Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Elegant appartement met terras aan het...

Max.  5   gasten
90m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 5  gasten
90m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Op de 2e etage: (eetkamer(eettafel, zithoek, airconditioning), open keuken(kookplaat, waterkoker, afzuigkap, espresso apparaat, magnetron, koel-/vriescombinatie, Citruspers), slaapkamer(2-pers. bed, airconditioning), slaapkamer met badkamer(1-pers. bed, 2-pers. bed, douche, wastafel, toilet, bidet, airconditioning), badkamer(douche, wastafel, toilet, bidet), verwarming, terras, tuinmeubilair, parasol)

parking

Dit fijne appartement beschikt over een prachtig uitzicht op het Iseomeer, gericht op het zuid-oosten. De ingang ligt op de tweede verdieping en het is ideaal voor een romantische vakantie met je partner.

Het verblijf bevindt zich in een klein dorp, aan een weg met weinig verkeer. Er is een openbaar parkeerterrein op 100 m afstand en op 50 m van de achterkant van het gebouw bevindt zich het bescheiden station, waar kleine, lokale treinen zeer beperkt rijden. Het ligt op 500 m van een klein strand met gras en bars. Een schilderachtig fietspad loopt vanaf het strand langs het meer.

Dit is één van de 3 appartementen in dit gebouw, waarvan er één wordt bewoond door de eigenaar. Het beschikt over een terras van 43 m² met tuinmeubilair en een adembenemend uitzicht op het Iseomeer. Van 9AM tot 8PM kun je genieten van de zon en de rust in een tuin aan het meer (300 m). Deze tuin wordt gedeeld met de andere gasten tegen een extra toeslag, te voldoen bij de huiseigenaar.
Licentie- of registratienummer: 017106-CNI-00008

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Terras Terras
Parkeren Parkeren
Airconditioning Airconditioning
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Parkeren
Terras

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche

aparte wc's 1


Keuken

Vriesvak
Koelkast
Magnetron
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Afzuigkap

Apparatuur en toebehoren

WiFi
Parasol
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 5

1 tweepersoonskamer
1 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Restaurant 0.2 km

0.2 km

Stadscentrum 0.1 km

0.1 km

Station 0.1 km

0.1 km



Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 17:00
Uitchecken: 12:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Niet toegestaan.
Bedlinnen: Aanwezig.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Gratis.
Verwarming: € 10/nacht.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

Dit vakantiehuis is een van de Award winnaars 2015


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


56 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,7 van 5
4.7 Inrichting
4.7 Prijs / kwaliteit
4.7 Service
4.7 Ligging
4.7 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Ilse Pasmans

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Mooi rustig meer, wel inbraak gehad in de auto en dus jammer dat deze accommodatie geen priveplaats voor de auto kan aanbieden, voor de rest was alles super !!

Gusta Paulich

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Combinatie van heerlijk huis met prachtig uitzicht, veel interessante dorpen en steden in de buurt en twee toprestaurants en supermarkt op loopafstand. Niets te klagen.

Edwin Clijsen

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Prachtige locatie, met geweldig uitzicht. Niet veel te doen in de omgeving, maar daardoor ook nog niet overgenomen door het massa toerisme. Ideale locatie om een paar dagen te chillen

Gillrath

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

Absoluut perfect. De gastheren ontvangen 12 van de 10 punten voor gastvrijheid en klantenservice!!!

Norbert Memmel

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

Groot terras, vriendelijke eigenaresse

Iris Busse

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

Hier vindt u ontspanning en rust met een prachtig uitzicht in een van de meest smaakvolle appartementen die we ooit hebben geboekt.

Andreas Stobbe

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

Heerlijk dakterras, zeer smaakvol appartement, vriendelijk verhuurdercontact. Direct aan het water en rustig. Super goed!

Peter Satijn

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Accommodatie zeer goed. Ontvangst hartelijk en attent.

Rob Joosten

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Goed ontvangst met hele aardige mensen! Mooi appartement, precies zoals de foto's en de omschrijving! Schitterend meer waar je veel activiteiten kunt doen! Je zult je geen moment vervelen!

françois seguin

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Frans

De accommodatie en de omgeving waren absoluut perfect

Marlene Gueant

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Frans

Zeer welkom. Zeer schoon en ruim appartement. + 2 slaapkamers met elk een badkamer wc. Zeer groot terras met uitzicht op het meer van Iseo.

Monique Scholtes

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Prachtig uitzicht over het meer vanaf het terras van de vakantiewoning.

stijn Depoorter

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Prachtig zicht vanop het terras zeer rustig .

Peter Satijn

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Helemaal goed, uitnodigend en movie binnenkomer

diana voogt

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Het appartement was echt fantastisch het is precies zoals je het op de foto's ziet en de eigenaars zijn ook heel vriendelijk. Het is een prachtige omgeving alleen in het plaatsje Vello is het heel rustig ... een bakker had wel fijn geweest maar in de omliggende plaatsjes zijn genoeg winkels. We waren met volwassenen en kinderen van en we hebben ons prima vermaakt ... aan het aan van de straat zit een leuk barretje aan het meer daar hebben we veel gezwommen en lekker wat gedronken. Het is ook prachtig om daar een keer te fietsen.

Marie Blanche CHOULET

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Frans

foto's op de site zijn erg mooi nauwkeurig weerspiegelt de realiteit. Appartement gezellig, zeer schoon. groot terras met uitzicht op het meer. Vello is een gehucht, niet overspoeld met toeristen. Rustig en ontspannend.

Arnoud Freek

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Wij zijn met ons gezin 2 volwassenen en 2 kinderen 14 en 17 jaar hier 2 weken geweest. Wij hebben een super vakantie gehad. Huis staat gelijk aan het meer met een prachtig uitzicht. Het is een klein dorpje. Voor vertier moet je naar het aangrenzend stadje 3 kilometer verderop. Aan het meer zit een barretje waar je heerlijk kunt zitten en ook heerlijk kunt zwemmen. Achter het appartement loopt de trein waar je weinig tot geen hinder van ondervindt. Een appartement om aan te raden.

Eberhard Notzke

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Engels

Der herzliche Empfang mit netter Einweisung durch den Vermieter, sowie eine Flasche Wein als Willkommens-Geschenk haben uns sehr gefallen. Großzügige Räume mit sehr geschmackvoller Einrichtung, und Klimaanlage in allen Räumen, und bewußt ohne TV. Eine Riesenterrasse von etwa 45m² mit 2 Tischen, 4 Stühlen, Sitzbank und 2 Sonnenschirmen, mit einer traumhaft schönen Panoramasicht auf den Iseo-See und die dahinter liegenden Berge. Die ruhige Lage direkt am Seeufer an einer kleinen am Ende gesperrten Uferstraße, mit Promenade, ohne Durchgangsverkehr hat uns sehr gut gefallen. Besonders zonder toezicht op de woning Haus gelegene kleine Bahnhof der Regionalbahn "TRENORD", der uns diverse Ausflüge, ohne das Auto ermöglichte, die relativ seltenen Bahngeräusche störten uns kaum. - Insgesamt ein toller Platz um sich richtig gut zu erholen, und als günstig gelegener Standort die Region und Städte Lombardei auch weiträumig zu erkunden.

Marina Koch

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

Een heel mooi appartement met een uitstekend terras met uitzicht op het meer. Dit alleen is

al pure ontspanning en de droom van vakantie. De gastheren zijn uitstekend en zorgen goed voor hun gasten. We komen terug!!

Gisbert Schläfke

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

Accommodatie erg leuk. Groot terras met uitzicht op het meer. Een hoogtepunt! Appartement is voorzien van airconditioning, wat erg handig is. Meubels ontworpen met liefde. Alles wat je nodig hebt. Föhn, 4-pits kookplaat, magnetron, pannen, borden, bestek... Klein minpuntje: treinhalte direct achter het huis. Overdag elk 1/2 uur. Lawaaierig, maar we waren er snel aan gewend, het stoort ons niet. Zijn hier ook voor de tweede keer en zeker niet voor de laatste keer.

Gisbert Schläfke

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

Na jaren naar het Gardameer te hebben gereden, gingen we deze keer naar het Iseomeer. We hebben dit appartement gevonden via Belvilla en ik moet zeggen dat we het niet beter hadden kunnen vinden. 5 sterren!! Het appartement met het enorme terras (het uitzicht over het meer is onovertroffen), de kamers met airconditioning, de uitrusting en de liefdevolle inrichting verdient de hoogste waardering. Zeer prettig contact met de verhuurders. We hebben toen ook de vakantie verlengd . de financiële en organisatorische afhandeling met Belvilla, ondanks de corona-gerelateerde uitstel van 2020 -> 2021, met inbegrip van de verlenging van het verblijf, was eigenlijk geen probleem het is een schande dat het niet mogelijk is om contact te Belvilla persoonlijk.. Noch telefonisch, noch per e-mail. Op het opgegeven telefoonnummer is niemand bereikbaar. Elk contact is alleen mogelijk via het geautomatiseerde boekingsproces. Opmerkingen: De trein passeert direct achter het huis. Het stoorde ons niet.In het dorp zelf zijn twee restaurants en een strandbar met toegang tot water, ligstoelen en parasolverhuur. Kleine snacks zijn mogelijk Marone is te voet bereikbaar in 20 minuten Fietsverhuur beschikbaar in Vello We zullen zeker terugkomen.

Marion Commerscheidt-Schmitz

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

Het appartement is erg mooi en comfortabel. Het terras met uitzicht op het meer is prachtig, we genieten van de absolute rust. In de omliggende dorpen zijn er leuke bars en restaurants en veel winkelmogelijkheden. We voelen ons erg comfortabel op het Lago d'Iseo.

Sjoukje Jansma-Dijkman

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Warme ontvangst van Marco, de zoon des huizes. Het appartement is heel fijn, met een ongelofelijk uitzicht over het meer. Het grote balkon is heel fijn, we hebben daar veel tijd doorgebracht. Het meer zelf is prachtig. Het appartement is in Vello, wat een klein, rustig dorpje is. Rondom het hele meer zijn leuke dorpen om te ontdekken. Met name Iseo is erg geschikt om uit eten te gaan, om daarna weer in de heerlijke rust van Vello terug te keren. Parkeren was wel een uitdaging, het is er erg smal. Het huis is heel erg schoon en voorzien van twee ruime slaapkamers met elk een eigen badkamer. Daartussen is een eetkamer, met een bankje en een kleine tafel met (ongemakkelijke) stoelen. De keuken is klein, maar voorzien van een ruime koelkast met vriezer, een waterkoker en een magnetron. Een koffieautomaat ontbrak, gelukkig dat we die zelf meehadden. Er is geen afwasmachine, maar samen afwassen is op vakantie niet erg. Er is geen televisie, maar omdat er goede wifi is, hebben we die geen moment gemist.

Linda Scholtze

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Bij het boeken van dit appartement had ik niet verwacht dat het daadwerkelijk zo zou zijn als op de foto, maar dit was wel het geval. Zeer ruim appartement met heerlijk grote slaapkamers en dito badkamers. Voorzien van airco dus tijdens warme dagen kun je het binnen koel houden. Het grote terras kijkt rechtstreeks op lago D'iseo dus de gehele dag kun je genieten van een prachtig uitzicht.

Ursula Hundrich

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

We kwamen naar het Lago diseo om de unieke kunstproject van Christo The Floating Piers bezoeken. Het appartement Maison Jaune maakte ons verblijf een volledig succes. We hadden een warm welkom van de eigenaar familie. Ze hielpen ons zelfs met de koffers en vertrok prachtige heerlijkheden in de koelkast en een fles wijn. Het appartement is modern, prachtig ingericht, zeer comfortabel, het internet, wat goed werkt. Maar het beste is het groot balkon met een fantastisch uitzicht op het meer. Het dorp is erg rustig, omdat de weg is niet door te gaan naar andere dorpen. U kunt langs het meer lopen ca. 4 km rust en altijd op zoek op het meer. Aan het eind van het dorp is er een leuke kleine bar en een openbare plek om te zwemmen. In het dorp vind je 2 goede chique restaurants. Winkelen is zeer goed in het kleine stadje van Marone, op 3 km van Vello. We hoop van harte om terug te komen een dag! Ursula en Herbert

Marina Koch

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

Een heel mooi appartement met een uitstekend terras met uitzicht op het meer. Dit alleen is

al pure ontspanning en de droom van vakantie. De gastheren zijn uitstekend en zorgen goed voor hun gasten. We komen terug!!

Arnoud Freek

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Wij zijn met ons gezin 2 volwassenen en 2 kinderen 14 en 17 jaar hier 2 weken geweest. Wij hebben een super vakantie gehad. Huis staat gelijk aan het meer met een prachtig uitzicht. Het is een klein dorpje. Voor vertier moet je naar het aangrenzend stadje 3 kilometer verderop. Aan het meer zit een barretje waar je heerlijk kunt zitten en ook heerlijk kunt zwemmen. Achter het appartement loopt de trein waar je weinig tot geen hinder van ondervindt. Een appartement om aan te raden.

René Hooft

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

We werden gastvrij ontvangen en voelden ons zeer welkom. Het appartement zag er mooi en goed onderhouden uit precies zoals op de foto's. Het liefst hadden we langer willen blijven en we zullen zeker nog een keer daarheen gaan maar dan langer blijven.

Marie Blanche CHOULET

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Frans

foto's op de site zijn erg mooi nauwkeurig weerspiegelt de realiteit. Appartement gezellig, zeer schoon. groot terras met uitzicht op het meer. Vello is een gehucht, niet overspoeld met toeristen. Rustig en ontspannend.

E Peeters en Bex

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Tja, als we wat beter weer hadden gehad dan waren we beslist in het paradijs terecht gekomen. Maar helaas regende het erg veel en is er geen tv in het appartement aanwezig waardoor de verveling wel een beetje toesloeg.

Linda Scholtze

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Bij het boeken van dit appartement had ik niet verwacht dat het daadwerkelijk zo zou zijn als op de foto, maar dit was wel het geval.

Zeer ruim appartement met heerlijk grote slaapkamers en dito badkamers.

Voorzien van airco dus tijdens warme dagen kun je het binnen koel houden.

Het grote terras kijkt rechtstreeks op lago D'iseo dus de gehele dag kun je genieten van een prachtig uitzicht.

Ronald Jansen

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Dit appartement ligt perfect gesitueerd aan het Iseo meer, prachtig uitzicht in een fantastische omgeving. In het plaatsje Vello zelf is weinig te beleven, maar het vormt een fantastische uitvalsbasis naar diverse steden en bezienswaardigheden. Het appartement zelf is ingericht rondom een tweetal volledig uitgeruste tweepersoonskamers (met badkamers) en ziet er prima verzorgd uit. Bij aankomst stond de Prosecco al klaar en zijn wij warm onthaald door de eigenaresse en haar dochter. Wij zullen dit huisje in de toekomst zeker overwegen als wij weer naar Italië gaan.

diana voogt

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Het appartement was echt fantastisch het is precies zoals je het op de foto's ziet en de eigenaars zijn ook heel vriendelijk. Het is een prachtige omgeving alleen in het plaatsje Vello is het heel rustig ... een bakker had wel fijn geweest maar in de omliggende plaatsjes zijn genoeg winkels. We waren met volwassenen en kinderen van en we hebben ons prima vermaakt ... aan het aan van de straat zit een leuk barretje aan het meer daar hebben we veel gezwommen en lekker wat gedronken. Het is ook prachtig om daar een keer te fietsen.

Marion Commerscheidt-Schmitz

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

Het appartement is erg mooi en comfortabel. Het terras met uitzicht op het meer is prachtig, we genieten van de absolute rust. In de omliggende dorpen zijn er leuke bars en restaurants en veel winkelmogelijkheden. We voelen ons erg comfortabel op het Lago d'Iseo.

Sjoukje Jansma-Dijkman

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Warme ontvangst van Marco, de zoon des huizes. Het appartement is heel fijn, met een ongelofelijk uitzicht over het meer. Het grote balkon is heel fijn, we hebben daar veel tijd doorgebracht.

Het meer zelf is prachtig. Het appartement is in Vello, wat een klein, rustig dorpje is. Rondom het hele meer zijn leuke dorpen om te ontdekken. Met name Iseo is erg geschikt om uit eten te gaan, om daarna weer in de heerlijke rust van Vello terug te keren. Parkeren was wel een uitdaging, het is er erg smal.

Het huis is heel erg schoon en voorzien van twee ruime slaapkamers met elk een eigen badkamer. Daartussen is een eetkamer, met een bankje en een kleine tafel met (ongemakkelijke) stoelen. De keuken is klein, maar voorzien van een ruime koelkast met vriezer, een waterkoker en een magnetron. Een koffieautomaat ontbrak, gelukkig dat we die zelf meehadden. Er is geen afwasmachine, maar samen afwassen is op vakantie niet erg.

Er is geen televisie, maar omdat er goede wifi is, hebben we die geen moment gemist.

Marc Scholtes

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Het appartement is goed onderhouden en heeft 2 mooie slaapkamers met zicht op het meer. Het mooiste is het prachtige ruime terras met een vrij uitzicht op het hele meer. Het is hier ook heerlijk rustig. Vriendelijke ontvangst.

Eberhard Notzke

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Engels

Der herzliche Empfang mit netter Einweisung durch den Vermieter, sowie eine Flasche Wein als Willkommens-Geschenk haben uns sehr gefallen. Großzügige Räume mit sehr geschmackvoller Einrichtung, und Klimaanlage in allen Räumen, und bewußt ohne TV. Eine Riesenterrasse von etwa 45m² mit 2 Tischen, 4 Stühlen, Sitzbank und 2 Sonnenschirmen, mit einer traumhaft schönen Panoramasicht auf den Iseo-See und die dahinter liegenden Berge. Die ruhige Lage direkt am Seeufer an einer kleinen am Ende gesperrten Uferstraße, mit Promenade, ohne Durchgangsverkehr hat uns sehr gut gefallen. Besonders zonder toezicht op de woning Haus gelegene kleine Bahnhof der Regionalbahn "TRENORD", der uns diverse Ausflüge, ohne das Auto ermöglichte, die relativ seltenen Bahngeräusche störten uns kaum. - Insgesamt ein toller Platz um sich richtig gut zu erholen, und als günstig gelegener Standort die Region und Städte Lombardei auch weiträumig zu erkunden.

Stephanie Karg

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

De straat met het huisnummer is klein, dus we hebben niet gevonden hetzelfde. We kregen een zeer vriendelijk en hebben uit de zoon des huizes waardevolle tips ontvangen. De locatie is geweldig en zeer rustig en het uitzicht op het meer bij het ontbijt op het terras heerlijk. We hebben een uitstekende nachtrust. Als het te warm werd, we kwamen op de airconditioning. Het platform direct achter het huis stoorde ons niet, het is erg handig daar in en uit. Op loopafstand is er een klein zwembad met kiosk. Soms live muziek. Very nice. Voor de boodschappen moet je een beetje te rijden. Parkeren is een beetje moeilijk. Dear voorzien van een kleine auto. We keken naar de stad en liepen. Alles was geweldig!

Karin John-Sander

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

We hadden erg leuke en ontspannende dagen aan het Iseo meer. Het huis en het appartement zijn helemaal geweldig. Ook het meer van Iseo is gewoon geweldig. Achter het huis is een klein station. Wij maakten reizen met de trein en de fiets. De eigenaren zijn erg aardig en lief. We komen terug naar Vello.

Gisbert Schläfke

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

Accommodatie erg leuk. Groot terras met uitzicht op het meer. Een hoogtepunt! Appartement is voorzien van airconditioning, wat erg handig is. Meubels ontworpen met liefde. Alles wat je nodig hebt. Föhn, 4-pits kookplaat, magnetron, pannen, borden, bestek... Klein minpuntje: treinhalte direct achter het huis. Overdag elk 1/2 uur. Lawaaierig, maar we waren er snel aan gewend, het stoort ons niet. Zijn hier ook voor de tweede keer en zeker niet voor de laatste keer.

Gisbert Schläfke

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

Na jaren naar het Gardameer te hebben gereden, gingen we deze keer naar het Iseomeer. We hebben dit appartement gevonden via Belvilla en ik moet zeggen dat we het niet beter hadden kunnen vinden. 5 sterren!! Het appartement met het enorme terras (het uitzicht over het meer is onovertroffen), de kamers met airconditioning, de uitrusting en de liefdevolle inrichting verdient de hoogste waardering. Zeer prettig contact met de verhuurders. We hebben toen ook de vakantie verlengd . de financiële en organisatorische afhandeling met Belvilla, ondanks de corona-gerelateerde uitstel van 2020 -> 2021, met inbegrip van de verlenging van het verblijf, was eigenlijk geen probleem het is een schande dat het niet mogelijk is om contact te Belvilla persoonlijk.. Noch telefonisch, noch per e-mail. Op het opgegeven telefoonnummer is niemand bereikbaar. Elk contact is alleen mogelijk via het geautomatiseerde boekingsproces. Opmerkingen: De trein passeert direct achter het huis. Het stoorde ons niet.In het dorp zelf zijn twee restaurants en een strandbar met toegang tot water, ligstoelen en parasolverhuur. Kleine snacks zijn mogelijk Marone is te voet bereikbaar in 20 minuten Fietsverhuur beschikbaar in Vello We zullen zeker terugkomen.

E Peeters en Bex

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Tja, als we wat beter weer hadden gehad dan waren we beslist in het paradijs terecht gekomen. Maar helaas regende het erg veel en is er geen tv in het appartement aanwezig waardoor de verveling wel een beetje toesloeg.

Ronald Jansen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Dit appartement ligt perfect gesitueerd aan het Iseo meer, prachtig uitzicht in een fantastische omgeving. In het plaatsje Vello zelf is weinig te beleven, maar het vormt een fantastische uitvalsbasis naar diverse steden en bezienswaardigheden. Het appartement zelf is ingericht rondom een tweetal volledig uitgeruste tweepersoonskamers (met badkamers) en ziet er prima verzorgd uit. Bij aankomst stond de Prosecco al klaar en zijn wij warm onthaald door de eigenaresse en haar dochter. Wij zullen dit huisje in de toekomst zeker overwegen als wij weer naar Italië gaan.

diana voogt

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Het appartement was echt fantastisch het is precies zoals je het op de foto's ziet en de eigenaars zijn ook heel vriendelijk. Het is een prachtige omgeving alleen in het plaatsje Vello is het heel rustig ... een bakker had wel fijn geweest maar in de omliggende plaatsjes zijn genoeg winkels. We waren met volwassenen en kinderen van en we hebben ons prima vermaakt ... aan het aan van de straat zit een leuk barretje aan het meer daar hebben we veel gezwommen en lekker wat gedronken. Het is ook prachtig om daar een keer te fietsen.

Stephanie Karg

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

De straat met het huisnummer is klein, dus we hebben niet gevonden hetzelfde. We kregen een zeer vriendelijk en hebben uit de zoon des huizes waardevolle tips ontvangen. De locatie is geweldig en zeer rustig en het uitzicht op het meer bij het ontbijt op het terras heerlijk. We hebben een uitstekende nachtrust. Als het te warm werd, we kwamen op de airconditioning. Het platform direct achter het huis stoorde ons niet, het is erg handig daar in en uit. Op loopafstand is er een klein zwembad met kiosk. Soms live muziek. Very nice. Voor de boodschappen moet je een beetje te rijden. Parkeren is een beetje moeilijk. Dear voorzien van een kleine auto. We keken naar de stad en liepen. Alles was geweldig!

Karin John-Sander

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

We hadden erg leuke en ontspannende dagen aan het Iseo meer. Het huis en het appartement zijn helemaal geweldig. Ook het meer van Iseo is gewoon geweldig. Achter het huis is een klein station. Wij maakten reizen met de trein en de fiets. De eigenaren zijn erg aardig en lief. We komen terug naar Vello.

Marion Commerscheidt-Schmitz

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Het appartement is erg mooi en comfortabel. Het terras met uitzicht op het meer is prachtig, we genieten van de absolute rust. In de omliggende dorpen zijn er leuke bars en restaurants en veel winkelmogelijkheden. We voelen ons erg comfortabel op het Lago d'Iseo.

Sjoukje Jansma-Dijkman

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Warme ontvangst van Marco, de zoon des huizes. Het appartement is heel fijn, met een ongelofelijk uitzicht over het meer. Het grote balkon is heel fijn, we hebben daar veel tijd doorgebracht.

Het meer zelf is prachtig. Het appartement is in Vello, wat een klein, rustig dorpje is. Rondom het hele meer zijn leuke dorpen om te ontdekken. Met name Iseo is erg geschikt om uit eten te gaan, om daarna weer in de heerlijke rust van Vello terug te keren. Parkeren was wel een uitdaging, het is er erg smal.

Het huis is heel erg schoon en voorzien van twee ruime slaapkamers met elk een eigen badkamer. Daartussen is een eetkamer, met een bankje en een kleine tafel met (ongemakkelijke) stoelen. De keuken is klein, maar voorzien van een ruime koelkast met vriezer, een waterkoker en een magnetron. Een koffieautomaat ontbrak, gelukkig dat we die zelf meehadden. Er is geen afwasmachine, maar samen afwassen is op vakantie niet erg.

Er is geen televisie, maar omdat er goede wifi is, hebben we die geen moment gemist.

Marc Scholtes

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Het appartement is goed onderhouden en heeft 2 mooie slaapkamers met zicht op het meer. Het mooiste is het prachtige ruime terras met een vrij uitzicht op het hele meer. Het is hier ook heerlijk rustig. Vriendelijke ontvangst.

Eberhard Notzke

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Engels

Der herzliche Empfang mit netter Einweisung durch den Vermieter, sowie eine Flasche Wein als Willkommens-Geschenk haben uns sehr gefallen. Großzügige Räume mit sehr geschmackvoller Einrichtung, und Klimaanlage in allen Räumen, und bewußt ohne TV. Eine Riesenterrasse von etwa 45m² mit 2 Tischen, 4 Stühlen, Sitzbank und 2 Sonnenschirmen, mit einer traumhaft schönen Panoramasicht auf den Iseo-See und die dahinter liegenden Berge. Die ruhige Lage direkt am Seeufer an einer kleinen am Ende gesperrten Uferstraße, mit Promenade, ohne Durchgangsverkehr hat uns sehr gut gefallen. Besonders zonder toezicht op de woning Haus gelegene kleine Bahnhof der Regionalbahn "TRENORD", der uns diverse Ausflüge, ohne das Auto ermöglichte, die relativ seltenen Bahngeräusche störten uns kaum. - Insgesamt ein toller Platz um sich richtig gut zu erholen, und als günstig gelegener Standort die Region und Städte Lombardei auch weiträumig zu erkunden.

Gisbert Schläfke

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Accommodatie erg leuk. Groot terras met uitzicht op het meer. Een hoogtepunt! Appartement is voorzien van airconditioning, wat erg handig is. Meubels ontworpen met liefde. Alles wat je nodig hebt. Föhn, 4-pits kookplaat, magnetron, pannen, borden, bestek... Klein minpuntje: treinhalte direct achter het huis. Overdag elk 1/2 uur. Lawaaierig, maar we waren er snel aan gewend, het stoort ons niet. Zijn hier ook voor de tweede keer en zeker niet voor de laatste keer.

Gisbert Schläfke

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Na jaren naar het Gardameer te hebben gereden, gingen we deze keer naar het Iseomeer. We hebben dit appartement gevonden via Belvilla en ik moet zeggen dat we het niet beter hadden kunnen vinden. 5 sterren!! Het appartement met het enorme terras (het uitzicht over het meer is onovertroffen), de kamers met airconditioning, de uitrusting en de liefdevolle inrichting verdient de hoogste waardering. Zeer prettig contact met de verhuurders. We hebben toen ook de vakantie verlengd . de financiële en organisatorische afhandeling met Belvilla, ondanks de corona-gerelateerde uitstel van 2020 -> 2021, met inbegrip van de verlenging van het verblijf, was eigenlijk geen probleem het is een schande dat het niet mogelijk is om contact te Belvilla persoonlijk.. Noch telefonisch, noch per e-mail. Op het opgegeven telefoonnummer is niemand bereikbaar. Elk contact is alleen mogelijk via het geautomatiseerde boekingsproces. Opmerkingen: De trein passeert direct achter het huis. Het stoorde ons niet.In het dorp zelf zijn twee restaurants en een strandbar met toegang tot water, ligstoelen en parasolverhuur. Kleine snacks zijn mogelijk Marone is te voet bereikbaar in 20 minuten Fietsverhuur beschikbaar in Vello We zullen zeker terugkomen.

Marie Blanche CHOULET

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Frans

foto's op de site zijn erg mooi nauwkeurig weerspiegelt de realiteit. Appartement gezellig, zeer schoon. groot terras met uitzicht op het meer. Vello is een gehucht, niet overspoeld met toeristen. Rustig en ontspannend.

Arnoud Freek

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Wij zijn met ons gezin 2 volwassenen en 2 kinderen 14 en 17 jaar hier 2 weken geweest. Wij hebben een super vakantie gehad. Huis staat gelijk aan het meer met een prachtig uitzicht. Het is een klein dorpje. Voor vertier moet je naar het aangrenzend stadje 3 kilometer verderop. Aan het meer zit een barretje waar je heerlijk kunt zitten en ook heerlijk kunt zwemmen. Achter het appartement loopt de trein waar je weinig tot geen hinder van ondervindt. Een appartement om aan te raden.

Linda Scholtze

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Bij het boeken van dit appartement had ik niet verwacht dat het daadwerkelijk zo zou zijn als op de foto, maar dit was wel het geval.

Zeer ruim appartement met heerlijk grote slaapkamers en dito badkamers.

Voorzien van airco dus tijdens warme dagen kun je het binnen koel houden.

Het grote terras kijkt rechtstreeks op lago D'iseo dus de gehele dag kun je genieten van een prachtig uitzicht.

René Hooft

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

We werden gastvrij ontvangen en voelden ons zeer welkom. Het appartement zag er mooi en goed onderhouden uit precies zoals op de foto's. Het liefst hadden we langer willen blijven en we zullen zeker nog een keer daarheen gaan maar dan langer blijven.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

meer informatie

Objectnummer: 313736

Laatst bijgewerkt: 04.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/313736.htm


«Elegant appartement met terras aan het...» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.7 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 56 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven