Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Rietgedekte, luxe villa met twee badkamers, i...

Max.  6   gasten
100m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
100m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (hal(toilet), woonkamer(TV, sfeerhaard), open keuken(koffiezetapparaat(pads), combimagnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), slaapkamer(2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden), badkamer(douche, wastafel))

Op de 1e etage: (slaapkamer(2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden), slaapkamer(2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden), badkamer(ligbad, douche, wastafel), overloop(toilet))

verwarming(CV), terras, tuin, tuinmeubilair, parking

De vrijstaande vakantiehuizen liggen verspreid over het waterrijke Villapark Akenveen. Ze zijn verzorgd ingericht en liggen op ruime kavels. Je hebt de keuze uit een 4-pers. variant (NL-9482-01) en twee 6-pers. varianten (NL-9482-02 en NL-9482-03). Bij de NL-9482-02 beschik je over een 2-pers. bedstee of een 2-pers. slaapbank in de woonkamer. De NL-9482-03 is een luxe, rietgedekte variant met oa. sfeerhaard, twee badkamers en boxspringbedden. Alle huizen beschikken over een tuin met terras en tuinmeubilair. Deze woningen liggen niet standaard aan het water, dit kan wel met voorkeurskosten aangevraagd worden via ons costumer service.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Parkeren Parkeren
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Tuin
Speeltuin
Parkeren
Terras

Badkamer

Badkamer 2

badkamer met douche en ligbad


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Koffiezetapparaat

Apparatuur en toebehoren

Televisie
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

3 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Plaats en de locatie van de accommodatie

Genieten in Drenthe aan het water, dit kan op Villapark Akenveen! In de omgeving zijn vele mogelijkheden om je verblijf in deze fraaie omgeving naar eigen wens invulling te geven. De kop van Drenthe biedt een enorme variatie landschapsvormen. Het uitstekende fietspadennet voert je door het Nationaal park Drentsche Aa, over heidevelden, langs hunebedden en door pittoreske Drenthse dorpjes. Wil je een museum bezoeken? Dan is het Molenmuseum De Wachter in Zuidlaren, absoluut de moeite waard. Een dagje gezellig zwemmen met de kinderen in het subtropische zwembad in Zuidlaren behoort ook tot de mogelijkheden, de toegang voor de parkgasten is gratis. Het fraaie park is gelegen aan de prachtige door bronwater gevoede recreatieplas. De ligging direct aan de Drentse Aa is bijzonder te noemen. Dankzij de royale opzet van het park en de ruime kavels heeft elke villa een eigen uitzicht over het water of de omgeving.

Villapark Akenveen heeft uitgebreide zwem-, vis- en duikmogelijkheden in de kraakheldere plas op het park. Er zijn vele faciliteiten, waaronder een indoor speelplaats en een kinderboerderij.

Indien uw huisdier niet is aangevraagd, kan toegang tot het park en de geboekte accommodatie worden geweigerd bij aankomst. Neem hiervoor contact op met ons customer contact center.

Reserveringen gedaan door bedrijven voor hun eigen werknemers zijn altijd op aanvraag. Mocht de reservering akkoord worden bevonden dan zullen de volgende regels gehanteerd worden: maximaal 1 werknemer per slaapkamer, elke twee weken wordt er een extra eindschoonmaak berekend, elke twee weken wordt er nieuw bedlinnen berekend.

Dit park is vuurwerkvrij.( op het park mag geen vuurwerk afgestoken worden, maar omgevingsgeluiden kunnen niet worden uitgesloten).

Van 23 augustus 2021 t/m de zomer van 2022 zal Villapark Akenveen worden uitgebreid. Hierdoor zullen er langs de route op het park bouwwerkzaamheden plaatsvinden. We doen er alles aan eventuele hinder tot een minimum te beperken.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Golfen
Duiken
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:30

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Borgsom: € 65.
Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 2; € 6/dier/nacht. Huisdieren dienen tijdens het boekingsproces te worden aangegeven i.v.m. beperkte beschikbaarheid.
Bedlinnen: Aanwezig.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Mogelijkheid tot huren, € 7,50 p.p./verblijf.
Keukenlinnen: Mogelijkheid tot huren, € 5,50/verblijf.
Wifi: Gratis.
Kinderbed: € 8,25/verblijf.
Kinderstoel: € 8,25/verblijf.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 10% van de reissom.
  • In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de reissom.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de reissom.
  • voor latere annulering of bij het niet verschijnen wordt de volle prijs in rekening gebracht.

meer informatie:

De woning kan qua inrichting enigszins afwijken van de getoonde foto's, het comfortniveau is echter zoals beschreven
Reserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 21 jaar zijn niet toegestaan
Deze vakantiewoning is uitsluitend beschikbaar voor recreatieve doeleinden. Boekingen namens bedrijven zullen worden geannuleerd en mogelijke annuleringskosten worden doorberekend
Huisdieren dienen tijdens het boekingsproces te worden aangegeven i.v.m. beperkte beschikbaarheid
Deze accommodatie ligt op een vakantiepark. Er zijn meerdere accommodaties binnen dit type aanwezig. Wenst u meerdere accommodaties voor dezelfde periode te boeken? Neemt u dan contact met ons op via de chat


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


33 Beoordelingen

Totale beoordeling

3,9 van 5
3.9 Inrichting
3.9 Prijs / kwaliteit
3.9 Service
3.9 Ligging
3.9 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Wilma Zoodsma

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Heerlijk compleet huisje, prachtig gelegen

Ritz

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Toon Duits

Verblijf 07:21 Het huis is slecht geïsoleerd, waardoor een verblijf op de bovenverdieping bij deze temperaturen erg oncomfortabel is! De airconditioning (ventilator) is luid maar niet erg effectief! De standaard van het huis is slecht, koelkast te klein, servies zeer beperkt, weinig opbergruimte (kasten) De kast eronder is geen kast, maar een grot! De douche beneden is een grap, als je gaat douchen staat de hele kamer onder water! Er zijn weinig planken en haken! Het huis klopt niet, de slaapkamers beneden en die erboven grenst aan het terras van het buurhuis! Als je lang buiten zit, is het onmogelijk om 5 meter verder te slapen! Zoals op de foto staat het huis niet direct aan het meer, maar aan een kleine begroeide arm van het water! Het alom geprezen restaurant op het plein is op zijn best een grote frituur! Conclusie de prijs/prestatie verhouding klopt absoluut niet!!

Cusell

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Mooi huisje, comfortabel ingericht.

B.E Kersbulck

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Mooi huisje. Ruim. Jammer van het slechte weer ,maar hier kon niemand iets aan doen

Marret Kramer

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Fijn comfortabel huis, veel licht, mooi uitzicht, goede bedden. Servies was onvolledig (te weinig borden en wijnglazen, 3 ipv 6 eierdopjes, geen eierlepels) en we misten een ovenschaal. Verder zou vitrage bij de glazen voordeur en de grote slaapkamerramen fijn zijn ivm privacy en zonwering. Ontvangst heel vriendelijk.

Arianne van Rooijen

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Hebben een heerlijke week gehad. De villa was lekker ruim, en schoon opgeleverd. Van alle gemakken voorzien. We misten alleen een vriezer.

Ga Groeneveld

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

de douche beneden is klein geen mogelijkheid om spullen op te zetten of op te hangen. en in de slaapkamer beneden geen raam die je open kan zetten alleen een deur. die zet je 's nachts niet open.

Brenda Terpstra

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

vriendelijke receptie accomodatie redelijk omgeving goed

Deborah Marijnissen

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Mooi huis en netjes afgewerkt. Gingen er heen vanwege de rust (we wilden geen vuurwerk om ons heen tijdens oud en nieuw). Koelkast mocht wel iets groter omdat je met 6 volwassenen in een huis zit. Park is hondvriendelijk.

H Kucklies

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Super Lage und tolles Haus.

Jennifercandida Matheus

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Toon Duits

Het welkom bij aankomst was zo-zo. Als een vrij eerste moesten we beseffen dat hoewel anders vermeld, de WiFi niet gratis was, maar eerst moest betalen (het internet was niet nuttig) Al bij aankomst hadden we een deprimerende indruk, alles leek leeg en verlaten. Het huis zelf was op het eerste gezicht erg mooi en zoals beschreven. Helaas kwamen tijdens het verblijf hier en daar sterke afwijkingen van de beschrijving aan het licht. De netheid was goed, zo-zo. De inventaris, vooral in de keuken, was erg lauw. De vermeende aanbiedingen voor vrije tijd en activiteiten in het park bestonden niet. Alles was gesloten, zag er van buiten een beetje gedateerd uit en we betwijfelen of het überhaupt wel zal worden gebruikt. Om iets te zien of om voedsel te krijgen, moest je heel lange afstanden afleggen. We vertrokken vroeg omdat het niets te doen had zoals beschreven en ondanks het feit dat we meerdere keren weg reden, kochten we games en verveelden ons ons en voelden ons ongemakkelijk. Het had duidelijk de flair van een lang verlaten stad. Zeker nooit meer

B. Donker

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Ontvangst bij aankomst prima. 2e auto bij het huisje was geen probleem. Het huisje viel erg tegen. Het park is erg leeg. Naast het huisje zijn allerlei open plekken, dus weinig fraai uitzicht.

lubbertus nijholt

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Bij aankomst werden wij vriendelijk ontvangen. Accommodatie was goed. Omgeving was heel mooi (veel gefietst .) Tegenvaller was dat Restaurant en alle andere voorzieningen waren gesloten wat in de boeking niet was vermeld !!.

W.G Dinkelman

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Accommodatie was matig schoon, voor een woning van5 jaar oud, was deze behoorlijk uitgeleefd.

Berrie van Essen

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Prima, jammer dat de ketel kuren had/geen warm water. Is later goed opgelost

Randy Doreleijers

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Schitterende omgeving, mooi huis, vriendelujke receptioniste.

John Michielsen

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Schoon huis, gerieflijke stoelen en prachtig uitzicht.

T. Reiling

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Het huis staat op een nieuw gedeelte van het park. Hierdoor weinig begroeiing. Wij vonden dit geen probleem. Mooi en ruim huisje, met ruime slaapkamers en badkamer boven. We misten wel op alle slaapkamers om stoel o.i.d. om s'avonds onze kleding neer te leggen. Heel erg jammer dat het park niet met hun tijd mee gaat wat betreft wifi (slechts 1 code voor 1 persoon per huisje).

Wim Roelofsen

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

De villa is heel luxe uitgevoerd. De receptie op park is heel vriendelijk. MinpuntjeDehaag rond de villa was bijna helemaal dood. Dus weinig privacy.

Kees van Grunsven

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

We werden goed ontvangen bij de receptie.Alles werd goed uitgelegd. Bij binnenkomst in het huisje stond een leuk pakketje omdat we 40 jaar getrouwd waren. Vonden we kei leuk. De omgeving was mooi en we weten nu waar Berend botje woont.

Everd Uneken

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Mooie huisjes, maar minder geschikt qua omgeving voor kinderen. Weinig te doen op het park, uitzicht is saai, kale vlakte met lege kavels in februari tenminste. Huisjes zijn vrij nieuw en schoon. Inrichting wat sober en viel wat tegen in vergelijking met op de foto. Wat dingen kapot en minder goed werkend.

M Linnenbank

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Mooi huis, alleen ontbrak het e.a,. Zoals geen stoel op slaapkamer en kruk op badkamer. En op de badkamer geen hang en leg mogelijk heden. En in de keuken een overjarige versleten koekenpan.

Wim Koekman

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Prima net park. Leuke vakantiewoning. Schoon. Fijne bedden. Geen oven in de keuken. In de slaapkamer beneden kan geen raam open alleen een buitendeur.

A Van Gils

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Goede ontvangst met duidelijke uitleg. Huisje is prima in orde. Rustige ruime omgeving zonder last van buten

Huub De Vaan

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

we werden heel vriendelijk ontvangen, alles hadden ze goed voorbereid. Het was een super mooi huisje en de ligging was prachtig. In de omgeving is zeker aan te raden er is voldoende cultureel dingen te doen wij hebben het echt super gehad .

Carla Hoegen

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Wij hebben het Pieterpad gewandeld. Ligging van het huisje is ideaal. Niets van het park gezien, maar deze huisjes lagen zeer rustig met mooi uitzicht.

Ton Fleury

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Het was een leuke week alleen het weer liet ons in de stee

Heike Hildebrandt

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Toon Duits

Had een ontspannende vakantie, de omgeving is erg mooi met veel kleine steden. empfelenswert

Tatjana Schmidt

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Toon Duits

Prachtige gebied. Zeer ruim. Vissen alleen Angelsee.Schöner Badesee.Viele sportfaciliteiten ... Het huis goed uitgerust. Helaas ontbreekt in de badkamer handdoek rails en badkamermeubels.

Gerrie Beekhuis

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Wel bijzonder dat er maar 1 iemand op het WiFi kan. Zeker met een puber en een jong volwassen.

Klaus Dr.Stahl

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Toon Duits

Mooi huis, mooi weer, zeer mooi Badsee, leuke eenden en konijnen rond het huis. Volmaakt

JN de Jong

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Geen klerenkast in slaapkamer begane grond. Geen kastjes voor wekelijkse boodschappen in de keuken. Geen vriesvak in koelkast. Verouderde koelkast. Beschadigd stucwerk. Vuile witte keukenwand. Betonvisjes gevangen circa 10 per dag is 140 maar liefst. Goor gekleurde vitrage voordeur. Geen haak aan de muur om douche op te hangen in bubbelbad. Grijze plekken op witte wand bij gaskachel. Verzakt niet onderhouden terras. Helaas.

T. Reiling

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Het huis staat op een nieuw gedeelte van het park. Hierdoor weinig begroeiing. Wij vonden dit geen probleem. Mooi en ruim huisje, met ruime slaapkamers en badkamer boven. We misten wel op alle slaapkamers om stoel o.i.d. om s'avonds onze kleding neer te leggen.

Heel erg jammer dat het park niet met hun tijd mee gaat wat betreft wifi (slechts 1 code voor 1 persoon per huisje).


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 318285

Laatst bijgewerkt: 18.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/318285.htm


«Rietgedekte, luxe villa met twee badkamers, i...» krijgt een vakantiebeoordeling van 3.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 33 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat