Tevens was de villa zelf bij aankomst schoon, netjes en confortabel (tot zeer compleet) ingericht.

Voor het dorpje Cébazan hoeft je het niet echt te doen maar de locatie van de villa maakt dat ruimschoots goed.

Narbonne centrum-/ met zijn giga Carrefour igt op ca. 30 km (reistijd ca. 30 min.) De dichts- bij zijnde Intermarche

supermarkt op ca. 5 a 6 km.

Wij vinden de villa zeker voor herhaling vatbaar ! ook was het contact met (Marlene van Belvilla) betreffende alle ins- en outs m.b.t. onze aankomst zeer plezierig

Jan Maas en vriendin (60+)

Jan Maas

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Villa Imperiale is een mooie tegen een heuvell

gesitueerde (geheel vrijstaande villa) met uitzicht op het omliggende landschap en heel veel privacy.

Het grote buiten zwembad afm. 5x10 m1 + een instapdeel en de vele zit en lig- mogelijkheden maken het geheel tot een luxe vakantie verblijf. Zelfs bij iets minder weer is het goed vertoeven in de grote serre. Te warm... ook geen probleem de serre is zelfs voorzien van airconditioning.

Tevens was de villa zelf bij aankomst schoon, netjes en confortabel (tot zeer compleet) ingericht.

Voor het dorpje Cébazan hoeft je het niet echt te doen maar de locatie van de villa maakt dat ruimschoots goed.

Narbonne centrum-/ met zijn giga Carrefour igt op ca. 30 km (reistijd ca. 30 min.) De dichts- bij zijnde Intermarche

supermarkt op ca. 5 a 6 km.

Wij vinden de villa zeker voor herhaling vatbaar ! ook was het contact met (Marlene van Belvilla) betreffende alle ins- en outs m.b.t. onze aankomst zeer plezierig

Jan Maas en vriendin (60+)

Jan Maas

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Villa Imperiale is een mooie tegen een heuvell

gesitueerde (geheel vrijstaande villa) met uitzicht op het omliggende landschap en heel veel privacy.

Het grote buiten zwembad afm. 5x10 m1 + een instapdeel en de vele zit en lig- mogelijkheden maken het geheel tot een luxe vakantie verblijf. Zelfs bij iets minder weer is het goed vertoeven in de grote serre. Te warm... ook geen probleem de serre is zelfs voorzien van airconditioning.

Tevens was de villa zelf bij aankomst schoon, netjes en confortabel (tot zeer compleet) ingericht.

Voor het dorpje Cébazan hoeft je het niet echt te doen maar de locatie van de villa maakt dat ruimschoots goed.

Narbonne centrum-/ met zijn giga Carrefour igt op ca. 30 km (reistijd ca. 30 min.) De dichts- bij zijnde Intermarche

supermarkt op ca. 5 a 6 km.

Wij vinden de villa zeker voor herhaling vatbaar ! ook was het contact met (Marlene van Belvilla) betreffende alle ins- en outs m.b.t. onze aankomst zeer plezierig

Jan Maas en vriendin (60+)

Jan Maas

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Villa Imperiale is een mooie tegen een heuvell

gesitueerde (geheel vrijstaande villa) met uitzicht op het omliggende landschap en heel veel privacy.

Het grote buiten zwembad afm. 5x10 m1 + een instapdeel en de vele zit en lig- mogelijkheden maken het geheel tot een luxe vakantie verblijf. Zelfs bij iets minder weer is het goed vertoeven in de grote serre. Te warm... ook geen probleem de serre is zelfs voorzien van airconditioning.

Tevens was de villa zelf bij aankomst schoon, netjes en confortabel (tot zeer compleet) ingericht.

Voor het dorpje Cébazan hoeft je het niet echt te doen maar de locatie van de villa maakt dat ruimschoots goed.

Narbonne centrum-/ met zijn giga Carrefour igt op ca. 30 km (reistijd ca. 30 min.) De dichts- bij zijnde Intermarche

supermarkt op ca. 5 a 6 km.

Wij vinden de villa zeker voor herhaling vatbaar ! ook was het contact met (Marlene van Belvilla) betreffende alle ins- en outs m.b.t. onze aankomst zeer plezierig

Jan Maas en vriendin (60+)

Jan Maas

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Villa Imperiale is een mooie tegen een heuvell

gesitueerde (geheel vrijstaande villa) met uitzicht op het omliggende landschap en heel veel privacy.

Het grote buiten zwembad afm. 5x10 m1 + een instapdeel en de vele zit en lig- mogelijkheden maken het geheel tot een luxe vakantie verblijf. Zelfs bij iets minder weer is het goed vertoeven in de grote serre. Te warm... ook geen probleem de serre is zelfs voorzien van airconditioning.

Tevens was de villa zelf bij aankomst schoon, netjes en confortabel (tot zeer compleet) ingericht.

Voor het dorpje Cébazan hoeft je het niet echt te doen maar de locatie van de villa maakt dat ruimschoots goed.

Narbonne centrum-/ met zijn giga Carrefour igt op ca. 30 km (reistijd ca. 30 min.) De dichts- bij zijnde Intermarche

supermarkt op ca. 5 a 6 km.

Wij vinden de villa zeker voor herhaling vatbaar ! ook was het contact met (Marlene van Belvilla) betreffende alle ins- en outs m.b.t. onze aankomst zeer plezierig

Jan Maas en vriendin (60+)

Jan Maas

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Villa Imperiale is een mooie tegen een heuvell

gesitueerde (geheel vrijstaande villa) met uitzicht op het omliggende landschap en heel veel privacy.

Het grote buiten zwembad afm. 5x10 m1 + een instapdeel en de vele zit en lig- mogelijkheden maken het geheel tot een luxe vakantie verblijf. Zelfs bij iets minder weer is het goed vertoeven in de grote serre. Te warm... ook geen probleem de serre is zelfs voorzien van airconditioning.

Tevens was de villa zelf bij aankomst schoon, netjes en confortabel (tot zeer compleet) ingericht.

Voor het dorpje Cébazan hoeft je het niet echt te doen maar de locatie van de villa maakt dat ruimschoots goed.

Narbonne centrum-/ met zijn giga Carrefour igt op ca. 30 km (reistijd ca. 30 min.) De dichts- bij zijnde Intermarche

supermarkt op ca. 5 a 6 km.

Wij vinden de villa zeker voor herhaling vatbaar ! ook was het contact met (Marlene van Belvilla) betreffende alle ins- en outs m.b.t. onze aankomst zeer plezierig

Jan Maas en vriendin (60+)

Jan Maas

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Villa Imperiale is een mooie tegen een heuvell

gesitueerde (geheel vrijstaande villa) met uitzicht op het omliggende landschap en heel veel privacy.

Het grote buiten zwembad afm. 5x10 m1 + een instapdeel en de vele zit en lig- mogelijkheden maken het geheel tot een luxe vakantie verblijf. Zelfs bij iets minder weer is het goed vertoeven in de grote serre. Te warm... ook geen probleem de serre is zelfs voorzien van airconditioning.

Tevens was de villa zelf bij aankomst schoon, netjes en confortabel (tot zeer compleet) ingericht.

Voor het dorpje Cébazan hoeft je het niet echt te doen maar de locatie van de villa maakt dat ruimschoots goed.

Narbonne centrum-/ met zijn giga Carrefour igt op ca. 30 km (reistijd ca. 30 min.) De dichts- bij zijnde Intermarche

supermarkt op ca. 5 a 6 km.

Wij vinden de villa zeker voor herhaling vatbaar ! ook was het contact met (Marlene van Belvilla) betreffende alle ins- en outs m.b.t. onze aankomst zeer plezierig

Jan Maas en vriendin (60+)

Jan Maas

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Villa Imperiale is een mooie tegen een heuvell

gesitueerde (geheel vrijstaande villa) met uitzicht op het omliggende landschap en heel veel privacy.

Het grote buiten zwembad afm. 5x10 m1 + een instapdeel en de vele zit en lig- mogelijkheden maken het geheel tot een luxe vakantie verblijf. Zelfs bij iets minder weer is het goed vertoeven in de grote serre. Te warm... ook geen probleem de serre is zelfs voorzien van airconditioning.

Tevens was de villa zelf bij aankomst schoon, netjes en confortabel (tot zeer compleet) ingericht.

Voor het dorpje Cébazan hoeft je het niet echt te doen maar de locatie van de villa maakt dat ruimschoots goed.

Narbonne centrum-/ met zijn giga Carrefour igt op ca. 30 km (reistijd ca. 30 min.) De dichts- bij zijnde Intermarche

supermarkt op ca. 5 a 6 km.

Wij vinden de villa zeker voor herhaling vatbaar ! ook was het contact met (Marlene van Belvilla) betreffende alle ins- en outs m.b.t. onze aankomst zeer plezierig

Jan Maas en vriendin (60+)

Jan Maas

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Villa Imperiale is een mooie tegen een heuvell

gesitueerde (geheel vrijstaande villa) met uitzicht op het omliggende landschap en heel veel privacy.

Het grote buiten zwembad afm. 5x10 m1 + een instapdeel en de vele zit en lig- mogelijkheden maken het geheel tot een luxe vakantie verblijf. Zelfs bij iets minder weer is het goed vertoeven in de grote serre. Te warm... ook geen probleem de serre is zelfs voorzien van airconditioning.

Tevens was de villa zelf bij aankomst schoon, netjes en confortabel (tot zeer compleet) ingericht.

Voor het dorpje Cébazan hoeft je het niet echt te doen maar de locatie van de villa maakt dat ruimschoots goed.

Narbonne centrum-/ met zijn giga Carrefour igt op ca. 30 km (reistijd ca. 30 min.) De dichts- bij zijnde Intermarche

supermarkt op ca. 5 a 6 km.

Wij vinden de villa zeker voor herhaling vatbaar ! ook was het contact met (Marlene van Belvilla) betreffende alle ins- en outs m.b.t. onze aankomst zeer plezierig

Jan Maas en vriendin (60+)

Eric Claes

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Het huisje is heel mooi gelegen op en heuvel helemaal aan de rand van het slaperige dorpje Cebazan. Het is er super rustig. De woning heeft een leeftijd, maar de keuken en badkamer zijn recent mooi gerenoveerd. Alles was er proper. Een mooi zuidelijk gelegen terras met een groot zwembad. Vanuit het huisje kan je prachtige wandelingen doen, wijngaarden alom. Beziers en de kust liggen vlakbij.

Jan Maas

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Villa Imperiale is een mooie tegen een heuvell

gesitueerde (geheel vrijstaande villa) met uitzicht op het omliggende landschap en heel veel privacy.

Het grote buiten zwembad afm. 5x10 m1 + een instapdeel en de vele zit en lig- mogelijkheden maken het geheel tot een luxe vakantie verblijf. Zelfs bij iets minder weer is het goed vertoeven in de grote serre. Te warm... ook geen probleem de serre is zelfs voorzien van airconditioning.

Tevens was de villa zelf bij aankomst schoon, netjes en confortabel (tot zeer compleet) ingericht.

Voor het dorpje Cébazan hoeft je het niet echt te doen maar de locatie van de villa maakt dat ruimschoots goed.

Narbonne centrum-/ met zijn giga Carrefour igt op ca. 30 km (reistijd ca. 30 min.) De dichts- bij zijnde Intermarche

supermarkt op ca. 5 a 6 km.

Wij vinden de villa zeker voor herhaling vatbaar ! ook was het contact met (Marlene van Belvilla) betreffende alle ins- en outs m.b.t. onze aankomst zeer plezierig

Jan Maas en vriendin (60+)

Jan Maas

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Villa Imperiale is een mooie tegen een heuvell

gesitueerde (geheel vrijstaande villa) met uitzicht op het omliggende landschap en heel veel privacy.

Het grote buiten zwembad afm. 5x10 m1 + een instapdeel en de vele zit en lig- mogelijkheden maken het geheel tot een luxe vakantie verblijf. Zelfs bij iets minder weer is het goed vertoeven in de grote serre. Te warm... ook geen probleem de serre is zelfs voorzien van airconditioning.

Tevens was de villa zelf bij aankomst schoon, netjes en confortabel (tot zeer compleet) ingericht.

Voor het dorpje Cébazan hoeft je het niet echt te doen maar de locatie van de villa maakt dat ruimschoots goed.

Narbonne centrum-/ met zijn giga Carrefour igt op ca. 30 km (reistijd ca. 30 min.) De dichts- bij zijnde Intermarche

supermarkt op ca. 5 a 6 km.

Wij vinden de villa zeker voor herhaling vatbaar ! ook was het contact met (Marlene van Belvilla) betreffende alle ins- en outs m.b.t. onze aankomst zeer plezierig

Jan Maas en vriendin (60+)

Jan Maas

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Villa Imperiale is een mooie tegen een heuvell

gesitueerde (geheel vrijstaande villa) met uitzicht op het omliggende landschap en heel veel privacy.

Het grote buiten zwembad afm. 5x10 m1 + een instapdeel en de vele zit en lig- mogelijkheden maken het geheel tot een luxe vakantie verblijf. Zelfs bij iets minder weer is het goed vertoeven in de grote serre. Te warm... ook geen probleem de serre is zelfs voorzien van airconditioning.

Tevens was de villa zelf bij aankomst schoon, netjes en confortabel (tot zeer compleet) ingericht.

Voor het dorpje Cébazan hoeft je het niet echt te doen maar de locatie van de villa maakt dat ruimschoots goed.

Narbonne centrum-/ met zijn giga Carrefour igt op ca. 30 km (reistijd ca. 30 min.) De dichts- bij zijnde Intermarche

supermarkt op ca. 5 a 6 km.

Wij vinden de villa zeker voor herhaling vatbaar ! ook was het contact met (Marlene van Belvilla) betreffende alle ins- en outs m.b.t. onze aankomst zeer plezierig

Jan Maas en vriendin (60+)

Jan Maas

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Villa Imperiale is een mooie tegen een heuvell

gesitueerde (geheel vrijstaande villa) met uitzicht op het omliggende landschap en heel veel privacy.

Het grote buiten zwembad afm. 5x10 m1 + een instapdeel en de vele zit en lig- mogelijkheden maken het geheel tot een luxe vakantie verblijf. Zelfs bij iets minder weer is het goed vertoeven in de grote serre. Te warm... ook geen probleem de serre is zelfs voorzien van airconditioning.

Tevens was de villa zelf bij aankomst schoon, netjes en confortabel (tot zeer compleet) ingericht.

Voor het dorpje Cébazan hoeft je het niet echt te doen maar de locatie van de villa maakt dat ruimschoots goed.

Narbonne centrum-/ met zijn giga Carrefour igt op ca. 30 km (reistijd ca. 30 min.) De dichts- bij zijnde Intermarche

supermarkt op ca. 5 a 6 km.

Wij vinden de villa zeker voor herhaling vatbaar ! ook was het contact met (Marlene van Belvilla) betreffende alle ins- en outs m.b.t. onze aankomst zeer plezierig

Jan Maas en vriendin (60+)

Roland Esters

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Het vakantiehuis is mooi, van hoge kwaliteit en zeer rustig met een grote wintertuin en een zeer groot zwembad. Je moet daar gekko's leuk vinden en tolereren (grappige dieren). Geweldig uitzicht op het platteland. De omgeving, vooral het achterland op het Centraal Massief, is geweldig. Er zijn daar veel kleine oude dorpjes. Roquebrun, Vieussan en Minerve zijn bijzonder mooi, en het Afrikaanse Safaripark in Sigean en de middeleeuwse Cité van Carcassone zijn niet te missen.

Jan Maas

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Villa Imperiale is een mooie tegen een heuvell

gesitueerde (geheel vrijstaande villa) met uitzicht op het omliggende landschap en heel veel privacy.

Het grote buiten zwembad afm. 5x10 m1 + een instapdeel en de vele zit en lig- mogelijkheden maken het geheel tot een luxe vakantie verblijf. Zelfs bij iets minder weer is het goed vertoeven in de grote serre. Te warm... ook geen probleem de serre is zelfs voorzien van airconditioning.

Tevens was de villa zelf bij aankomst schoon, netjes en confortabel (tot zeer compleet) ingericht.

Voor het dorpje Cébazan hoeft je het niet echt te doen maar de locatie van de villa maakt dat ruimschoots goed.

Narbonne centrum-/ met zijn giga Carrefour igt op ca. 30 km (reistijd ca. 30 min.) De dichts- bij zijnde Intermarche

supermarkt op ca. 5 a 6 km.

Wij vinden de villa zeker voor herhaling vatbaar ! ook was het contact met (Marlene van Belvilla) betreffende alle ins- en outs m.b.t. onze aankomst zeer plezierig

Jan Maas en vriendin (60+)

Jan Maas

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Villa Imperiale is een mooie tegen een heuvell

gesitueerde (geheel vrijstaande villa) met uitzicht op het omliggende landschap en heel veel privacy.

Het grote buiten zwembad afm. 5x10 m1 + een instapdeel en de vele zit en lig- mogelijkheden maken het geheel tot een luxe vakantie verblijf. Zelfs bij iets minder weer is het goed vertoeven in de grote serre. Te warm... ook geen probleem de serre is zelfs voorzien van airconditioning.

Tevens was de villa zelf bij aankomst schoon, netjes en confortabel (tot zeer compleet) ingericht.

Voor het dorpje Cébazan hoeft je het niet echt te doen maar de locatie van de villa maakt dat ruimschoots goed.

Narbonne centrum-/ met zijn giga Carrefour igt op ca. 30 km (reistijd ca. 30 min.) De dichts- bij zijnde Intermarche

supermarkt op ca. 5 a 6 km.

Wij vinden de villa zeker voor herhaling vatbaar ! ook was het contact met (Marlene van Belvilla) betreffende alle ins- en outs m.b.t. onze aankomst zeer plezierig

Jan Maas en vriendin (60+)

Jan Maas

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Villa Imperiale is een mooie tegen een heuvell

gesitueerde (geheel vrijstaande villa) met uitzicht op het omliggende landschap en heel veel privacy.

Het grote buiten zwembad afm. 5x10 m1 + een instapdeel en de vele zit en lig- mogelijkheden maken het geheel tot een luxe vakantie verblijf. Zelfs bij iets minder weer is het goed vertoeven in de grote serre. Te warm... ook geen probleem de serre is zelfs voorzien van airconditioning.

Tevens was de villa zelf bij aankomst schoon, netjes en confortabel (tot zeer compleet) ingericht.

Voor het dorpje Cébazan hoeft je het niet echt te doen maar de locatie van de villa maakt dat ruimschoots goed.

Narbonne centrum-/ met zijn giga Carrefour igt op ca. 30 km (reistijd ca. 30 min.) De dichts- bij zijnde Intermarche

supermarkt op ca. 5 a 6 km.

Wij vinden de villa zeker voor herhaling vatbaar ! ook was het contact met (Marlene van Belvilla) betreffende alle ins- en outs m.b.t. onze aankomst zeer plezierig

Jan Maas en vriendin (60+)

Jan Maas

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Villa Imperiale is een mooie tegen een heuvell

gesitueerde (geheel vrijstaande villa) met uitzicht op het omliggende landschap en heel veel privacy.

Het grote buiten zwembad afm. 5x10 m1 + een instapdeel en de vele zit en lig- mogelijkheden maken het geheel tot een luxe vakantie verblijf. Zelfs bij iets minder weer is het goed vertoeven in de grote serre. Te warm... ook geen probleem de serre is zelfs voorzien van airconditioning.

Tevens was de villa zelf bij aankomst schoon, netjes en confortabel (tot zeer compleet) ingericht.

Voor het dorpje Cébazan hoeft je het niet echt te doen maar de locatie van de villa maakt dat ruimschoots goed.

Narbonne centrum-/ met zijn giga Carrefour igt op ca. 30 km (reistijd ca. 30 min.) De dichts- bij zijnde Intermarche

supermarkt op ca. 5 a 6 km.

Wij vinden de villa zeker voor herhaling vatbaar ! ook was het contact met (Marlene van Belvilla) betreffende alle ins- en outs m.b.t. onze aankomst zeer plezierig

Jan Maas en vriendin (60+)

Jan Maas

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Villa Imperiale is een mooie tegen een heuvell

gesitueerde (geheel vrijstaande villa) met uitzicht op het omliggende landschap en heel veel privacy.

Het grote buiten zwembad afm. 5x10 m1 + een instapdeel en de vele zit en lig- mogelijkheden maken het geheel tot een luxe vakantie verblijf. Zelfs bij iets minder weer is het goed vertoeven in de grote serre. Te warm... ook geen probleem de serre is zelfs voorzien van airconditioning.

Tevens was de villa zelf bij aankomst schoon, netjes en confortabel (tot zeer compleet) ingericht.

Voor het dorpje Cébazan hoeft je het niet echt te doen maar de locatie van de villa maakt dat ruimschoots goed.

Narbonne centrum-/ met zijn giga Carrefour igt op ca. 30 km (reistijd ca. 30 min.) De dichts- bij zijnde Intermarche

supermarkt op ca. 5 a 6 km.

Wij vinden de villa zeker voor herhaling vatbaar ! ook was het contact met (Marlene van Belvilla) betreffende alle ins- en outs m.b.t. onze aankomst zeer plezierig

Jan Maas en vriendin (60+)

Jan Maas

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Villa Imperiale is een mooie tegen een heuvell

gesitueerde (geheel vrijstaande villa) met uitzicht op het omliggende landschap en heel veel privacy.

Het grote buiten zwembad afm. 5x10 m1 + een instapdeel en de vele zit en lig- mogelijkheden maken het geheel tot een luxe vakantie verblijf. Zelfs bij iets minder weer is het goed vertoeven in de grote serre. Te warm... ook geen probleem de serre is zelfs voorzien van airconditioning.

Tevens was de villa zelf bij aankomst schoon, netjes en confortabel (tot zeer compleet) ingericht.

Voor het dorpje Cébazan hoeft je het niet echt te doen maar de locatie van de villa maakt dat ruimschoots goed.

Narbonne centrum-/ met zijn giga Carrefour igt op ca. 30 km (reistijd ca. 30 min.) De dichts- bij zijnde Intermarche

supermarkt op ca. 5 a 6 km.

Wij vinden de villa zeker voor herhaling vatbaar ! ook was het contact met (Marlene van Belvilla) betreffende alle ins- en outs m.b.t. onze aankomst zeer plezierig

Jan Maas en vriendin (60+)

Jan Maas

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Villa Imperiale is een mooie tegen een heuvell

gesitueerde (geheel vrijstaande villa) met uitzicht op het omliggende landschap en heel veel privacy.

Het grote buiten zwembad afm. 5x10 m1 + een instapdeel en de vele zit en lig- mogelijkheden maken het geheel tot een luxe vakantie verblijf. Zelfs bij iets minder weer is het goed vertoeven in de grote serre. Te warm... ook geen probleem de serre is zelfs voorzien van airconditioning.

Tevens was de villa zelf bij aankomst schoon, netjes en confortabel (tot zeer compleet) ingericht.

Voor het dorpje Cébazan hoeft je het niet echt te doen maar de locatie van de villa maakt dat ruimschoots goed.

Narbonne centrum-/ met zijn giga Carrefour igt op ca. 30 km (reistijd ca. 30 min.) De dichts- bij zijnde Intermarche

supermarkt op ca. 5 a 6 km.

Wij vinden de villa zeker voor herhaling vatbaar ! ook was het contact met (Marlene van Belvilla) betreffende alle ins- en outs m.b.t. onze aankomst zeer plezierig

Jan Maas en vriendin (60+)

Jan Maas

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Villa Imperiale is een mooie tegen een heuvell

gesitueerde (geheel vrijstaande villa) met uitzicht op het omliggende landschap en heel veel privacy.

Het grote buiten zwembad afm. 5x10 m1 + een instapdeel en de vele zit en lig- mogelijkheden maken het geheel tot een luxe vakantie verblijf. Zelfs bij iets minder weer is het goed vertoeven in de grote serre. Te warm... ook geen probleem de serre is zelfs voorzien van airconditioning.

Tevens was de villa zelf bij aankomst schoon, netjes en confortabel (tot zeer compleet) ingericht.

Voor het dorpje Cébazan hoeft je het niet echt te doen maar de locatie van de villa maakt dat ruimschoots goed.

Narbonne centrum-/ met zijn giga Carrefour igt op ca. 30 km (reistijd ca. 30 min.) De dichts- bij zijnde Intermarche

supermarkt op ca. 5 a 6 km.

Wij vinden de villa zeker voor herhaling vatbaar ! ook was het contact met (Marlene van Belvilla) betreffende alle ins- en outs m.b.t. onze aankomst zeer plezierig

Jan Maas en vriendin (60+)


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


meer informatie

Objectnummer: 307573

Laatst bijgewerkt: 05.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/307573.htm


«Aantrekkelijke villa in Cébazan met zwembad» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.4 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 43 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven