Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantievilla met veel sfeer, veel privacy en...

Max.  6   gasten
130m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
130m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (open keuken(kookplaat, waterkoker, afzuigkap, koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), woon/eetkamer(TV(flatscreen, Nederlandse zender(s), internationale zender(s)), eettafel, kachel(hout), zithoek, tuindeuren), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed(2 persoons dekbed, 160 x 200 cm), douche(inloopdouche), wastafel, wastafel, tuindeuren), toilet, airconditioning)

Op de 1e etage: (slaapkamer(1-pers. bed(90 x 190 cm), 1-pers. bed(90 x 190 cm), tuindeuren, balkon), slaapkamer(stapelbed, tuindeuren, balkon), badkamer(ligbad, wastafel, toilet), airconditioning)

kookplaat(2 kookplaten), wasbak, airconditioning, terras(privé, overdekt), terras, tuin(privé, omheind, 1000 m2), tuinmeubilair, BBQ, zwembad(privé, wateralarm, 8 x 4 m.), lounge set

Deze prachtige villa ligt in Roquebrun, in Frankrijk. Er zijn 3 slaapkamers die aan 6 personen een slaapplek bieden. De accommodatie is zeer geschikt voor een vakantie met het hele gezin. In de tuin ligt een groot, verwarmbaar privézwembad dat garant staat voor veel waterplezier.

De villa ligt aan de rand van het dorpje Ceps, een klein authentiek dorpje aan de Orb. Je kunt lopend naar de rivier en op het kleine strandje zonnen. Het ligt 5 km van Roquebrun, waar je 's morgens een vers broodje bij de bakker kunt halen en 's avonds in een van de restaurants heerlijk kunt eten. Op ongeveer een half uur rijden ligt het prachtige dorpje Assignan met diverse restaurants en een wijnchateau van Village Castigno.

Het vakantiehuis is prachtig gelegen en vanaf de terrassen heb je een schitterend uitzicht. De open keuken is voorzien van een oven en een magnetron en het huis heeft 2 badkamers. Je hebt een mooie tuin met terras waar je lekker kunt barbecueën op warme zomerdagen.

Er is Aircondition aanwezig.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine

Buitenshuis

Balkon
Tuin
Barbecue
Zwembad
Terras
tuin met schutting

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met ligbad

aparte wc's 1


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Afzuigkap

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Wasmachine
Wasdroger
WiFi
Rookmelder
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

3 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 45 km

45 km

Supermarkt 5 km

5 km

Restaurant 5 km

5 km

Stadscentrum 5 km

5 km

Luchthaven 48 km Béziers

48 km



Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 09:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Borgsom: € 250 (U betaalt vooraf, niet ter plaatse, terug 14 dagen na vertrek).
Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Niet toegestaan.
Bedlinnen: Aanwezig. Bedden opgemaakt bij aankomst.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Servicekosten: Inclusief.
Badhanddoeken: Mogelijkheid tot huren, € 10 p.p./verblijf. On request(please reserve).
Keukenlinnen: Mogelijkheid tot huren, € 7,50/verblijf.
Wifi: Gratis.
Kinderbed: € 17,50/verblijf. Op aanvraag.
Kinderstoel: € 17,50/verblijf. Op aanvraag.
Schoonmaak: Extra schoonmaak (i.v.m. huisdieren) € 25/verblijf.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
Reserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 30 jaar zijn niet toegestaan
Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden
Opladen van e-voertuigen niet toegestaan


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


22 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,6 van 5
4.5 Inrichting
4.5 Prijs / kwaliteit
4.5 Service
4.5 Ligging
4.5 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Pascal Elegeert

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Een zeer proper huis. Een fantastische locatie en uitzicht vanop het terras. Veel rust omdat je toch een eindje weg zit van de grote steden.

Haentjens Geert

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Engels

We hadden een super vakantie in deze prachtige villa. We hebben volop genoten van de rust en het zwembad, met uitzicht op de wijnvelden. Een echte aanrader!

Ab Heijboer

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

We hebben een fantastische week gehad, locatie, uitzicht fenomenaal, voorzieningen, inrichting zowel binnen als buiten. Voor koken buiten is alles aanwezig. Zwembad verademing. Omgeving kanoën, wandelen, Gorge d’Héric TOP TOP en nog eens TOP. Zou daar zeker nogmaals terug naar toe gaan als de woning voorzien zou zijn van airco. Heb begrepen dat ze die komende winter gaan installeren. Onze beoordeling is niet fantastisch puur door afwezigheid van airco. Familie Heijboer

Simona Clever

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Een mooi huis met veel natuur en heel rustig gelegen. De afstemming met Marlene was erg prettig en ongecompliceerd. Heel erg bedankt!

Thandt Johan

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

met belvilla weet je zeker dat je, je geen zorgen hoeft te maken over u boeking, Kwaliteit en betrouwbaarheid is troef voor belvilla,

Rudy Lenaerts

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

We beginnen vandaag aan onze vijfde verlofdag. Tot hiertoe was het fantastisch. Het huis is reuze gelegen ( wel wat verouderd) met een prachtig uitzicht. Alleen de weg er naar toe is een ramp. De laatste 300 honderd meter stop de weg en gaat over in een bosweg vol met stenen en rotsblokken zodat autorijden echt niet tof is. Ook om het huis te verlaten met de auto is echt niet simpel. Maar dat zien we door de vingers. Ook is er geen airco en met temperaturen rond de 35 gr. En meer is het binnen echt niet te doen. Maar ook dat pakken we erbij. Op naar de volgende reuze dagen .

Geert Van hecke

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Top locatie, voorzien van alle luxe, gezellig interieur, goed uitgeruste keuken, frisse badkamers, groot terras met een schitterende view in een authentiek Frans wijndorp. We konden er telkens genieten van een heerlijke duik in het zwembad na één van onderstaande activiteiten in de buurt. Super aanrader voor de sportievelingen is de Adrenaline kajaktocht vanuit Roquebrun of een avond met elektrische trotinette door de wijngaarden rijden met als afsluiter een hapje met heerlijke streekproducten. Heel mooi was de ochtendwandeling Ceps- Vieussan (schitterend dorpje tegen de bergwand met geen toeristische tralala), nog een aanrader is een wandeltrip door de nabij gelegen gorge d’Heric (vroeg in de morgen ben je hier bijna alleen, later op de dag vrij druk). Prachtige streek om te mountainbiken van dorpje naar dorpje. In de buurt kan je éénvoudig maar lekker eten en in Ceps zelf is een wijndegustatie bij het kleine familiale domein Vieux Chai een aanrader.

Lorenzo billiet

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Super huisje. Wij zijn alvast verkocht! Dit is ondertussen het tweede jaar dat we onze vakantie hier doorbrengen. Niets op aan te merken. Lekker genieten aan het zwembad en van het mooi uitzicht over de wijnvelden. En dit met 100% privacy. Sinds dit jaar is het huisje ook voorzien van airco. Tevens leuke omgeving om op verkenning te gaan. Relaxte wandeling of stadje bezoeken.

Carole meulemeester

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Prachtig huis in een heel mooie omgeving. Alles is aanwezig voor een super verlof. Roquebrun heeft leuke resto’s. Geen bakker of beenhouwer zoals vermeld maar wel een kruidenierszaak met de noodzakelijke voedingsmiddelen. Voor grote boodschappen moet je wel zeker 30 min rijden. Enige minpunt zijn de heel harde bedden, zeer moeilijk voor mensen met een tere rug.

Geert Van hecke

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Top locatie, voorzien van alle luxe, gezellig interieur, goed uitgeruste keuken, frisse badkamers, groot terras met een schitterende view in een authentiek Frans wijndorp. We konden er telkens genieten van een heerlijke duik in het zwembad na één van onderstaande activiteiten in de buurt.

Super aanrader voor de sportievelingen is de Adrenaline kajaktocht vanuit Roquebrun of een avond met elektrische trotinette door de wijngaarden rijden met als afsluiter een hapje met heerlijke streekproducten. Heel mooi was de ochtendwandeling Ceps- Vieussan (schitterend dorpje tegen de bergwand met geen toeristische tralala), nog een aanrader is een wandeltrip door de nabij gelegen gorge d’Heric (vroeg in de morgen ben je hier bijna alleen, later op de dag vrij druk).

Prachtige streek om te mountainbiken van dorpje naar dorpje.

In de buurt kan je éénvoudig maar lekker eten en in Ceps zelf is een wijndegustatie bij het kleine familiale domein Vieux Chai een aanrader.

Dominique Vermeulen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Huisje ligt in een klein, rustig dorp omgeven door schitterende natuur. Net zoals op de foto's te zien is hadden we vanop ons terras een prachtig uitzicht. Onbetaalbaar! Alles is voorzien in het huisje: bbq, veel ligzetels, zithoekjes ... We hebben enkele dagen gespendeerd aan het zwembad maar ook wat uitstappen gedaan. Als je rustig aan de rivier wil gaan liggen, vind je op een wandelafstand van 10min enkele ligstrandjes. Wij hebben ook een wandeltocht gedaan in Colombières, pittige wandeling maar aan te raden voor mensen die regelmatig gaan stappen. Een bezoek aan Caracasonne deden we ook maar hier hebben we toch enkele uurtjes over gereden omwille van de bergen. Kortom: heel aangenaam verblijf gehad en voor rustzoekers en wandelaars een echt paradijs!

Johan Thandt

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Een zeer mooi huis met alles wat je nodig heb is aanwezig. Een zeer mooi zicht op iedere plaats van het mooi terras. Het zwembad is zeer mooi onderhouden het water was zalig. De kamers en de bedden aangenaam en goed van kwaliteit idem wat betreft het boven terras kan je ook genieten van het mooi uitzicht, bergen en heuvels van wijn velden waar ook tafelen en stoelen aanwezig zijn op het boven terras. Beneden een mooi inloop douche en boven een ligbad dus keuze genoeg om u te wassen. Het huis binnen fantastisch en gezellig. Alles was netjes als wij aankwamen. Mooie wandeling idem om te fietsen. Het is voor herhaling vatbaar de vakantie was top, een aanrader! Rust, natuur, wandelen en fietsen, kanovaren, en op 5 km dorp Roquebrun zeer goede restaurants alles kan je daar doen.

Marieke Witkamp

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Geweldig huis dat alles heeft voor een heerlijke vakantie: genoeg ruimte binnen, leuk ingericht en van alle gemakken voorzien. Buiten een prachtig uitzicht en fijn (verwarmd) zwembad en terras met veel zon- en schaduwplekken. Tot slot ligt het huis in een prachtige omgeving met mooie dorpjes waar genoeg te doen is. We komen graag een keer terug.

Rudy Lenaerts

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

We beginnen vandaag aan onze vijfde verlofdag. Tot hiertoe was het fantastisch. Het huis is reuze gelegen ( wel wat verouderd) met een prachtig uitzicht. Alleen de weg er naar toe is een ramp. De laatste 300 honderd meter stop de weg en gaat over in een bosweg vol met stenen en rotsblokken zodat autorijden echt niet tof is. Ook om het huis te verlaten met de auto is echt niet simpel. Maar dat zien we door de vingers. Ook is er geen airco en met temperaturen rond de 35 gr. En meer is het binnen echt niet te doen. Maar ook dat pakken we erbij. Op naar de volgende reuze dagen

.

Ab Heijboer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

We hebben een fantastische week gehad, locatie, uitzicht fenomenaal, voorzieningen, inrichting zowel binnen als buiten. Voor koken buiten is alles aanwezig. Zwembad verademing. Omgeving kanoën, wandelen, Gorge d’Héric TOP TOP en nog eens TOP. Zou daar zeker nogmaals terug naar toe gaan als de woning voorzien zou zijn van airco. Heb begrepen dat ze die komende winter gaan installeren. Onze beoordeling is niet fantastisch puur door afwezigheid van airco. Familie Heijboer

Lorenzo billiet

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Super huisje. Wij zijn alvast verkocht! Dit is ondertussen het tweede jaar dat we onze vakantie hier doorbrengen. Niets op aan te merken. Lekker genieten aan het zwembad en van het mooi uitzicht over de wijnvelden. En dit met 100% privacy. Sinds dit jaar is het huisje ook voorzien van airco. Tevens leuke omgeving om op verkenning te gaan. Relaxte wandeling of stadje bezoeken.

Geert Van hecke

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Top locatie, voorzien van alle luxe, gezellig interieur, goed uitgeruste keuken, frisse badkamers, groot terras met een schitterende view in een authentiek Frans wijndorp. We konden er telkens genieten van een heerlijke duik in het zwembad na één van onderstaande activiteiten in de buurt.

Super aanrader voor de sportievelingen is de Adrenaline kajaktocht vanuit Roquebrun of een avond met elektrische trotinette door de wijngaarden rijden met als afsluiter een hapje met heerlijke streekproducten. Heel mooi was de ochtendwandeling Ceps- Vieussan (schitterend dorpje tegen de bergwand met geen toeristische tralala), nog een aanrader is een wandeltrip door de nabij gelegen gorge d’Heric (vroeg in de morgen ben je hier bijna alleen, later op de dag vrij druk).

Prachtige streek om te mountainbiken van dorpje naar dorpje.

In de buurt kan je éénvoudig maar lekker eten en in Ceps zelf is een wijndegustatie bij het kleine familiale domein Vieux Chai een aanrader.

Dominique Vermeulen

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Huisje ligt in een klein, rustig dorp omgeven door schitterende natuur. Net zoals op de foto's te zien is hadden we vanop ons terras een prachtig uitzicht. Onbetaalbaar! Alles is voorzien in het huisje: bbq, veel ligzetels, zithoekjes ... We hebben enkele dagen gespendeerd aan het zwembad maar ook wat uitstappen gedaan. Als je rustig aan de rivier wil gaan liggen, vind je op een wandelafstand van 10min enkele ligstrandjes. Wij hebben ook een wandeltocht gedaan in Colombières, pittige wandeling maar aan te raden voor mensen die regelmatig gaan stappen. Een bezoek aan Caracasonne deden we ook maar hier hebben we toch enkele uurtjes over gereden omwille van de bergen. Kortom: heel aangenaam verblijf gehad en voor rustzoekers en wandelaars een echt paradijs!

Johan Thandt

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Een zeer mooi huis met alles wat je nodig heb is aanwezig. Een zeer mooi zicht op iedere plaats van het mooi terras. Het zwembad is zeer mooi onderhouden het water was zalig. De kamers en de bedden aangenaam en goed van kwaliteit idem wat betreft het boven terras kan je ook genieten van het mooi uitzicht, bergen en heuvels van wijn velden waar ook tafelen en stoelen aanwezig zijn op het boven terras. Beneden een mooi inloop douche en boven een ligbad dus keuze genoeg om u te wassen. Het huis binnen fantastisch en gezellig. Alles was netjes als wij aankwamen. Mooie wandeling idem om te fietsen. Het is voor herhaling vatbaar de vakantie was top, een aanrader! Rust, natuur, wandelen en fietsen, kanovaren, en op 5 km dorp Roquebrun zeer goede restaurants alles kan je daar doen.

Marieke Witkamp

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Geweldig huis dat alles heeft voor een heerlijke vakantie: genoeg ruimte binnen, leuk ingericht en van alle gemakken voorzien. Buiten een prachtig uitzicht en fijn (verwarmd) zwembad en terras met veel zon- en schaduwplekken. Tot slot ligt het huis in een prachtige omgeving met mooie dorpjes waar genoeg te doen is. We komen graag een keer terug.

Rudy Lenaerts

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

We beginnen vandaag aan onze vijfde verlofdag. Tot hiertoe was het fantastisch. Het huis is reuze gelegen ( wel wat verouderd) met een prachtig uitzicht. Alleen de weg er naar toe is een ramp. De laatste 300 honderd meter stop de weg en gaat over in een bosweg vol met stenen en rotsblokken zodat autorijden echt niet tof is. Ook om het huis te verlaten met de auto is echt niet simpel. Maar dat zien we door de vingers. Ook is er geen airco en met temperaturen rond de 35 gr. En meer is het binnen echt niet te doen. Maar ook dat pakken we erbij. Op naar de volgende reuze dagen

.

Ab Heijboer

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

We hebben een fantastische week gehad, locatie, uitzicht fenomenaal, voorzieningen, inrichting zowel binnen als buiten. Voor koken buiten is alles aanwezig. Zwembad verademing. Omgeving kanoën, wandelen, Gorge d’Héric TOP TOP en nog eens TOP. Zou daar zeker nogmaals terug naar toe gaan als de woning voorzien zou zijn van airco. Heb begrepen dat ze die komende winter gaan installeren. Onze beoordeling is niet fantastisch puur door afwezigheid van airco. Familie Heijboer


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 307578

Laatst bijgewerkt: 04.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/307578.htm


«Vakantievilla met veel sfeer, veel privacy en...» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.6 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 22 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven