Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Prachtige villa met zeezicht en zwembad

Max.  6   gasten
150m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
150m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (keuken(fornuis(4 kookplaten, elektrisch), koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), woon/eetkamer, slaapkamer(2-pers. bed, airconditioning), badkamer(douche, 2x wastafel), toilet, 2x terras(privé))

Op de 1e etage: (slaapkamer(2x 1-pers. bed, airconditioning), slaapkamer(2x 1-pers. bed, airconditioning), badkamer(douche, 2x wastafel, toilet), terras)

garage, wasmachine, terras, tuinmeubilair, BBQ, ligstoelen, parasol, zwembad(privé, 8 x 4 m., geopend van Apr t/m Okt), kinderbed, kinderstoel, strijkplank, strijkijzer, haardroger

Villa Kamaria, nieuw gebouwd in 2016, is een luxe vakantiewoning met privé-zwembad, drie terrassen en bevindt zich in een prachtige olijfgaard, midden in het natuurgebied Natura 2000, in een vallei met vrij uitzicht en een serene rust.

U kunt te voet naar de taverne Apolafsy. cDe dorpen Finikounda en Methoni zijn vlakbij met verschillende restaurantjes aan het strand of in de haven. Hier zijn de mooiste rustige zandstranden. Costa Navarino nabij Pylos. U kunt er heerlijke wandelingen maken en uitstapjes naar plaatsen zoals Koroni, Methoni en Pylos. Natuurliefhebbers kunnen naar de watervallen van Polilimnio. Een stuk geschiedenis valt te bekijken bij de opgravingen in Oud Messinia.

Het terras boven heeft een prachtig uitzicht over het dal en het dorp Finiki. De luxe keuken is van alle gemakken voorzien. Op dezelfde verdieping bevinden zich de gezellige woonkamer en master bedroom met openslaande deuren naar de terrassen met zeezicht, een toilet en een luxe badkamer. Eerste etage telt 2 slaapkamers met luxe badkamer en een groot terras met een prachtig uitzicht op het dal en de zee. Airco in alle slaapkamers.

Met een Belvilla ben je verzekerd van een geslaagde vakantie. Er is altijd een Belvilla die jou een onvergetelijke vakantie bezorgt. We hebben een verrassend en breed aanbod van unieke vakantiehuizen voor de zomervakantie, een weekendje weg of een weekje wintersport. Het aanbod bestaat uit ruim 40.000 vakantiehuizen in 20 Europese landen. Unieke vakantiehuizen met regiotypische kenmerken op mooie locaties, of dit nu aan de kust, hoog in de bergen of centraal in het stadscentrum is. Denk aan authentieke landhuizen met zwembad in Frankrijk, bijzondere agriturismo’s in Toscane, stoere chalets in de Alpen of grote huizen in de Ardennen. Voor een gezin, een stel of voor een grote groep. Je vindt ze op de mooiste plekjes, zodat er genoeg te doen en te ontdekken is voor iedereen! We blijven continu op zoek naar nieuwe huizen en nieuwe bestemmingen die passen bij de wensen van onze gasten.

Een Belvilla geeft je de vrijheid om te ontbijten in pyjama of nachtenlange gesprekken te voeren zonder op de sluitingstijd van de bar te hoeven letten. Met lokale ingrediënten maak je de heerlijkste gerechten en in het privézwembad neem je een ontspannen duik wanneer je dat wil. Kortom, alle privacy in je tijdelijke thuis! En dit vlak bij de lokale bevolking, zodat je de sfeer van de regio of dorp kunt opsnuiven. De huiseigenaar of beheerder is discreet ter plaatse je aanspreekpunt en geeft graag speciale tips over de omgeving.
Licentie- of registratienummer: 1249K91000410201

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue

Buitenshuis

Garage
Barbecue
Zwembad
Parkeren
Terras

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche

aparte wc's 1


Keuken

4-pits kookplaat
Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Koffiezetapparaat

Apparatuur en toebehoren

Ligstoelen
Wasmachine
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Strijkijzer
Strijkplank
Haardroger
Parasol
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

3 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 2 km

2 km

Supermarkt 2 km

2 km

Stadscentrum 3 km

3 km

Luchthaven 45 km Kalamata airport

45 km



Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 17:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Niet toegestaan.
Bedlinnen: Aanwezig.
Elektriciteit: € 0,25/kWh.
Badhanddoeken: Zelf meenemen.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Gratis.
Kinderbed + Kinderstoel: gratis (op aanvraag).
Airconditioning: Inclusief.
Wasmachine: Inclusief.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

Schoonmaak 1 keer per 7 nachten inbegrepen
Badlinnenwissel 1 keer per 7 nachten inbegrepen
Strandhanddoeken (strandlakens) niet inbegrepen


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


10 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,8 van 5
4.8 Inrichting
4.8 Prijs / kwaliteit
4.8 Service
4.8 Ligging
4.8 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Eveline Smeets

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Heel hartelijk ontvangen door Joke en Hans! We hebben onderaan in het dorp afgesproken en ze hebben ons keurig naar hun huis begeleid en rondgeleid. In de koelast stond een lekker welkomstdrankje en ook aan zaken als afwasblokjes en waspoeder was gedacht. Heel fijn! Het huis is een heel fijn vakantiehuis. Woonkamer, keuken, drie slaapkamers met hele fijne bedden en twee badkamers, dus ook ideaal voor een gezin met meer dan twee kinderen. Buiten een groot terras met barbecue (voor briketten is gezogrd). Het zwembad is super en helemaal privé. We hebben er zelf 's avonds in gelegen. Het uitzicht uit het huis over zee is fantastisch. Het ligt net buiten het dorp Kamaria op een hele mooie locatie. Je moet wel een stukje met de auto over een onverharde weg, maar laat je dat niet afschrikken het uitzicht is dat meer dan waard. Onder aan het dorp is een supermarkt en dorpjes als Finikounda en Methoni liggen op een paar autokilometers afstand. Binnen een minuut of 5-10 zijn een aantal mooie stranden. Beachbar Zanzibar (aan het strand aan de linkerkant van de weg naar Methoni) is een aanrader!

Michiel Pieters

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We zijn heel goed opgevangen door Tassos, de beheerder van de villa('s). De villa is geweldig, net nieuw ontwikkeld en voorzien van alle gemakken, met maar liefst drie terrassen en een mooi zwembad. De villa is heel fraai afgewerkt. Het uitzicht is fantastisch, op de zee en de bergen. Het dorpje ligt op rijafstand van vele bezienswaardigheden

Marinus Broeren

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Prachtig huis met waanzinnig uitzicht over zee met alleen natuur en eilanden te zien. Groot en comfortabel zwembad, met datzelfde mooie uitzicht. Fijn ingericht huis met grote tafel op ruim balkon waar wij iedere maaltijd genoten, met zicht op zee. Airconditioning in de slaapkamers was erg fijn, op de laagste stand was het prettig slapen in de zwoele nachten. Ondanks onze verlate aankomst werden we zeer hartelijk ontvangen en naar het huis gebracht in het holst van de nacht via een rustiek hobbelig landweggetje. Het huis was erg goed uitgerust, met alles voorhanden in de keuken, was alleen even naar de bierglazen, die in de vriezer klaar lagen! Het enige wat we misten was een magnetron. De omgeving is extreem rustig, met de mooiste sterrennachten. Stranden te over, op een paar minuten rijden. Olympia en Sparta zijn wat ver, maar Oud Messini is mooier en dichterbij. De restaurants zijn allemaal voorzien van ongeveer hetzelfde menu, met de wat kleinere en verder van zee gelegen wat origineler, beter en (nog) goedkoper.

Eveline Smeets

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Heel hartelijk ontvangen door Joke en Hans! We hebben onderaan in het dorp afgesproken en ze hebben ons keurig naar hun huis begeleid en rondgeleid. In de koelast stond een lekker welkomstdrankje en ook aan zaken als afwasblokjes en waspoeder was gedacht. Heel fijn!



Het huis is een heel fijn vakantiehuis. Woonkamer, keuken, drie slaapkamers met hele fijne bedden en twee badkamers, dus ook ideaal voor een gezin met meer dan twee kinderen. Buiten een groot terras met barbecue (voor briketten is gezogrd). Het zwembad is super en helemaal privé. We hebben er zelf 's avonds in gelegen.



Het uitzicht uit het huis over zee is fantastisch. Het ligt net buiten het dorp Kamaria op een hele mooie locatie. Je moet wel een stukje met de auto over een onverharde weg, maar laat je dat niet afschrikken het uitzicht is dat meer dan waard. Onder aan het dorp is een supermarkt en dorpjes als Finikounda en Methoni liggen op een paar autokilometers afstand. Binnen een minuut of 5-10 zijn een aantal mooie stranden. Beachbar Zanzibar (aan het strand aan de linkerkant van de weg naar Methoni) is een aanrader!

nels bijl

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Prachtig huis in een mooie rustige omgeving met prachtige plaatsjes en stranden. Op 15 minuten een leuk restaurant waar je midden in de boomgaarden kunt eten. Ook De eigenaren en de staf waren uiterst vriendelijk.

Marinus Broeren

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Prachtig huis met waanzinnig uitzicht over zee met alleen natuur en eilanden te zien. Groot en comfortabel zwembad, met datzelfde mooie uitzicht. Fijn ingericht huis met grote tafel op ruim balkon waar wij iedere maaltijd genoten, met zicht op zee. Airconditioning in de slaapkamers was erg fijn, op de laagste stand was het prettig slapen in de zwoele nachten.



Ondanks onze verlate aankomst werden we zeer hartelijk ontvangen en naar het huis gebracht in het holst van de nacht via een rustiek hobbelig landweggetje. Het huis was erg goed uitgerust, met alles voorhanden in de keuken, was alleen even naar de bierglazen, die in de vriezer klaar lagen! Het enige wat we misten was een magnetron.



De omgeving is extreem rustig, met de mooiste sterrennachten. Stranden te over, op een paar minuten rijden. Olympia en Sparta zijn wat ver, maar Oud Messini is mooier en dichterbij. De restaurants zijn allemaal voorzien van ongeveer hetzelfde menu, met de wat kleinere en verder van zee gelegen wat origineler, beter en (nog) goedkoper.

Veerle D'Hoop

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We werden opgepikt door Tassos op de parking van een nabijgelegen supermarkt. Alhoewel we een late vlucht hadden, was dit geen enkel probleem. De woning heeft een rustige ligging, van waaruit je toch gemakkelijk verschillende bezoeken kan doen. Het uitzicht op het terras is prachtig!

Michiel Pieters

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We zijn heel goed opgevangen door Tassos, de beheerder van de villa('s).

De villa is geweldig, net nieuw ontwikkeld en voorzien van alle gemakken, met maar liefst drie terrassen en een mooi zwembad. De villa is heel fraai afgewerkt. Het uitzicht is fantastisch, op de zee en de bergen. Het dorpje ligt op rijafstand van vele bezienswaardigheden

jan

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Het grote voordeel van een vakantiewoning te huren via Belvilla is dat ze zelf heel selectief zijn bij het uitkiezen, Je krijgt ook een duidelijke en accurate beschrijving van de woning, Niet de goedkoopste oplossing maar wel een goede, De administratie verloopt zeer vlot, Hebben nu al geboekt voor 2020 via Bevilla, Voor de de vierde keer,

jan florijn

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Afspraak gemaakt aan een nabij gelegen superette. Vriendelijke ontvangst. Dan naar het huisje dat op het einde ligt van een onverharde weg. Vandaar de afspraak om je te begeleiden. Mooie woning met alle comfort aanwezig. Zeer corona proof wegens rustig tussen het groen. Voor deze prijsklasse toch wel spijtig dat er geen airco aanwezig is in de woonkamer. De eerste dagen was het behoorlijk warm. Maar dit is een detail.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

meer informatie

Objectnummer: 311241

Laatst bijgewerkt: 06.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/311241.htm


«Prachtige villa met zeezicht en zwembad» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 10 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven