Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Modern vakantiehuis met zwembad

Max.  11   gasten
190m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
4  Badkamer
Max. 11  gasten
190m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (woonkamer(TV(flatscreen, satelliet, Nederlandse zender(s), duitse zender(s), internationale zender(s)), eettafel(8 personen), zithoek, DVD-speler), keuken(eettafel(6 personen), waterkoker, broodrooster, fornuis(4 kookplaten), afzuigkap, koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed(160 x 200 cm), ligbad, wastafel, toilet), toilet, bijkeuken(koel-/vriescombinatie, wasmachine, strijkplank, strijkijzer))

Op de 1e etage: (slaapkamer met badkamer(1-pers. bed(dekbed, synthetisch, 90 x 200 cm), 2-pers. bed(2 persoons dekbed, synthetisch, 160 x 200 cm), douche, wastafel, toilet), slaapkamer met badkamer(1-pers. bed(90 x 200 cm), 2-pers. bed(2 persoons dekbed, synthetisch, 160 x 200 cm), douche, wastafel, toilet), slaapkamer met badkamer(1-pers. bed(90 x 200 cm), 2-pers. bed(160 x 200 cm), douche, wastafel, toilet), airconditioning)

garage, bad of douche, verwarming(CV), terras(privé, overdekt), tuin(gedeeld met andere gasten, aangelegd, 5000 m2), tuinmeubilair, ligbedden, BBQ(houtskool), parking, ligstoelen, parasol, zwembad(gedeeld met andere gasten, omheind, geopend van Apr t/m Okt), jeu de boules baan(gedeeld met andere gasten), kinderbed(op aanvraag), kinderstoel(op aanvraag), gezelschapsspellen

Dit ruime moderne vakantiehuis voor 11 personen ligt op een domein van 5000 m² samen met nog een kleiner huis voor 4 personen. Beide vakantiehuizen hebben hun eigen terras en deel van de ruime tuin. De situering van beide vakantiehuizen maakt dat men elkaar niet in de weg zal lopen. Er is een mooi zwembad met omheining en ruime keuze uit ligbedden.

U kunt vanuit het huis het beroemde kasteel Monbazillac, waar de heerlijke zoete dessertwijn wordt gemaakt, zien liggen. In de omgeving kunt u verder genieten van dagelijkse markten, wijngaarden, goede restaurants, sportieve activiteiten en musea. De regio is ook zeer geschikt voor sportievelingen. Er zijn bewijzende wandelcircuits met afstanden variërend tussen 3 en 10 km. Ook fietsers hebben hier ruime keuze uit mooie fietsroutes, met of zonder heuvels. Met als hotspot de grotendeels vlakke fietsroute van ongeveer 40km langs de Dordogne, tussen Mauzac en Bergerac.

Het huis heeft 4 ruime slaapkamers en 4 mooi afgewerkte badkamers met volop comfort. Zowel buiten als binnen heeft u veel ruimte waardoor het zonder moeite geschikt is voor 2 gezinnen of zelfs 3 kleine gezinnen.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine

Buitenshuis

Garage
Tuin
Barbecue
Zwembad
Parkeren
Tennisbaan
Terras

Badkamer

Badkamer 4

badkamer met douche


Keuken

4-pits kookplaat
Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Broodrooster
Afzuigkap

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Satelliet / kabeltelevisie
Ligstoelen
Wasmachine
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Strijkijzer
Strijkplank
Parasol
Terrasmeubilair
DVD-speler

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 11

1 tweepersoonskamer
3 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 6 km

6 km

Supermarkt 8 km

8 km

Restaurant 8 km

8 km

Stadscentrum 7 km

7 km

Luchthaven 3 km Bergerac

3 km



Recreatiemogelijkheden

Tennis
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 17:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Niet toegestaan.
Bedlinnen: Zelf meenemen.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Zelf meenemen.
Keukenlinnen: Zelf meenemen.
Wifi: Gratis.
Kinderstoel: gratis (op aanvraag).

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

Strandhanddoeken (strandlakens) niet inbegrepen
Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
Opladen van e-voertuigen niet toegestaan


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


10 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,3 van 5
4.3 Inrichting
4.3 Prijs / kwaliteit
4.3 Service
4.3 Ligging
4.3 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Frank Dewitte

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Zeer mooie woning, proper verzorgd. Gelukkig was er airco op de kamers! Een aanrader!

Nijssen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Super leuk domein! We hadden beide huisjes, waardoor we het zwembad volledig voor ons zelf hadden. Zeer net en alles was aanwezig. Alles was netjes geregeld bij onze aankomst. Ook de omgeving is de moeite. Voor de bakker moest je 's morgens wel even rijden naar Bergerac, maar daar had je alles voorhanden. Zeer geslaagde vakantie!!

M Zuijdgeest

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Wij kwamen bijtijds aan. De schoonmaakploeg ging net weg en wij konden het huis in gebruik nemen. Wat prettig was omdat we drie kleine kinderen bij ons hadden. Het is een prachtige accommodatie, heel compleet. De keuken was voorzien van allerlei keukenapparatuur. Er was ruim voldoende serviesgoed en bestek. Er stonden (kinder)boeken, spelletjes, CD's. Ook met slecht weer volop vermaak. Wij vonden het prettig dat er een muur om het zwembad heen stond en dat de toegang met een hoog hek afgesloten was. Zo konden onze kleine kinderen niet zomaar het zwembad in lopen. Het vliegveld is op steenworp afstand. Ideaal als je met het vliegtuig komt. (Overigens totaal geen overlast van de vliegtuigen.) Je hebt wel eigen vervoer nodig omdat de dichts bijzijnde supermarkt op 4,5 km afstand is. Het dorp zelf stelt niets voor. Bergerac is een aardig plaatsje om te winkelen, een terrasje te pakken en uit eten te gaan.

van Herk

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Hebben een heerlijke vakantie gehad. Super fijn en schoon huis. Heerlijk ruim met eigen badkamers en goede bedden. Rondom huis alles prima in orde. Mooi zwembad met ligbedden. Alles goed geregeld bij aankomst. Ook onze complimenten voor Belvilla. Wat een service! Kan niet beter. Fam. Van Herk

De Norre

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

We hebben een zeer fijn verlof gehad. De woning was zeer netjes en alles was aanwezig. De omgeving is zeer mooi en rustig, we hebben geen hinder ondervonden van de nabijgelegen luchthaven.

Vincken

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Frans

We betreuren het "gebrek aan contact met iemand" on-site aan het sorteren van afval, de dichtstbijzijnde bakker, de "verlichting van het zwembad uit te leggen. ..

jerry tanghe

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Het vakantiehuis was super, niets ontbrak! Voor herhaling vatbaar

Johan Parez

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Fijn verblijf gehad op een mooi vakantiedomein gelegen in een prachtige streek. We hebben genoten van het zwembad onder een stralende zon. De lekkere Bergerac wijntjes vielen in de smaak.

M Zuijdgeest

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Wij kwamen bijtijds aan. De schoonmaakploeg ging net weg en wij konden het huis in gebruik nemen. Wat prettig was omdat we drie kleine kinderen bij ons hadden.

Het is een prachtige accommodatie, heel compleet. De keuken was voorzien van allerlei keukenapparatuur. Er was ruim voldoende serviesgoed en bestek. Er stonden (kinder)boeken, spelletjes, CD's. Ook met slecht weer volop vermaak. Wij vonden het prettig dat er een muur om het zwembad heen stond en dat de toegang met een hoog hek afgesloten was. Zo konden onze kleine kinderen niet zomaar het zwembad in lopen.

Het vliegveld is op steenworp afstand. Ideaal als je met het vliegtuig komt. (Overigens totaal geen overlast van de vliegtuigen.) Je hebt wel eigen vervoer nodig omdat de dichts bijzijnde supermarkt op 4,5 km afstand is. Het dorp zelf stelt niets voor. Bergerac is een aardig plaatsje om te winkelen, een terrasje te pakken en uit eten te gaan.

Nijssen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Super leuk domein! We hadden beide huisjes, waardoor we het zwembad volledig voor ons zelf hadden. Zeer net en alles was aanwezig.

Alles was netjes geregeld bij onze aankomst. Ook de omgeving is de moeite. Voor de bakker moest je 's morgens wel even rijden naar Bergerac, maar daar had je alles voorhanden.

Zeer geslaagde vakantie!!


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 308460

Laatst bijgewerkt: 02.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/308460.htm


«Modern vakantiehuis met zwembad» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.3 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 10 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven