Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Luxe watervilla met twee badkamers, bij de Fr...

Max.  4   gasten
93m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 4  gasten
93m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (hal(toilet), woonkamer(TV(smart TV)), open keuken(waterkoker, koffiezetapparaat(filtermaling), oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie))

Op de 1e etage: (slaapkamer(2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden), slaapkamer(2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden), badkamer(douche(inloopdouche), wastafel, toilet), badkamer(douche(inloopdouche), wastafel, toilet), overloop)

aanlegsteiger, terras, tuin, tuinmeubilair, parking

Op het luxe resort Waterstaete Ossenzijl zijn drie vrijstaande, luxe villa's met aanlegsteiger en sloep te huur.

Zo is er een 6-pers. villa (NL-8376-07) met in totaal drie slaapkamers, waarvan één op de begane grond met een badkamer ensuite met inloopdouche. Er is tevens een apart toilet. Op de eerste etage bevinden zich nog twee slaapkamers en twee badkamers, beide met inloopdouche en toilet. Bij de villa is parkeergelegenheid voor twee auto's.

Er is tevens een 8-pers. villa (NL-8376-08) met in totaal vier slaapkamers, waarvan één op de begane grond met een badkamer ensuite met inloopdouche. Er is tevens een apart toilet. Op de eerste etage bevinden zich nog drie slaapkamers, waarvan één met een badkamer ensuite met inloopdouche en toilet. De derde badkamer beschikt ook over een inloopdouche. Op de overloop vindt u er een apart toilet. Bij de villa is parkeergelegenheid voor twee auto's.

Als laatste is er de 4-pers. villa (NL-8376-09) met twee slaapkamers, beide gelegen op de eerste etage. Hier vindt u tevens twee badkamers, beide met inloopdouche. Op elke verdieping bevindt zich een apart toilet. Er is parkeergelegenheid voor twee auto's.

Alle villa's zijn gelegen aan (vis)water en zijn comfortabel, luxe en compleet ingericht. Ze beschikken allemaal over een woonkamer met Smart-TV en een open keuken met onder andere een combimagnetron (of losse over en magnetron) en afwasmachine. Alle slaapkamers beschikken over twee 1-pes. bedden van het type boxspring, al dan niet in een 2-pers. opstelling, tenzij anders aangegeven. Buiten beschikt u over een tuin met terras en tuinmeubilair. Er is tevens een eigen aanlegsteiger met uw "eigen" sloep (maart t/m oktober).

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Parkeren Parkeren
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Tuin
Parkeren
Tennisbaan
Terras

Badkamer

aparte wc's 2


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat

Apparatuur en toebehoren

Fietsen
Televisie
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 4

2 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Stadscentrum 0.2 km

0.2 km

Bus 0.2 km

0.2 km

Station 14 km

14 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Waterstaete Ossenzijl opende in mei 2019 haar poorten. Dit luxe resort, aan de rand van Nationaal Park Weerribben-Wieden, bestaat, wanneer gereed, uit 57 luxe villa's. Deze liggen alle aan het (vis)water en beschikken over een aanlegsteiger met sloep (van april t/m oktober).

Wij schetsen een mogelijke vakantiedag; 's ochtends begint u de dag met verse broodjes op het terras. Vervolgens gooit u uw hengel uit vanaf de aanlegsteiger, ontdekt per fiets de mooie omgeving, verkent het water van de nabijgelegen Friese meren met uw eigen sloep of bezoekt één van de steden in de omgeving. In de tussentijd geniet u van alle luxe en comfort die uw villa te bieden heeft.

Op het park zelf is een receptie aanwezig. Een zandstrand wordt later ontwikkeld. In de directe omgeving is meer dan voldoende te doen en te beleven. Door de ligging zijn uitstapjes naar de omliggende provincies Friesland, Drenthe en Flevoland goed te doen. Plaatsen als Oldemarkt (5 km.), Giethoorn (21 km.), Meppel (32 km.), Drachten (49 km.) en Zwolle (54 km.) zijn het bezoeken waard. Bezoek ook het bezoekerscentrum van Staatsbosbeheer in Ossenzijl met alle informatie over het Natuurgebied De Weerribben. In Kalenberg (9 km.) is er een wandeling, dwars door het riet (laarzen meenemen). Voor een mooi uitzicht over de omgeving, bezoekt u de uitkijktoren op de Woldberg in Steenwijk (18 km.), vlakbij Tuk's Theehuis. Voor liefhebbers van natuur zijn er diverse fiets- en wandeltochten. Dit kan ook op een wat minder traditionele manier; Georun - The signs. Dit is een elf kilometer lange stepbike-route die u middels GPS-coördinaten langs weilanden, bossen en moerassen door het Overijsselse Vechtdal voert. Voor de kids zijn de volgende dagtrips zeker aan te raden; Avonturenpark Hellendoorn (81 km.), Walibi (54 km.), Attractiepark Slagharen (65 km.), Plopsaland Indoor Coevorden (78 km.) en Wildlands Adventure Zoo in Emmen (85 km.) zijn slechts enkele van de vele voorbeelden. Voor liefhebbers van cultuur zijn er diverse musea; Museum Belvédère in Heerenveen-Oranjewoud (29 km.), het Anton Pieck Museum in Hattem ( 55 km.) of het Drents Museum in Assen (65 km.) zijn voorbeelden.

Kortom; een fijne bestemming voor het hele gezin, met vele uiteenlopende mogelijkheden. Even helemaal bijkomen in een waterrijke omgeving!

Waterstaete Ossenzijl is nog in aanbouw. Het is mogelijk dat de bouwwerkzaamheden overdag wat overlast met zich mee brengen. Men doet er alles aan om dit tot een minimum te beperken.

Voor de sloep worden service kosten berekend en wordt er een extra waarborg van 35,- gevraagd. Deze kosten zijn van toepassing van begin april tot eind oktober.

Een zandstrand wordt in een later stadium gerealiseerd.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Borgsom: € 65.
Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 2; € 6/dier/nacht. Huisdieren dienen tijdens het boekingsproces te worden aangegeven i.v.m. beperkte beschikbaarheid.
Bedlinnen: Aanwezig.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Servicekosten: Inclusief.
Badhanddoeken: Mogelijkheid tot huren, € 7,50 p.p./verblijf.
Keukenlinnen: Mogelijkheid tot huren, € 5,75/verblijf.
Kinderbed: € 9/verblijf.
Kinderstoel: € 9/verblijf.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 10% van de reissom.
  • In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de reissom.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de reissom.
  • voor latere annulering of bij het niet verschijnen wordt de volle prijs in rekening gebracht.

meer informatie:

De woning kan qua inrichting enigszins afwijken van de getoonde foto's, het comfortniveau is echter zoals beschreven
U ontvangt per e-mail een kostenoverzicht van het park voor de bijkomende kosten/kosten ter plaatse. U dient deze rekening voor aankomst te voldoen. Dit bespaart u onnodig lang wachten bij het inchecken en dus kunt u direct aan uw vakantie beginnen
Reserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 21 jaar zijn niet toegestaan
Deze vakantiewoning is uitsluitend beschikbaar voor recreatieve doeleinden. Boekingen namens bedrijven zullen worden geannuleerd en mogelijke annuleringskosten worden doorberekend
Deze accommodatie ligt op een vakantiepark. Er zijn meerdere accommodaties binnen dit type aanwezig. Wenst u meerdere accommodaties voor dezelfde periode te boeken? Neemt u dan contact met ons op via de chat


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


3 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,0 van 5
4.0 Inrichting
4.0 Prijs / kwaliteit
4.0 Service
4.0 Ligging
4.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

P.F.G. Maurits

4,0
4 4 4 4 4

prachtige omgeving, de vakantiehuizen liggen mooi aan het water met een fijne veranda / aanlegsteiger waar je relaxt kunt zitten en vissen. Het park ik in aanbouw, dat maakte het soms minder idyllisch (veel onafgebouwde huizen, funderingen en echt nog een bouwput) maar door het mooie weer hebben we genoten van de omgeving door er veel met de sloep op uit te trekken. We waren dus weinig op het park. De bijgeleverde sloep is geweldig, ruim en luxe! De boeking bij Belvilla verliep vreemd, omdat de huizen door Roompot worden verhuurd werd de boeking overgenomen en moest er een deel van de betaling aan Roompot worden voldaan. Erg verwarrend.

Sandra Schreurs

4,0
4 4 4 4 4

Prachtig nieuw park in een mooie omgeving, wel nog "in aanbouw". Doordat er nog volop werkzaamheden plaats vinden is het park m.i. nog niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Dit door de diverse obstakels en het (nog) ontbreken van straatverlichting.

Kees Vermeulen

4,0
4 4 4 4 4

het is een mooi huisje Maar wat de uitstraling betreft valt er wat te verbeteren Allereerst de buiten kant alles onder het gras (hooi) veel spinnen stront laat geen goede indruk achter !!!!!!! en de schoonmaak laat ook tewensen over !!! jammer dat in zo'n mooie omgeving


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

meer informatie

Objectnummer: 318063

Laatst bijgewerkt: 18.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/318063.htm


«Luxe watervilla met twee badkamers, bij de Fr...» krijgt een vakantiebeoordeling van 4 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 3 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven