Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantieappartement Gezinsvakantie Rantrum

Max.  2   gasten
65m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 2  gasten
65m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Inrichting

Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Parkeren Parkeren
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Tuin
Parkeren
Terras

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

Enkele kookplaat
Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Broodrooster
Servies
Keramische kookplaat

Apparatuur en toebehoren

Televisie
WiFi
Haardroger
Stofzuiger
Parasol
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 2

2 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 9 km

9 km

Supermarkt 0.7 km

0.7 km

Station 9 km

9 km


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

  • free of charge if there are 10 or more between the booking and the arrival date and the tenant cancels the booking no later than the end of the 3rd, following the booking
  • from the 27th day before the start of the rental 100% of the tour price plus 50 € fee


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


35 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.9 Inrichting
4.9 Prijs / kwaliteit
4.9 Service
4.9 Ligging
4.9 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Susanne B.

5,0
5 5 5 5 5

Wunderbare Wohnung, sehr nette Gastgeber. Die Ferienwohnung ist mit viel Liebe und einem umsichtigen Blick eingerichtet. Es fehlt an nichts. Sehr empfehlenswert..

Marita M.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Es war alles super. Werden wir weiter empfehlen.

Heiko S.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Haben uns von Anfang an sehr wohl gefühlt und es hat an nichts gefehlt. Kommen gerne wieder. Schmucke Stuuv hat definitiv ihren Namen verdient.

Lucia L.

5,0
5 5 5 5 5

Eine FeWo die keine Wünsche offen lässt. Geschmackvolle Einrichtung, Ausstattung Top!! Es fehlt an überhaupt nichts. Also, das rundum Sorglospaket!! Jederzeit wieder

André R.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Die Ferienwohnung ist geschmackvoll renoviert und gut ausgestattet, im Garten gibt es einen schönen Sitzplatz um zu frühstücken.

Volker D.

5,0
5 5 5 5 5

Diese Ansage ist voll erfüllt worden. Ländlich charmantes, naturnahes Umfeld.

Andrea Kottmair

5,0
5 5 5 5 5

Tradition und Moderne treffen hier in absoluter Harmonie aufeinander.

Ursula Klages

5,0
5 5 5 5 5

Wir wurden sehr herzlich von den Vermietern empfangen und haben uns rundum wohlgefühlt.

Andrius

5,0
5 5 5 5 5

-

Rudolf Berens

5,0
5 5 5 5 5

Schönes Wohnen in einem Reetdachhaus.

Schlossmacher

5,0
5 5 5 5 5

Die Wohnung ist sehr modern und umfangreich ausgestattet. An den Details merkt man, dass sich die Vermieter viel Mühe mit der Wohnung gegeben haben. Wir haben uns hier sehr wohl gefühlt.

Frank und Manuela Ulbrich

5,0
5 5 5 5 5

Die FEWO ist sehr geschmackvoll eingerichtet. Die Ausstattung lässt keine Wünsche offen. An die Deckenhöhe hat man sich nach einem Tag gewöhnt.

Volker S.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

"Schmucke Stuuv" is de passende naam voor dit prachtige vakantieappartement in een oud, rieten huis. Het huis betovert al van buitenaf, aangelegd met bloemen en het gezellige terras. Familie Ries heeft het appartement met veel oog voor detail ingericht. "Zoals thuis" zouden we als Saarlanders zeggen. We hebben niets gemist en hebben ons helemaal op ons gemak en welkom gevoeld. De locatie is iets buiten de toeristische centra, daarom heerlijk rustig. Of het nu strandbezoeken zijn of uitstapjes naar Niebüll, Tönning, Seehundstation Friedrichskoog of Eidersperrwerk, veel was mogelijk. Vanuit Rantrum is het slechts een steenworp naar het stadje Husum, dat met zijn haven en smalle steegjes uitnodigt om te wandelen. Het was fijn dat we de aardige verhuurders nog hebben leren kennen. Bedankt voor de fijne vakantie. Wij kunnen de "Schmucke Stuuv" zeker aanbevelen. Dank ook aan het team van "Ferien an der Nordsee" voor de vriendelijke en competente afhandeling.

Martina K.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

De mooie vakantiewoning bevindt zich in een oud, zeer mooi gerestaureerd Fries huis op een rustige locatie. De uitrusting is erg mooi; we hadden niets gemist. Met de fiets ben je snel via de veld- of fietspaden in Husum, Nordstrand of Friedrichstadt. We komen graag terug! We brachten onze vakantieweek hier door in de tijd van de "modelregio NF", dus onze dank gaat ook uit naar het zeer vriendelijke team van het Corona-testcentrum in de Hohlen Gasse.

Rainer G.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Zeer verzorgd huis, enkele lage balken zijn te wijten aan de leeftijd van het huis, dus pas op! Gastheren zijn zeer aangename mensen die ons ook hebben uitgenodigd voor een avondlijk drankje, erg leuk. Een aan te bevelen huis !!

Frank N.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Schmucke Stuuv is een zeer complete vakantiewoning waarbij aan alle details is gedacht. Dit is een passie van de eigenaren Axel en Marianne Ries, die op dit moment in het naastgelegen huis aanwezig waren. Zeer aardige en attente "buren". Dit was de vakantie waar we op hadden gehoopt. We zullen zeker terugkomen. Trudy en Frank Nonhebel uit Wageningen / Nederland.

Rainer G.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Zeer goed onderhouden huis, sommige lage plafondbalken zijn te wijten aan de leeftijd van het huis, dus wees voorzichtig! De gastheren zijn zeer aangename mensen die ons hebben uitgenodigd voor een avondje drinken, heel mooi. Een aanbevolen huis !!

Thomas L.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We waren herhaaldelijk tevreden en voelden ons goed. Over de locatie: 5 sterren, omdat we bewust voor Rantrum hebben gekozen. We komen graag terug! Ferien-an-der-Nordsee is zeer klantgericht, vriendelijk en competent. Hartelijk dank!

Sandra H.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

We hebben een erg leuke tijd gehad in de Schmucken Stuuv. Het appartement is uitgerust met alles wat je nodig hebt. Het is gezellig, schoon en modern ingericht. De locatie is rustig en landelijk. We voelden ons erg op ons gemak!

Jessica S.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

De vakantiewoning is zeer modern en liefdevol ingericht! De perfecte plek om te ontspannen in een prachtige sfeer. Top uitgerust met alles wat je hartje begeert. De moderne badkamer, de ruime woonkamer en de uitstekende keukenuitrusting lieten niets te wensen over! De verhuurders zijn ook erg vriendelijk. We komen graag terug!

MC

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een modern en stijlvol ingericht appartement, biedt veel ruimte - ook in de tuin, liefdevol ingericht, al het nodige was aanwezig in de keuken (van aluminiumfolie, afwasmiddel tot kaarsen), rustige woonwijk, zitje in de tuin, ongecompliceerd contact en boeking

Familie V. aus Stuttgart

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zelfs aan de mooiste vakantie komt een einde. We konden ontspannen, genieten van de rust, de natuur van dichtbij beleven, mooie stadjes bezoeken en lange wandelingen maken. We waren erg blij om terug te keren naar onze "Schmucke Stuuv". Dit huis is liefdevol ingericht tot in het kleinste detail. Een welgemeend "DANKJE" voor een hele fijne vakantie bij jullie thuis!!!

Sanna Stockstrom

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We voelden ons erg op ons gemak. De flat was schoon en zoals beschreven. We hadden de gelegenheid om de vriendelijke verhuurders te ontmoeten. Rantrum heeft veel te bieden, evenals de omgeving.

AM

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Mooie, onlangs gerenoveerde accommodatie op een zeer rustige locatie met een goed uitgeruste keuken en alles wat u nodig heeft voor een ontspannen vakantie. Met kinderen (of zelfs meer dan 2 personen) echter slechts een beperkte aanbeveling, omdat de logeerkamer niet kan worden verduisterd en het logeerbed daar (opgevouwen bank) niet helemaal plat is, maar het hoofdeinde schuin blijft staan. Helaas was de flat niet erg grondig schoongemaakt toen we aankwamen, dus het was nogal stoffig en er waren ook wat spinnenwebben. De ramen zijn ook vrij onhandig te openen/sluiten, maar misschien is dit mechanisme daar gebruikelijker.

Felix Ursin

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

De keuken is zeer goed uitgerust voor hobbykoks. De badkamer biedt aangenaam comfort met zijn inloopdouche op de begane grond, ruime wastafel en hoogwaardige materialen (bijv. stenen vloer met vloerverwarming). Een voldoende voorraad gezellige zachte handdoeken, vloeibare zeep in een praktische dispenser en een haardroger zijn aanwezig. Het multimediapakket (Spmart TV met Magenta TV optie, multimedia radio) laat niets te wensen over bij slecht weer en boekenpoepers. De slaapkamer kan goed verduisterd worden en is voorzien van een ruim (boxspring) bed met zacht hoofdbord. Alle nuttige informatie over de accommodatie en de omgeving is duidelijk samengevat in een map. Bovendien zijn er informatiemappen beschikbaar. Als u uw boek vergeten bent, vindt u hier een goede selectie romans. Er is een winkelmogelijkheid binnen 10 minuten lopen van het vakantiehuis. Er wordt één punt afgetrokken voor de slechte verbindingen met het openbaar vervoer (uurbus).

Judith Köppen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Mooie vakantiewoning, maar niet geschikt voor vier volwassenen. De slaapbank is hooguit geschikt voor kinderen. Ondanks de aangekondigde aankomst met een peuter, was er geen echte kinderuitrusting (servies, bestek, bed etc), dus betere informatie vooraf zou fijn zijn geweest.

Michael Torspecken

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Wifi erg zwak, voor mensen groter dan 190 cm is voorzichtigheid geboden met enkele laaghangende balken, keukenuitrusting kan iets verbeterd worden; over het algemeen een aanrader

Klaus Rudat

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zeer vriendelijke en uiterst sympathieke verhuurders. De vakantiewoning is meer een rijtjeshuis dan een vakantiehuis, wat de gebruikswaarde nog verhoogt! De ligging, de inrichting en de netheid vertonen geen gebreken. De woning met zijn uitnodigende zithoek was elke avond de geslaagde afsluiter. Ik ben met mijn vrouw voor veel meer geld op vakantie geweest in veel slechtere omstandigheden!

Britta Fiedler

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een zeer mooie vakantiewoning met een zeer goed uitgeruste keuken! Zeer aardige verhuurders die alles met liefde hebben ingericht, wat zich uit in kleine dingen (bloemen, naaisetje, reservebatterij afstandsbediening, etc.). Als u op zoek bent naar rust en stilte, dan is dit de plek voor u! Een herhaalbezoek is dus niet uitgesloten!

Fam. Schwän

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zeer mooi appartement met smaakvolle en liefdevolle inrichting. Prachtig gerestaureerd, gezellig en zeer goed uitgerust.... We voelden ons ongelooflijk comfortabel en kunnen de flat zonder voorbehoud aanbevelen!

Fam.Lennarz/Eckenbach

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Gezellige en smaakvol ingerichte vakantiewoning als onderdeel van een zeer stijlvol gerestaureerde rietgedekte boerderij. De gastheren Axel en Marianne hebben ons zeer vriendelijk ontvangen en waren altijd behulpzaam. Zeer goed uitgangspunt voor fietstochten en excursies naar de eilanden in de Waddenzee en naar het schiereiland Eiderstedt. We komen zeker terug!

Martina K.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

De slimme vakantiewoning bevindt zich in een oud, prachtig gerestaureerd Fries huis op een rustige locatie. De inrichting is erg mooi; het heeft ons aan niets ontbroken. U kunt Husum, Nordstrand of Friedrichstadt snel met de fiets bereiken via de veldwegen of fietspaden. We komen graag nog eens terug!
Wij brachten onze vakantieweek hier door tijdens de "Modelregio NF", dus onze dank gaat ook uit naar het zeer aardige team van het Corona Testcentrum in Hohlen Gasse.

Anja P.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Een prachtig huis onder riet, zeer schoon en ingericht naar een hoge standaard met alles wat je zou willen, met inbegrip van een groot aantal pluizige handdoeken, alle keukengerei en een comfortabele bank, veel bloemen voor de deur (en een bloemengroet en een fles wijn op tafel bij aankomst) en een dek om buiten te zitten. De korte kant van het huis ligt aan een weg met nauwelijks verkeer, dus het is absoluut rustig en heerlijk om in te slapen. Voor de locatie 4 sterren, die ik verwijzen naar de plaats, aangezien dit biedt geen restaurants en dergelijke, maar dit heeft natuurlijk niets te maken met de zeer vriendelijke en behulpzame verhuurders, dus gelieve echt alleen als een hint om te begrijpen dat het erg rustig in Rantrum. Husum, Friedrichstadt enz. liggen op slechts enkele kilometers afstand met de auto, en fietsen is erg leuk vanwege de goed bewegwijzerde routes. De "Schmucke Stuuv" is een absolute aanrader, evenals het portaal "Ferien an der Nordsee" met zijn goede bereikbaarheid en buitengewoon aardig personeel. Bedankt voor een heerlijke week, ondanks het slechte weer.

Uwe H.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Deze accommodatie verdient echt de naam "Schmucke Stuuv". Een beetje uit de weg, maar zo hoort het. De vakantie begon meteen na aankomst met de eigenaren van het huis, die er toevallig op hetzelfde moment waren. De flat is super uitgerust. We wilden niets. Voor ons was het de eerste keer dat we onder een rieten dak leefden. Wij zouden deze accommodatie zo weer boeken. Wij wensen de eigenaren en het verhuurbedrijf blijvend succes met de verhuur en het onderhoud van het huis.

Volker S.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

"Schmucke Stuuv" is de toepasselijke naam voor deze prachtige vakantiewoning in een oud Fries huis met rieten dak. Het huis is al charmant van buiten, ingericht met bloemen en het gezellige terras. De familie Ries heeft de flat met veel aandacht voor detail ingericht. wij Saarlanders zouden zeggen "als dehemm".
Het heeft ons aan niets ontbroken en we voelden ons volledig op ons gemak en welkom. De ligging is iets buiten de toeristische centra, maar heerlijk rustig. Of het nu gaat om strandbezoek of excursies naar Niebüll, Tönning, het zeehondenstation Friedrichskoog of de Eiderkering, er was van alles mogelijk. Vanuit Rantrum is het slechts een steenworp naar het stadje Husum, dat met zijn haven en smalle straatjes uitnodigt tot een wandeling. Het was leuk dat we kennis konden maken met de aardige verhuurders en hen konden bedanken voor een heerlijke vakantie. Wij kunnen de "Schmucke Stuuv" zeker aanbevelen. Dank ook aan het team van "Ferien an der Nordsee" voor de vriendelijke en competente behandeling.


Contactpersoon

Bedrijf Ferien an der Nordsee
Mevr. W. Volquardsen

Mevr. W. Volquardsen

Andere accommodaties van Mevr. W. Volquardsen

Alle accommodaties weergeven van Mevr. W. Volquardsen

meer informatie

Objectnummer: 321174

Laatst bijgewerkt: 26.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/321174.htm


«Vakantieappartement Gezinsvakantie Rantrum» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 35 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven