Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Monumentale boerderij in het essenlandschap

Max.  8   gasten
0m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 8  gasten
0m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

3 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

3 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (keuken(fornuis(4 kookplaten, inductie), koffiezetapparaat(filtermaling), combimagnetron, afwasmachine, koelkast(+ vriesvak)), woon/eetkamer(TV, DVD-speler), slaapkamer(2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden), slaapnis(2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden), badkamer(douche, wastafel, toilet))

Gastenverblijf Parterre: (keuken(fornuis(4 kookplaten, inductie), koffiezetapparaat(filtermaling), combimagnetron, afwasmachine, koelkast(+ vriesvak)), woon/eetkamer(TV, DVD-speler), slaapkamer(2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden), slaapnis(2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden), badkamer(douche, wastafel, toilet))

wasdroger(gedeeld met andere gasten, tegen betaling), wasmachine(gedeeld met andere gasten, tegen betaling), verwarming, terras, tuinmeubilair

Dit aangename vakantiehuis ligt in het Gelderse plaatsje Geesteren in de Achterhoek. Het verblijf heeft 2 slaapkamers en 2 bedsteën die comfortabel plaats bieden aan een gezin. De natuurrijke omgeving biedt volop mogelijkheden.

Geesteren ligt in een fraai essenlandschap. Er zijn dan ook tal van wandel- en fietsroutes in de buurt voor échte natuurliefhebbers. Een bezoekje aan de historische stad Lochem is zeker de moeite waard. Ook steden als Almelo, Hengelo, Enschede en Apeldoorn liggen op bereikbare afstand van het vakantiehuis.

De rietgedekte, monumentale boerderij is omgetoverd tot 3 vakantiehuizen, waarbij de authentieke details intact zijn gebleven. Dit zie je onder andere aan de prachtige, originele stalraampjes. Op het terras kun je genieten van het prachtige uitzicht. Wegens allergie worden katten niet toegelaten in dit verblijf. Honden zijn daarentegen zeer welkom.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Terras

Badkamer

aparte wc's 2


Keuken

4-pits kookplaat
Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Koffiezetapparaat
Inductiekookplaat

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Wasmachine
Wasdroger
WiFi
Terrasmeubilair
DVD-speler

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 8

1 overige slaapkamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 4 km

4 km

Restaurant 3 km

3 km

Stadscentrum 4 km

4 km

Snelweg-afrit 16 km

16 km



Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 3; € 25/dier/verblijf.
Bedlinnen: Aanwezig.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Gratis.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden
Deze vakantiewoning is uitsluitend beschikbaar voor recreatieve doeleinden. Boekingen namens bedrijven zullen worden geannuleerd en mogelijke annuleringskosten worden doorberekend


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


31 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,4 van 5
4.4 Inrichting
4.4 Prijs / kwaliteit
4.4 Service
4.4 Ligging
4.4 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

André Haarsma

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Een warm ontvangst. Een gezellige, schone, goed ingerichte accommodatie met gastvrije eigenaars. Een mooie landelijke omgeving.

Karin van der Werf

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Goed , zeer mooi,kon er goed wandelen.en fietsen.

Marc Zuidema

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Vriendelijk onthaal. Nette en goed verzorgde accomodaties! Veel te doen in de omgeving, prachtige omgeving.

Monique Bongers

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

het was erg mooi goed ontvangst en een mooie accommodatie

Johan Groeneveld

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Prettige ontvangst geweldige omgeving waar mooie fietstochten mogelijk zijn

C Stiekema

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Prima vakantie. Rustige plek. Mooie uitvalsbasis voor bv fietstochten.

Hermien Bos

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Het is een mooi verblijf.

PW Veenstra

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Het verblijf is keurig en schoon. Ligging is prachtig. Gastvrouw/heer vriendelijk.

Wieke van den Dool

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Het appartement is smaakvol ingericht en van alle gemakken voorzien. We hebben genoten van de (rustige) omgeving.

Erik Vermaat

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Een mooi appartement met een mooi uitzicht. Een rustige omgeving waar je mooi kan fietsen en wandelen.

Boudewijn Van Hal

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Hebben het heel goed naar onze zin gehad, ook de (klein)kinderen amuseerden zich prima. We vonden allemaal, dat de dagen zijn voorbij gevlogen. Het enige minpuntje was dat op de laatste dag het afvoerputje in de douche niet meer goed werkte. Voor de rest geen problemen en accommodatie voor herhaling vatbaar

Gemma Aarnout-Eijsink

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Dhr. en mevr. ontvingen ons hartelijk en samen lieten ze de appartementen zien, die er prima uit zagen. Het ene appartement heel licht, de ander net zo mooi, maar wat donker. Prachtige omgeving, een weekend is eigenlijk te kort.

Ruud Verkaik

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Mooi verbouwde oude boerderij in prachtige wandel en fietsomgeving. De boerderij heeft 2 stallen met koeien die nog in bedrijf zijn en de gastvrij eigenaar heeft het complex volop in de bloemen staan. Erg leuk om een keer te doen.

H.T. Meijer

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Zeer gastvrije ontvangst. Aardige gastheer en gastvrouw. En heel behulpzaam. Geweldig mooie huisjes. Modern ingericht. Super fijn dat alle bedden waren opgemaakt bij aankomst en dat er voldoende handdoeken waren voor iedereen. Heerlijk dat het huisje super schoon was. De vakantie begon meteen zodra we binnen waren. De omgeving is zeer de moeite waard! Echt genieten dat platteland in de achterhoek. En mooie stadjes in de buurt. Alleen als je niet van koeien geur houdt kun je beter een ander verblijf zoeken. Wij hadden een geweldige week . 2 huisjes. We waren met 8 personen. Maar in ieder huisje is voldoende bestek en servies om met de hele groep te kunnen eten. Echt TOP !

William Ems

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Wij hadden met 8 personen 2 appartementen gehuurd. Prachtig en luxe ingericht, van alle gemakken voorzien en superschoon. Wij hadden de honden mee, in de buurt genoeg loslooproutes in de mooie bossen en ook een ideale centrale plek voor mooie uitstapjes met kinderen groot en klein.

R Imminkhuizen

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Heerlijk huis om in te verblijven, prachtig uitzicht en mooie omgeving. Vriendelijk ontvangst door de eigenares, historie van de vakantiewoning is verteld en eventuele tips over uitjes worden meegedeeld. Zeer aan te raden!

Marc Hoppen

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

We hadden beide appartementen gehuurd. Alles was goed schoon, volledig ingericht en zeer compleet. Mooie badkamer met heerlijke douche en prima stoelen in de kamer. De bedden zijn 2 meter, voor mij net iets te klein, maar liggen prima. De omgeving is heerlijk landelijk. Je kunt niet echt wandelen in de hele directe omgeving maar pak je even de auto zit je zo in Borculo etc. De boerderij is nog volop in bedrijf en dat zie, hoor en ruik je wel. Ik vond dat totaal niet hinderlijk, maar een paar van mijn medebezoekers vonden de geur buiten iets minder -) Zeker de moeite waard voor mensen die heerlijk willen fietsen in de omgeving of een weekendje rust zoeken. Ook een grote stad als Enschede is redelijk dichtbij.

ellie pot

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Wij hebben een erg fijn weekend gehad met 8 personen in de twee mooie appartementen van de in stijl verbouwde schuur. Het slapen op perfecte bedden, de erg complete inventaris en de vriendelijke gastheer en gastvrouw hebben ons erg bekoord! Het Achterhoekse landschap is prachtig de herfstkleuren hebben we bewonderd, wandelend genoten we van de stilte. We hoopten op het zien van kerkuilen of steenuilen maar dit is niet gelukt.

L. van Zessen

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Wat hebben wij een geweldige week gehad. 6 volwassenen en 2 kinderen (9 en 6) Vooral de laatste 2 hebben de week van hun leven gehad. Wat een geweldig familie. De kinderen hebben vele uren doorgebracht met de boer in de stallen. Daarnaast hebben ze heerlijk gespeeld met de honden. In tegenstelling tot de vorige bezoekers hebben onze kinderen geen last gehad van angst voor de hond. Het was een hond van nog geen jaar oud en speels. Uitleg geven aan kinderen over dit gedrag is bijzonder handig en voorkomt angst. Onze kinderen zijn niet gewend om met honden om te gaan. De hondenkoekjes die de boerin kwam brengen maakte het feest van de kinderen en de honden compleet. Nogmaals dank voor de geweldige gastvrijheid en aandacht voor de kinderen. Familie van Zessen

L. van Zessen

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Wat hebben wij een geweldige week gehad. 6 volwassenen en 2 kinderen (9 en 6) Vooral de laatste 2 hebben de week van hun leven gehad. Wat een geweldig familie. De kinderen hebben vele uren doorgebracht met de boer in de stallen. Daarnaast hebben ze heerlijk gespeeld met de honden. In tegenstelling tot de vorige bezoekers hebben onze kinderen geen last gehad van angst voor de hond. Het was een hond van nog geen jaar oud en speels. Uitleg geven aan kinderen over dit gedrag is bijzonder handig en voorkomt angst. Onze kinderen zijn niet gewend om met honden om te gaan. De hondenkoekjes die de boerin kwam brengen maakte het feest van de kinderen en de honden compleet.

Nogmaals dank voor de geweldige gastvrijheid en aandacht voor de kinderen.

Familie van Zessen

Boudewijn Van Hal

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Hebben het heel goed naar onze zin gehad, ook de (klein)kinderen amuseerden zich prima. We vonden allemaal, dat de dagen zijn voorbij gevlogen.

Het enige minpuntje was dat op de laatste dag het afvoerputje in de douche niet meer goed werkte.

Voor de rest geen problemen en accommodatie voor herhaling vatbaar

Karlijn Joris

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Wij (familie bestaande uit opa en oma en 2 gezinnen met kleine kinderen van 5, 3 en 1) logeerden bij de familie Dave in 2 vakantiehuizen. De kinderen hebben genoten van het helpen op de boerderij (koeien voeren, spelen met de honden, mee op de tractor)en de ruimte (lekker fietsen en voetballen op het erf). De huisjes waren schoon en netjes, en boden genoeg ruimte. De gastvrijheid van de familie Dave was zeer prettig. We hebben een heerlijk weekend gehad!

ellie pot

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Wij hebben een erg fijn weekend gehad met 8 personen in de twee mooie appartementen van de in stijl verbouwde schuur. Het slapen op perfecte bedden, de erg complete inventaris en de vriendelijke gastheer en gastvrouw hebben ons erg bekoord!

Het Achterhoekse landschap is prachtig de herfstkleuren hebben we bewonderd, wandelend genoten we van de stilte. We hoopten op het zien van kerkuilen of steenuilen maar dit is niet gelukt.

Marc Hoppen

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

We hadden beide appartementen gehuurd. Alles was goed schoon, volledig ingericht en zeer compleet. Mooie badkamer met heerlijke douche en prima stoelen in de kamer.

De bedden zijn 2 meter, voor mij net iets te klein, maar liggen prima.



De omgeving is heerlijk landelijk. Je kunt niet echt wandelen in de hele directe omgeving maar pak je even de auto zit je zo in Borculo etc.



De boerderij is nog volop in bedrijf en dat zie, hoor en ruik je wel. Ik vond dat totaal niet hinderlijk, maar een paar van mijn medebezoekers vonden de geur buiten iets minder -)



Zeker de moeite waard voor mensen die heerlijk willen fietsen in de omgeving of een weekendje rust zoeken. Ook een grote stad als Enschede is redelijk dichtbij.

R Imminkhuizen

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Heerlijk huis om in te verblijven, prachtig uitzicht en mooie omgeving. Vriendelijk ontvangst door de eigenares, historie van de vakantiewoning is verteld en eventuele tips over uitjes worden meegedeeld.

Zeer aan te raden!

Ruud Verkaik

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Mooi verbouwde oude boerderij in prachtige wandel en fietsomgeving. De boerderij heeft 2 stallen met koeien die nog in bedrijf zijn en de gastvrij eigenaar heeft het complex volop in de bloemen staan. Erg leuk om een keer te doen.

H.T. Meijer

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Zeer gastvrije ontvangst. Aardige gastheer en gastvrouw. En heel behulpzaam.

Geweldig mooie huisjes. Modern ingericht. Super fijn dat alle bedden waren opgemaakt bij aankomst en dat er voldoende handdoeken waren voor iedereen. Heerlijk dat het huisje super schoon was. De vakantie begon meteen zodra we binnen waren.



De omgeving is zeer de moeite waard! Echt genieten dat platteland in de achterhoek. En mooie stadjes in de buurt. Alleen als je niet van koeien geur houdt kun je beter een ander verblijf zoeken.



Wij hadden een geweldige week . 2 huisjes. We waren met 8 personen. Maar in ieder huisje is voldoende bestek en servies om met de hele groep te kunnen eten. Echt TOP !

Annika Vlaar

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Zeer vriendelijke gastheer. Appartementen waren netjes, schoon en compleet uitgerust. Prachtige tuin. Kinderen mochten helpen bij het voeren van de dieren. De appartementen staan op het erf van de boer, naast de stallen. Dus hou er rekening mee dat je dit ruikt, wij hadden ook wel heel veel vliegen om ons heen. Voor ons geen grote hinder, maar goed om dit te beseffen. Wij waren er een weekend en dat was veel te kort om alle leuke dingen in de omgeving te verkennen.

Gemma Aarnout-Eijsink

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Dhr. en mevr. ontvingen ons hartelijk en samen lieten ze de appartementen zien, die er prima uit zagen. Het ene appartement heel licht, de ander net zo mooi, maar wat donker.

Prachtige omgeving, een weekend is eigenlijk te kort.

William Ems

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Wij hadden met 8 personen 2 appartementen gehuurd.

Prachtig en luxe ingericht, van alle gemakken voorzien en superschoon.

Wij hadden de honden mee, in de buurt genoeg loslooproutes in de mooie bossen en ook een ideale centrale plek voor mooie uitstapjes met kinderen groot en klein.

Ronald Nieuwenhuijs

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Ons appartement (Kammenet) was schitterend en van alle gemakken voorzien. Goede bedden (persoonlijk), mooie ruime badkamer met voldoende handdoeken en een goed uitgeruste keuken. Veel buitenruimte voor de hond en veel licht en uitzicht door de grote glazen pui.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 317716

Laatst bijgewerkt: 19.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/317716.htm


«Monumentale boerderij in het essenlandschap» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.4 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 31 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven