Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Hattstedtermarsch

Max.  8   gasten
150m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 8  gasten
150m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Inrichting

Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Kinderbed Kinderbed

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Parkeren
Terras
Wallbox (E-laadstation)

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche

aparte wc's 1


Keuken

Enkele kookplaat
Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Broodrooster
Servies
Keramische kookplaat

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Wasmachine
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Haardroger
Stofzuiger
Parasol
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Geschikt voor mensen met allergieën
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 8

4 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 8 km

8 km

Supermarkt 3 km

3 km

Station 10 km

10 km


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

  • free of charge if there are 10 or more between the booking and the arrival date and the tenant cancels the booking no later than the end of the 3rd, following the booking
  • from the 27th day before the start of the rental 100% of the tour price plus 50 € fee


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


28 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.8 Inrichting
4.8 Prijs / kwaliteit
4.8 Service
4.8 Ligging
4.8 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Manuela M.

4,0
4 4 4 4 4

Haus war sauber , Übergabe unkompliziert, Ausstattung sehr gut, genügend Platz für 8 Personen. Es ist sehr sehr abgeschieden.

Ulrich S.

5,0
5 5 5 5 5

Grosses Haus mit vier vollwertigen Doppelschlafzimmern. Sehr ruhig gelegen, nah zu den Inseln und Halligen, ideal für Ausflüge von Friedrichstadt bis Seebüll.

Malina B.

5,0
5 5 5 5 5

Wir haben uns sehr wohl gefühlt und würden jederzeit wieder buchen. Das einzige, was uns aufgefallen ist: die Klobürste im WC könnte mal ausgetauscht werden. Sonst alles tiptop! Vielen Dank.

Michael Roth

5,0
5 5 5 5 5

Sehr schön ruhig und erholsam und auch modern Viel Platz für viele Gäste und auch ordentliche Betten

Brigitte Heitz

5,0
5 5 5 5 5

Wir haben unseren Aufenthalt mit Kindern und Enkelkind genossen. Haus und Garten bieteten viel Platz für gemeinsame Aktivitäten, aber auch Rückzugsmöglichkeiten.

Christoph Nielsen

5,0
5 5 5 5 5

Sehr schön

Harald Mazet

5,0
5 5 5 5 5

Das Haus erfüllte alle unser Erwartungen. TOP !!!! Gern wieder......

Dagmar Dusowski

5,0
5 5 5 5 5

Ein angenehmes und alleinstehendes Haus mit stimmiger Einrichtung in der Hattstedter Marsch mit allem was benötigt wird. Die Ruhe und Alleinlage helfen direkt in die Erholung starten zu können.

Rainer F.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Super mooi huis gelegen in het prachtige Hattstedtermarsch. Koeien en schapen als buren en ganzen die over het landschap vliegen. 's Nachts een sterrenhemel zonder lichtvervuiling. Wie drukte zoekt, is hier aan het verkeerde adres.

Heiko B.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Hartelijk dank (ook namens mijn collega's) dat we tijdens de HusumWind-beurs in Käptns Hus mochten verblijven. Alles was vlekkeloos geregeld door het team van "Ferien an der Nordsee" van tevoren (ondanks de extra inspanning door de coronapandemie). De communicatie verliep voorbeeldig. We vonden allemaal de accommodatie geweldig. Vooral 's nachts is de afgelegen ligging van het huis in diepe duisternis en landelijke rust geweldig. De uitrusting is top. Er is zelfs een laadpaal voor elektrische auto's :-)

Heinz S.

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Zeer mooi, groot huis met een geweldig uitzicht aan alle kanten. Rustige locatie en erg licht van binnen door de grote ramen. Binnen volledig uitgerust met comfortabele bank, grote eettafel, goede tv en modern uitgeruste keuken. 2 moderne badkamers en een infrarood sauna. Buiten aparte barbecueplaats, groot terras, een strandstoel en 8 tuinstoelen, maar geen ligstoelen. Een huis om je prettig te voelen. U bent binnen enkele minuten in de stad (zeer goede bakker, slager en viswinkel) of bij de dijk en kunt daar heerlijk wandelen. Direct in het vogelreservaat.

Sonja U.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Het huis ligt wat afgelegen in Hattstedtermarsch. Het is zeer ruim en goed uitgerust. We hebben drie weken doorgebracht in Käptns Hus en voelden ons zeer op ons gemak. Je kunt geweldige fietstochten maken, de winkels zijn ook niet ver weg, of je geniet gewoon van het huis, de tuin, de koeien, schapen en paarden in de buurt. We kunnen het huis van harte aanbevelen!

Malina B.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Prachtig huis, afgelegen, omgeven door weilanden, met uitzicht op de dijk op de achtergrond. Idylle ten top. Als ik uit het raam keek, kon ik onder andere de fazant, de hazen, de bruine kiekendieven, tapuiten, kieviten en duizenden brandganzen zien. Een paradijs voor natuurliefhebbers. Een huis om je op je gemak te voelen met mooie voorzieningen. Ik was hier voor de tweede keer met mijn dochter en mijn schoonzoon. We voelden ons zeer op ons gemak. Op de laatste avond zat een kerkuil op een paal bij de oprit. Een afscheidscadeau voor ons vogelliefhebbers!

Mario K.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een prachtig huis heeft ons een fantastische vakantie bezorgd. De afgelegen locatie, de moderne en uitgebreide uitrusting van het huis en het comfort dat hiermee gepaard gaat, zorgden ervoor dat we sneller dan ooit uit de dagelijkse sleur konden ontsnappen en konden ontspannen. We hadden graag langer willen blijven.

Barbara S.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Het huis is erg mooi en grotendeels goed onderhouden. De locatie is fantastisch als je rust wilt hebben. Bakker en slager zijn snel te bereiken. De keukenfaciliteiten zijn geweldig, alleen waren er wat weinig wijnglazen ;-) Ook de restaurants in de omgeving zijn allemaal heel goed en Husum is een leuk stadje met alle voorzieningen. De nabijgelegen bezienswaardigheden en stranden zijn goed bereikbaar. We hebben erg genoten van wandelingen en vogels kijken in de omgeving. De kleine kritiekpunten zijn dat ik geen spinnenwebben en meerdere spinnen in huis had verwacht. Ook de spinnenwebben tussen het rietdak en het huis kunnen af en toe worden verwijderd en de ramen waren niet goed schoongemaakt.

Sonja U.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Het huis is een beetje afgelegen in Hattstedtermarsch gelegen. Het is zeer ruim en goed uitgerust. We hebben drie weken doorgebracht in het Käptns Hus en voelden ons erg op ons gemak. Je kunt geweldige fietstochten maken, winkels zijn ook niet ver weg, of je geniet gewoon van het huis, de tuin, de koeien, schapen en paarden in de buurt. We kunnen het huis ten zeerste aanbevelen!

Barbara S.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Het huis is erg mooi en grotendeels goed onderhouden. De locatie is fantastisch als je rust wilt hebben. Bakker en slager zijn snel te bereiken. De keuken is geweldig uitgerust, alleen waren er wat weinig wijnglazen ;-) Ook de restaurants in de omgeving zijn allemaal erg goed en Husum is een leuk stadje met alle mogelijkheden. De nabijgelegen excursiebestemmingen en stranden zijn goed bereikbaar. We hebben erg genoten van wandelingen en vogels kijken in de omgeving.
De kleine kritiekpunten zijn dat ik geen spinnenwebben en verschillende spinnen in het huis had verwacht. Ook de spinnenwebben tussen het rieten dak en het huis zouden af en toe verwijderd kunnen worden en de ramen waren niet goed schoongemaakt.

Mario K.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een prachtig huis gaf ons een fantastische vakantie. De afgelegen locatie, de moderne en uitgebreide uitrusting van het huis en het comfort dat daarmee gepaard gaat, alles zorgde ervoor dat we ons zo snel mogelijk konden onderdompelen in de herstelfase, zoals nooit tevoren. We zouden graag langer gebleven zijn.

Heiko B.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Dank u (ook namens mijn collega's) dat we mochten verblijven in uw Käptns Hus tijdens de HusumWind beurs. Alles was soepel georganiseerd door het team van "Ferien an der Nordsee" van tevoren (ondanks verhoogde inspanningen vanwege de Corona-pandemie). De communicatie verliep voortreffelijk. We vonden de accommodatie allemaal geweldig. Vooral 's nachts is de afgelegen ligging van het huis in diepe duisternis en landelijke rust geweldig. De uitrusting is tiptop. Er is zelfs een laadstation voor elektrische auto's :-)

Norman B.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Het huis is erg groot en ruim. Alles was schoon en in zeer goede staat. We hadden een heel mooie vakantie! De rust en de grote tuin zijn ideaal om te ontspannen. De badkamers zijn allemaal nieuw en van hoge kwaliteit. Alleen de grillhoek was een beetje eenzaam ingericht. Een extra zitplaats zou op zijn plaats zijn. Anders alles TOP. Men is snel bij de dam en met de fiets in 25 minuten in Husum. Graag weer!

Rainer F.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Super mooi huis gelegen in het prachtige Hattstedtermarsch. De koeien en schapen als buren en de ganzen trekken over het landschap. 's Nachts een sterrenhemel zonder lichtvervuiling. Als je op zoek bent naar drukte, dan zit je hier verkeerd.

Malina B.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Prachtig huis, afgelegen, omringd door weilanden, met uitzicht op de dijk op de achtergrond. Puur idyllisch. Als ik uit het raam keek, kon ik onder andere fazanten, hazen, rietzangers, zwarte roodstaarten, regenwulpen en duizenden kleine rietganzen spotten. Een paradijs voor natuurliefhebbers. Een huis om je prettig in te voelen met mooie inrichting. Ik was hier voor de tweede keer met mijn dochter en schoonzoon. We hebben ons zeer op ons gemak gevoeld.
Op de laatste avond zat er een kerkuil op een paal bij de oprit. Een afscheidscadeau voor ons vogelaars!

Dörte W

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het boekingsproces verliep vlot en alle nodige informatie kwam tijdig. Het huis is goed uitgerust en is zeer rustig gelegen. We waren op vakantie met de uitgebreide familie en voelden ons zeer comfortabel.

Findus

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

De 3 weken waren pure ontspanning, ontbijten op het terras, de koeien en vogels in de buurt en de grauwe ganzen in de lucht. Diner van de barbecue met een fantastische zonsondergang. Het huis was absoluut schoon en de horren zorgden voor een goede nachtrust.

Anke Bebber

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

In het Huus van Käptn kunt u als grote familie of reisgezelschap uitstekend vakantie vieren. De slaapkamers zijn geen doorgeefkamers, er zijn 2 volledige badkamers en een extra toilet, de keuken is uitgerust met alles wat nodig is om goed te koken voor vele hoofden - en het uitzicht is prachtig. De bedden zijn zacht, het sanitair is state of the art, en er liggen kaarten en info flyers in de woonkamer als je nog op zoek bent naar een dagje uit (hoewel deze soms een jaar oud zijn, en bijgewerkt zouden kunnen worden). Al met al is dit precies wat ik me voorstel bij een perfect vakantiehuis.

Jenny Kollmar

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het vakantiehuis biedt samenhangende accommodatie met een smaakvolle, moderne inrichting en alles wat nodig is. De ligging is enigszins afgelegen, maar in een prachtig landschap en geschikt voor iedereen die rust zoekt.

Kathleen Kraus

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het huis was in principe zeer schoon en goed onderhouden. Alleen de ramen werden niet graag geopend, want ze waren ook erg vuil in het kozijn. Helaas is er geen bergruimte voor fietsen. Het zou wenselijk zijn een overeenkomstige mogelijkheid te creëren.

Heinz S.

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Zeer mooi, groot huis met geweldig uitzicht aan alle kanten. Rustige ligging en zeer licht van binnen door de grote ramen.
Binnen volledig ingericht met comfortabele bank, grote eettafel, goede TV en modern ingerichte keuken. 2 moderne badkamers en IR cabine.
Buiten aparte barbecueplaats, groot terras, een strandstoel en 8 tuinstoelen, maar geen ligbedden.
Een huis om je goed in te voelen. Je bent in een paar minuten in de stad (zeer goede bakker, slager en viswinkel) of aan de dijk en kunt daar heel mooi wandelen. Direct in het vogelreservaat.


Contactpersoon

Bedrijf Ferien an der Nordsee
Mevr. W. Volquardsen

Mevr. W. Volquardsen

meer informatie

Objectnummer: 321244

Laatst bijgewerkt: 06.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/321244.htm


«Vakantiehuis Ontspannende vakantie Hattstedtermarsch» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 28 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven