Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantieappartement Gezinsvakantie Hattstedtermarsch

Max.  2   gasten
90m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 2  gasten
90m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling



Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Sauna Sauna
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Terras

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

Enkele kookplaat
Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Broodrooster
Servies
Inductiekookplaat

Apparatuur en toebehoren

Televisie
WiFi
Haardroger
Stofzuiger

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 2

2 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 6 km

6 km

Meer 0.04 km

0.04 km

Supermarkt 8 km

8 km

Stadscentrum 11 km

11 km


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

  • free of charge if there are 10 or more between the booking and the arrival date and the tenant cancels the booking no later than the end of the 3rd, following the booking
  • from the 27th day before the start of the rental 100% of the tour price plus 50 € fee


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


17 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,7 van 5
4.7 Inrichting
4.7 Prijs / kwaliteit
4.7 Service
4.7 Ligging
4.7 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Anke F.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Sehr guter Service

Bernd M.

5,0
5 5 5 5 5

Top Lage mit wundervollem Blick Richtung Meer und Richtung Land, Top-Ausstattung sowie sehr gute und freundliche Betreuung durch den Vermieter. Sehr empfehlenswert!

Gisela R.

5,0
5 5 5 5 5

Ein unglaublich schöner Ausblick!

Stefan J.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

De locatie is geweldig en vooral heel rustig en ontspannend. Vanaf het terras kijk je direct op het vogelreservaat. Hier hebben we hele mooie uren doorgebracht. De locatie is ook een goede uitvalsbasis voor fietstochten. We kunnen de tochten naar de Hamburger Hallig of naar Nordstrand aanbevelen. De uitrusting beviel ons zeer goed. Alle technologie is up-to-date en we hebben niets gemist. De inrichting is van hoge kwaliteit en smaakvol. Het terras heeft ook een tafel en zitplaatsen voor 4 personen. We kunnen dit appartement voor 100% aanbevelen en komen graag terug.

Dr. Arnd K.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Het appartement Arlau Sluis ligt als het ware op de dijk. Het kan erg winderig zijn, maar je hebt een ongeëvenaard uitzicht in alle richtingen vanuit alle ramen. Via het terras ben je meteen en zonder omwegen op de dijk en in het natuurgebied. De locatie van het appartement is waarschijnlijk uniek. Bij mooi weer komen er natuurlijk wandelaars recht voorbij het terras. Je moet echter de bagage vanaf de straat via een trap omhoog dragen naar de tweede verdieping in het appartement. Hier verblijf je in een perfect uitgerust appartement. Er ontbreekt niets. Het appartement is nieuw ingericht en daarom is ook de keuken volledig nieuw. Er ontbreken echter handleidingen voor de apparaten, dus je moet bijvoorbeeld Google raadplegen om de sauna te starten. In het zicht ligt het Hotel Arlau Sluis met het restaurant Deichgraf, dat zeer aan te bevelen is, vooral omdat je er te voet naartoe kunt. Het is aan te raden om een zaklamp mee te nemen; er is geen straatverlichting. Over het algemeen is dit een prachtig en buitengewoon appartement vanwege de locatie. Het blijft afwachten hoe de situatie zal zijn als het tweede geplande appartement klaar is, waarbij je het terras moet "delen".

Jörn H.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Top Vakantieappartement (5 sterren) met adembenemend uitzicht op de prachtige natuur. Ook het kantoor was altijd bereikbaar, het personeel erg aardig en behulpzaam. We komen zeker terug! Het enige kritiekpunt is de rammelende en irritant krakende terrassenscheidingswand van plexiglas, vooral wanneer de wind erop staat. Vooral 's nachts! Verlichting, op zijn minst voor het kraken, kan worden bereikt door de bevestigingspunten (aan het gebouw en het raam) met rubberen strips te ondersteunen. Maar dit is slechts een suggestie. Verder geen enkele kritiek en de afgelegen locatie is geweldig!!!

Marlen R.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Wie rust zoekt, zal het hier vinden. De accommodatie is prachtig landelijk gelegen. De uitrusting was geweldig, de sauna een droom. Wie vertraging zoekt, zal het hier vinden. Het enige nadeel is misschien dat de geluidsisolatie naar het aangrenzende appartement niet zo goed is. Toch zou ik dit appartement zeker aanraden!

Cornelia M.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Wie wil ontsnappen aan het dagelijks leven, zit hier precies goed. Het vakantiehuis en de omgeving beloven rust en kalmte. Overal waar je kijkt, zie je uitgestrektheid, schapen, koeien en gras. Voor fietstochten zijn er volop bewegwijzerde paden te vinden. We hadden een rustige en ontspannen tijd. Dank je wel.

Hanns Pidder G.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Het appartement is echt geweldig! De locatie is natuurlijk onverslaanbaar, maar ook in het appartement voel je je meteen op je gemak. De bedden en de bank zijn absoluut comfortabel en de sauna is na een herfstwandeling een droom, net als het uitzicht vanuit elk raam. Het enige minpunt vonden we dat er in de keuken relatief weinig serviesgoed, geen weegschaal en geen mixer aanwezig waren. Je kunt het wel redden, maar je zou blij zijn met wat meer borden en kopjes.

Hans-Peter B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Het vakantieappartement maakt bij binnenkomst meteen een geweldige indruk. Zeer schoon en echt goed uitgerust; precies zoals beschreven. Alleen de toegang tot het appartement op de 2e verdieping via een smalle binnentrap is niet helemaal eenvoudig. Stevigheid is vereist. Het is een beetje jammer dat het anders prachtige terras gedeeld moet worden met het buurappartement. Als je de terrasafstap naar de dijk gebruikt, wordt de privacy van de buurman onvermijdelijk enigszins verstoord. Het object is absoluut aan te bevelen.

Dr. Arnd K.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Het appartement Arlau Sluis ligt als het ware op de dijk. Het kan erg winderig worden, maar je hebt een onovertroffen uitzicht, namelijk in elke richting vanuit alle ramen. Via het terras kom je direct en zonder omwegen op de dijk en in het natuurgebied. De locatie van het appartement is waarschijnlijk uniek. Bij mooi weer lopen er natuurlijk wandelaars direct langs het terras. Je moet echter de bagage vanaf de weg via een trap naar boven dragen, over twee verdiepingen naar het appartement.

Hier verblijf je in een perfect uitgerust appartement. Er ontbreekt niets. Het appartement is nieuw ingericht en daarom is ook de keukeninrichting helemaal nieuw. Er ontbreken echter handleidingen voor de apparatuur, zodat je bijvoorbeeld Google moet raadplegen om de sauna te starten.

Op loopafstand bevindt zich het Hotel Arlau Sluis met het restaurant Deichgraf, dat ten zeerste aan te bevelen is. Het is raadzaam een zaklamp mee te nemen; er is geen straatverlichting.

Al met al is dit een prachtig en buitengewoon appartement vanwege de ligging. Het valt nog te bezien hoe de situatie eruit ziet wanneer het tweede geplande appartement klaar is, waar je het terras mee "deelt".

Marlen R.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Wie op zoek is naar rust, zal die hier vinden. De accommodatie is prachtig landelijk gelegen. De voorzieningen waren geweldig, de sauna een droom. Wie vertraging zoekt, zal die hier vinden. Het enige minpuntje is misschien de gehorigheid naar het aangrenzende appartement. Desondanks zou ik dit appartement zeker aanbevelen!

Cornelia M.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Wie van de dagelijkse routine wilt ontsnappen, is hier aan het juiste adres. Het vakantiehuis en de omgeving beloven rust en kalmte. Overal waar je kijkt zijn er weiden, schapen, koeien en gras. Voor fietstochten zijn er talloze bewegwijzerde routes beschikbaar.
We hebben een rustige en ontspannen tijd gehad. Bedankt.

Stefan J.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

De locatie is geweldig en vooral erg rustig en ontspannend. Vanaf het terras kijk je rechtstreeks op het vogelreservaat. Hier hebben we hele mooie uren doorgebracht. De locatie is ook een goede uitvalsbasis voor fietstochten. We kunnen de tours naar Hamburger Hallig of naar Nordstrand aanbevelen.
De uitrusting is ons heel goed bevallen. Alle technologie is up-to-date en we hebben niets gemist. Het interieur is van hoge kwaliteit en smaakvol. Het terras heeft ook een tafel en zitplaatsen voor 4 personen.
We kunnen dit appartement 100% aanbevelen en komen graag terug.

Hanns Pidder G.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Het appartement is echt geweldig! De locatie is natuurlijk onverslaanbaar, maar ook in het appartement voel je je meteen op je gemak. De bedden en de bank zijn absoluut comfortabel en de sauna is een droom na een herfstwandeling, net als het uitzicht uit elk raam.
Het enige wat we een beetje jammer vonden, was dat er in de keuken relatief weinig serviesgoed, geen weegschaal en geen mixer waren. Je kunt het wel redden, maar je zou blij zijn met wat meer borden en kopjes.

Jörn H.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Top vakantiewoning (5 sterren) met een adembenemend uitzicht op de prachtige natuur. Ook het kantoor was altijd bereikbaar, het personeel erg aardig en behulpzaam. We komen zeker terug!
Het enige kritiekpunt is de rammelende en vervelend krakende terrassenschutting van plexiglas wanneer het waait. Vooral 's nachts!
Enige verlichting, althans wat het kraken betreft, zou kunnen helpen door rubberen strips onder de schroefpunten (aan het gebouw en het glas) te plaatsen. Maar dat is slechts een suggestie. Verder geen enkele kritiek en de afgelegen ligging is geweldig!!!

Hans-Peter B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Het vakantieappartement maakt meteen een geweldige indruk bij binnenkomst. Zeer schoon en echt goed uitgerust; precies zoals beschreven.
Het enige nadeel is dat de toegang tot het appartement op de 2e verdieping via een smalle interne trap niet makkelijk is. Stevigheid is vereist.
Het is een beetje jammer dat het anders prachtige terras gedeeld moet worden met het buurappartement. Als je de terrasuitgang naar de dijk gebruikt, wordt de privacy van de buurman automatisch enigszins verstoord. Het object is absoluut aanbevolen.


Contactpersoon

Bedrijf Ferien an der Nordsee GmbH & Co KG
Mevr. W. Volquardsen

Mevr. W. Volquardsen

meer informatie

Objectnummer: 457249

Laatst bijgewerkt: 06.05.2024

Advertentie online sinds: 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/457249.htm


«Vakantieappartement Gezinsvakantie Hattstedtermarsch» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.7 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 17 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven