Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Luxe villa met wasmachine en afwasmachine, op...

Max.  4   gasten
70m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
70m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (hal(toilet), woonkamer(TV(smart TV), verwarming), open keuken(waterkoker, combimagnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie))

Op de 1e etage: (slaapkamer(2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden), slaapkamer(2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden), badkamer(douche, wastafel, toilet), badkamer(douche, infraroodsauna, wastafel), overloop)

berging(wasdroger, wasmachine), terras, tuinmeubilair, parking

Het luxe en moderne Beach Resort Nieuwvliet Bad is nog in aanbouw.

Er zijn vier verschillende type vrijstaande en moderne accommodaties, die verspreid over het resort liggen.

Zo is er een 4-pers. lodge (NL-4504-23) met één slaapkamer op de begane grond. Er is tevens een slaapkamer/slaapvide op de eerste etage, met beperkte stahoogte en bereikbaar via een steile trap. Er is een Smart-TV in de woonkamer en in de slaapkamer op de begane grond. Er is een badkamer met douche en een apart toilet, beide op de begane grond. Buiten beschikt over een overdekt terras met loungeset. De lodges liggen in het duinlandschap, 10 minuten lopen van het strand. Er is per lodge één parkeerplaats gereserveerd op de centrale parkeerplaats. U bereikt deze lodge uitsluitend te voet of per fiets.

Er is tevens een 4-pers. villa (NL-4504-24), met twee slaapkamers op de eerste etage. Hier zijn tevens twee badkamers. Op één van de slaapkamers is een TV aanwezig. De badkamers beschikken beide over een douche en één van de badkamers beschikt over een infraroodsauna. Een wasmachine en -droger maken het geheel compleet. Er is een tuin met terras en tuinmeubilair. Er is parkeergelegenheid voor één auto, direct bij de villa.

Er is ook een 6-pers. gelijkvloerse lodge (NL-4504-25). Er zijn drie slaapkamers, waarvan twee met twee 1-pers. bedden en één met een stapelbed. Eén slaapkamer beschikt over een badkamer en-suite met douche. Er is tevens een tweede badkamer met douche. In één van de slaapkamers beschikt u over een TV. U heeft de beschikking over een wasmachine en -droger en er is een kluis aanwezig. Er is een tuin met terras en tuinmeubilair. Parkeren kunt u direct bij de villa. Er is plaats voor twee auto's.

Als laatste is er de 6-pers. villa (NL-4504-26). Op de begane grond vindt u er één slaapkamer met twee 1-pers. bedden, een badkamer met douche en een apart toilet. Op de eerste etage bevinden zich twee slaapkamers, beide met twee 1-pers. bedden, een badkamer met douche en een apart toilet. Er is een wasmachine en -droger, een infraroodsauna en u beschikt over een tuin met terras en tuinmeubilair. Er is parkeergelegenheid voor twee auto's, direct bij de villa.

Alle accommodaties zijn modern, comfortabel en compleet ingericht. Ze beschikken alle over een Nespresso koffiezetapparaat en een waterkoker en de open keukens zijn van alle gemakken voorzien. Zo is er een combimagnetron, afwasmachine en koelkast met vriesvak. Alle bedden, behalve de stapelbedden, zijn van het type 1-pers. boxspring, al dan niet in een 2-pers. opstelling. In alle accommodaties maakt u gratis gebruik van WiFi.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Parkeren Parkeren

Buitenshuis

Zwembad
Parkeren
Tennisbaan
Terras

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche

aparte wc's 1


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Waterkoker

Apparatuur en toebehoren

Fietsen
Televisie
Wasmachine
Wasdroger
WiFi
Terrasmeubilair

Diensten

Broodjesservice

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 4

2 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.5 km

0.5 km

Supermarkt 5 km

5 km

Restaurant 1 km

1 km

Stadscentrum 3 km

3 km

Bus 3.2 km

3.2 km

Station 15 km

15 km

Snelweg-afrit 30 km

30 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Beach Resort Nieuwvliet-Bad is een gloednieuw resort, gelegen op een steenworp afstand van het kleinschalige centrum van de gezellige badplaats Nieuwvliet-Bad. Het resort ligt in de overgang van het Zeeuwse polderlandschap en de duinen, grenzend aan natuurgebied De Verdronken Zwarte Polder, niet ver van de Nederlands - Belgische grens (7 km.). Het strand bevindt zich op slechts 5 tot 10 minuten lopen.

Nieuwvliet-Bad heeft een breed strand en is vooral populair bij families. Bij eb ontstaan er diverse poeltjes op het strand. In dit ondiepe water kunnen uw kinderen heerlijk spelen. In de directe omgeving zijn diverse wandel- en fietstochten langs de prachtige kust. Ontdek ook natuurgebied De Verdronken Zwarte Polder. Vooral wandelend is in dit 55 hectare grote natuurgebied van alles te zien. U zult hier vooral veel vogels tegenkomen. De typisch Zeeuws-Vlaamse, gezellige plaatsen Sluis (12 km.) en Cadzand (6 km.) zijn op de fiets eenvoudig te bereiken. Hier staat de Bourgondische levensstijl hoog in het vaandel. Net over de grens met België, vindt u de mondaine badplaats Knokke (15 km.). Hier vindt u luxe strandbars, designerwinkels en diverse restaurants en terrasjes. Dichterbij huis vindt u Breskens (10 km.). Hier kunt u terecht voor de dagelijkse boodschappen of een lekkere portie verse vis.

Het zwembad op Beach Resort Nieuwvliet-Bad is geopend! Het zwembad heeft drie zwembaden een spraypark en glijbanen voor alle leeftijden.

Beach Resort Nieuwvliet-Bad is een mooi vakantiepark in wording op een toplocatie!

Beach Resort Nieuwvliet Bad is nog in aanbouw. Om die reden zijn er nog geen centrumfaciliteiten. Het centrumgebouw zal medio zomer 2020 klaar zijn. Tot die er zijn doen wij er alles aan om u toch van alle gemakken te voorzien. Er is een broodjesservice en kunt u gebruikmaken van de faciliteiten en de sport- en animatie activiteiten van Noordzee Résidence Cadzand-Bad (circa 3,5 km rijden) en alle faciliteiten van Zeebad (op circa 9 km rijden).

In verband met onderhoudswerkzaamheden is het zwembad gesloten vanaf maandag 15 november tot en met vrijdag 19 november.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Golfen
Paardrijden
Tennis
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Borgsom: € 65.
Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 1; € 6/nacht. Huisdieren dienen tijdens het boekingsproces te worden aangegeven i.v.m. beperkte beschikbaarheid.
Bedlinnen: Aanwezig. Bedden opgemaakt bij aankomst.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Servicekosten: Inclusief.
Badhanddoeken: Mogelijkheid tot huren, € 7,50 p.p./verblijf.
Wifi: Gratis.
Kinderbed: € 9/verblijf.
Kinderstoel: € 9/verblijf.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 10% van de reissom.
  • In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de reissom.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de reissom.
  • voor latere annulering of bij het niet verschijnen wordt de volle prijs in rekening gebracht.

meer informatie:

De woning kan qua inrichting enigszins afwijken van de getoonde foto's, het comfortniveau is echter zoals beschreven
U ontvangt per e-mail een kostenoverzicht van het park voor de bijkomende kosten/kosten ter plaatse. U dient deze rekening voor aankomst te voldoen. Dit bespaart u onnodig lang wachten bij het inchecken en dus kunt u direct aan uw vakantie beginnen
Reserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 21 jaar zijn niet toegestaan
Deze vakantiewoning is uitsluitend beschikbaar voor recreatieve doeleinden. Boekingen namens bedrijven zullen worden geannuleerd en mogelijke annuleringskosten worden doorberekend
Huisdieren dienen tijdens het boekingsproces te worden aangegeven i.v.m. beperkte beschikbaarheid
Deze accommodatie ligt op een vakantiepark. Er zijn meerdere accommodaties binnen dit type aanwezig. Wenst u meerdere accommodaties voor dezelfde periode te boeken? Neemt u dan contact met ons op via de chat


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


19 Beoordelingen

Totale beoordeling

3,7 van 5
3.7 Inrichting
3.7 Prijs / kwaliteit
3.7 Service
3.7 Ligging
3.7 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Marion Ulrich

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Toon Duits

Het vakantiehuis voldeed aan de beschrijving, evenals inventaris en uitrusting. Er moet echter een beschrijving en programmalijst voor televisie zijn, inclusief programma's in het Duits. Een handleiding voor de kluis wordt aanbevolen.

Tschirner

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Toon Duits

Echt heel goed uitgerust vakantiehuis Wat kan er verbeterd worden: planken in de badkamers, spiegel in het toilet, meer bestek, gebruiksaanwijzing voor elektrische apparaten Andere huizen hebben minstens één ligstoel, de onze niet. De aangekondigde blauwe zakken voor gebruikt beddengoed werden niet verstrekt.

Anneke Klip

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Mooi huis. Het was niet goed schoon. Er hing een vieze lucht in de slaapkamers. De doucheputjes zaten vol met haar waardoor het water niet weg kon. Keukenkastjes vol met vingers. In het hele huis lag op de vloeren nog zand.

Schaap

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Net huisje en ruime tuin, alleen jammer dat de tuin geen omheining heeft. Dit is niet handig als je zowel kinderen als een hond bij je hebt.

Ge Kortman

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Leuk huis alleen de kasten boven het aanrecht hangen erg hoog,de schoonmaak mag wel wat beter.

Sonja van den Hoven

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Een schoon en mooi park. Het huisje was van alle gemakken voorzien muv fatsoenlijke gordijnen. Op de overloop en in de hal hangen zelfs geen gordijnen. Dus je moet je eerst helemaal aankleden voordat je naar of uit de badkamer (met sauna) komt. Verder kunnen we geen minpunten bedenken. Prachtig park!

Jan Willem Visser

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Prima park, leuke huisjes. Redelijk goed uitgerust, inrichting doet hier en daar wat goedkoop aan (gasplaat bijvoorbeeld nogal low budget). Keukengerei niet geweldig, erg low budget, geen luxe uitstraling. Omgeving is leuk, vooral Sluis is een aanrader.

Larissa Scheibel

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Toon Duits

Heel mooie, rustige omgeving. Lekker lang zandstrand vlakbij. Optimale omgeving om te fietsen.

Anja Groen

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Het huis was prima (meubilair, bedden, TV, apparatuur etc).en ook de grote omheinde tuin voldeed zeker aan onze wensen. Wat minder is was dat er geen boekje lag met daarin beschreven hoe de apparaten werkten, er lagen alleen wat losse velletjes gekopieert papier over hoe de oven/magnetron werkte en dat was alles. Niks over de CV, sauna vaatwasser ed. ook de hoeveelheid glaswerk en bestek is zeer karig, ( van alles 6 stuks nu moet je na elke maaltijd afwassen want anders heb je niet genoeg voor de volgende maaltijd. Dat is ook niet economisch, 3 keer per dag de vaatwasser. aan. Ook misten we een vleesmes en er ontbrak een aardappelschilmes

Jeroen Werkhoven

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Huisje was zoals foto's heeft laten zien.

Jaap Put, Van Der

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Aankomst prima, accommodatie slecht schoongemaakt en helaas last gehad van ongedierte. Omgeving was prima.

Marcel Moureau

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

De aankomst was niet goed te noemen, aan de receptie geen professionele indruk,was rommelig en kreeg 2 telefoongesprekken mee van mede huurders dat de accommodatie niet schoon waren...hierbij kregen wij ook de mededeling dat onze accommodatie nog niet klaar was...? Het was al 15.30 een we konden vanaf 15.00 terecht...?we konden wel er al heen gaan..daar aangekomen opende we de deur en lag het beddengoed en handdoeken op de gang..? vervolgens een 10 minuten later stond een dame aan de deur die in gebrekkig nederlands aangaf nog niet klaar te zijn, en dit later wilde komen doen, waarbij ik aangaf dat ik het graag gelijk wilde dat de bedden werden opgemaakt, waarvoor ik ook extra betaald had...binnen 5 minuten waren ze weer vertrokken...wij waren nog bezig om onze spullen vanuit de auto uit te laden...na een half uur, ben ik naar boven gelopen en tot onze verbazing was het ook niet schoon op de slaapkamer, stofvlokken onder het bed en de douche niet schoongemaakt..lagen nog haren in de douche..,wastafelspiegel zat nog onder de vlekken...andere badkamer met toilet was rederlijkerwijs wat beter, echter het toilet had nog sporen van fecaliën/poep...daarbij zat de houder van de toiletborstel vol met fecaliën...het toilet op de begaande grond was ook niet schoon en hadden sporen van fecaliën..verder in de woonkamer veel stofvlokken en de koelkast en combi-magnetron waren niet schoon...receptie hiervan in kennis gesteld echter geen reactie terug..dan maar zelf schoongemaakt..voor een Beach resort met een flinke huurprijs per week moet dit alles tiptop in orde zijn..Verder was de omgeving en vooral in de avond erg luid, veel jongeren die tot 4 uur in de ochtend luid waren..bouwwerkzaamheden waren we van op de hoogte, echter constant bouwmachine geluid en op dinsdag een constant geluid van een alarm...kortom het huisje zelf was prima, echter de aandacht en omgevingsgeluiden waren teleurstellend... Graag een reactie uwerzijds, waarbij een positief gebaar wenselijk zou zijn. met vriendelijke groeten, Familie Moureau

Andreas Berg

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Toon Engels

Bij aankomst op de inchecktijd van 15.00 uur was het huis helemaal niet schoongemaakt, d.w.z. vuile wasruimtes, geen lakens. We moesten naar de receptie, die een team van schoonmakers stuurde en we wachtten 30 minuten terwijl ze schoonmaakten. We waren ongelukkig dat het team geen maskers droeg bij het schoonmaken in de buurt van ons in het huis.Zelfs na de schoonmaak kregen we geen wc-papier, dus moesten we terug naar de receptie.We hebben nooit de keukendoeken ontvangen die we hadden betaald voor. We zagen ook dat andere buren een pakket borstels en afwasmiddel ontvingen, die we nooit hebben gekregen en zelf moesten zorgen.

Pwj Klomberg

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Prima. Het was een mooi huisje. Netjes.

Edith Verstraeten

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Toon Duits

We hebben het vakantiehuis niet meteen gevonden, vriendelijk, modern ingericht, het park is ontworpen als een duinlandschap. Zeer aantrekkelijk.

Jacqueline Fransman

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Het is een mooi, rustig park met een gezellige uitstraling van de vakantiehuisjes. Het park bevindt zich op een toplocatie. Een mooie omgeving met prachtige fietsroutes. De accommodatie is gezellig ingericht.

Leo de Bruijn

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Aankomst was prima. Netjes schoon park. Bewegwijzering ook goed.

Annelies de Brabander

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Helaas was er niet goed schoon gemaakt in het huisje dit hebben we direct gemeld, In de tuin lag nog honden poep. Pas na de betaling kwam er naar boven dat ze met de bouw bezig waren. Bij aankomst was er nog helemaal niks af . Vindt het nogal behoorlijk wat er gevraagd werdt voor een week terwijl er niks aan accommodatie te beleven was. Omgeving fijn dicht bij het strand leuke dorpjes en makkelijk door te rijden naar Brugge.

Alex Franken

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Prima woning. Park nog in opbouw. Dicht bij strand en zee. In omgeving verder niet erg veel te doen.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 316937

Laatst bijgewerkt: 02.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/316937.htm


«Luxe villa met wasmachine en afwasmachine, op...» krijgt een vakantiebeoordeling van 3.7 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 19 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven