Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Herenhuis met privézwembad in Aquitanië

Max.  8   gasten
200m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 8  gasten
200m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (woonkamer(TV(flatscreen, satelliet, internationale zender(s)), open haard, zithoek), eetkamer(eettafel), keuken(eettafel(8 personen), kachel(hout), radio, waterkoker, broodrooster, fornuis(5 kookplaten, gas), afzuigkap, koffiezetapparaat(filtermaling, pads), oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), slaapkamer(2-pers. bed(2 persoons dekbed, synthetisch, 140 x 190 cm)), slaapkamer(1-pers. slaapbank, 2-pers. hoogslaper(2 persoons dekbed, synthetisch)), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed(2 persoons dekbed, synthetisch, 140 x 190 cm), ligbad, wastafel, toilet), slaapkamer met badkamer(2-pers.king size bed(2 persoons dekbed, synthetisch), douche(inloopdouche), wastafel, toilet), badkamer(douche(cabine), wastafel, toilet), wasruimte(wasdroger, wasmachine, strijkplank, strijkijzer))

campingbedje, balkon of terras, verwarming(CV), terras, tuin(privé), tuinmeubilair(8 personen), BBQ(gas), parking, trampoline(privé), vijver, ligstoelen, parasol, zwembad(privé, roldek, 10 x 5 m., geopend van Apr t/m Okt), tafeltennistafel, kinderstoel, Schommel

Dit gebouw "Belle Demeure" werd gebouwd rond 1900. De restauratie werd voltooid in 2019. De ruimtes hebben een romantische sfeer, waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan. De woning bevindt zich op de begane grond. Naast een mooie woonkamer, een luxe keuken en een eetkamer vind je hier 4 slaapkamers en 3 badkamers voor 8 personen. Ideaal voor 2 gezinnen die samen op vakantie willen.



De omgeving biedt veel activiteiten. Zwem in de Auvézère of de rivier "Lac de Rouffiac-en-Perigord", bezoek een van de vele kastelen of wandel door de vele pittoreske stadjes met smalle steegjes, winkels, markten, terrassen en pleinen.



Buiten vind je een privézwembad, een tuin, een terras en een vijver. Hier kun je optimaal genieten van je vakantie.



Bij je aankomst zijn de bedden opgemaakt. Bedlinnenwissel is eenmaal per 7 nachten inbegrepen. Strandhanddoeken zijn niet inbegrepen. Het huis wordt niet verhuurd aan jongerengroepen. Studentenfeesten, vrijgezellenfeesten of drinkpartijen zijn verboden.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine

Buitenshuis

Balkon
Tuin
Barbecue
Speeltuin
Zwembad
Parkeren
Terras
Tafeltennis

Badkamer

Badkamer 2

badkamer met douche

aparte wc's 1


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Broodrooster
Afzuigkap

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Radio
Satelliet / kabeltelevisie
Ligstoelen
Wasmachine
Wasdroger
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Strijkijzer
Strijkplank
Parasol
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 8

4 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 9 km

9 km

Meer 1.5 km

1.5 km

Supermarkt 3 km

3 km

Restaurant 3 km

3 km

Luchthaven 58 km Brive-Souillac

58 km

Station 18 km st. Yrieix

18 km



Recreatiemogelijkheden

Vissen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 1; gratis.
Bedlinnen: Aanwezig. Bedden opgemaakt bij aankomst.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Servicekosten: Inclusief.
Badhanddoeken: Zelf meenemen.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Gratis.
Hout: € 80/m3.
Kinderbed + Kinderstoel: gratis (op aanvraag).

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

Bedden opgemaakt bij aankomst
Linnenwissel 1 keer per 7 nachten inbegrepen
Strandhanddoeken (strandlakens) niet inbegrepen
Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


12 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,4 van 5
4.4 Inrichting
4.4 Prijs / kwaliteit
4.4 Service
4.4 Ligging
4.4 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Hans Voorbach

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

We hebben met onze familie rrn heerlijke week gehad

Derudder Johan

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Een prachtig landhuis met uitgebreide faciliteiten voor de kinderen: zwembad,trampoline,schommel,pingpongtafel,..... Prachtige kamers met mooie badkamers twee mooie grote terrassen met BBQ en vuurschaal die erg in de smaak viel. Een klein minpuntje de koffiezet ontbrak maar er was wel een Senseo Op het terras achteraan zou wel wat meer licht mogen zijn het is er s avonds erg donker.,gelukkig bracht de vuurschaal gezellig licht. Misschien een hekje voor de trap ,voor kinderen <3 jaar was het wel oppassen. Maar voor de rest zeker aan te bevelen, prachtig domein en heerlijke rust.

Astrid Spoelder

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Prachtig huis gelegen in volledige rust. Wij hebben heerlijk genoten van de stilte, wat mensen betreft dan want voor vogelliefhebbers is er genoeg te zien en te horen. Nog nooit eerder zowel de wielewaal als een rode wauw vanuit de tuin kunnen bewonderen. Het huis mag dan wat ouder zijn maar de voorzieningen zijn helemaal up to date. De kamers waren netjes en ook de tuin en zwembad waren goed bijgehouden. Keuken en badkamers waren van alle gemakken voorzien.

Niek Rondeel

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Bijzonder ruim landhuis met landelijke inrichting. De ligging is fantastisch, veel privacy, geweldig uitzicht, geen tuin maar meer een park met heerlijk privé-zwembad. Enig minpuntje is de keukenuitrusting met een allegaartje van servies en glaswerk. Voor een huis van dit soort standing mag je meer verwachten. Overigens is wel voorzien in (bad-)handdoeken voor keuken en bad/douche.

tim de Graaf

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Wij konden heel gemakkelijk het huis in, de sleutel lag klaar. we hadden een ontzettend lekker bed en twee heerlijke mooie douches. de grond en het zwembad om het huis heen waren geweldig! het enige wat voor ons een minpuntje was, is dat er in de buurt weinig te beleven viel. wel konden we hier ontzettend mooi wandelen met onze twee grote honden. de eigenaresse van dit huis was ontzettend aardig en zorgde dat we het echt naar onze zin hadden. buiten mogen wel wat lampen aangeschaft worden het is echt pik en pik donker en er valt niets te zien, als er iets was kon je haar ook meteen bereiken en werd het opgelost. erg fijn!

Griet Jambe

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Wat een prachtig huis, in een waanzinnig mooi decor, hemelse stilte, fantastisch zwembad... we hebben met de kinderen, kleinkinderen en de hond een zalige week vakantie gehad... Aanrader!!!

Griet Jambe

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Wat een prachtig huis, in een waanzinnig mooi decor, hemelse stilte, fantastisch zwembad...

we hebben met de kinderen, kleinkinderen en de hond een zalige week vakantie gehad... Aanrader!!!

tim de Graaf

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Wij konden heel gemakkelijk het huis in, de sleutel lag klaar.

we hadden een ontzettend lekker bed en twee heerlijke mooie douches. de grond en het zwembad om het huis heen waren geweldig!

het enige wat voor ons een minpuntje was, is dat er in de buurt weinig te beleven viel. wel konden we hier ontzettend mooi wandelen met onze twee grote honden. de eigenaresse van dit huis was ontzettend aardig en zorgde dat we het echt naar onze zin hadden. buiten mogen wel wat lampen aangeschaft worden het is echt pik en pik donker en er valt niets te zien, als er iets was kon je haar ook meteen bereiken en werd het opgelost. erg fijn!

L Haagmans

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Bij aankomst was het even zoeken naar de juiste oprit tussen twee enorme heggen, maar als je het eenmaal gevonden had begon het genieten. Wij zijn warm ontvangen door Saskia die ons alles heeft laten zien. Deze villa had voor ons (5 volwassenen) alles wat wij nodig hadden voor een week. De enorm mooie uitzichten, het goed verzorgde zwembad, een volledig ingerichte keuken, 3 badkamers en genoeg plekjes om te zitten in of uit de zon. Wij zijn in de omgeving naar Lac de Rouffiac en Château de Hautefort. Verder is de supermarkt (relatief kleine) 5 minuutjes rijden en een grotere supermarkt 20 minuten rijden. We hadden nog tips gekregen voor typisch Franse markten, maar die hebben we dit jaar maar even overgeslagen. Al met al was het een super mooie villa, met haar charmes (soms wat klemmende ramen, krakende vloeren) die horen bij zo'n oma. Wij hebben een week lang kunnen uitrusten en genieten.

Derudder Johan

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Een prachtig landhuis met uitgebreide faciliteiten voor de kinderen: zwembad,trampoline,schommel,pingpongtafel,.....

Prachtige kamers met mooie badkamers twee mooie grote terrassen met BBQ en vuurschaal die erg in de smaak viel.

Een klein minpuntje de koffiezet ontbrak maar er was wel een Senseo

Op het terras achteraan zou wel wat meer licht mogen zijn het is er s avonds erg donker.,gelukkig bracht de vuurschaal gezellig licht. Misschien een hekje voor de trap ,voor kinderen <3 jaar was het wel oppassen.

Maar voor de rest zeker aan te bevelen, prachtig domein en heerlijke rust.

Niek Rondeel

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Bijzonder ruim landhuis met landelijke inrichting. De ligging is fantastisch, veel privacy, geweldig uitzicht, geen tuin maar meer een park met heerlijk privé-zwembad. Enig minpuntje is de keukenuitrusting met een allegaartje van servies en glaswerk. Voor een huis van dit soort standing mag je meer verwachten.

Overigens is wel voorzien in (bad-)handdoeken voor keuken en bad/douche.

Astrid Spoelder

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Prachtig huis gelegen in volledige rust. Wij hebben heerlijk genoten van de stilte, wat mensen betreft dan want voor vogelliefhebbers is er genoeg te zien en te horen.

Nog nooit eerder zowel de wielewaal als een rode wauw vanuit de tuin kunnen bewonderen. Het huis mag dan wat ouder zijn maar de voorzieningen zijn helemaal up to date.



De kamers waren netjes en ook de tuin en zwembad waren goed bijgehouden.



Keuken en badkamers waren van alle gemakken voorzien.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 308426

Laatst bijgewerkt: 22.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/308426.htm


«Herenhuis met privézwembad in Aquitanië» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.4 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 12 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven