Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Chalet op 1 km van een nationaal park

Max.  4   gasten
40m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 4  gasten
40m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (open keuken(waterkoker, koffiezetapparaat(filtermaling), koelkast), woon/eetkamer(TV, gashaard), slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(2x 1-pers. bed), badkamer(douche, wastafel, toilet))

verwarming(gas), terras, tuin, tuinmeubilair, parking, zwembad(gedeeld met andere gasten)

De 4-pers. accommodaties op Resort Reestervallei zijn er in drie verschillende uitvoeringen.

Zo is er het moderne type Pavilion (NL-7955-32) met twee slaapkamers met elk twee eenpersoonsbedden. Er is een magnetron en afwasmachine. Door de hoge raampartijen is het binnen heerlijk licht. Moderne en comfortabele inrichting.

Het type Berkel (NL-7955-33) is een iets eenvoudiger type chalet. U beschikt over twee slaapkamers, waarvan één met een 2-pers. bed en één slaapkamer met twee 1-pers. bedden. Sommige chalets van dit type beschikken over een comfortabele gaskachel ipv centrale verwarming. Verzorgde inrichting.

Het type Velhorst (NL-7955-34) ziet er van buiten dan wellicht niet zo modern uit als het type Pavillion, maar schijn bedriegt; Van binnen zijn deze chalets luxe en comfortabel ingericht. Er is een combimagnetron en een afwasmachine. U beschikt over twee slaapkamers, waarvan één met een 2-pers. bed (of twee 1-pers. bedden). De tweede slaapkamer beschikt over twee 1-pers. bedden of een stapelbed. Er zijn witte chalets, of houten chalets, in een wat meer landelijke stijl.

Alle chalets op Resort Reestervallei zijn vrijstaand en gelijkvloers. Ze beschikken standaard over een TV, waterkoker en koffiezetapparaat. U heeft altijd de beschikking over een tuin met terras. In het seizoen vindt u hier tuinmeubilair.

Zowel interieur als exterieur verschillen van type tot type, maar ook binnen een type kunnen er verschillen zijn. De beschrijving en foto’s vormen een voorbeeld.

Naast de 4-pers. accommodaties, zijn er op Resort Reestervallei ook diverse 6-pers. accommodaties te huren.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Haard Haard
Parkeren Parkeren

Buitenshuis

Tuin
Speeltuin
Zwembad
Parkeren
Tennisbaan
Terras

Badkamer

aparte wc's 1


Keuken

Koelkast
Waterkoker
Koffiezetapparaat

Apparatuur en toebehoren

Televisie
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 4

2 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 23 km

23 km

Supermarkt 5 km

5 km

Restaurant 2.3 km

2.3 km

Stadscentrum 2.3 km

2.3 km

Station 12 km

12 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Resort Reestervallei ligt, zoals de naam al doet vermoeden, aan de oeroude veenrivier De Reest. Het ligt op slechts ca. 2 km. van het dorpje Ijhorst en aan de andere kant vindt u op dezelfde afstand de grens tussen Overijssel en Drenthe. Beide provincies zijn dan ook prima vanuit de zogenaamde “Kop van Overijssel” te ontdekken.

Op Resort Reestervallei zijn diverse faciliteiten beschikbaar, voor zowel jong als oud. Zo is er een receptie, een bescheiden openluchtzwembad met kinderbad en een restaurant. Hier kunt u natuurlijk een heerlijk hapje eten, maar u kunt hier ook terecht voor een kopje koffie met wat lekkers erbij. Verder is er een dierenweide, midgetgolf, een speeltuin en een tennisbaan. Alles is aanwezig, maar niet groot of massaal, waardoor u altijd lekker van uw welverdiende rust kunt genieten. Op slechts 3 km. van het Resort bevindt zich speelvijver De Zwarte Dennen, gelegen in de boswachterij Staphorst. Hier vindt u een fijn zandstrand, ligweides en een kinderspeelplaats. Doordat het water geleidelijk dieper wordt naar mate u verder de speelvijver ingaat, is het een ideale plek voor (kleinere) kinderen. Bij de kiosk kunt u in het seizoen terecht voor een hapje en een drankje.

In de omgeving is meer dan voldoende te doen. Enkele tips voor leuke (dag)tochtjes; De gezellige stad Zwolle met een divers aanbod aan winkels, boetiekjes en gezellige restaurants en terrasjes (22 km.). Het nationaal Park Weeribben-Wieden, het grootste aaneengesloten laagveenmoeras van Noordwest-Europa, is ook zeker het bezoeken waard (op slechts 1 km. van het resort). Giethoorn, ook wel het Hollands Venetië genoemd, met een tocht over het water (17 km.). Het Belevingspad Staphorst, gelegen bij de recreatieplas De Zwarte Dennen, is ook een aanrader. Hier maakt u op een andere manier kennis met alles wat het bos te bieden heeft. Een herriehut, een kleurenkamer en een doolhof en dat alles op slechts 4 km. van het resort. Voor de liefhebbers van Hunebedden is Havelte zeker het bezoeken waard (16 km.). Attractiepark Slagharen is een dagtrip waard (17 km.). Staphorst ligt op ca. 8 km. Voor de liefhebbers van golf is er Pitch en Putt Koekange, een prachtig in het landschap passende 18-holes golfbaan (7 km.). U bezoekt tevens vanuit het resort de provincie Drenthe en zelfs de Veluwe is eenvoudig te bereiken.

Kortom; op Resort Reestervallei kunt u heerlijk tot rust komen, van uw welverdiende vakantie genieten en erop uittrekken om de gevarieerde omgeving te ontdekken. Fijne vakantie!

Resort Reestervallei ligt in het Reestdal in de kop van Overijssel. Gelegen in een bosrijk gebied. Het heeft diverse faciliteiten voor jong en oud en het ligt op slechts 3 km. van speelvijver De Zwarte Dennen met zandstrand, ligweide en kinderspeelplaats. Een ideaal uitgangspunt voor diegenen die de provincies Drenthe en Overijssel willen ontdekken.

WiFi is inclusief. Het betreft hier echter basis-internet. U kunt ook beschikken over sneller internet, ter plaatse bij de receptie te regelen. Hier zijn echter kosten aan verbonden.

Bij groepen jongeren (onder 25 jaar oud) kan een extra borg worden verlangd.

Boekingen voor werknemers van bedrijven, anders dan voor recreatief gebruik, zijn niet toegestaan.

Het restaurant op het park is momenteel gesloten. De receptie geeft u graag tips voor leuke eetgelegenheden in de omgeving.


Recreatiemogelijkheden

Golfen
Tennis
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 2; € 6/dier/nacht. Huisdieren dienen tijdens het boekingsproces te worden aangegeven i.v.m. beperkte beschikbaarheid.
Bedlinnen: Aanwezig.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Mogelijkheid tot huren, € 7,95 p.p./verblijf.
Keukenlinnen: Mogelijkheid tot huren, € 6,95/verblijf.
Wifi: Gratis.
Kinderbed: € 7/verblijf. Op aanvraag.
Kinderstoel: € 7/verblijf. Op aanvraag.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 10% van de reissom.
  • In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de reissom.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de reissom.
  • voor latere annulering of bij het niet verschijnen wordt de volle prijs in rekening gebracht.

meer informatie:

De type-woningen zijn onderverdeeld in categorieën. Doordat deze van privé-eigenaren zijn, zijn ze naar eigen smaak ingericht en kunnen ze verschillen in oppervlakte, inrichting en grootte; het comfortniveau is echter zoals beschreven. De verdeling van bedden (slaapplaatsen, aparte bedden of tweepersoonsbed) is afhankelijk van de eigenaar en kan nooit van te voren bevestigd worden. De afgebeelde foto's zijn slechts een voorbeeld
Reserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 21 jaar zijn niet toegestaan
Deze vakantiewoning is uitsluitend beschikbaar voor recreatieve doeleinden. Boekingen namens bedrijven zullen worden geannuleerd en mogelijke annuleringskosten worden doorberekend
Huisdieren dienen tijdens het boekingsproces te worden aangegeven i.v.m. beperkte beschikbaarheid
Deze accommodatie ligt op een vakantiepark. Er zijn meerdere accommodaties binnen dit type aanwezig. Wenst u meerdere accommodaties voor dezelfde periode te boeken? Neemt u dan contact met ons op via de chat


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


19 Beoordelingen

Totale beoordeling

3,8 van 5
3.8 Inrichting
3.8 Prijs / kwaliteit
3.8 Service
3.8 Ligging
3.8 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Daisy Ton

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Boeken via belvilla ging super makkelijk. Bij aankomst bleek het huisje niet aan onze verwachtingen van de boeking te voldoen. Danielle van de receptie kwam met een geweldig goede compensatie hiervoor. Chapeau hiervoor! Het park was schoon, overzichtelijk er waren langs de paden genoeg vuilnisbakken en zakjes voor de hond. Het animatie team was klein maar geweldig met de kinderen. Het presentje voor de ouders, kind EN hond voelde echt alsof we allemaal welkom waren. We hebben normaal gesproken niet snel het gevoel om naar hetzelfde camping/bungalowpark te gaan, maar deze houden we zeker in ons achterhoofd voor een volgende keer.

Tineke de Graaff

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Een fijne vakantie gehad op het park. Wat me gelijk opviel was hoe mooi het park aangelegd was met al het water wat tussen de huisjes doorstroomd met 's avonds het geluid vande kikkers. Heerlijk. Een heel fijn huisje, ruim genoeg voor 2 personen en gezellig ingericht. Fijn terras om te zitten.

Hans Snijders

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Mooi chalet Zag er redelijk schoon uit op de muggen sporen na De bedden waren erg door gezakt net zo als de bank veder misten we de combi magnetron Gr hans

Piet Hofman

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

We verbleven in een goed onderhouden chalet en een goed verzorgt park, we hebben een fantastische week gehad

de groot

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Mooi rustig park in prachtige omgeving. Chalet is goed, ontbreekt wel vinden wij twee relaxstoelen voor buiten. Staat wel een prima eettafel met stoelen.

Herman Dohne

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

keuken zeer eenvoudig, defekte koelkast, omgeving geweldig

Familie

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Vriendelijk, snel geholpen, Twee keer telefonisch contact gehad en het was zo voor elkaar,

Andreas Juhnke

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8
Toon Duits

Accommodatie was oké ... in het park was het niet druk en het gebied is eerder iets om te wandelen of fietsen .... Naar mijn mening geen park voor gezinnen met kleinere kinderen

Denise Glas

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

De locatie zelf is prima, wel basic. Zwembad is helaas niet verwarmd. Leuke maar dierenweide. Omgeving is heel bosrijk.

Marjolein Heins

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Aankomst was prima, de op het laatst bestelde handoeken pakket werd keurig bij ons huisje afgegeven. De ligging was super.

Harry Haan

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

De accommodatie was veel te klein en voor 6 personen zeer ongeschikt. Wij hadden deze accommodatie niet geboekt. Op uw site staat een heel andere accommodatie. De omgeving was prachtig.

Peter Kempinga

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Huisje was groot genoeg voor 4 personen

Manuela Harmeling

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

De accomedatie was netjes en schoon maar erg standaard, geen magnetron aanwezig. Van de bedbodems ontbraken enkele latten waardoor het liggen niet heel comfortabel was. Weinig faciliteiten op het park en zeer beperkt geopend, ook het zwembadje. Verder een leuk, zeer rustig park.

Kelly Wijns

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Goed ontvangen in het resort, gezellig park gelegen in het groen met een lekker en gezellig restaurant met een zwembad en peuterbad. Zalige vakantie gehad, zéker voor herhaling vatbaar! Ook allerlei kindvriendelijke accomodaties in de omgeving!

Inga Govaarts

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Mooie omgeving, aardige mensen bij de receptie , de accomodatie was netjes, schoon, modern alleen niet zoals op de foto afgebeeld. Het chalet had een plat dak.

Christina Mrozek

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8
Toon Duits

De aankomst van zowel de receptie in het resort was prima. Het huis werd geadverteerd voor vier personen, maar veel te klein voor vier. Verder was het huis helaas niet schoon. We hadden een peuter (1 jaar), dus we moesten snel doorgaan. Voor erg warme dagen is er weinig gelegenheid om iets te doen. De zwembaden waren vies en je kon niet in het nabijgelegen meer verblijven, omdat het zo vol zat met remmen en muggen. Al met al voor een teleurstellende ervaring.

Sjaak Laroes

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Leuke ligging van de resort. De bijkomende extra's zoals winkeltje en snackbar waren zeer schamel. Kwaliteit snackbar was slecht. In winkeltje was praktisch niets te verkrijgen. Chalet was sober ingericht maar voldeed. Geen gordijn of luxaflex voor keukenraam, zodat iedereen naar binnen kon kijken. ook de privacy t.o.v. de buren en overburen was matig.

Annabel Alluyn

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Zeer rustig gelegen huisje. Ideaal voor uitstapjes naar Zwolle, pretparken, Amsterdam, zwembaden. Leuke vakantie gehad voor 4 personen gedurende 14 dagen. Enig minpuntje: weinig isolatie dus huisje warmt heel snel op waardoor het snel te warm of te koud werd 's nachts. Klein zwembad aanwezig, snackbar en mini winkeltje. Grote winkel op 8 km. Ideaal als uitvalsbasis om Nederland te verkennen.

Sandy Schwentner

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8
Toon Duits

Hoewel we konden inchecken net voor het sluiten van de receptie, werden we heel hartelijk begroet en was er voldoende tijd voor de briefing. Het huis was niet klinisch schoon, maar voldoende schoon. De inrichting is zeer uitnodigend. In de keuken is alles aanwezig wat je nodig hebt. Gerechten, potten, bestek, koelkast, koffiezetapparaat etc. alles was schoon. Het gebied is zeer goed onderhouden en schoon. De kavels en terrassen zijn zo georiënteerd dat er voldoende afstand is tot de buren. De omgeving is geweldig en nodigt uit tot wandelen en fietsen. We waren elke dag op reis en het verblijf van 11 dagen was erg vermakelijk.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 317932

Laatst bijgewerkt: 02.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/317932.htm


«Chalet op 1 km van een nationaal park» krijgt een vakantiebeoordeling van 3.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 19 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven