Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Fijn vakantiehuis met open haard aan het Dren...

Max.  6   gasten
60m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
60m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (hal(toilet), woonkamer(TV, open haard, radio, CD-speler), open keuken(koffiezetapparaat(pads), combimagnetron, afwasmachine), slaapkamer(2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden), badkamer(douche, wastafel))

Op de 1e etage: (slaapkamer(2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden, wastafel), kinderslaapkamer(1-pers. bed, 1-pers. hoogslaper), overloop)

verwarming, terras, tuin, tuinmeubilair, zwembad(gedeeld met andere gasten), kinderbed, kinderstoel, kinderbox, traphekje

De verzorgd ingerichte, vrijstaande bungalows liggen verspreid over Vakantiepark het Drentse Wold. Je hebt de keuze uit drie verschillende types; een 4-5 pers. variant met sauna en solarium (NL-9423-06), een 6-pers. standaard bungalow (NL-9423-07) of een 6-pers. kindvriendelijke bungalow (NL-9423-08). Bij deze laatste variant beschik je over een kinder-/speelkamer met hoogslaper. Tevens is er in de NL-9423-08 speelgoed, een kinderbed, -stoel en -box aanwezig. Voor de allerkleinsten is er een badje, wipstoel, commode en aankleedkussen aanwezig. Alle bungalows beschikken over een slaap- en badkamer op de begane grond en een tuin met terras en tuinmeubilair.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Haard Haard
Kinderbed Kinderbed

Buitenshuis

Tuin
Speeltuin
Zwembad
Terras
Tafeltennis

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

Vaatwasser
Magnetron
Koffiezetapparaat

Apparatuur en toebehoren

CD-speler
Fietsen
Televisie
Radio
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Terrasmeubilair

Diensten

Broodjesservice

Geschikt voor

Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

2 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Plaats en de locatie van de accommodatie

Hier voel je je één met de natuur. Nationaal Park Het Drents-Friese Wold is na de Veluwe het grootste aaneengesloten bosgebied van Nederland. Het is een veelzijdig natuurgebied van loof- en dennenbossen, zandverstuivingen, heide en beekdalgrasland. Vakantiepark Het Drentse Wold ligt letterlijk aan de rand van de prachtige natuurgebied en is een perfecte startplaats voor wandel- en fietstochten. Binnen een straal van 40 km vind je het Noorderdierenpark Emmen, Drents museum Assen, Speelstad Oranje, Gevangenismuseum Veenhuizen en vele andere mogelijkheden voor dagrecreatie. In de zomer zijn er vele braderieën in de omringende dorpen en niet te vergeten, de beroemde Shakespeare voorstellingen in Diever. Een bezoekje aan het monumentendorp Orvelte mag zeker niet ontbreken! In de zomervakantie kunnen kinderen deelnemen aan een activiteitenprogramma op een nabij gelegen camping. Om een frisse duik te nemen kan je als parkgast gratis gebruik maken van het naastgelegen openlucht zwembad of kan je terecht in de nabij gelegen recreatieplas Het Blauwe Meer. Het park is autovrij waardoor je rust gewaarborgd is en de kinderen zich veilig en vrij kunnen bewegen.

Vakantiepark Het Drentse Wold ligt aan de rand van natuurgebied het Drents-Friese Wold. Het autovrije park biedt de mogelijkheid om te wandelen in het bos, fietsen en mountainbiken direct vanaf het park.

Het Drentse Wold is een autovrij park. Je dient je auto te parken op de centrale parkeerplaats. Er geldt een ontheffing voor mensen met een invalideparkeerkaart. Het is wel toegestaan om bij aankomst en vertrek het park op te rijden om uit en in te laden. Tevens zijn er bagagewagens beschikbaar.

Indien uw huisdier niet is aangevraagd, kan toegang tot het park en de geboekte accommodatie worden geweigerd bij aankomst. Neem hiervoor contact op met ons customer contact center.

Reserveringen gedaan door bedrijven voor hun eigen werknemers zijn altijd op aanvraag. Mocht de reservering akkoord worden bevonden dan zullen de volgende regels gehanteerd worden: maximaal 1 werknemer per slaapkamer, elke twee weken wordt er een extra eindschoonmaak berekend, elke twee weken wordt er nieuw bedlinnen berekend.


Recreatiemogelijkheden

Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Borgsom: € 100.
Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 2; € 5/dier/nacht. Huisdieren dienen tijdens het boekingsproces te worden aangegeven i.v.m. beperkte beschikbaarheid.
Bedlinnen: Aanwezig.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Mogelijkheid tot huren, € 7,25 p.p./verblijf.
Keukenlinnen: Mogelijkheid tot huren, € 5,75/verblijf.
Wifi: Gratis.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 10% van de reissom.
  • In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de reissom.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de reissom.
  • voor latere annulering of bij het niet verschijnen wordt de volle prijs in rekening gebracht.

meer informatie:

De woning kan qua inrichting enigszins afwijken van de getoonde foto's, het comfortniveau is echter zoals beschreven
Reserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 21 jaar zijn niet toegestaan
Deze vakantiewoning is uitsluitend beschikbaar voor recreatieve doeleinden. Boekingen namens bedrijven zullen worden geannuleerd en mogelijke annuleringskosten worden doorberekend
Huisdieren dienen tijdens het boekingsproces te worden aangegeven i.v.m. beperkte beschikbaarheid
Deze accommodatie ligt op een vakantiepark. Er zijn meerdere accommodaties binnen dit type aanwezig. Wenst u meerdere accommodaties voor dezelfde periode te boeken? Neemt u dan contact met ons op via de chat


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


10 Beoordelingen

Totale beoordeling

3,8 van 5
3.8 Inrichting
3.8 Prijs / kwaliteit
3.8 Service
3.8 Ligging
3.8 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Johan Krol

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Park is ruim ingedeeld en zeer geschikt voor kleine kinderen. Rond Hoogersmilde zijn veel fietspaden en kun je lange wandelingen gaan doen.

Debbie van der Pas - van Boxmeer

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Huisje prima! Alles aanwezig. Enkel wat veel oorwormen die steeds overal en nergens opdoken. Omgeving erg leuk. Een zeer geslaagde vakantie met onze 2 kleine kinderen.

Pauline Vervoort

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

De aankomst verliep rustig en snel, alle papieren lagen klaar. De accommodatie was goed, volgens verwachting. De omgeving is er prachtig, zeker als het weer meewerkt.

F.T.M. van der Meer

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Fijn huisje, compleet ingericht. Fantastisch gelegen om te fietsen en wandelen

Nico Sira

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

veel gefietst, musea in de omgeving bezocht, lekker gegeten. een heerlijke vacantie.

M V Hunen

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Mooie omgeving voor het fietsen, maar matig schoon huisje

Laila Beerents

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Een week genoten van de rust en de mooie omgeving van het Drents Friese Wold. Met z'n 2-en en onze 2 honden. Vriendelijk ontvangst en prettig verblijf in dit kleine vakantiepark. Huisje en tuin voldeden prima aan onze verwachtingen.

Karin Rolvink

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Hallo , gezien de ervaring met de Foulerie 6 sept kan ik mededelen dat mijn man compleet is ingestort in Drenthe , dus wederom een vakantie die totaal is mislukt . We zijn na 5 dagen naar huis gegaan vanwege de zeer ernstige situatie van mijn man . Wij hadden ons erg verheugd op een lekker rustige vakantie , helaas is het meer een horrorverhaal geworden .Daar Belvilla het gebeuren als afgedaan beschouwde zoeken we zelf hulp om een en ander op orde te krijgen wat betreft het toch behoorlijk opgelopen bedrag . We zijn zeer teleurgesteld dat zal u toch ook wel begrijpen . K. Rolvink

loes van nierop

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

De aankomst was prima. We kwamen later aan dan gepland, maar dat was geen enkel probleem voor de zeer vriendelijke beheerder. Het park is heel netjes verzorgd, net als het huisje zelf. Enig puntje dat voor ons persoonlijk minder is, is dat de huisjes behoorlijk dicht bij elkaar staan. Nu in de winter geen enkel probleem, maar in de zomer wanneer iedereen buiten is zouden wij hier als echter rustzoekers liever niet heengaan. Hou je van gezelligheid en reuring dan is dat natuurlijk heel anders. De ligging van het park is ook super, direct naast een groot bosgebied.

J. van Dam

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Zeer vriendelijk ontvangst. De accommodatie lag prima met rondom bomen en afscheidingen. Rustig park, autovrij. De omgeving is Veluwe 2.0. Bos en hei, fiets en wandelmogelijkheden volop in alle rust. Geweldig!


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 318263

Laatst bijgewerkt: 18.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/318263.htm


«Fijn vakantiehuis met open haard aan het Dren...» krijgt een vakantiebeoordeling van 3.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 10 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat