Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Boerderij in Apecchio met Zwembad

Max.  4   gasten
50m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
50m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (woonkamer(1-pers. bed, 1-pers. bed, TV, eettafel), open keuken(kookplaat, koelkast), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed, douche, wastafel, toilet, bidet, kinderbed), badkamer(douche, wastafel, toilet, bidet))

terras(privé), tuin(privé, verlicht), tuinmeubilair, BBQ, zwembad(gedeeld met andere gasten, 12 x 6 m., geopend van Jun t/m Sep), speeltoestellen, tafeltennistafel

Deze agriturismo met in totaal 6 appartementen, zwembad met panoramisch uitzicht en een ruime tuin ligt in Le Marche, een prachtige regio in Midden-Italië, hoog in de Apennijnen op de grens met de regio Umbrië.

De agriturismo ligt op een heuvel op ongeveer 700 meter hoogte en dichtbij het dorp Apecchio. De appartementen zijn rustiek en gezellig ingericht. Elk appartement heeft een privé terras waar u heerlijk kunt relaxen, dineren en genieten.

In het restaurant in de agriturismo kunt u truffel gerechten en andere traditionele en regionale recepten proberen. Het is leuk om te kijken hoe verse pasta wordt gemaakt in het restaurant.

Er zijn twee lieve honden in de agriturismo die graag met de gasten een wandeling maken. De honden wijzen u de weg! Verder zijn er een paar varkens, koeien en een ezel in de agriturismo.

In de agriturismo wordt lekker ambachtelijk bier gebrouwen. Er wordt biologische gerst gebruikt die van de omliggende akkers komt. Neem zeker een kijkje in deze bierbrouwerij.

De omgeving bestaat uit bossen, majestueuze bergen en zuivere koele lucht. Het is een heerlijke plek om helemaal tot rust te komen midden in de natuur.

De structuur biedt ook de mogelijkheid om op aanvraag massages en SPA-behandelingen te krijgen, zoals een ontspannende pranische massage van het hele lichaam met aromatherapie, voet-/hand-/reflexologie, totale detox massage met aromatherapie.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Kinderbed Kinderbed
Barbecue Barbecue

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Speeltuin
Zwembad
Terras
Tafeltennis

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche

aparte wc's 1


Keuken

Koelkast

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Kinderbed
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

Status

toegankelijk voor rolstoelgebruikers

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 4

1 overige slaapkamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 5 km

5 km

Restaurant 0.1 km

0.1 km

Stadscentrum 5 km

5 km



Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 3; Gratis. Huisdieren alleen geaccepteerd indien voor aankomst opgegeven.
Bedlinnen: Aanwezig.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Gratis.
Verwarming: € 30/nacht.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


9 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,0 van 5
4.0 Inrichting
4.0 Prijs / kwaliteit
4.0 Service
4.0 Ligging
4.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Peter Burger

4,0
4 4 4 4 4

Prachtig uitzicht, heel rustige omgeving. Eenvoudig ingericht appartement.

Steven Dierick

4,0
4 4 4 4 4

Geweldig gelegen huisje. Supervriendelijke eigenaars. Aanrader

Willem Kastelein

4,0
4 4 4 4 4

Wij hebben hier een heel fijne week doorgebracht. We hebben genoten van het prachtige uitzicht rond het huisje en zwembad. Heerlijk gewandeld in de omgeving en in alle rust kunnen bijlezen. En daarnaast hebben we mooie uitstapjes gemaakt naar prachtige cultuurhistorische plaatsen, waarbij we het nemen van kleinere binnenwegen ten zeerste aanbevelen (wat een prachtige panorama's). We hebben fijn contact met de gastvrije eigenaren van de agriturismo, waarbij de taalbarrière met creativiteit van beide kanten niet een wezenlijke barrière was. We hebben ook heerlijk gegeten in het bij de agriturismo behorende restaurant. En het eigen bier van de boerderij was niet te versmaden.

MR. Store

4,0
4 4 4 4 4
Toon Engels

Bleef voor 4 dagen in alle rust, afgezien van de blaffende honden. Prachtige omgeving lieve mensen, maar een beetje standaard voor thuis catering.They in het restaurant als basis koken lekker eten en maken uitstekende bier.

jaap de beer

4,0
4 4 4 4 4

Het vakantiehuisje is heel mooi gelegen en heerlijk koel en alles is aanwezig wat je nodig hebt. Lekker kleinschalig opgebouwd in combinatie met een 2e vakantiehuis waarbij het rustig is zonder te vereenzamen. Lekker zwembad om in af te koelen en een fantastische kokkin in het restaurant onder je huisje. De familie is super aardig en behulpzaam. Het zelfgemaakte bier Venus komt dan wellicht door de liefde tussen de zon en het land tot stand maar het vakantiehuisje eolo bindt als haar tegenpool mars de strijd aan met de zon en zorgt voor verkoeling op locatie. Overigens is hier altijd wel een fris windje waardoor het aangenaam is om ook in de middag actief te kunnen zijn. Leuke honden die net iets te groot zijn om in je koffer mee te nemen. En wat helemaal top was is de bijna live bevalling van de ezel. Thea Engeltjes juli 2015 Oldebroek

jaap de beer

4,0
4 4 4 4 4

Het vakantiehuisje is heel mooi gelegen en heerlijk koel en alles is aanwezig wat je nodig hebt. Lekker kleinschalig opgebouwd in combinatie met een 2e vakantiehuis waarbij het rustig is zonder te vereenzamen. Lekker zwembad om in af te koelen en een fantastische kokkin in het restaurant onder je huisje. De familie is super aardig en behulpzaam.



Het zelfgemaakte bier Venus komt dan wellicht door de liefde tussen de zon en het land tot stand maar het vakantiehuisje eolo bindt als haar tegenpool mars de strijd aan met de zon en zorgt voor verkoeling op locatie. Overigens is hier altijd wel een fris windje waardoor het aangenaam is om ook in de middag actief te kunnen zijn.



Leuke honden die net iets te groot zijn om in je koffer mee te nemen. En wat helemaal top was is de bijna live bevalling van de ezel.



Thea Engeltjes juli 2015

Oldebroek

Willem Kastelein

4,0
4 4 4 4 4

Wij hebben hier een heel fijne week doorgebracht.

We hebben genoten van het prachtige uitzicht rond het huisje en zwembad. Heerlijk gewandeld in de omgeving en in alle rust kunnen bijlezen.

En daarnaast hebben we mooie uitstapjes gemaakt naar prachtige cultuurhistorische plaatsen, waarbij we het nemen van kleinere binnenwegen ten zeerste aanbevelen (wat een prachtige panorama's).

We hebben fijn contact met de gastvrije eigenaren van de agriturismo, waarbij de taalbarrière met creativiteit van beide kanten niet een wezenlijke barrière was. We hebben ook heerlijk gegeten in het bij de agriturismo behorende restaurant. En het eigen bier van de boerderij was niet te versmaden.

J.p. Brummer

4,0
4 4 4 4 4

De aankomst was zeer verwarmend. (En dat kwam niet door het heerlijke weer) We kregen onder het genot van een drankje, meteen uitleg over de omgeving om vervolgens naar ons huisje te gaan. Deze was ruim en netjes en had vanuit zowel de slaapkamer als de badkamer een geweldig uitzicht over de apennijnen!

MR. Store

4,0
4 4 4 4 4
Toon Engels

Bleef voor 4 dagen in alle rust, afgezien van de blaffende honden. Prachtige omgeving lieve mensen, maar een beetje standaard voor thuis catering.They in het restaurant als basis koken lekker eten en maken uitstekende bier.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 315157

Laatst bijgewerkt: 11.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/315157.htm


«Boerderij in Apecchio met Zwembad» krijgt een vakantiebeoordeling van 4 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 9 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat