Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Mildstedt

Max.  4   gasten
120m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
120m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling



Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Parkeren
Terras

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche en ligbad

aparte wc's 1


Keuken

Enkele kookplaat
Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Broodrooster
Servies
Inductiekookplaat

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Wasmachine
Wasdroger
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Strijkijzer
Strijkplank
Haardroger
Stofzuiger
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 4

2 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 5 km

5 km

Stadscentrum 4 km

4 km

Station 4 km

4 km


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

  • free of charge if there are 10 or more between the booking and the arrival date and the tenant cancels the booking no later than the end of the 3rd, following the booking
  • from the 27th day before the start of the rental 100% of the tour price plus 50 € fee


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


16 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,8 van 5
4.8 Inrichting
4.8 Prijs / kwaliteit
4.8 Service
4.8 Ligging
4.8 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Klaus K.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Sehr schönes Ferienhaus mit sehr schönem Garten

Rita A.

5,0
5 5 5 5 5

Wir haben uns in dem Haus sehr wohl gefühlt. Der Garten mit dem Grillplatz ist schön angelegt. Für uns hat alles gepasst. Die Betreuung vor Ort war schnell und zuverlässig und sehr freundlich .

Susanne L.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Die Wohnung ist stilvoll und gemütlich eingerichtet. Wir haben den Kurzurlaub sehr genossen.

Petra F.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We verbleven met 3 personen en een hond 6 dagen in Wung 2. De uitrusting van het huis is top!! De keuken is zeer goed en hoogwaardig uitgerust (inclusief Thermomix). Enkele kleine dingen zouden kunnen worden verbeterd: de binnenverlichting leek ons te donker - in de woonkamer zou een vloerlamp of iets dergelijks nuttig zijn. Ook is het erg donker in het gastentoilet. Helaas konden we ook geen lichtschakelaar vinden voor de buitenverlichting (tuin). Misschien ontbreekt er een handleiding of een label voor de schakelaars. Uiteindelijk hebben we tijdens ons verblijf de zekering eruit gehaald om onnodig stroomverbruik te voorkomen. De oprit naar het huis is vrij smal en met een grote auto (van) is het niet gemakkelijk om te draaien. Dit heeft ons echter niet verder belemmerd. "Lieferando" werkt ook erg goed, zodat je de geweldige keuken ook eens ongebruikt kon laten. We voelden ons helemaal op ons gemak en hebben de week erg genoten. Zoals altijd een geweldig aanbod van "Vakantie aan de Noordzee".

Susanne F.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Een ruim huis op een rustige locatie. Zeer hoogwaardige voorzieningen, met name op het gebied van tv. Maar ook de keuken was erg modern. Niet geschikt voor ouderen die moeite hebben met trappen vanwege de steile trap zonder leuning. We hadden graag handdoekhouders in de badkamer gehad. En de deur van het gastentoilet lijkt krom te zijn en sluit niet goed. Verder perfect.

Kerstin H.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het huis dat we hebben aangetroffen was prachtig, met veel liefde ingericht en gewoon om je goed te voelen. Het zou alleen nog mooier zijn geweest als er wat meer haken waren geweest voor handdoeken in de badkamer en jassen in de hal. Verder is er niets om over te klagen. Jammer dat je niet meer met een hond op vakantie kunt omdat mensen voorheen niet op de hygiëne in het huis hebben gelet en het daardoor hebben "verpest" voor volgende mensen. Ook bedankt aan de echt geweldige verhuurders die we kort hebben mogen leren kennen. Nog een suggestie: het zou leuk zijn geweest als een paar dingen (tv, drankjes in de koelkast, enz.) kort waren beschreven in een kleine brochure.

Hariet S.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We waren erg verrast hoe hoogwaardig en ruim dit vakantiehuis is. De prachtige omheinde tuin heeft het helemaal afgerond. Alleen de badkamer is een beetje gedateerd; verder ontbrak het in het huis aan niets. Zeer schoon, geweldige rustige locatie en alles wat je nodig hebt voor dagelijks gebruik in de buurt. Ook de communicatie met de verhuurders was erg vriendelijk en ongecompliceerd. Absolute aanbeveling. We hebben ons zeer op ons gemak gevoeld en kunnen dit vakantiehuis alleen maar aanbevelen!!!!

Frank H.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

Zeer mooi huis voor een geweldige zomervakantie. De kleine tuin met vele schaduwrijke plekjes nodigt uit om zeer aangenaam te verblijven. De inrichting van het huis laat niets te wensen over. De televisie is echter een beetje wennen. Hij heeft zeker veel functies, maar eenvoudig naar enkele privézenders kijken was ons helaas niet mogelijk. Dankzij het mooie weer was dit echter geen groot probleem. We kunnen dit zeer mooie huis alleen maar aanbevelen. En als het een sauna zou hebben, zouden we zelfs in een minder goede tijd van het jaar boeken. Bedankt en hartelijke groeten uit Hessen, Frank en Christiane Heckmann.

Frank H.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

Zeer mooi huis voor een geweldige zomervakantie. De kleine tuin met veel schaduwrijke plekken nodigt uit om heerlijk te verblijven. De inrichting van het huis laat niets te wensen over. De televisie is echter een beetje wennen. Het heeft zeker veel functies, maar helaas konden we alleen maar naar een paar privézenders kijken. Dankzij het mooie weer was dit echter geen probleem. We kunnen het mooie huis alleen maar aanbevelen. En als het een sauna zou hebben, zouden we zelfs in een minder goede tijd boeken.

Heel erg bedankt en vriendelijke groeten uit Hessen

Frank en Christiane Heckmann

Dirk J.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Het recent gerenoveerde vakantiehuis is ruim opgezet en biedt naast een mooie zithoek in de tuin een geweldige sfeer. Wie van TV houdt tijdens de vakantie, vindt een enorm scherm. Standaardprogramma's ontbreken. Geen antenneaansluiting. We hebben gebruik gemaakt van onze Magnetic TV-account. Hier en daar merk je dat het huis net in bedrijf is genomen. Een paar handige dingen ontbreken nog in de keuken. De afvalbakken waren nog niet geleverd. Allemaal kleine dingen. Al met al een geweldig huis waarin we ons op ons gemak voelen.

Susanne M.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We verbleven 10 dagen in deze mooie vakantiewoning. De locatie is geweldig en erg rustig, toch zijn de bakker, een kleine winkel en ook een groter winkelcentrum snel te voet bereikbaar. De uitrusting is geweldig, met zeer hoogwaardige apparatuur. Helaas konden we het terras met mooie tuinmeubelen en gasbarbecue vanwege het weer niet gebruiken. Toch hadden we een prachtige vakantie in dit geweldige vakantiehuis, het is zeer aan te bevelen en we zullen zeker nog eens terugkomen.

Petra F.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We waren met 3 personen en een hond 6 dagen in het Wung 2. De uitrusting van het huis is top! De keuken is zeer goed en van hoge kwaliteit uitgerust (inclusief Thermomix). Een paar kleine dingen zouden verbeterd kunnen worden: de binnenverlichting leek ons te donker - een staande lamp of iets dergelijks zou handig zijn in de woonkamer. Ook is het erg donker in het gastentoilet. Helaas konden we ook geen lichtschakelaar vinden voor de buitenverlichting (tuin). Mogelijk ontbreekt hier een handleiding of labeling van de schakelaars. Uiteindelijk hebben we de zekering eruit gehaald tijdens ons verblijf, zodat er geen onnodige stroom verbruikt werd.
De oprit naar het huis is vrij smal en met een grote auto (van) is het niet gemakkelijk om te keren. Dit heeft ons echter niet verder gehinderd. "Lieferando" werkt ook erg goed, zodat je de geweldige keuken ook eens ongebruikt kunt laten.
We voelden ons helemaal op ons gemak en hebben de week erg genoten. Zoals altijd een geweldige aanbieding van "Vakantie aan de Noordzee".

Anke N.

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Zeer mooie tuin met privacy, prachtig terras met uitgebreide tuinmeubelen inclusief barbecue. Het huis zelf is zeer liefdevol ingericht en goed uitgerust. Uitstekende verbinding voor uitstapjes in alle richtingen, vooral naar Sankt Peter-Ording, Sylt en Flensburg.

Susanne F.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Een ruim huis op een rustige locatie. Zeer hoogwaardige apparatuur, vooral op het gebied van televisie. Maar ook de keuken was erg modern. Niet zo geschikt voor oudere mensen die problemen hebben met trappen vanwege de steile trap zonder leuning. We hadden handdoekhouders in de badkamer gewenst. En de deur van het gastentoilet lijkt verbogen te zijn en sluit niet goed. Maar verder perfect.

Kerstin H.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het huis dat we hebben gevonden was prachtig, mooi ingericht met veel liefde en gewoon om je goed te voelen. Het zou alleen nog mooier zijn geweest als er wat meer haken waren geweest voor handdoeken in de badkamer en jassen in de gang. Verder is er niets om over te klagen.
Jammer is dat je niet meer op vakantie kan gaan met een hond daar, omdat mensen niet hebben gelet op de netheid van het huis en het dus "verpest" hebben voor volgende mensen. Bedankt ook aan de echt geweldige verhuurders die we kort hebben leren kennen.
Nog een kleine suggestie: het zou leuk zijn als een paar dingen (tv, drankjes in de koelkast, etc.) kort waren beschreven in een kleine brochure.

Hariet S.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We waren zeer verrast hoe hoogwaardig en ruim dit vakantiehuis is. De prachtige omheinde tuin heeft het helemaal afgemaakt. Alleen de badkamer is wat verouderd, maar verder ontbrak het in het huis aan niets. Zeer schoon, geweldige rustige locatie en alles wat je nodig hebt voor dagelijks gebruik is in de buurt. Ook de communicatie met de verhuurders was erg vriendelijk en ongecompliceerd. Absolute aanbeveling. We hebben ons heel erg op ons gemak gevoeld en kunnen dit vakantiehuis alleen maar aanraden!


Contactpersoon

Bedrijf Ferien an der Nordsee GmbH & Co KG
Mevr. W. Volquardsen

Mevr. W. Volquardsen

Andere accommodaties van Mevr. W. Volquardsen

Alle accommodaties weergeven van Mevr. W. Volquardsen

meer informatie

Objectnummer: 457221

Laatst bijgewerkt: 03.05.2024

Advertentie online sinds: 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/457221.htm


«Vakantiehuis Ontspannende vakantie Mildstedt» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 16 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven