Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Mooi comfortabel vakantiehuis met zwembad,...

Max.  6   gasten
120m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 6  gasten
120m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Op de 1e etage: (ingang, open keuken(kookplaat(inductie), broodrooster, koffiezetapparaat, oven, afwasmachine, koelkast, koel-/vriescombinatie, wasmachine), woon/eetkamer(eettafel, open haard, zithoek), slaapkamer(2-pers. bed(160 x 190 cm)), slaapkamer(2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden(boxspring)), slaapkamer(2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden(boxspring)), badkamer(douche, wastafel, toilet), badkamer(douche, wastafel, toilet))

tuin(privé), tuinmeubilair(6 personen), ligbedden, BBQ, parking, parasol, zwembad(privé, roldek, 11 x 4 m.)

Een perfecte woning voor een fijne vakantie! Dit mooie huis ligt in het zuiden van de karakteristieke Dordogne. Het is van alle moderne gemakken voorzien. Via een trap kom je in de grote, open woonkamer en de luxe keuken. Er zijn 3 slaapkamers met comfortabele bedden en 2 badkamers. Het huis is geschikt voor 6 personen, wat ideaal is voor gezinnen of vriendengroepen.



In het dorpje Saint-Laurent-la-Vallée vind je een bakker, een buurtsuper en een Frans-Mexicaans restaurant. Als je wat verder rijdt, zijn er een aantal prachtige kastelen om te bezoeken: het Kasteel van Castelnaud (10 km) en Château des Milandes (12 km). In de stad Sarlat (23 km) lijkt alsof de tijd 300 jaar heeft stilgestaan.



Buiten kun je gebruikmaken van 2 grote terrassen of een duik nemen in het nieuwe privézwembad (11 x 4 m).



Strandhanddoeken zijn niet inbegrepen. Deze woning is niet geschikt voor kinderen jonger dan 6 jaar. De verhuurder accepteert om die reden geen boekingen van gezinnen met jonge kinderen.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Parkeren Parkeren

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Zwembad
Parkeren

Badkamer

aparte wc's 2


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Oven
Koffiezetapparaat
Broodrooster

Apparatuur en toebehoren

Ligstoelen
Wasmachine
WiFi
Parasol
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren niet toegestaan

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

3 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 12 km

12 km

Supermarkt 15 km

15 km

Restaurant 2 km

2 km

Stadscentrum 2 km

2 km

Station 10 km Belvès

10 km



Recreatiemogelijkheden

Golfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Niet toegestaan.
Bedlinnen: Aanwezig. Bedden opgemaakt bij aankomst.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Gratis.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

Strandhanddoeken (strandlakens) niet inbegrepen
Deze woning is niet geschikt voor gezinnen met kinderen jonger dan 6 jaar. De verhuurder accepteert om die reden geen boekingen van gezinnen met jonge kinderen


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


11 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,3 van 5
4.3 Inrichting
4.3 Prijs / kwaliteit
4.3 Service
4.3 Ligging
4.3 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

C.R. Wiedijk

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Fantastisch huis, heerlijk zwembad. Wel afgelegen, dichtsbijzijde dorp is op dik 2 km bergafwaarts. Wij houden hiervan en vonden dit heerlijk. Huis is van alle gemakken voorzien.

Tom Sichem

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Engels

Dit is een geweldige plek! Het grote huis, het heerlijke zwembad, alle voorzieningen en de mooi ingerichte keuken maken dit een perfect vakantiehuis. Maar het is de omgeving die deze plek tot een waar paradijs maakt: vergezichten zover het oog reikt in alle richtingen, herten, konijnen en vogels die nonchalant verschijnen en weer verdwijnen. Voeg daarbij de prettige ontvangst en je weet dat alles aanwezig is om er een ontspannende vakantie van te maken. "Leef als God in Frankrijk" is uitgevonden voor plekken als deze.

Frits Steenbakkers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Fijn huis, alles was aanwezig. Bedden waren geweldig. Zwembad was super. Sommige tuinstoelen zijn wat versleten. Maar al bij al fantastische vakantie gehad. Mooie omgeving. Lekker gewandeld. En erg mooie dorpjes in de buurt. Ik zou zeker een keer gaan kanoën. Bedankt Martin.

Monique Hofstra

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Bij aankomst niemand aanwezig om ons op te vangen, terwijl we de aankomst hadden aangekondigd. De code van de deurlocker waar de sleutel inzit, was verkeerd. Bij toeval konden we het huis binnen via een deur die bij toeval open gelaten was in de kelder. Het buitenmeubilair is aan vervanging toe. Onze frêle dochter zakte door een houten stoel en bezeerde zich aan de houtsplinters. De houten ligbedden zijn ook niet meer in goede staat. Op zich mooi huis met voldoende ruimte. Helaas geen ventilatoren aanwezig toen we aankwamen in erge warmte. Deze zijn op ons verzoek wel gekocht (4x). Voor het zwembad moet je omlopen, via de voorkant naar de achterkant, wat onpraktisch is. Je moet dan je hapjes en drankjes op een onhandige (via trappen) manier daar krijgen . Bij het zwembad wel prachtig uitzicht en rust. Helaas 2 van de 3 parasols kapot. In de loop van de week wel een nieuwe gekregen. Er staat een BBQ onder het huis, maar er staan geen tafel en stoelen. Deze moet je dan zelf verslepen. Er is geen TV aanwezig, omdat de eigenaren vinden dat de gasten voor de rust en uitzicht komen. Dat bepaal ik liever zelf en vind het fijn als er een TV is, vooral als er EK voetbal is. Nu via laptop en hotspot naar tv gekeken. Wifi is niet onbeperkt en matig (datalimiet en traag). Slaapkamers en badkamers goed, hoewel het stopcontact in de ouderslaapkamer onafgedekt en levensgevaarlijk is. Dit is gemeld aan Marten, maar hij heeft hier niets aan gedaan. Hopelijk na ons gerepareerd ivm kleine kinderen. Al met al is het een beetje verouderd en gedateerd en aan vernieuwing toe. Op dit moment is de prijs/kwaliteit niet in orde.

Barthelemy Besnier

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Engels

Buitengewone regio en zeer comfortabel huis.

Jurgen Broos

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Prachtige locatie, super rustig gelegen. Huisje is perfect in orde, authentiek met al het moderne comfort! Een aanrader!

Zoe De Veseleer

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Je geniet van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat van de prachtige omgeving in deze met zorg gerenoveerde woning. Het zicht is ronduit adembenemend en in de velden rondom je kan je herten, vossen en vogels spotten. De woning is heel comfortabel ingericht en je kan er naar hartelust koken, ontspannen, genieten. Het zwembad biedt verkoeling op warme dagen en doordat de woning afgelegen ligt kan je ongestoord uren in de tuin genieten. Een aanrader!

Rob Jobben

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Even moeten zoeken voor we er waren. Accommodatie ligt afgelegen, maar het huis is heel mooi, werkelijk alles is aanwezig, met heerlijk zwembad! Wij hebben heel erg genoten van de omgeving, iedere dag iets ondernomen, fietsen gehuurd, kano varen en naar prachtige dorpjes geweest . Je hebt wel echt de auto nodig voor alles.

Dominique Fleury

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Frans

Van harte welkom, we werden op het afgesproken tijdstip verwacht. De accommodatie en de omgeving waren zoals beschreven.

Pascal Buls

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Ruim vakantiehuis met voldoende, degelijke (nieuwe) apparaten. Van heel wat basisproducten is er een voorraad aanwezig in het huis. Prima boxspringbedden! Netjes onderhouden zwembad.

Tanja D'Hondt

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Zeer mooie en ruime vakantiewoning met een groot zwembad waar we dan ook, vanwege de zeer warme temperaturen, veel gebruik van gemaakt hebben. Een prachtige rustige omgeving met een beetje verder de typische Franse dorpjes. We hebben genoten van de gezellige avondmarktjes met de lekkere en niet te dure foodtrucks. Zeker een aanrader.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 308388

Laatst bijgewerkt: 29.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/308388.htm


«Mooi comfortabel vakantiehuis met zwembad,...» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.3 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 11 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven