Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis in Krabbendam

Max.  4   gasten
40m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 4  gasten
40m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (hal, zitkamer(TV(kabel, Nederlandse zender(s), duitse zender(s)), eettafel(4 personen), zithoek(4 personen)), keuken(waterkoker, fornuis(inductie), koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine), badkamer(douche, wastafel, toilet))

Op de 1e etage: (slaapkamer(2-pers. bed(140 x 200 cm)), slaapkamer(stapelbed))

verwarming(vloerverwarming), terras(20 m2), tuin(omheind, 115 m2), tuinmeubilair, parking, zandbak, traphekje

Het vakantiehuis ligt in Krabbendam, een dorp in de provincie Noord-Holland. Het is geschikt voor 4 personen: 2 volwassenen en 2 kinderen. Dit vakantiehuis ligt op een rustige locatie. De 2 comfortabele slaapkamers bevinden zich op de 1e verdieping. Je bereikt ze via een vrij steile trap. De badkamer is ingericht bij de ingang op de begane grond.



Dit is een fantastische regio om per fiets te ontdekken. Krabbendam ligt niet ver van Westfriese Omringdijk, een klein dorpje in de buurt van Schagen. Je kunt vanuit het vakantiehuis allerlei dagtochten organiseren. Zo is de stad Alkmaar zeker een bezoek waard. Je bereikt ook snel het nieuwe strand van Callantsoog en Petten.



Hoewel de eigenaar achterin woont, blijft de privacy behouden en heb je een eigen ingang. Je zal ook genieten van een zonnige tuin met een prachtig terras. Verse eieren kan je krijgen voor het ontbijt.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Parkeren Parkeren

Buitenshuis

Tuin
Zandbak
Parkeren
Terras
tuin met schutting

Badkamer

aparte wc's 1


Keuken

Vaatwasser
Magnetron
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Inductiekookplaat

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Satelliet / kabeltelevisie
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren niet toegestaan

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 4

2 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 11 km

11 km

Supermarkt 3 km

3 km

Stadscentrum 3 km

3 km

Bus 3 km

3 km

Station 10 km

10 km



Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Niet toegestaan.
Bedlinnen: Aanwezig.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Gratis.
Kinderbed: gratis (op aanvraag).
Kinderstoel: gratis (op aanvraag).

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

De vakantiewoning ligt op hetzelfde terrein als dat van de huiseigenaar.
Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


23 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,6 van 5
4.6 Inrichting
4.6 Prijs / kwaliteit
4.6 Service
4.6 Ligging
4.6 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Tijn Mahieu

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Het huis heeft een onovertroffen uitzicht vanaf het terras en het zwembad. Is verder goed voorzien van alle gemakken (let op: senseo koffiemachine), en matrassen en douche zijn prima en schoon. Het is een huis waarin de eigenaar af en toe zelf woont, dus er liggen wat persoonlijke spullen, maar niet hinderlijk. De eigenaar kent de streek op zijn duimpje, informeert regelmatig of alles naar wens is, en geeft tips over welke hoogtepunten te bezoeken (en dat zijn er veel). Het zwembad is top en als je van natuur en 'weg-van-de-drukte' houdt zit je hier goed. Dat betekent ook dat alles op enige rij-afstand ligt. Het weggetje naar het huis is smal en dat geldt ook voor de oprit, maar dat went heel snel. in het dorpje zelf zit een bakkertje dat lekker brood maakt en de slager heeft een keur aan verse producten. De dichtstbijzijnde supermarkt kigt op 20 min rijden.

Steven Amsing

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

gezellig huis, alles is aanwezig.

Alina Dijk

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Fijn, knus huisje, van veel gemakken voorzien en met een leuke tuin.

Jose Bontenbal

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Heerlijk rustige plek met heel veel fiets en wandel mogelijkheden. Heel gezellig en schoon huis met heerlijke bedden

Tom Hofstee

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

We hebben een super leuke vakantie gehad. Het huisje was gezellig en van veel gemakken voorzien. Van hieruit kon je makkelijk overal naar toe.

Irene Pekaar

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Als je toe bent aan rust, dan ben je hier op het juiste adres. Knus huisje - dat van alle gemakken is voorzien - in een gehuchtje in de polder. Wij vonden de kippetjes in de tuin heel gezellig en hebben genoten van de verse eitjes en appels. Fiets of wandelschoenen meenemen is een aanrader! Het duingebied bij Schoorl, dat zo'n 6 kilometer verderop begint, is prachtig.

Eva Rautenberg

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Heel eenvoudig, we werden hartelijk begroet

Peter Hackethal

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Het appartement is heel liefdevol ingericht, veel leuke kleine dingen, van alle gemakken voorzien, alles is aanwezig wat je nodig hebt. Het gastgezin is erg vriendelijk en meegaand, je kunt je er erg op je gemak voelen en ontspannen.

Ingrid

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

De Site was makkelijk te vinden, Er is een brede keus aan mogenlijkheden, Voor cara personen hebben ze ook accommodatie,

Andreas Gassen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Zeer gemakkelijk te bereiken, zeer aardige gastheren en zeer vriendelijke receptie, geen tijdsdruk, aangezien gastheren in het naburige huis wonen. Zeer goede prijs.

Jos Dupuis

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Ontvangst was hartelijk. Accomodatie in zijn geheel was goed, echter het bereiken van de verdieping gaf problemen m.n. de trapconstructie die voor ons een echte hindernis opleverde (te steil en te smal). De vermelding hiervan hebben wij in de beschrijving van de woning gemist. Het is een prima onderkomen voor een jong gezin.

Herr Donnermeyer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Geweldig! Zeer aardige gastheren, niet te opdringerig, maar altijd daar, als je een vraag hebt. Een leuk klein appartement, geschikt voor max. twee volwassenen en twee kinderen, stijlvol ingekort in het Oudnederlands. In de kleine keuken ontbrak niets, alleen de bedden in de slaapkamer zijn een beetje klein, maar zeer comfortabel en comfortabel. Zeer steile trap naar de bovenverdieping, maar haalbaar. Je kunt buiten zitten beschut tegen de wind en genieten van de zon of de kippen kijken, of je kunt meer of minder uitgebreide fietstochten op de fiets doen - al met al echt perfect, we voelden ons heel goed!

Jeroen Brugman

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Wij hebben een heel fijne vakantie gehad in dit leuke, mooi ingerichte en zeer complete vakantiehuis. Het huisje is een afgescheiden deel van een groter pand. Door de indeling en de plaats van de voordeur heb je een heel vrij gevoel. Krabbendam is een heel klein gehucht zonder winkeltje/bakkertje. Dus voor brood en boodschappen moet je naar Warmenhuizen. Dat is nog geen 10 minuten rijden met de auto, dus prima te doen. Het huisje ligt heerlijk rustig aan een pleintje met een speeltuintje. Daar is ook een grasveld bij, maar daar mochten de kinderen niet op spelen/voetballen. Op het pleintje zelf kan wel worden gevoetbald. Wat we erg fijn vonden was dat het huisje bovengemiddeld goed voorzien was van serviesgoed, bestek, handdoeken, spelletjes en wat levensmiddelen. En wat een gastvrije ontvangst met lekkere drankjes en verse eitjes van de eigen kippen. Kortom fijn vakantiehuis dat we zeker kunnen aanbevelen!

Yvon Bouma

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Schattig huisje, eigen vervoer wel een must want Krabbendam is een gehucht van 140 inwoners. Omgeving prachtig, je kunt zowel naar de zee als naar het IJsselmeer.

Mascha de Haan

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Een heerlijk rustig huisje - aangebouwd aan woonhuis eigenaar - in een kleine dorpsgemeenschap. Fijn om te zien hoe schoon alles was en netjes verzorgd een welkom met een plaatselijke borrel, koffie en thee op voorraad. En een zeer volledige keuken. Trap naar boven is inderdaad steil, moet je met moed, beleid en trouw bestijgen. Maar dan heb je boven wel heerlijke bedden! In de omgeving op pad geweest Zuiderzeemuseum, Broekerveilig, Bergen, Schoorl, Alkmaar. Allemaal leuk!

Britta Wahlers

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Krabbendam is een heel kleine, gezellige plek, het huis is erg rustig. De huisbaas begroette ons met een vriendelijke lach in het gezicht! Het welkom was verse bloemen op de eettafel en verse, kleine groene eieren van de kippen van het huis in de keuken.

Klaske Haitsma

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Prachtige omgeving, vriendelijk ontvangst, fijn huis.

Anja van den Berg

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Bij aankomst hartelijk ontvangen, zelfs met een fles wijn. De accommodatie was super. Aan alles was gedacht, koffie, thee, zelfs een mixer, maar wat we later pas ontdekte een kast met spelletjes en puzzels. (Mocht je met kleine kinderen komen, waren er ook divese voorzieningen. Verder schoon, heerlijke bedden en zo sfeervol. Het heel voorhuis was met zorg gemaakt. Zeker een aanrader! Onze complimenten. De omgeving is prachtig. Heerlijk uitwaaien aan zee of in de duinen. Maar ook fantastich van de eigenaar, een koffer vol met folders, kaarten van de omgeving, dus voor elk was er wel iets wat men leuk vindt. Nogmaals een aanrader!!!! Zegt het voort!!!!

C.Q. Quade

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Zeer mooie Vermieter.Kleiner, omheinde tuin met een zandbak en kippenhok met kleine kinderen absoluut empfehlenswert.Haus is erg mooi en functioneel, alles wat er nodig is vorhanden.Schöne, landelijke omgeving, maar toch vele manieren, ook bij slecht weer iets te bedrijf.

Anja Büttner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Ik was alleen op reis van 16-23 juni 2017 het huisje gast. Ik was hartelijk begroet door de eigenaar. Het heeft me gefefehlt bij het pand voor niets. Alles is er in overvloed, de keuken is uitgerust met alles wat nodig is voor een self-catering. Ik kreeg zelfs verse eieren van de familie kip .. Ik voelde sauwohl de accommodatie en in het bijzonder in de regio. Aangezien het was mijn 4e vakantie in Nederland, wist ik me al goed in de omgeving en ook in sommige gewoonten van het land. Het is een prachtig stuk land, een paradijs voor mens en dier. op ongeveer 250 meter afstand is er een bakker die goed brood (maandag gesloten) bakt .. Ik ben weer heel erg blij !!!!!

HJM Tooten

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Hele fijne ontvangst door hele aardige gastvrije mensen. Erg charmant huisje dat met veel oog voor detail en liefde is opgeknapt! We voelden ons er erg prettig. Geweldige omgeving: rust, de uitzichten, de dijk, de duinen, de zee....... de elektrische fietsen die we hadden gehuurd werden gebracht en opgehaald vanuit Schoorl. Met een e-bike ligt alles binnen handbereik. Zelfs Alkmaar! Mooie vakantie gehad. Ook de attentie door de eigenaren werd op prijs gesteld. We hebben de hele week ervan genoten......

gerd Dmoch

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Een zeer warm welkom in een liefdevol ingerichte oude boerderij in de zomer zeker een prachtige tuin en Essplatz.Für 4 personen perfect voldoende, hoewel we moeten slechts twee waren.Man, maar om te kunnen, een trap terug naar beneden te gaan, omdat de Nederlandse trap zijn hard steil.

Iris Kamp

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Gezellig en smaakvol ingericht huisje met mooie tuin en kippen. Keukenuitrusting perfect in orde. Het steile trapje naar eerste verdieping is voor ons geen probleem, maar voor minder mobiele mensen wellicht wel. Ideale uitvalsbasis voor uitstapjes naar zee en diverse stadjes. Fijn fietsgebied. Enige tip: een paar lekkere relaxstoelen, voor zowel binnen als buiten. Voor vier volwassenen is het huisje erg klein!


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 316070

Laatst bijgewerkt: 18.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/316070.htm


«Vakantiehuis in Krabbendam» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.6 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 23 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat