Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vrijstaand vakantiehuis met magnetron in de...

Max.  6   gasten
100m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
100m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (hal(toilet), woonkamer(2 pers. bedstee, TV, DVD-speler, radio), open keuken(koffiezetapparaat(pads), magnetron), badkamer(bad of douche, wastafel))

Op de 1e etage: (slaapkamer(2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden), slaapkamer(2x 1-pers. bed), overloop)

berging, verwarming(CV), terras, tuin, tuinmeubilair, parking

De vrijstaande vakantiehuizen liggen verspreid over het waterrijke Villapark Akenveen. Ze zijn verzorgd ingericht en liggen op ruime kavels. Je hebt de keuze uit een 4-pers. variant (NL-9482-01) of een 6-pers. variant (NL-9482-02). Bij deze laatste beschik je over een 2-pers. bedstee of een 2-pers. slaapbank in de woonkamer. De NL-9482-03 is een luxe, rietgedekte variant met oa. sfeerhaard, twee badkamers en boxspringbedden. Alle huizen beschikken over een tuin met terras en tuinmeubilair.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Parkeren Parkeren
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Tuin
Speeltuin
Parkeren
Terras

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

Magnetron
Koffiezetapparaat

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Radio
WiFi
Terrasmeubilair
DVD-speler

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

2 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Plaats en de locatie van de accommodatie

Genieten in Drenthe aan het water, dit kan op Villapark Akenveen! In de omgeving zijn vele mogelijkheden om je verblijf in deze fraaie omgeving naar eigen wens invulling te geven. De kop van Drenthe biedt een enorme variatie landschapsvormen. Het uitstekende fietspadennet voert je door het Nationaal park Drentsche Aa, over heidevelden, langs hunebedden en door pittoreske Drenthse dorpjes. Wil je een museum bezoeken? Dan is het Molenmuseum De Wachter in Zuidlaren, absoluut de moeite waard. Een dagje gezellig zwemmen met de kinderen in het subtropische zwembad in Zuidlaren behoort ook tot de mogelijkheden, de toegang voor de parkgasten is gratis. Het fraaie park is gelegen aan de prachtige door bronwater gevoede recreatieplas. De ligging direct aan de Drentse Aa is bijzonder te noemen. Dankzij de royale opzet van het park en de ruime kavels heeft elke villa een eigen uitzicht over het water of de omgeving.

Villapark Akenveen heeft uitgebreide zwem-, vis- en duikmogelijkheden in de kraakheldere plas op het park. Er zijn vele faciliteiten, waaronder een indoor speelplaats en een kinderboerderij.

Indien uw huisdier niet is aangevraagd, kan toegang tot het park en de geboekte accommodatie worden geweigerd bij aankomst. Neem hiervoor contact op met ons customer contact center.

Reserveringen gedaan door bedrijven voor hun eigen werknemers zijn altijd op aanvraag. Mocht de reservering akkoord worden bevonden dan zullen de volgende regels gehanteerd worden: maximaal 1 werknemer per slaapkamer, elke twee weken wordt er een extra eindschoonmaak berekend, elke twee weken wordt er nieuw bedlinnen berekend.

Dit park is vuurwerkvrij.( op het park mag geen vuurwerk afgestoken worden, maar omgevingsgeluiden kunnen niet worden uitgesloten).

Van 23 augustus 2021 t/m de zomer van 2022 zal Villapark Akenveen worden uitgebreid. Hierdoor zullen er langs de route op het park bouwwerkzaamheden plaatsvinden. We doen er alles aan eventuele hinder tot een minimum te beperken.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Golfen
Duiken
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:30

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Borgsom: € 65.
Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 2; € 6/dier/nacht. Huisdieren dienen tijdens het boekingsproces te worden aangegeven i.v.m. beperkte beschikbaarheid.
Bedlinnen: Aanwezig.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Mogelijkheid tot huren, € 7,50 p.p./verblijf.
Keukenlinnen: Mogelijkheid tot huren, € 5,50/verblijf.
Wifi: Gratis.
Kinderbed: € 8,25/verblijf.
Kinderstoel: € 8,25/verblijf.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 10% van de reissom.
  • In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de reissom.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de reissom.
  • voor latere annulering of bij het niet verschijnen wordt de volle prijs in rekening gebracht.

meer informatie:

De woning kan qua inrichting enigszins afwijken van de getoonde foto's, het comfortniveau is echter zoals beschreven
Indien uw huisdier niet is aangevraagd, kan toegang tot het park en de geboekte accommodatie worden geweigerd bij aankomst
Reserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 21 jaar zijn niet toegestaan
Deze vakantiewoning is uitsluitend beschikbaar voor recreatieve doeleinden. Boekingen namens bedrijven zullen worden geannuleerd en mogelijke annuleringskosten worden doorberekend
Huisdieren dienen tijdens het boekingsproces te worden aangegeven i.v.m. beperkte beschikbaarheid
Deze accommodatie ligt op een vakantiepark. Er zijn meerdere accommodaties binnen dit type aanwezig. Wenst u meerdere accommodaties voor dezelfde periode te boeken? Neemt u dan contact met ons op via de chat


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


10 Beoordelingen

Totale beoordeling

3,9 van 5
3.9 Inrichting
3.9 Prijs / kwaliteit
3.9 Service
3.9 Ligging
3.9 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Jaap en Hannie

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Op zich best tevreden over Belvilla, anders zouden we daar zeker niet meer boeken, Maar ik word steeds een beetje ziek van 'alle bedragen inclusief', Dat klopt ook wel, maar een deel betaal je aan Belvilla en het overgebleven deel (bv bedlinnen, schoonmaak en toeristenbelasting) moet dan weer 'ter plekke' betaald worden, (Ik denk het te snappen, maar bij eventuele annulering kan dit bedrag toch teruggestort worden,) U zult zeggen, waar maak je je druk om, maar ik betaal liever alles in één keer,

angela versluis

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

het huisje was ruim en schoon. n paar kleine onvolkomenheden. Toiletbril los, werd direct gerepareerd. stoelen bij de eettafel hebben hun beste tijd gehad. die zijn wankel. een stoel is meegenomen maar ook de andere 5 stoelen zijn zeker aan een opknapbeurt toe. de eettafel plakt en dat zit in de lak of zo, wij kregen het niet weggepoetst. maar wij gingen voor de ontspanning en die hebben we gehad.

Michael Pierre Gretschel

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Toon Duits

Schone, geweldige omgeving en super aardige mensen die Duits spreken en begrijpen.

cindy Nieuwenhuijsen

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Zag er goed uit. Groot. Genoeg bedden. En nog het belangrijkste van alles. Het was goed schoon.....zoals het hoort.

Florianne de Koning

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Het huis had alles wat we nodig hadden. Een paar verbeteringspunten zijn 1) het wifi en 2)de slagboom. 1) Het wifi is heel traag en we vonden het heel bizar dat we maar 1 gratis code kregen om het wifi te kunnen gebruiken! 2) de slagboom van het park gaat 's ochtends' te laat open (7 uur).

Nelis Oudshoorn

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Aankomst keurig, accomodatie erg gedateerd, achterstallig onderhoud, niet echt schoon en jammer dat er een trein om de 10 minuten bijna door je achtertuin kwam. Omgeveing verder prima.

astrid nies

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Accommodatie was prima

m van lelieveld

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Het huisje viel een beetje tegen. De bank was doorgezakt en de keuken aan vervanging toe. Deurtjes die scheef hingen en een allergaartje qua bestek en servies. We misten bijvoorbeeld een vleesmes maar hadden wel 3 elektrische aanstekers en een geroeste spatel. In de ouderslaapkamer stond geen kast dus we hebben de hele week uit de koffer geleefd. Op het park zelf was niets te doen. Wij hadden zelf genoeg buiten het park gedaan dus dat was voor ons niet zo'n probleem. Toen we aankwamen zaten er nog allemaal vette vingers op de schuifpui. We hebben daar melding van gemaakt. Er kwam een meneer met een spray en een doekje waardoor je het minder zag maar schoon was het niet. De dames bij de receptie waren erg vriendelijk. We hebben een leuke vakantie gehad maar hadden iets meer van het huisje verwacht.

C Vissers

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Het was een leuke vakantie.Mooi weer en een leuk park.De kinderen hebben zich prima vermaakt en het was goed vertoeven in de tuin.

Andreas Stein

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Toon Duits

Helaas, we waren niet erg tevreden. Ook al hadden we een bevestiging, om te kunnen reizen met een hond, we hadden drie dagen voor vertrek, de informatie dat geen hond nu kan worden gebracht. Ondanks onze bereidheid om een u200bu200bander resort of andere accommodatie te aanvaarden, konden we niet worden toegestaan u200bu200bom de hond, die heeft ons met grote problemen. Terwijl we hebben een vergoeding ontvangen, maar heeft ons natuurlijk slechts gedeeltelijk geholfen.Als we aankwamen, bleek dat het huis was niet op het meer en had niet eens een uitzicht op het meer. Maar we hadden net geboekt om deze reden dat vakantie en voelde me vrij grapje toen ze vertelde ons dat we zouden hebben om deze wens moet speciaal punt. Dit is niet duidelijk uit de website en er was geen manier om zo'n wens opgeven. In plaats wekt de pagina onder de indruk dat de huizen zijn allemaal op het meer. Het interieur van het huis is optimaal zijn, vooral de keuken - geen vaatwasser, geen zoutstrooiers, geen theelepels, geen oven ... De gecombineerde magnetron was volledig bedekt met vet en etensresten, had betrekking op de pannen met een vettige film, en anders was het niet gewoon schoon. De tuintafel


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 318284

Laatst bijgewerkt: 18.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/318284.htm


«Vrijstaand vakantiehuis met magnetron in de...» krijgt een vakantiebeoordeling van 3.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 10 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat