Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis vlakbij het Canal du Midi

Max.  5   gasten
150m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 5  gasten
150m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (open keuken(kookplaat(4 kookplaten, inductie), waterkoker, broodrooster, espresso apparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koelkast, vriezer), woon/eetkamer(TV(flatscreen, smart TV), eettafel, open haard, zithoek), bijkeuken(wasdroger, toilet, wasmachine))

Op de 1e etage: (zitkamer(1-pers. bed(90 x 190 cm), 2-pers. slaapbank, TV(flatscreen, smart TV), open haard), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed(140 x 200 cm), douche, wastafel, toilet), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed(140 x 200 cm), douche, wastafel, toilet))

relaxruimte(zithoek), airconditioning, terras(omheind), tuinmeubilair, BBQ, parking, zwembad(privé, 5 x 3 m., geopend van Mei t/m Sep)

Ontdek dit prachtige vakantiehuis met airconditioning en privézwembad, gelegen aan de rand van het mooie dorp Olonzac, op 1 km van de oevers van het Canal du Midi. Het is ideaal voor families of vrienden.

Gelegen tussen het dorp en de wijngaarden, bevindt zich deze zeer moderne loft in een prachtig gerestaureerde voormalige schuur. De dikke stenen muren houden het koel binnenshuis en de verfijnde decoratie is bewonderenswaardig.

Olonzac, de hoofdstad van de Minervois, is een zeer mooi dorp gelegen aan de rand van het departement Aude, tussen het Canal du Midi en het dorp Minerve, op ongeveer 30 km van Narbonne en Carcassonne met haar middeleeuwse centrum. De regio biedt heerlijke wijnen en leuke plaatsen met smalle straatjes en gezellige terrasjes. Huur een boot voor een tochtje op het Canal du Midi of ga picknicken bij het meer van Jouarrès, op 7 km afstand. Het verblijf is slechts een half uur verwijderd van de stranden aan de Middellandse Zee en een uur van de Spaanse grens.

In de lichte woonkamer wijst de open haard, die lijkt te zweven in de ruimte, naar de stalen trap. De achterwand is van glas en opent naar het terras en het mooie zwembad met tegenstroming. Een unieke locatie en een uitzonderlijk huis: kortom een aanrader!

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard

Buitenshuis

Barbecue
Zwembad
Parkeren
Tennisbaan
Terras

Badkamer

Badkamer 2

badkamer met douche


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Broodrooster

Apparatuur en toebehoren

Boot
Fietsen
Televisie
Wasmachine
Wasdroger
WiFi
Rookmelder
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 5

1 tweepersoonskamer
1 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 44 km

44 km

Meer 1 km

1 km

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Restaurant 0.1 km

0.1 km

Stadscentrum 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 34.6 km Carcassonne Airport

34.6 km

Station 18.4 km Gare de Lézignan-Corbières

18.4 km



Recreatiemogelijkheden

Vissen
Tennis
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 09:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Niet toegestaan.
Bedlinnen: Aanwezig.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Servicekosten: Inclusief.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Gratis.
Airconditioning: Inclusief.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

In verband met de veiligheid is het verboden een elektrische auto op te laden via het reguliere stroomnetwerk van de vakantiewoning
Parkeerplaatsen 1


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


6 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,7 van 5
4.7 Inrichting
4.7 Prijs / kwaliteit
4.7 Service
4.7 Ligging
4.7 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Nina Bollmeyer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

Het liefdevol gerestaureerde en ontworpen vakantiehuis ligt aan de rand van de stad Olonzac. Het "centrum" en drie omliggende bakkerijen zijn te voet in 3-7 minuten te bereiken. Het huis is groot en de keuken is goed uitgerust om te koken. Het zwembad is heerlijk om af te koelen na een dagje uit. U moet echter muggenspray gebruiken. Rondom is er veel cultuur te ontdekken. De stadjes Minerve, Carcassonne, Narbonne en Lagrasse zijn allemaal in maximaal 45 minuten met de auto te bereiken en zijn allemaal even de moeite waard. Het afval (gesorteerd in glas, plastic & papier (samen!) en restafval) wordt afgevoerd in containers op het kleine plein. Er is een kleine codekaart in het huis om de restafvalcontainer te ontgrendelen.Parkeren voor het huis was te krap voor ons, maar we vonden altijd een plek in de aangrenzende straten. Er is zelfs een grote parkeerplaats met 120 parkeerplaatsen om de hoek. Je moet wel een paar minuten lopen, maar dat valt mee.Toen we vragen hadden, hebben de eigenaar en de huishoudster ons heel goed geholpen. We bevelen het huis graag aan!

Peter Lock

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Prachtige loft. Heel ruim opgezet en erg kunstzinnig ingericht. Keuken is erg goed geoutilleerd. Beide slaapkamers hebben een aparte airco, erg fijn in een hete zomer. En beide slaapkamers hebben hun eigen privé wc en een aparte douche in de slaapkamer. Patio is klein maar fijn met een fris zwembad. Patio kan goed met een zwevende parasol beschut worden. Parkeren in de straat zelf is mogelijk, het is wel een krappe straat. We hebben met de buren overlegd waar we de auto het beste konden neerzetten. Enig minpuntje was: bij vertrek wilden we het afval weggooien en daar hadden we een pas voor nodig, maar die zijn we niet tegen gekomen. We konden het afval pas in een container in Homps kwijt.

dirk goeminne

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Goede aanwijzingen voor check in. Mooie vakantiewoning. Wel niet verwarmd zwembad. Temperatuur was op randje bij onze aankomst in hoogzomer. Was tussen de 23 a 24 graden bij onze aankomst. Op het einde van een superwarme week 25,5 graden.

Holger Federwisch

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

Het hok was geweldig. Geweldige kleine slaperige plek (mis de dinsdagmarkt niet). Interessante omgeving (Carcassonne, Menerve, Narbonne, Montpellier, Middellandse Zee). Het prachtige zwembad had een constante, verkoelende 24 graden tot wel 40 °C buitentemperatuur. Er zijn drie onafhankelijk regelbare airconditioners op de bovenverdieping, drie douches en drie toiletten verdeeld over het huis. De keuken biedt bijna alles wat je nodig hebt (helaas is er maar één portafilter-koffiezetapparaat). Het huis heeft ook andere geweldige apparatuur (vaatwasser, 2 koelkasten (wij hebben er maar één gebruikt voor drankjes), een vriezer, wasmachine, droogrek, strijkijzer met strijkplank, keramische kookplaat en oven, afzuigkap, Smart TV met Netflix (eigen toegangsgegevens vereist), gratis wifi, privézwembad). Het contact met de eigenaar en de verantwoordelijke ter plaatse was makkelijk, zeer vriendelijk en supersnel (via WhatsApp en e-mail). Heel erg bedankt! Dit was een droomvakantie!

Peter Lock

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Prachtige loft. Heel ruim opgezet en erg kunstzinnig ingericht. Keuken is erg goed geoutilleerd. Beide slaapkamers hebben een aparte airco, erg fijn in een hete zomer. En beide slaapkamers hebben hun eigen privé wc en een aparte douche in de slaapkamer.



Patio is klein maar fijn met een fris zwembad. Patio kan goed met een zwevende parasol beschut worden.



Parkeren in de straat zelf is mogelijk, het is wel een krappe straat. We hebben met de buren overlegd waar we de auto het beste konden neerzetten.



Enig minpuntje was: bij vertrek wilden we het afval weggooien en daar hadden we een pas voor nodig, maar die zijn we niet tegen gekomen. We konden het afval pas in een container in Homps kwijt.

Nina Bollmeyer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

Het liefdevol gerestaureerde en ontworpen vakantiehuis ligt aan de rand van de stad Olonzac. Het "centrum" en drie omliggende bakkerijen zijn te voet in 3-7 minuten te bereiken. Het huis is groot en de keuken is goed uitgerust om te koken. Het zwembad is heerlijk om af te koelen na een dagje uit. U moet echter muggenspray gebruiken. Rondom is er veel cultuur te ontdekken. De stadjes Minerve, Carcassonne, Narbonne en Lagrasse zijn allemaal in maximaal 45 minuten met de auto te bereiken en zijn allemaal even de moeite waard. Het afval (gesorteerd in glas, plastic & papier (samen!) en restafval) wordt afgevoerd in containers op het kleine plein. Er is een kleine codekaart in het huis om de restafvalcontainer te ontgrendelen.Parkeren voor het huis was te krap voor ons, maar we vonden altijd een plek in de aangrenzende straten. Er is zelfs een grote parkeerplaats met 120 parkeerplaatsen om de hoek. Je moet wel een paar minuten lopen, maar dat valt mee.Toen we vragen hadden, hebben de eigenaar en de huishoudster ons heel goed geholpen. We bevelen het huis graag aan!


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


meer informatie

Objectnummer: 308811

Laatst bijgewerkt: 04.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/308811.htm


«Vakantiehuis vlakbij het Canal du Midi» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.7 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 6 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven