Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Uniek vakantiehuis in Stresa met een balkon

Max.  4   gasten
45m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 4  gasten
45m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Op de 2e etage: (hal, keuken(oven, koel-/vriescombinatie), woon/eetkamer(2-pers. slaapbank, TV), slaapkamer(2-pers. bed), badkamer(douche, wastafel, toilet, bidet), balkon)

wasmachine(gedeeld met andere gasten), verwarming(CV), kinderbed(op aanvraag), kinderstoel(op aanvraag)

Fascinerend en bijzonder vakantiehuis, op 10 meter van het Lago Maggiore (Maggiore meer), op het eiland Isola Superiore Pescatori. Dit huis bestaat uit 3 mooie appartementen met een prachtig uitzicht over het meer.

Het Isola Superiore Pescatori maakt deel uit van de archipel van de Isole Borromee, op het Lago Maggiore en is het enige dat permanent bewoond wordt. Het eiland is 350 meter lang en 100 meter breed en heeft een klein bewoond centrum met typische huisjes met meerdere verdiepingen (met lange balkons om de vis te drogen), een pleintje, pittoreske smalle steegjes, een weg langs het meer en één hoofdstraat. De 50 bewoners leven van de visvangst en het toerisme. Het beboste eiland is al sinds ten minste 700 jaar bewoond en men kan er lokale ambachtelijke voorwerpen bewonderen en kopen in de typische winkeltjes. Een aantal kenmerkende restaurants bieden uitmuntende gerechten aan, vooral op basis van vis. Langs beide lange zijden van het eiland zijn er kleine stukken strand.

Op het eiland is autoverkeer niet toegestaan. Men moet de auto parkeren op de publieke of private (gratis of betalende) terreinen in Stresa of in Baveno. Van daaruit zijn er dan prima verbindingen via de openbare veerdienst of met de taxiboats. De vriendelijke eigenaar kan bovendien de overbrenging van en naar het eiland organiseren met een motorbootdienst, prijzen al vanaf 10 euro (deze dienst moet vooraf aangevraagd worden).

De accommodatie, eenvoudig maar comfortabel, biedt niet alleen een prima verblijf, maar is verder ook een ideaal startpunt om de omgeving te bezoeken (per openbaar vervoer of met een gehuurde boot): de verschillende eilanden op het Meer en zijn attracties, de Villas, de riviera, de dorpjes, het natuur, het berggebied, etc.

Hoewel op een klein eiland in het midden van het meer, de gasten hebben altijd gratis WiFi-verbinding



Dit vakantiehuis is een goed uitgangspunt om het internationale evenement EXPO 2015 te bezoeken in Milaan, van 1 mei 2015 tot 31 oktober 2015.
Licentie- of registratienummer: 10306400092

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Kinderbed Kinderbed
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Balkon

Badkamer

aparte wc's 1


Keuken

Vriesvak
Koelkast
Oven

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Wasmachine
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 4

1 overige slaapkamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 0.1 km

0.1 km

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Stadscentrum 0.5 km

0.5 km


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 12:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Borgsom: € 100.
Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 1; € 20/verblijf. Huisdieren dienen tijdens het boekingsproces te worden aangegeven i.v.m. beperkte beschikbaarheid.
Bedlinnen: Aanwezig.
Badhanddoeken: Mogelijkheid tot huren, € 3 p.p./verblijf.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Gratis.
Verwarming: € 7/nacht.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


25 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,5 van 5
4.5 Inrichting
4.5 Prijs / kwaliteit
4.5 Service
4.5 Ligging
4.5 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Benny Brys

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Tof onthaal door de eigenaar, veel info, Accommodatie Simpel maar goed. Gezellige drukte overdag, s’nachts een beetje lawaaierig, treinen en taxiboten, maar dat went

Heuer Niels

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Engels

Geweldig klein eiland. Het is overdag heel levendig en extreem rustig tijdens de avond. Erg gezellig om op het balkon te zitten kijken naar boten en mensen in het algemeen. Zorg ervoor dat je je boodschappen doet voordat je de boot neemt. Het is alleen mogelijk om heel weinig te kopen op het eiland.

K. Lafeber

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Prachtige plek met een droom van een balkon.

R Kromkamp

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Wat hebben wij genoten. Overdag met de boot weg naar allerlei bezienswaardigheden en savonds heerlijk rustig op ons balkon met een lekker glas wijn. Mooie uitstapjes naar de berg Motarone, lago majore expres. Wel een heel erg toeristisch gebied. Heel vriendelijk welkom door de gastvrouw. Heerlijke douche. En neem de holidaykaart voor de overtocht met de boot, want losse kaartjes zijn duur. En nu kun je de gehele week naar elk eiland en dorpje heen en weer varen. Kost 83 euro per persoon. Auto kun je gratis parkeren bij station in Baveno, of langs de boulevard van Baveno.

joe kimmet

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Engels

Prachtig eiland met een fantastisch uitzicht vanuit het appartement. Het gonsde overdag rustig in de avonduren. Onze gastheren waren zeer behulpzaam en vriendelijk was er een boek verstrekken tips voor dagjes uit. Het was gemakkelijk krijgen over, maar enigszins te beperken als de laatste boot terug was om 7 uur. Maar dit didn 't beknotten ons enthousiasme. W zou zeker graag terugkomen en bevelen aan anderen.

Mathijs Tijnagel

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

In dit kleine (maar voor twee personen ruim genoeg) appartement kun je de hele dag genieten van de in grote getalen aangevoerde toeristen. In de avond zijn ze vertrokken en is het eiland bijna voor jou alleen. Vanaf het eiland kun je met de boot naar alle bestemmingen. Het ernaast gelegen Isola Bella is een must. Parkeren gaat het best in Baveno.

Pieter van der Horst

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Dit appartementje ligt op een fantastische plek aan het water. Zo leuk om al die bootjes af en aan te zien varen. Het balkon is een heerlijke plek. Alles is lekker kneuterig met gehaakte kleedjes e.d. Als de laatste veerboot geweest is kan je voor je deur vanaf de stenen pier zo het water inspringen! We komen hier zeker terug. tip parkeren bij halte CARCIANO is gratis. Vanaf de parkeerplaats doorrijden naar achteren. Dan hoef je geen rekening te houden hoe laat je de volgende dag weer bij je auto moet zijn.

Tom Laloo

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

tussen 10 en 18 is het kleine eilandje (die u in een uur wel hebt gezien) zeer toeristisch, na de laatste ferry heb je het eiland voor jezelf behalve wat bezoekers van de restaurantjes die via prive watertaxi zich verplaatsen maar het blijft er rustig. Een maandabonnement tussen baveno en het eiland is goedkoper dan elke dag een retourbiljet. Uw wagen parkeer je best in baveno, in stresa is het drukker en dien je nog verschillende haltes te wachten, het eiland is de eerste en laatste stop met de ferry vanuit baveno. Alle steden rond het meer zijn makkelijk met de wagen bereikbaar. Het appartement is compact maar alles is er wel aanwezig, goed proper en net, zeer vriendelijke en behulpzame eigenaar, ook de bewoners van het eiland zijn zeer vriendelijk en open. Een aanrader voor wie de regio wil bezoeken maar toch nog wat uit de drukte wil blijven. 's avonds zijn er altijd wel een paar restaurantjes open in gevarieerde prijsklasse, onderhandel wel op voorhand over de prijs indien u een prive watertaxi neemt of gebruik de vaste taxi die de eigenaar aanbeveelt (guillermo)

Francis Mastwijk

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Het was een heerlijke week op een fantastisch eilandje. Overdag erg levendig en s'avonds heerlijk rustig. Het uitzicht vanaf het grote balkon was verbluffend. Al met al een romantische, fijne plek.

A. M. Brugger

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Engels

prachtige locationcan mij geen

Dirk Fetter

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Geweldig appartement op een paradijselijk eilandje, super uitzicht, Italie op zijn best. Zeker boeken.

Fries Wolma

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Een hele bijzondere eilandje midden op het Lago Maggiore. Mooi uitzicht vanaf het grote balkon over het meer. Nadeel is dat als je er op uit wilt trekken, steeds de veerboot moet nemen. Dat loopt aardig in de papieren. Ook is het parkeren van de auto op het vaste land een probleem.

Loes Derks

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Wij hebben eind mei een fantastische week gehad in dat mooie zalmkleurige huis, in het appartement op de tweede verdieping: echt helemaal geweldig. Het is een compact appartement, geschikt voor twee personen, met een leuke en frisse woonkamer, een eenvoudige maar wel zeer compleet ingerichte keuken, een goede badkamer, een fijne slaapkamer, en vooral: met een fantastisch, 10 meter lang balkon van 2 meter breed. Je zat op de zuidwest kant, met watergeklots om je heen, een voortdurend af en aan varen van boten, veel Italiaans geroezemoes, echt een heerlijk vakantiegevoel! Je kunt altijd wel uit eten op het eiland, er zijn veel restaurants. Maar zelf koken was ook heerlijk in de kleine maar hele complete keuken. We hebben echt een geweldige vakantie gehad en komen zeker terug! L&M

FRANCIS PARMENTIER

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Frans

Een charmant terras met een prachtig uitzicht op een sprankelende meer in de zon. Voor de liefhebbers van rustige en ontspannen vakantie.

J.A. Doppen

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Was een fantastische vakantie. Prachtige omgeving waarvan we goed konden genieten vanaf het enorme balkon! Dikke 10!!

FHEM Pijnenburg

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Prachtige omgeving.Mooi appartement met grootste balkon van het eiland! Wat erg tegenviel was de sluitingstijd van 17.00 u.van de restaurantjes.Een bar open tot 19.00u.Daarna alles uitgestorven.De boot-taxi was belachelijk duur.Niet doen!Liever even wachten opde grote boot.Helaas was het strand een grote puinhoop,kapotte tegels,dakpannen,glas en bouwpuin,ook in het water.Aan alle kanten van het eilandje.Geen kindvriendelijk eilandje.Hou je van mussen en zwaluwen, die eten uit je hand.De huiseigenaren zijn ontzettend aardig.Niets ten nadele van Eure Relais maar voor ons geen tweede keer naar dit eiland.

Walter Dalla-Ricca

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Frans

Blijven zeer aangenaam en zeer romantisch. Waardig "van een huwelijksreis.

A. Jongen

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Het eiland is in werkelijkheid even mooi en romantisch als op de foto's. Het appartement was eenvoudig, maar schoon en voorzien van alle eerste benodigdheden beetje koffie, olijfolie, suiker etc. En het balkon is geweldig een prachtig utzicht over het meer!

Mathijs Tijnagel

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

In dit kleine (maar voor twee personen ruim genoeg) appartement kun je de hele dag genieten van de in grote getalen aangevoerde toeristen. In de avond zijn ze vertrokken en is het eiland bijna voor jou alleen.

Vanaf het eiland kun je met de boot naar alle bestemmingen. Het ernaast gelegen Isola Bella is een must. Parkeren gaat het best in Baveno.

joe kimmet

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Engels

Prachtig eiland met een fantastisch uitzicht vanuit het appartement. Het gonsde overdag rustig in de avonduren. Onze gastheren waren zeer behulpzaam en vriendelijk was er een boek verstrekken tips voor dagjes uit. Het was gemakkelijk krijgen over, maar enigszins te beperken als de laatste boot terug was om 7 uur. Maar dit didn 't beknotten ons enthousiasme. W zou zeker graag terugkomen en bevelen aan anderen.

R Kromkamp

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Wat hebben wij genoten. Overdag met de boot weg naar allerlei bezienswaardigheden en savonds heerlijk rustig op ons balkon met een lekker glas wijn.

Mooie uitstapjes naar de berg Motarone, lago majore expres.

Wel een heel erg toeristisch gebied. Heel vriendelijk welkom door de gastvrouw.

Heerlijke douche. En neem de holidaykaart voor de overtocht met de boot, want losse kaartjes zijn duur. En nu kun je de gehele week naar elk eiland en dorpje heen en weer varen. Kost 83 euro per persoon. Auto kun je gratis parkeren bij station in Baveno, of langs de boulevard van Baveno.

Mieke Ruardij

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Supermooie plek. Wel een toeristisch eiland. Na de laatste veerboot werd het rustig.Het huisje was gezellig, authentiek en sfeervol. Marco, de eigenaar heeft ons verteld over de historie van het huis.Zijn grootvader heeft er nog gewoond. Er hangen veel oude foto’s in het trappenhuis. Lago Maggiore is prachtig.

Heuer Niels

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Engels

Geweldig klein eiland. Het is overdag heel levendig en extreem rustig tijdens de avond. Erg gezellig om op het balkon te zitten kijken naar boten en mensen in het algemeen. Zorg ervoor dat je je boodschappen doet voordat je de boot neemt. Het is alleen mogelijk om heel weinig te kopen op het eiland.

Tom Laloo

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

tussen 10 en 18 is het kleine eilandje (die u in een uur wel hebt gezien) zeer toeristisch, na de laatste ferry heb je het eiland voor jezelf behalve wat bezoekers van de restaurantjes die via prive watertaxi zich verplaatsen maar het blijft er rustig. Een maandabonnement tussen baveno en het eiland is goedkoper dan elke dag een retourbiljet. Uw wagen parkeer je best in baveno, in stresa is het drukker en dien je nog verschillende haltes te wachten, het eiland is de eerste en laatste stop met de ferry vanuit baveno. Alle steden rond het meer zijn makkelijk met de wagen bereikbaar. Het appartement is compact maar alles is er wel aanwezig, goed proper en net, zeer vriendelijke en behulpzame eigenaar, ook de bewoners van het eiland zijn zeer vriendelijk en open. Een aanrader voor wie de regio wil bezoeken maar toch nog wat uit de drukte wil blijven. 's avonds zijn er altijd wel een paar restaurantjes open in gevarieerde prijsklasse, onderhandel wel op voorhand over de prijs indien u een prive watertaxi neemt of gebruik de vaste taxi die de eigenaar aanbeveelt (guillermo)

A. Jongen

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Het eiland is in werkelijkheid even mooi en romantisch als op de foto's.

Het appartement was eenvoudig, maar schoon en voorzien van alle eerste benodigdheden beetje koffie, olijfolie, suiker etc. En het balkon is geweldig een prachtig utzicht over het meer!


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie aan een meer

Objectnummer: 313847

Laatst bijgewerkt: 28.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/313847.htm


«Uniek vakantiehuis in Stresa met een balkon» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 25 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven