Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Rantrum

Max.  6   gasten
120m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
120m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

3 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

3 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online



Inrichting

Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Parkeren
Terras

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

Enkele kookplaat
Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Broodrooster
Servies
Keramische kookplaat

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Radio
Ligstoelen
Wasmachine
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Haardroger
Stofzuiger
Parasol
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

3 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 9 km

9 km

Supermarkt 0.7 km

0.7 km

Station 9 km

9 km


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

  • free of charge if there are 10 or more between the booking and the arrival date and the tenant cancels the booking no later than the end of the 3rd, following the booking
  • from the 27th day before the start of the rental 100% of the tour price plus 50 € fee


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


23 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,8 van 5
4.8 Inrichting
4.8 Prijs / kwaliteit
4.8 Service
4.8 Ligging
4.8 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Klaus-Peter Radermacher

5,0
5 5 5 5 5

-

Jorg Claussen

5,0
5 5 5 5 5

Wir haben es genossen, abends auf der Terrasse zu sitzen und den Dank in Ruhe ausklingen zu lassen.

Angelika Michael

5,0
5 5 5 5 5

Sehr ordenliches , sauberes Haus, ruhig gelegen, ca 30 Min mit dem Rad nach Husum. Rundum zum wohlfühlen.

A.K. D.

5,0
5 5 5 5 5

Die Unterkunft war sehr sauber und der Vermieter kam persönlich vorbei und hat sich bei uns vorgestellt er war sehr freundlich.

Trepte

5,0
5 5 5 5 5

wir sind auf das Angenehmste überrascht, ein total super Ferienhaus, jederzeit weiter zu Empfehlen ruhige Lage, sauber, preiswert, netter Vermieter

D.

5,0
5 5 5 5 5

Schwimmbad ist in der Nähe, 10km zur Küste Sehr nett eingerichtet und sauber

Heike K.

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Schönes Haus, ideal zum ausruhen und genießen.

Silke S.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

optimales "Basecamp" für unser Messeteam.

Stefanie S.

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Sehr sauberes und modernes Haus. Sehr schön eingerichtet. Einziges Manko waren die zu wenigen Messer, es gab keine großen Messer, um etwas vernünftig schneiden zu können. Das Haus ist für 6 Personen, im Garten gibt es Abe rleider nur 4 Gartenstühle.

Fam Sch.

5,0
5 5 5 5 5

Wir hatten sehr schöne Tage in dem geräumigen und wertig eingerichteten Ferienhaus. Die Umgebung ist ruhig und alles Wichtig mit dem Rad zu erreichen. Gern mal wieder. Gruß aus Berlin

Angelika K.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Het huis is rustig gelegen in het dorp. Goed bereikbaar met de auto en fiets. De uitrusting was geweldig. Voor ons met 3 generaties was de rustige locatie ideaal. We mochten de fietsen opslaan. Korte termijn problemen met de verwarming (zomer-herfst overschakeling) werden onmiddellijk verholpen. Bedankt aan de verhuurders. Alleen de kinderkamer kan wat meer licht en pit gebruiken. :-)

Detlef K.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

De grote twee-onder-een-kapwoning ligt weg van de weg, te midden van andere vakantiehuizen die niet opdringerig overkomen door privacy en hagen. Het heeft een goede, smaakvolle en goed onderhouden inrichting. Het huis is zo ruim dat je een paar dagen kunt overbruggen bij slecht weer. Er zijn twee parkeerplaatsen, een direct voor de ingang. Bij mooi weer nodigt een ruim terras uit om buiten te zitten, de vriendelijke verhuurder maakt de goede algehele indruk compleet. De bestekvoorraad zou kunnen worden aangevuld, zodat er genoeg beschikbaar is voor het aantal personen. Dit bespaart het tussendoorspoelen als de vaatwasser nog niet vol is. Helaas waren er slechts vier comfortabele zitplaatsen op het terras, misschien wel omdat we met z'n drieën waren. Ik kan het huis met een gerust hart aanbevelen.

Angelika K.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Het huis is rustig gelegen in het dorp. Goed bereikbaar met de auto en fiets. De uitrusting was geweldig. Voor ons, met 3 generaties, was de rustige ligging ideaal.
We mochten de fietsen stallen. Korte termijn problemen met de verwarming (zomer-herfst omzetting) werden direct verholpen. Bedankt aan de verhuurders.
Alleen de kinderkamer zou wat meer licht en pit kunnen gebruiken. :-)

3 Erwachsene

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Nieuw verzorgd object met moderne uitrusting, rustige locatie met uitzicht op de Südermarsch. Rantum ligt net buiten Husum, ongeveer 15 minuten met de auto. Het huis wordt verwarmd met vloerverwarming. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Stefan Müller

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We hadden het huis met z'n vieren en alleen de begane grond bewoond, het is zeer ruim, uitgerust met topkwaliteit, niets ontbreekt. Alles was zeer schoon, er is een geweldige grote badkamer, ook de rest is zeer groot en mooi ingericht. Bovendien is het erg stil en slaap je daarom ook heel goed. De locatie ten opzichte van verschillende excursiemogelijkheden is erg goed, veel is binnen een half uur met de auto te bereiken. We voelden ons zeer comfortabel.

Detlef K.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

De grote twee-onder-een-kap vakantiewoning ligt weg van de straat, te midden van andere vakantiehuizen die door privacy-schermen en heggen niet opdringerig zijn. Het huis heeft een goede, smaakvolle en goed verzorgde inrichting. Het huis is zo ruim dat men bij slecht weer een paar dagen kan overbruggen.

Er zijn twee parkeerplaatsen, waarvan er één direct voor de ingang is.

Bij goed weer nodigt het grote terras uit om buiten te zitten en de vriendelijke verhuurder maakt de goede algehele indruk compleet.

De voorraad bestek kan worden aangevuld, zodat er voldoende beschikbaar is voor het aantal personen. Dit bespaart afwassen tussendoor, wanneer de vaatwasser nog niet vol is.

Helaas waren er slechts vier comfortabele zitplaatsen op het terras aanwezig, misschien maar omdat we met z'n drieën waren.

Ik kan het huis met een gerust hart aanbevelen.

Steffi L.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We hebben erg genoten van de vakantie. Het huis is erg gezellig en aantrekkelijk. De uitrusting laat niets te wensen over. De locatie is erg rustig en dus uitstekend om te ontspannen. Bedankt voor de geweldige tijd.

Pascal Snoeck

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We huurden dit huis als gezelschap voor een verblijf van twee weken en waren helemaal in de wolken. Super locatie, super faciliteiten, alles zo mooi en smaakvol. We zouden altijd weer boeken! De Marschblick is absoluut een aanrader!

vier Personen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We reizen hier elk jaar heen en hebben altijd wel een vakantiehuis te huur, maar dit vakantiehuis is ons bijzonder goed bevallen. Netheid, inrichting, kamerindeling - alles was top. We hielden vooral van de huishoudelijke ruimte. Er slingert niets rond in het woongedeelte, je kon alles netjes opbergen in de HWR. Wat ook spreekt voor het vakantiehuis is de ligging, rustig en idyllisch. Het was heel gemakkelijk om Husum en de omgeving per fiets te bereiken. Wij wonen liever op het platteland dan in het centrum. Natuurlijk is het havenfestival van Husum iets bijzonders. Altijd leuk. De enige kritiek die we hebben is dat er maar één badkamer is. Met vier volwassenen soms een beetje moeilijk. We zullen zeker weer in dit vakantiehuis verblijven.

Familie F.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We hadden een ontspannende week in dit prachtige moderne vakantiehuis. Alles wat je nodig hebt is er. Rustige landelijke locatie. U kunt vanuit het huis vele mooie wandelingen maken. Een auto is wel aan te bevelen, want het is een paar kilometer naar Husum. Verder deed het huis zijn naam eer aan. We konden elke avond kijken naar de prachtige zonsondergang over de moerasweiden. De verhuurders zijn ook erg aardig en meegaand. En begripvol (we reisden met kleine kinderen).

Familie V.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We hebben met onze kinderen (2 en 7 jaar) een geweldige week doorgebracht in Rantrum. In dit vakantiehuis met een modern persoonlijk tintje ontbrak het ons aan niets - en vooral niet aan ruimte. Rantrum is een mooi dorp, rustig op het eerste gezicht. Maar de open mensen met hun betrokkenheid bij de plaats maken het levendig. Het huis en het dorp waren voor ons het perfecte uitgangspunt voor uitstapjes in de mooie en spannende omgeving. De ligging op enkele kilometers van Husum was ideaal om van het platteland te genieten.

Fam. Schmarda

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Dit mooie, zeer comfortabel ingerichte vakantiehuis ligt op een zeer rustige maar centrale locatie aan de rand van het dorp. U kunt gemakkelijk naar de bakker lopen voor vers ontbijtgebak (ca. 1 km). We hebben niets gemist in dit huis. Er is zelfs een wasruimte. Je kunt ook lekker buiten eten: mooie tuinset incl. ligstoel zijn beschikbaar. Voor degenen die niet kunnen uitschakelen, zelfs niet op vakantie: Wifi werkt geweldig!

Metzler

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het is een heel mooi huis, heel ruim. We voelden ons erg op ons gemak. Als u geen zin hebt in een van de vele excursies, kunt u genieten van het grote terras. We werden verwelkomd door de verhuurder en het contact was erg leuk. Alles was perfect!


Contactpersoon

Bedrijf Ferien an der Nordsee
Mevr. W. Volquardsen

Mevr. W. Volquardsen

Andere accommodaties van Mevr. W. Volquardsen

Alle accommodaties weergeven van Mevr. W. Volquardsen

meer informatie

Objectnummer: 321182

Laatst bijgewerkt: 27.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/321182.htm


«Vakantiehuis Ontspannende vakantie Rantrum» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 23 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven