Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Elegant appartement met zwembad 1 uur van...

Max.  3   gasten
75m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 3  gasten
75m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (woonkamer(TV, eettafel, open haard), open keuken(kookplaat, fornuis, afzuigkap, espresso apparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), slaapkamer(2-pers. bed, TV), slaapkamer(1-pers. bed), badkamer(douche, toilet), verwarming)

eettafel, wasmachine(gedeeld met andere gasten), terras, tuin(gedeeld met andere gasten, > 1000 m2), tuinmeubilair, ligbedden, BBQ(gedeeld met andere gasten), parasol, zwembad(gedeeld met andere gasten, 14 x 7 m., geopend van Jun t/m Sep), zonneluifel

Dit appartement is ondergebracht in een gebouw, op een idyllische plek nabij Montoro, omringd door heuvels. De woning heeft 2 slaapkamers en is ideaal voor een klein gezin. Ook je huisdieren zijn welkom.



Het appartement ligt 12 km van het sfeervolle Narni. Bezoek in dit stadje het 'piazza dei priori' wat vroeger een Romeins forum was. Een aanrader is om in Narni de trein te nemen om nog verder zuidwaarts te reizen richting Rome (90 km). Terni (21 km) is een sfeervolle stad met imposante bouwwerken. Spoleto (40 km) is ook een aanrader, want deze stad is omringd door een stadsmuur.



Je kunt heerlijk afkoelen in het gezamenlijke zwembad, waarna je vanaf een comfortabele ligstoel een schitterend uitzicht aanschouwt. Een kinderbed en -stoel zijn op aanvraag aanwezig, Hier kun je kosteloos gebruik van maken. Tegen betaling kun je de gedeelde wasmachine gebruiken.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Zwembad
Terras

Badkamer

aparte wc's 1


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Koffiezetapparaat
Afzuigkap

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Ligstoelen
Wasmachine
WiFi
Parasol
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom

Status

toegankelijk voor rolstoelgebruikers

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 3

1 eenpersoonskamer
1 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 65 km

65 km

Supermarkt 3 km

3 km

Restaurant 3 km

3 km



Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 2; € 50/dier/verblijf. Huisdieren alleen geaccepteerd indien voor aankomst opgegeven.
Bedlinnen: Aanwezig.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Servicekosten: Inclusief.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Wifi: Gratis.
Hout: € 15/pakket.
Kinderbed: gratis (op aanvraag).
Kinderstoel: gratis (op aanvraag).
Wasmachine: Inclusief.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

De woning kan qua inrichting enigszins afwijken van de getoonde foto's, het comfortniveau is echter zoals beschreven
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


16 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,4 van 5
4.3 Inrichting
4.3 Prijs / kwaliteit
4.3 Service
4.3 Ligging
4.3 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Wouters

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Fantastisch gelegen villa in bijzonder rustige omgeving. Verzorgd appartement. Mooie uitvalsbasis naar oa Rome, Orvieto en Spoleto. Correcte en vriendelijke eigenaar.

Arnie Muller

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Prima Alles liep op rolletjes

Lize Hoek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Geweldige locatie, villa was schoon en netjes. Wel moeilijk te vinden, maar gelukkig werden we uiteindelijk goed geholpen door de verhuurder. De verhuurder zelf spreekt eigenlijk alleen Italiaans, maar via een translate app, hebben we toch goed met elkaar kunnen communiceren. Via Whatsapp hadden we contact met zijn zoon, die wel Engels spreekt, als wij vragen hadden konden we die makkelijk aan hem stellen. Ook werd heel attent na een dag gevraagd of alles goed ging en naar wens was. Omgeving is pracht en lekker rustig, wij hebben deze villa bezocht in februari en waren er alleen. Als je vanuit de villa een paar uur gaat wandelen kom je waarschijnlijk ook niemand tegen. Alles wat we nodig hadden was aanwezig. De villa is wel erg koud, maar er zijn wel verschillende kachels die de temperatuur wel heel aangenaam maken.

Leonique Langeveld

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Engels

We zijn hier 1 week geweest met z’n drieën en twee honden. Buiten was het echt prachtig! Goed onderhouden, alles tiptop in orde. Binnen is het wel wat verouderd. De keuken mist een aantal zaken naar onze mening. Genoeg pannen, maar weinig te kookgerei zoals lepels om op te creëren, een schaar, geen zout, peper olie enz. dus alles moest gekocht worden. Ook moet het afval gescheiden worden, maar je krijgt 1 afvalemmer, de rest moet je zelf scheiden. In andere accommodaties zijn we gewend dat er verschillende afvalbakken zijn.
De bedden vonden wij niet fijn. Veel te hard (met van die veren) en geen fijne kussens.
Als je ging douchen stond de hele badkamer leeg. De gastheer was erg vriendelijk, maar de communicatie was wat lastig omdat hij weinig anders dan Italiaans kon. Dat is verder geen probleem, maar als er iets is, is het wel wat lastig communiceren.
We hebben een heerlijke relaxte week gehad, omdat we vooral buiten geleefd hebben en nogmaals, dat was prachtig!

Van Kerckhove

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Het vakantiehuis ligt midden in de heuvels en is ideaal voor wie een rustige vakantie wenst. De appartementen zijn klein en eenvoudig maar alles is aanwezig. Enkel het klein keukenmateriaal is heel basic enkel bestek maar geen extra's (bv. geen dunschiller, pollepel, serveer kommen, etc.) Eigenaar spreekt enkel Italiaans, geen Engels. Zeer mooie tuin met voldoende ligstoelen en parasols. Tafels en stoelen buiten staan verdeeld over tuin dus zeker afspreken met andere bewoners om ze te gebruiken. Zwembadwater is wel vrij koud.

R. Pols

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Het interieur van onze 3 pers. woning was wel èrg 'basic'. Ook de 50 euro schoonmaakkosten was niet in verhouding van wat je dan mag verwachten. (is dit de Italiaanse-stijl wellicht?) Buiten echter is het ongeëvenaard zéér luxe met verschillende gave lounch meubels enz. en zeer ruim zwembad, inkl. schitterende vergezichten. Min. puntten die onverharde weg is wel èrg onverhard... Verder Er is op 3 km, 1 smoezelig restaurantje, géén openbaar zwembad en ook géén supermarkt, zoals omschreven. De TV staat in een slaapkamer (dus niet in woonkamer) en erg storend was het niet aanwezig zijn van een eigenaar. De soms aanwezige klusjesman sprak alleen Italiaans. Jammer was ook de afwezigheid van zg uitgaans-tips etc. . Kortom.., als je niet te moeilijk bent èn goed weer hebt, zit je daar op die afgelegen locatie als God in Frankrijk...

Lize Hoek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Geweldige locatie, villa was schoon en netjes. Wel moeilijk te vinden, maar gelukkig werden we uiteindelijk goed geholpen door de verhuurder. De verhuurder zelf spreekt eigenlijk alleen Italiaans, maar via een translate app, hebben we toch goed met elkaar kunnen communiceren. Via Whatsapp hadden we contact met zijn zoon, die wel Engels spreekt, als wij vragen hadden konden we die makkelijk aan hem stellen. Ook werd heel attent na een dag gevraagd of alles goed ging en naar wens was.
Omgeving is pracht en lekker rustig, wij hebben deze villa bezocht in februari en waren er alleen. Als je vanuit de villa een paar uur gaat wandelen kom je waarschijnlijk ook niemand tegen.
Alles wat we nodig hadden was aanwezig. De villa is wel erg koud, maar er zijn wel verschillende kachels die de temperatuur wel heel aangenaam maken.

R. Pols

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Het interieur van onze 3 pers. woning was wel èrg 'basic'. Ook de 50 euro schoonmaakkosten was niet in verhouding van wat je dan mag verwachten. (is dit de Italiaanse-stijl wellicht?)

Buiten echter is het ongeëvenaard zéér luxe met verschillende gave lounch meubels enz. en zeer ruim zwembad, inkl. schitterende vergezichten.

Min. puntten die onverharde weg is wel èrg onverhard...

Verder Er is op 3 km, 1 smoezelig restaurantje, géén openbaar zwembad en ook géén supermarkt, zoals omschreven.

De TV staat in een slaapkamer (dus niet in woonkamer) en erg storend was het niet aanwezig zijn van een eigenaar. De soms aanwezige klusjesman sprak alleen Italiaans.

Jammer was ook de afwezigheid van zg uitgaans-tips etc. . Kortom.., als je niet te moeilijk bent èn goed weer hebt, zit je daar op die afgelegen locatie als God in Frankrijk...

Françoise Ticheler

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

De weg naar de accommodatie was een beetje onstuimig maar het hoort wel bij de landelijke omgeving erom heen. De accommodatie en de ligging was goed de omgeving was erg landelijk mooi en rustgevend. Zeker een goede accommodatie om nog eens terug te gaan.

Van Kerckhove

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Het vakantiehuis ligt midden in de heuvels en is ideaal voor wie een rustige vakantie wenst. De appartementen zijn klein en eenvoudig maar alles is aanwezig. Enkel het klein keukenmateriaal is heel basic enkel bestek maar geen extra's (bv. geen dunschiller, pollepel, serveer kommen, etc.) Eigenaar spreekt enkel Italiaans, geen Engels. Zeer mooie tuin met voldoende ligstoelen en parasols. Tafels en stoelen buiten staan verdeeld over tuin dus zeker afspreken met andere bewoners om ze te gebruiken. Zwembadwater is wel vrij koud.

Leonique Langeveld

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Engels

We zijn hier 1 week geweest met z’n drieën en twee honden. Buiten was het echt prachtig! Goed onderhouden, alles tiptop in orde. Binnen is het wel wat verouderd. De keuken mist een aantal zaken naar onze mening. Genoeg pannen, maar weinig te kookgerei zoals lepels om op te creëren, een schaar, geen zout, peper olie enz. dus alles moest gekocht worden. Ook moet het afval gescheiden worden, maar je krijgt 1 afvalemmer, de rest moet je zelf scheiden. In andere accommodaties zijn we gewend dat er verschillende afvalbakken zijn.
De bedden vonden wij niet fijn. Veel te hard (met van die veren) en geen fijne kussens.
Als je ging douchen stond de hele badkamer leeg. De gastheer was erg vriendelijk, maar de communicatie was wat lastig omdat hij weinig anders dan Italiaans kon. Dat is verder geen probleem, maar als er iets is, is het wel wat lastig communiceren.
We hebben een heerlijke relaxte week gehad, omdat we vooral buiten geleefd hebben en nogmaals, dat was prachtig!

wilna kranenburg

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Frans

het complex bestaat uit 5 appartementen in 1 groot gebouw/villa. Rondom is een ruime tuin met op diverse plekken loungeplekken. En er is ook een uitstekend zwembad met heerlijke ligstoelen rondom. De plaats is erg rustig; u bereikt het complex via circa 750 meter onverharde weg. Het interieur van het appartement zelf is vrij basic. Vooral de keuken is eenvoudig.

Van Kerckhove

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Het vakantiehuis ligt midden in de heuvels en is ideaal voor wie een rustige vakantie wenst. De appartementen zijn klein en eenvoudig maar alles is aanwezig. Enkel het klein keukenmateriaal is heel basic enkel bestek maar geen extra's (bv. geen dunschiller, pollepel, serveer kommen, etc.) Eigenaar spreekt enkel Italiaans, geen Engels. Zeer mooie tuin met voldoende ligstoelen en parasols. Tafels en stoelen buiten staan verdeeld over tuin dus zeker afspreken met andere bewoners om ze te gebruiken. Zwembadwater is wel vrij koud.

R. Pols

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Het interieur van onze 3 pers. woning was wel èrg 'basic'. Ook de 50 euro schoonmaakkosten was niet in verhouding van wat je dan mag verwachten. (is dit de Italiaanse-stijl wellicht?)

Buiten echter is het ongeëvenaard zéér luxe met verschillende gave lounch meubels enz. en zeer ruim zwembad, inkl. schitterende vergezichten.

Min. puntten die onverharde weg is wel èrg onverhard...

Verder Er is op 3 km, 1 smoezelig restaurantje, géén openbaar zwembad en ook géén supermarkt, zoals omschreven.

De TV staat in een slaapkamer (dus niet in woonkamer) en erg storend was het niet aanwezig zijn van een eigenaar. De soms aanwezige klusjesman sprak alleen Italiaans.

Jammer was ook de afwezigheid van zg uitgaans-tips etc. . Kortom.., als je niet te moeilijk bent èn goed weer hebt, zit je daar op die afgelegen locatie als God in Frankrijk...

wilna kranenburg

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Frans

het complex bestaat uit 5 appartementen in 1 groot gebouw/villa. Rondom is een ruime tuin met op diverse plekken loungeplekken. En er is ook een uitstekend zwembad met heerlijke ligstoelen rondom. De plaats is erg rustig; u bereikt het complex via circa 750 meter onverharde weg. Het interieur van het appartement zelf is vrij basic. Vooral de keuken is eenvoudig.

Françoise Ticheler

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

De weg naar de accommodatie was een beetje onstuimig maar het hoort wel bij de landelijke omgeving erom heen. De accommodatie en de ligging was goed de omgeving was erg landelijk mooi en rustgevend. Zeker een goede accommodatie om nog eens terug te gaan.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 313194

Laatst bijgewerkt: 01.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/313194.htm


«Elegant appartement met zwembad 1 uur van...» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.4 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 16 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven