Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Mooi vakantiehuis bij meer en bos

Max.  5   gasten
100m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 5  gasten
100m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (woonkamer(TV(kabel), kachel(hout), zithoek), open keuken(fornuis(4 kookplaten), oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(2-pers. bed(140 x 190 cm)), slaapkamer(twijfelaar(110 x 190 cm)), badkamer(douche, 2x wastafel, toilet))

Souterrain: (wasmachine)

berging, verwarming(elektrisch, hout), terras(privé, overdekt), tuin(omheind), tuinmeubilair, BBQ(houtskool), parking, zwembad(privé, 8 x 4 m., geopend van 1/2 Mei t/m Sep), kinderbed(op aanvraag), kinderstoel(op aanvraag)

Dit Franse boerenhuis ligt op een heuvel midden in de natuur. Het is gerenoveerd en alle ruimtes zijn vrolijk ingericht. De keuken en badkamer zijn van alle gemakken voorzien. Er kunnen 5 personen verblijven, dus het huis is zeer geschikt voor een gezin met kinderen.



Op loopafstand kun je de dagelijkse boodschappen doen. Met de auto kun je naar een groot recreatiemeer met een strand en allerlei activiteiten, zoals waterfietsen, bootvaren, waterskiën, windsurfen, kanoën, klimmen en boogschieten. Het huis ligt vlak bij de rivier de Auvézère en de omgeving is ideaal om te wandelen, vissen, kanovaren, paardrijden en mountainbiken.



In de tuin vind je een opstaand zwembad van 7 bij 4 m. Er is een schuurtje met speelgoed. Bij de tuin staan nieuwsgierige schaapjes die graag gevoerd worden met een stukje oud brood.



Bij je aankomst zijn de bedden opgemaakt. De gastvrije Franse eigenaren wonen op een steenworp afstand en geven je veel privacy, maar staan altijd voor je klaar.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Zwembad
Parkeren
Terras
tuin met schutting

Badkamer

aparte wc's 1


Keuken

4-pits kookplaat
Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Satelliet / kabeltelevisie
Wasmachine
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 5

1 eenpersoonskamer
2 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 5 km

5 km

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 1 km

1 km

Luchthaven 60 km Limoges

60 km

Station 15 km Saint Yrieix la Perche

15 km



Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Borgsom: € 100 (U betaalt vooraf, niet ter plaatse, terug 14 dagen na vertrek).
Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 1; € 5/nacht. De huurder dient zorg te dragen voor de netheid van de vakantiewoning/tuin.
Bedlinnen: Aanwezig. Bedden opgemaakt bij aankomst.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Gratis.
Hout: € 12/pakket.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

Bedden opgemaakt bij aankomst
Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


59 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,6 van 5
4.6 Inrichting
4.6 Prijs / kwaliteit
4.6 Service
4.6 Ligging
4.6 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

J.C. Willemsen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Heel mooi en schoon huisje. Grote en mooie tuin met een zwembad. Tuin is omheind dus super voor de hond! Eigenaars enorm aardig en behulpzaam, echt een aanrader.

Marco Oggianu

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

mooi, proper huis. fantastisch uitzicht. Zeer vriendelijke eigenaar. Bij ontvangst stond er een fles wijn en koffie klaar. Prachtige tuin waar de hond zich helemaal in thuis voelt.

Mahut Jerome

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Frans

Welkom door gastheren vol vriendelijkheid. Vrijstaand huis, onlangs gerenoveerd en zeer schoon. Een mooie rustige omgeving en met heerlijke plekken om te bezoeken in de buurt.

Hameeteman

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Fantastisch huisje, mooie tuin en rustgevende omgeving. Heerlijke vakantie gehad.

Patrick Struys

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

De allervriendelijkste en behulpzame mensen. Zeer proper huis, prachtig gelegen. Een absolute aanrader!

Jo Claes

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

De ontvangst was prima. Alles was netjes en de bedden waren opgedekt. Tuin was mooi onderhouden. Kleine attentie stond op tafel.

Jim Focke

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

supervriendelijke mensen, prachthuis en unieke locatie!

ANN PYRA

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

We zijn heel goed en hartelijk ontvangen geweest. Mooi huis en tuin. Bij mogelijke vragen konden we steeds terecht bij de eigenaars. Een groene, mooie, rustige omgeving

Lionel Fourneau

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Frans

Zeer gastvrije eigenaren, vriendelijk en discreet tijdens séjour.Cadre prachtig en prachtige accommodatie. Wij betreuren het dat jute "hij n 'er is geen bad en de muren tussen de kamers zijn niet erg geluidsdicht

mona monchy

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Het huis is zeer mooi gelegen met een prachtig verzicht.Een korte wandeling naar de bakker, wat interessant is s'morgens.

Gerard Nijssen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Goed verzorgd en schoon.

Kim Sterk

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

In één woord fantastisch!

Lieve Haest

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

We werden heel hartelijk welkom geheten door de eigenaars. Er stonden zelfs een heerlijke fles wijn en koekjes voor ons klaar. Het is een fantastisch huis met volledig omheinde tuin, (honden of kleine kinderen kunnen echt niet de straat op lopen) in een heel rustige omgeving. In Payzac is er een bakker, een slager en in La Chapelle is er een Utille met een beperkt aanbod aan verse en droge voeding. Een grotere winkel Intermarche is er bv in Pompadour. De 1,5 km naar bakker of winkel fietsen is zelfs voor minder geoefende elektrisch fietsers goed te doen. Wij hebben echt genoten van de rust , de stilte, het uitzicht over de velden, de vele vogels. Dank jullie wel voor jullie warme ontvangst!

Bart Driesen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Een heel vriendelijk en fijn ontvangst! Het huis is heel mooi rustig gelegen. De keuken en leefruimte valt wat kleiner uit voor ons vijf. Maar het is gezellig. Mooie, verzorgde en frisse kamers. Er is een overdekt gedeelte buiten maar daar hebben we amper gezeten omwille van de wind. We zaten liever aan de terrastafel en stoelen naast het zwembad. Mooi uitzicht!!! Het zwembad is groot en proper. Maar wel zeer fris! Doch dat hield ons niet tegen! Het dorp Payzac ligt op 1 a 2 km verder op. Vaak gewoon tot daar gewandeld. De slager en bakker zijn zeer goed. Er is ook een kleine U. Maar voor meer benodigdheden reden we tot Excideuil. Daar is een Super U. En een restaurant is ook niet direct in de buurt. Hebben dan maar bijna iedere dag gekookt. Tips: extra kussens, die er zijn waren voor ons te plat. En een lijst met winkels/openingsuren en restaurants in de buurt zou leuk zijn. Maar we hebben zeker genoten van ons verblijf. Merci!

Roel Van Staey

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Zeer rustige en stille omgeving. Zalig vertoeven. Zeer geschikt om met je huisdier op vakantie te zijn. De tuin is groot en zeer goed afgesloten. Er is weinig voorbijrijdend verkeer en op een 5 tal min ben je bij een bakker en kleine supermarkt. Grotere supermarkten zijn er op 10 a 15 km. Het ontvangst was zeer hartelijk en kregen een uitgebreide rondleiding. De eigenaars hadden een fles water fris gezet om te drinken bij aankomst. Wat welkom was na een warme heen reis. Een gebakje en flesje wijn maakte het helemaal af. Alles was proper bij aankomst en had voor ons alles wat we nodig hadden. Wij hebben een zeer ontspannen vakantie gehad en konden genieten van de gastvrijheid van de eigenaar.

M.J. Blankers

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

De aankomst was verrassend. Heel erg lieve eigenaren die ons verwelkomde met een flesje wijn en een notencake supervriendelijk. Ze laten je verders helemaal tot rust en als je ze nodig hebt zijn ze er.respect voor ze

Cathy Brenkman

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Wij waren 27 juli t-m 10 aug. 2019 met ons gezin in Frankrijk. Goede aankomst, hele hartelijke eigenaren die je bij aankomst het huis laten zien en uitleg geven in het Frans. De rest van de vakantie respecteren ze je privacy, en bij problemen kan je altijd bij ze terecht. Het huis is niet erg groot, maar wel zeer schoon en netjes. Prachtig uitzicht rondom het huis en bij het zwembad zit je ook heerlijk. Het was prachtig weer, dus veel van het zwembad kunnen genieten. Goede wifi aanwezig, wat heel prettig is met tieners en een man met een eigen bedrijf. De omgeving is mooi, erg landelijk, rustig en heuvelachtig. Er is een kleine plaatselijke supermarkt maar wij gingen vaak naar een supermarkt in de omliggende grotere plaatsen, wat ong. 20 min. rijden was. Leuke plaatsen zijn Perigueux en Bordeaux. Die plaats is wat verder rijden maar zeer de moeite waard voor een dagtrip.

Alex Opsomer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Heel tevreden, mooi huis, prachtige tuin, heel mooi uitzicht ,heel netjes. Zwembad zeker een + pluspunt. Mooie omgeving voor uitstappen. En een dank u wel aan de eigenaars. Heel vriendelijke mensen. Een prachtige vakantie.

Sarah Schelfaut

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

De ontvangst was heel hartelijk, de eigenaars doen hun best om duidelijk en verstaanbaar Frans te praten op een rustige manier zodat alles duidelijk was voor ons. Een frisse fles water, een lokale specialiteit en fles wijn stonden klaar voor ons. De huis zelf is niet groot maar had alles wat we nodig hadden. Kinderbed en kinderstoel stonden klaar ( niet gevraagd en niet nodig). We hebben een elektriciteitspanne gehad en de eigenaars waren er vlug om ons te informeren ( was een regionaal probleem). Het zwembad was wel te diep voor onze kinderen van 5 en 2jaar, maar dat heeft ons niet tegen gehouden. Het is een heel rustige omgeving, voor toerisme moet je wel wat verder rijden. Voor de hond was de tuin volledig afgemaakt, dus we konden gerust zijn als ze buiten liep. Kortom, we hebben daar een deugddoende vakantie gehad, een echte aanrader!

Peter Groeneveld

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Na een hartelijk onthaal door een Frans echtpaar, leidden zij ons rond, duidelijk met een zekere mate van trots. En terecht ze hebben het keurig voor elkaar. Het is een heerlijk object, aan niets ontbreekt het. De eigenaars wonen op loopafstand en staan altijd voor je klaar. We hebben het fijn gehad, Payzac heeft ook alles wat een mens tijdens de vakantie nodig heeft.

Koen De Bock

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Hartelijke ontvangst door de zeer vriendelijke eigenaars. Charmante vakantiewoning met een prachtige en vooral rustige ligging te midden van de natuur. Veel ruimte rondom de woning waar onze 3 kinderen naar hartenlust konden spelen. De geplande aanleg van een zwembad in de tuin (volgend jaar?) kan alleen maar een extra troef betekenen voor deze plek.

Herman Borgers

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Na een kleine dag rijden vanuit België kwamen we aan bij de villa, en we waren dadelijk gecharmeerd : een prachtig gerestaureerde villa, bovenop een heuvelrug gelegen, omringd door velden en bossen. Marie-Rose en Jean-Jacques kwamen ons onmiddellijk verwelkomen : zij wonen naast de villa. Heel warme en sympathieke mensen, altijd beschikbaar voor vragen en direct ter plaatse als er iets moet gedaan worden. Ze hebben ons de villa uitgebreid getoond, een lekkere taart en een flesje wijn stonden klaar. De tuin is prachtig onderhouden en helemaal omheind, het was zalig voor ons hondje om erin rond te lopen. Er is ook geen enkel probleem wat de privacy betreft : ze hebben er alles aan gedaan om geen inkijk te hebben noch in het huis noch in de tuin. Het is een vrij grote tuin ook met een opbouwzwembad dat heel welkom was tijdens de hittegolf die er heerste. Het huis zelf is voorzien van alle comfort en kraaknet. Bedden waren netjes opgemaakt en binnen was het lekker fris. Wij waren met 3 personen, dus zeker groot genoeg. Vanaf 4 of zeker 5 personen lijkt het ons wat klein, zeker de badkamer en de living/keuken. Het zenderaanbod van de tv is beperkt tot Franse zenders, maar we kwamen dan ook niet om tv te kijken. De uitrusting in de keuken is voldoende maar basic. Onder het afdak is het heerlijk koel om te eten en te lezen. Het was er heerlijk rustig, quasi geen auto's die langsrijden. Wel is het dus ook afgelegen en een eindje rijden naar een stadje of een grotere supermarkt. Wij hebben enkele marktjes bezocht, ook kastelen : bvb Pompadour en vooral Château de Hautefort was schitterend. Het dorpje Oradour Sur Glane bij Limoges is de moeite waard voor mensen die interesse hebben in de geschiedenis van WO II. Wij hebben in alle geval van ons verblijf genoten. Voor wie houdt van rust en natuur is dit een aanrader !

Muriël Valk

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Twee heerlijke weken vakantie gehad, in het huis Marie-Rose met fijne tuin! Wij verbleven er met onze grote boxer, die naar hartelust kon rondrennen en spelen in de grote omheinde tuin. Waar het heerlijk vertoeven was, voldoende schaduw, ligstoelen, weids uitzicht over omliggende dorpen, met een glas wijn, de bbq aan, de zon die onder gaat. Met wat grazende koeien om ons heen en alleen het geluid van de krekels. Heerlijk, als je op zoek bent naar 'Rust'. Huiseigenaren wonen op een steenworp afstand. Begroeiing en ligging, biedt voldoende privacy. Bij vragen of onduidelijkheden, stonden zij voor ons klaar. Leuke welkomstattentie en veel folders over bezienswaardigheden in de omgeving lagen voor ons klaar. Het is handig om een woordje Frans te spreken. Huis was schoon en prima in orde. Netjes opgemaakte bedden en handdoeken. Huis ligt aan een weg, waar nauwelijks een auto langs rijd. Ook voor een baby of klein kind, was er genoeg materiaal aanwezig. Ongeveer een kwartier rijden naar een supermarche. Vijf minuten met de auto naar het dorp, voor een lekker vers broodje of stuk vlees. Een heerlijke vakantie, waar we fijn op terug kijken!

Bernard Rossel

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Geweldig vriendelijk gastgezin. Ze respecteren de pravicy en voor elke vraag kan je bij hub terecht. Interieur was niet echt zoals verwacht. Niet onze smaak maar knus. De ligging is prachtig en in een straal van 40 km kan je al veel bezoeken en activiteiten uitvoeren.

Lieve Haest

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

We werden heel hartelijk welkom geheten door de eigenaars. Er stonden zelfs een heerlijke fles wijn en koekjes voor ons klaar.
Het is een fantastisch huis met volledig omheinde tuin, (honden of kleine kinderen kunnen echt niet de straat op lopen) in een heel rustige omgeving.
In Payzac is er een bakker, een slager en in La Chapelle is er een Utille met een beperkt aanbod aan verse en droge voeding. Een grotere winkel Intermarche is er bv in Pompadour.
De 1,5 km naar bakker of winkel fietsen is zelfs voor minder geoefende elektrisch fietsers goed te doen.
Wij hebben echt genoten van de rust , de stilte, het uitzicht over de velden, de vele vogels.
Dank jullie wel voor jullie warme ontvangst!

Bernard Rossel

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Geweldig vriendelijk gastgezin.

Ze respecteren de pravicy en voor elke vraag kan je bij hub terecht.

Interieur was niet echt zoals verwacht. Niet onze smaak maar knus.

De ligging is prachtig en in een straal van 40 km kan je al veel bezoeken en activiteiten uitvoeren.

Muriël Valk

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Twee heerlijke weken vakantie gehad, in het huis Marie-Rose met fijne tuin!

Wij verbleven er met onze grote boxer, die naar hartelust kon rondrennen en spelen in de grote omheinde tuin. Waar het heerlijk vertoeven was, voldoende schaduw, ligstoelen, weids uitzicht over omliggende dorpen, met een glas wijn, de bbq aan, de zon die onder gaat. Met wat grazende koeien om ons heen en alleen het geluid van de krekels. Heerlijk, als je op zoek bent naar 'Rust'.

Huiseigenaren wonen op een steenworp afstand. Begroeiing en ligging, biedt voldoende privacy. Bij vragen of onduidelijkheden, stonden zij voor ons klaar. Leuke welkomstattentie en veel folders over bezienswaardigheden in de omgeving lagen voor ons klaar. Het is handig om een woordje Frans te spreken.

Huis was schoon en prima in orde. Netjes opgemaakte bedden en handdoeken. Huis ligt aan een weg, waar nauwelijks een auto langs rijd. Ook voor een baby of klein kind, was er genoeg materiaal aanwezig.

Ongeveer een kwartier rijden naar een supermarche. Vijf minuten met de auto naar het dorp, voor een lekker vers broodje of stuk vlees.

Een heerlijke vakantie, waar we fijn op terug kijken!

Wim Lamberts

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Bij aankomst waren we zeer aangenaam verrast, zeer vriendelijke mensen ( huiseigenaars wonen vlak naast de vakantie woning ). We hebben een leuke attentie ( flesje wijn, koekjes en appels ) gekregen. Er was ook reeds water aanwezig. De eigenaars hebben een zeer grondige uitleg gegeven over het huis. Ze respecteerden de privé maar als er iets was kon je altijd bij hen terecht.

M.J. Blankers

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

De aankomst was verrassend.

Heel erg lieve eigenaren die ons verwelkomde met een flesje wijn en een notencake supervriendelijk.

Ze laten je verders helemaal tot rust en als je ze nodig hebt zijn ze er.respect voor ze

Martine Vanhuffel

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

bij aankomst waren we 2 uur te vroeg maar het huisje was klaar en we mochten er al ingaan ,de eigenaars van het huisje waren heel vriendelijk en behulpzaam als dat nodig was, heel lieve mensen,het huisje was heel netjes ook heel mooi gelegen met een mooi uitzicht en heel rustig,er was een mooi zwembad bij en een volledig afgesloten tuin

Lionel Fourneau

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Frans

Zeer gastvrije eigenaren, vriendelijk en discreet tijdens séjour.Cadre prachtig en prachtige accommodatie. Wij betreuren het dat jute "hij n 'er is geen bad en de muren tussen de kamers zijn niet erg geluidsdicht

Peter Groeneveld

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Na een hartelijk onthaal door een Frans echtpaar, leidden zij ons rond, duidelijk met een zekere mate van trots. En terecht ze hebben het keurig voor elkaar. Het is een heerlijk object, aan niets ontbreekt het.



De eigenaars wonen op loopafstand en staan altijd voor je klaar.



We hebben het fijn gehad, Payzac heeft ook alles wat een mens tijdens de vakantie nodig heeft.

Roel Van Staey

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Zeer rustige en stille omgeving. Zalig vertoeven. Zeer geschikt om met je huisdier op vakantie te zijn. De tuin is groot en zeer goed afgesloten. Er is weinig voorbijrijdend verkeer en op een 5 tal min ben je bij een bakker en kleine supermarkt. Grotere supermarkten zijn er op 10 a 15 km. Het ontvangst was zeer hartelijk en kregen een uitgebreide rondleiding. De eigenaars hadden een fles water fris gezet om te drinken bij aankomst. Wat welkom was na een warme heen reis. Een gebakje en flesje wijn maakte het helemaal af. Alles was proper bij aankomst en had voor ons alles wat we nodig hadden. Wij hebben een zeer ontspannen vakantie gehad en konden genieten van de gastvrijheid van de eigenaar.

Herman Borgers

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Na een kleine dag rijden vanuit België kwamen we aan bij de villa, en we waren dadelijk gecharmeerd : een prachtig gerestaureerde villa, bovenop een heuvelrug gelegen, omringd door velden en bossen.

Marie-Rose en Jean-Jacques kwamen ons onmiddellijk verwelkomen : zij wonen naast de villa. Heel warme en sympathieke mensen, altijd beschikbaar voor vragen en direct ter plaatse als er iets moet gedaan worden. Ze hebben ons de villa uitgebreid getoond, een lekkere taart en een flesje wijn stonden klaar.

De tuin is prachtig onderhouden en helemaal omheind, het was zalig voor ons hondje om erin rond te lopen. Er is ook geen enkel probleem wat de privacy betreft : ze hebben er alles aan gedaan om geen inkijk te hebben noch in het huis noch in de tuin. Het is een vrij grote tuin ook met een opbouwzwembad dat heel welkom was tijdens de hittegolf die er heerste.

Het huis zelf is voorzien van alle comfort en kraaknet. Bedden waren netjes opgemaakt en binnen was het lekker fris. Wij waren met 3 personen, dus zeker groot genoeg. Vanaf 4 of zeker 5 personen lijkt het ons wat klein, zeker de badkamer en de living/keuken. Het zenderaanbod van de tv is beperkt tot Franse zenders, maar we kwamen dan ook niet om tv te kijken. De uitrusting in de keuken is voldoende maar basic.

Onder het afdak is het heerlijk koel om te eten en te lezen.

Het was er heerlijk rustig, quasi geen auto's die langsrijden. Wel is het dus ook afgelegen en een eindje rijden naar een stadje of een grotere supermarkt.

Wij hebben enkele marktjes bezocht, ook kastelen : bvb Pompadour en vooral Château de Hautefort was schitterend. Het dorpje Oradour Sur Glane bij Limoges is de moeite waard voor mensen die interesse hebben in de geschiedenis van WO II.

Wij hebben in alle geval van ons verblijf genoten. Voor wie houdt van rust en natuur is dit een aanrader !

Sarah Schelfaut

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

De ontvangst was heel hartelijk, de eigenaars doen hun best om duidelijk en verstaanbaar Frans te praten op een rustige manier zodat alles duidelijk was voor ons.

Een frisse fles water, een lokale specialiteit en fles wijn stonden klaar voor ons. De huis zelf is niet groot maar had alles wat we nodig hadden. Kinderbed en kinderstoel stonden klaar ( niet gevraagd en niet nodig).

We hebben een elektriciteitspanne gehad en de eigenaars waren er vlug om ons te informeren ( was een regionaal probleem).

Het zwembad was wel te diep voor onze kinderen van 5 en 2jaar, maar dat heeft ons niet tegen gehouden.

Het is een heel rustige omgeving, voor toerisme moet je wel wat verder rijden. Voor de hond was de tuin volledig afgemaakt, dus we konden gerust zijn als ze buiten liep.

Kortom, we hebben daar een deugddoende vakantie gehad, een echte aanrader!

Bart Driesen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Een heel vriendelijk en fijn ontvangst! Het huis is heel mooi rustig gelegen. De keuken en leefruimte valt wat kleiner uit voor ons vijf. Maar het is gezellig. Mooie, verzorgde en frisse kamers. Er is een overdekt gedeelte buiten maar daar hebben we amper gezeten omwille van de wind. We zaten liever aan de terrastafel en stoelen naast het zwembad. Mooi uitzicht!!! Het zwembad is groot en proper. Maar wel zeer fris! Doch dat hield ons niet tegen! Het dorp Payzac ligt op 1 a 2 km verder op. Vaak gewoon tot daar gewandeld. De slager en bakker zijn zeer goed. Er is ook een kleine U. Maar voor meer benodigdheden reden we tot Excideuil. Daar is een Super U. En een restaurant is ook niet direct in de buurt. Hebben dan maar bijna iedere dag gekookt. Tips: extra kussens, die er zijn waren voor ons te plat. En een lijst met winkels/openingsuren en restaurants in de buurt zou leuk zijn.

Maar we hebben zeker genoten van ons verblijf. Merci!

Cathy Brenkman

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Wij waren 27 juli t-m 10 aug. 2019 met ons gezin in Frankrijk. Goede aankomst, hele hartelijke eigenaren die je bij aankomst het huis laten zien en uitleg geven in het Frans. De rest van de vakantie respecteren ze je privacy, en bij problemen kan je altijd bij ze terecht. Het huis is niet erg groot, maar wel zeer schoon en netjes. Prachtig uitzicht rondom het huis en bij het zwembad zit je ook heerlijk. Het was prachtig weer, dus veel van het zwembad kunnen genieten. Goede wifi aanwezig, wat heel prettig is met tieners en een man met een eigen bedrijf.

De omgeving is mooi, erg landelijk, rustig en heuvelachtig. Er is een kleine plaatselijke supermarkt maar wij gingen vaak naar een supermarkt in de omliggende grotere plaatsen, wat ong. 20 min. rijden was.

Leuke plaatsen zijn Perigueux en Bordeaux. Die plaats is wat verder rijden maar zeer de moeite waard voor een dagtrip.

Koen De Bock

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Hartelijke ontvangst door de zeer vriendelijke eigenaars. Charmante vakantiewoning met een prachtige en vooral rustige ligging te midden van de natuur. Veel ruimte rondom de woning waar onze 3 kinderen naar hartenlust konden spelen. De geplande aanleg van een zwembad in de tuin (volgend jaar?) kan alleen maar een extra troef betekenen voor deze plek.

Kim Sterk

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Het ontvangst was heel vriendelijk en hartelijk met als presentje een streekproduct en een koud fles water. De eigenaren wonen dichtbij maar de privacy is goed voor elkaar. Je hebt de volledige privacy en rust maar bij vragen zijn de eigenaren makkelijk aan te spreken (alleen in het frans). De omheinde tuin en het beveiligde zwembad was onwijs handig met onze jonge kinderen (1 en 5) en hond. Dus zelfs papa en mama zijn heerlijk tot rust gekomen. Het huisje ligt in een prachtige en rustige omgeving. Onze kinderen vonden de schapen waar je op uitkijkt ook erg leuk. Wij raden deze accommodatie absoluut aan!

Nathalie Cleymans

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

We werden super vriendelijk onthaalt en verwelkomt met een flesje wijn en koekjes van uit de streek. Het huis was voldoende groot genoeg voor ons tweetje en de hond misschien als je met meerdere personen komt kan het wat klein uitvallen. De omgeving was prachtig, super rustig en mooi gelegen. Ideaal om lange wandelingen te maken.

Alex Opsomer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Heel tevreden, mooi huis, prachtige tuin, heel mooi uitzicht ,heel netjes. Zwembad zeker een + pluspunt. Mooie omgeving voor uitstappen. En een dank u wel aan de eigenaars. Heel vriendelijke mensen. Een prachtige vakantie.

Femke De Vos

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Wij waren vroeger gearriveerd dan we hadden afgesproken en toch mochten we er direct in , het enige minpuntje is dat de zetel en de stoelen ( oude kerkstoelen ) niet zo comfortabel zijn . De bedden zijn ook niet voorzien voor grote mensen ( je kan je niet streken ) maar wel goeie matrassen . De omgeving is adembenemend en heel stil . Ideaal voor mensen die houden van natuur en wandelen en stilte .

Muriël Valk

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Twee heerlijke weken vakantie gehad, in het huis Marie-Rose met fijne tuin!

Wij verbleven er met onze grote boxer, die naar hartelust kon rondrennen en spelen in de grote omheinde tuin. Waar het heerlijk vertoeven was, voldoende schaduw, ligstoelen, weids uitzicht over omliggende dorpen, met een glas wijn, de bbq aan, de zon die onder gaat. Met wat grazende koeien om ons heen en alleen het geluid van de krekels. Heerlijk, als je op zoek bent naar 'Rust'.

Huiseigenaren wonen op een steenworp afstand. Begroeiing en ligging, biedt voldoende privacy. Bij vragen of onduidelijkheden, stonden zij voor ons klaar. Leuke welkomstattentie en veel folders over bezienswaardigheden in de omgeving lagen voor ons klaar. Het is handig om een woordje Frans te spreken.

Huis was schoon en prima in orde. Netjes opgemaakte bedden en handdoeken. Huis ligt aan een weg, waar nauwelijks een auto langs rijd. Ook voor een baby of klein kind, was er genoeg materiaal aanwezig.

Ongeveer een kwartier rijden naar een supermarche. Vijf minuten met de auto naar het dorp, voor een lekker vers broodje of stuk vlees.

Een heerlijke vakantie, waar we fijn op terug kijken!

Koen De Bock

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Hartelijke ontvangst door de zeer vriendelijke eigenaars. Charmante vakantiewoning met een prachtige en vooral rustige ligging te midden van de natuur. Veel ruimte rondom de woning waar onze 3 kinderen naar hartenlust konden spelen. De geplande aanleg van een zwembad in de tuin (volgend jaar?) kan alleen maar een extra troef betekenen voor deze plek.

Wim Lamberts

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Bij aankomst waren we zeer aangenaam verrast, zeer vriendelijke mensen ( huiseigenaars wonen vlak naast de vakantie woning ). We hebben een leuke attentie ( flesje wijn, koekjes en appels ) gekregen. Er was ook reeds water aanwezig. De eigenaars hebben een zeer grondige uitleg gegeven over het huis. Ze respecteerden de privé maar als er iets was kon je altijd bij hen terecht.

M.J. Blankers

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

De aankomst was verrassend.

Heel erg lieve eigenaren die ons verwelkomde met een flesje wijn en een notencake supervriendelijk.

Ze laten je verders helemaal tot rust en als je ze nodig hebt zijn ze er.respect voor ze

Martine Vanhuffel

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

bij aankomst waren we 2 uur te vroeg maar het huisje was klaar en we mochten er al ingaan ,de eigenaars van het huisje waren heel vriendelijk en behulpzaam als dat nodig was, heel lieve mensen,het huisje was heel netjes ook heel mooi gelegen met een mooi uitzicht en heel rustig,er was een mooi zwembad bij en een volledig afgesloten tuin

Lionel Fourneau

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Frans

Zeer gastvrije eigenaren, vriendelijk en discreet tijdens séjour.Cadre prachtig en prachtige accommodatie. Wij betreuren het dat jute "hij n 'er is geen bad en de muren tussen de kamers zijn niet erg geluidsdicht

Femke De Vos

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Wij waren vroeger gearriveerd dan we hadden afgesproken en toch mochten we er direct in , het enige minpuntje is dat de zetel en de stoelen ( oude kerkstoelen ) niet zo comfortabel zijn . De bedden zijn ook niet voorzien voor grote mensen ( je kan je niet streken ) maar wel goeie matrassen . De omgeving is adembenemend en heel stil . Ideaal voor mensen die houden van natuur en wandelen en stilte .

Peter Groeneveld

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Na een hartelijk onthaal door een Frans echtpaar, leidden zij ons rond, duidelijk met een zekere mate van trots. En terecht ze hebben het keurig voor elkaar. Het is een heerlijk object, aan niets ontbreekt het.



De eigenaars wonen op loopafstand en staan altijd voor je klaar.



We hebben het fijn gehad, Payzac heeft ook alles wat een mens tijdens de vakantie nodig heeft.

Roel Van Staey

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Zeer rustige en stille omgeving. Zalig vertoeven. Zeer geschikt om met je huisdier op vakantie te zijn. De tuin is groot en zeer goed afgesloten. Er is weinig voorbijrijdend verkeer en op een 5 tal min ben je bij een bakker en kleine supermarkt. Grotere supermarkten zijn er op 10 a 15 km. Het ontvangst was zeer hartelijk en kregen een uitgebreide rondleiding. De eigenaars hadden een fles water fris gezet om te drinken bij aankomst. Wat welkom was na een warme heen reis. Een gebakje en flesje wijn maakte het helemaal af. Alles was proper bij aankomst en had voor ons alles wat we nodig hadden. Wij hebben een zeer ontspannen vakantie gehad en konden genieten van de gastvrijheid van de eigenaar.

Herman Borgers

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Na een kleine dag rijden vanuit België kwamen we aan bij de villa, en we waren dadelijk gecharmeerd : een prachtig gerestaureerde villa, bovenop een heuvelrug gelegen, omringd door velden en bossen.

Marie-Rose en Jean-Jacques kwamen ons onmiddellijk verwelkomen : zij wonen naast de villa. Heel warme en sympathieke mensen, altijd beschikbaar voor vragen en direct ter plaatse als er iets moet gedaan worden. Ze hebben ons de villa uitgebreid getoond, een lekkere taart en een flesje wijn stonden klaar.

De tuin is prachtig onderhouden en helemaal omheind, het was zalig voor ons hondje om erin rond te lopen. Er is ook geen enkel probleem wat de privacy betreft : ze hebben er alles aan gedaan om geen inkijk te hebben noch in het huis noch in de tuin. Het is een vrij grote tuin ook met een opbouwzwembad dat heel welkom was tijdens de hittegolf die er heerste.

Het huis zelf is voorzien van alle comfort en kraaknet. Bedden waren netjes opgemaakt en binnen was het lekker fris. Wij waren met 3 personen, dus zeker groot genoeg. Vanaf 4 of zeker 5 personen lijkt het ons wat klein, zeker de badkamer en de living/keuken. Het zenderaanbod van de tv is beperkt tot Franse zenders, maar we kwamen dan ook niet om tv te kijken. De uitrusting in de keuken is voldoende maar basic.

Onder het afdak is het heerlijk koel om te eten en te lezen.

Het was er heerlijk rustig, quasi geen auto's die langsrijden. Wel is het dus ook afgelegen en een eindje rijden naar een stadje of een grotere supermarkt.

Wij hebben enkele marktjes bezocht, ook kastelen : bvb Pompadour en vooral Château de Hautefort was schitterend. Het dorpje Oradour Sur Glane bij Limoges is de moeite waard voor mensen die interesse hebben in de geschiedenis van WO II.

Wij hebben in alle geval van ons verblijf genoten. Voor wie houdt van rust en natuur is dit een aanrader !

Sarah Schelfaut

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

De ontvangst was heel hartelijk, de eigenaars doen hun best om duidelijk en verstaanbaar Frans te praten op een rustige manier zodat alles duidelijk was voor ons.

Een frisse fles water, een lokale specialiteit en fles wijn stonden klaar voor ons. De huis zelf is niet groot maar had alles wat we nodig hadden. Kinderbed en kinderstoel stonden klaar ( niet gevraagd en niet nodig).

We hebben een elektriciteitspanne gehad en de eigenaars waren er vlug om ons te informeren ( was een regionaal probleem).

Het zwembad was wel te diep voor onze kinderen van 5 en 2jaar, maar dat heeft ons niet tegen gehouden.

Het is een heel rustige omgeving, voor toerisme moet je wel wat verder rijden. Voor de hond was de tuin volledig afgemaakt, dus we konden gerust zijn als ze buiten liep.

Kortom, we hebben daar een deugddoende vakantie gehad, een echte aanrader!

Bernard Rossel

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Geweldig vriendelijk gastgezin.

Ze respecteren de pravicy en voor elke vraag kan je bij hub terecht.

Interieur was niet echt zoals verwacht. Niet onze smaak maar knus.

De ligging is prachtig en in een straal van 40 km kan je al veel bezoeken en activiteiten uitvoeren.

Bart Driesen

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Een heel vriendelijk en fijn ontvangst! Het huis is heel mooi rustig gelegen. De keuken en leefruimte valt wat kleiner uit voor ons vijf. Maar het is gezellig. Mooie, verzorgde en frisse kamers. Er is een overdekt gedeelte buiten maar daar hebben we amper gezeten omwille van de wind. We zaten liever aan de terrastafel en stoelen naast het zwembad. Mooi uitzicht!!! Het zwembad is groot en proper. Maar wel zeer fris! Doch dat hield ons niet tegen! Het dorp Payzac ligt op 1 a 2 km verder op. Vaak gewoon tot daar gewandeld. De slager en bakker zijn zeer goed. Er is ook een kleine U. Maar voor meer benodigdheden reden we tot Excideuil. Daar is een Super U. En een restaurant is ook niet direct in de buurt. Hebben dan maar bijna iedere dag gekookt. Tips: extra kussens, die er zijn waren voor ons te plat. En een lijst met winkels/openingsuren en restaurants in de buurt zou leuk zijn.

Maar we hebben zeker genoten van ons verblijf. Merci!

Cathy Brenkman

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Wij waren 27 juli t-m 10 aug. 2019 met ons gezin in Frankrijk. Goede aankomst, hele hartelijke eigenaren die je bij aankomst het huis laten zien en uitleg geven in het Frans. De rest van de vakantie respecteren ze je privacy, en bij problemen kan je altijd bij ze terecht. Het huis is niet erg groot, maar wel zeer schoon en netjes. Prachtig uitzicht rondom het huis en bij het zwembad zit je ook heerlijk. Het was prachtig weer, dus veel van het zwembad kunnen genieten. Goede wifi aanwezig, wat heel prettig is met tieners en een man met een eigen bedrijf.

De omgeving is mooi, erg landelijk, rustig en heuvelachtig. Er is een kleine plaatselijke supermarkt maar wij gingen vaak naar een supermarkt in de omliggende grotere plaatsen, wat ong. 20 min. rijden was.

Leuke plaatsen zijn Perigueux en Bordeaux. Die plaats is wat verder rijden maar zeer de moeite waard voor een dagtrip.

Nathalie Cleymans

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

We werden super vriendelijk onthaalt en verwelkomt met een flesje wijn en koekjes van uit de streek. Het huis was voldoende groot genoeg voor ons tweetje en de hond misschien als je met meerdere personen komt kan het wat klein uitvallen. De omgeving was prachtig, super rustig en mooi gelegen. Ideaal om lange wandelingen te maken.

Kim Sterk

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Het ontvangst was heel vriendelijk en hartelijk met als presentje een streekproduct en een koud fles water. De eigenaren wonen dichtbij maar de privacy is goed voor elkaar. Je hebt de volledige privacy en rust maar bij vragen zijn de eigenaren makkelijk aan te spreken (alleen in het frans). De omheinde tuin en het beveiligde zwembad was onwijs handig met onze jonge kinderen (1 en 5) en hond. Dus zelfs papa en mama zijn heerlijk tot rust gekomen. Het huisje ligt in een prachtige en rustige omgeving. Onze kinderen vonden de schapen waar je op uitkijkt ook erg leuk. Wij raden deze accommodatie absoluut aan!

Alex Opsomer

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Heel tevreden, mooi huis, prachtige tuin, heel mooi uitzicht ,heel netjes. Zwembad zeker een + pluspunt. Mooie omgeving voor uitstappen. En een dank u wel aan de eigenaars. Heel vriendelijke mensen. Een prachtige vakantie.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 308423

Laatst bijgewerkt: 28.03.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/308423.htm


«Mooi vakantiehuis bij meer en bos» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.6 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 59 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven