Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Reußenköge

Max.  4   gasten
100m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
100m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

2 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

2 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online



Inrichting

Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Parkeren
Terras
Wallbox (E-laadstation)

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche

aparte wc's 1


Keuken

Enkele kookplaat
Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Broodrooster
Servies
Keramische kookplaat

Apparatuur en toebehoren

CD-speler
Televisie
Wasmachine
WiFi
Haardroger
Stofzuiger
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 4

2 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 3 km

3 km

Supermarkt 8 km

8 km

Station 15 km

15 km


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

  • free of charge if there are 10 or more between the booking and the arrival date and the tenant cancels the booking no later than the end of the 3rd, following the booking
  • from the 27th day before the start of the rental 100% of the tour price plus 50 € fee


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


29 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Irina W.

5,0
5 5 5 5 5

Auch nach unserem 2. Besuch können wir dieses Haus nur empfehlen. Es ist so gemütlich und mit dem Ofen bei dem Wetter einfach nur schön. Jederzeit gerne wieder.

Jochen T.

5,0
5 5 5 5 5

Top Ferienhaus, sehr ruhige Lage, zum Entspannen und Erkunden der näheren Umgebung hervorragend geeignet. Einziges Manko fehlendes Salatbesteck.

Christa B.

5,0
5 5 5 5 5

Helles, freundliches Haus in der Nähe des Meeres. Für uns die perfekte Location zum Spazierengehen und Vögelbeobachten. Waren bereits zum zweiten Mal da und gerne bei Gelegenheit wieder.

Boris F.

5,0
5 5 5 5 5

Wir waren zu Ostern 2023 das zweite Mal in diesem Ferienhaus und kommen gerne wieder!

Elke S.

5,0
5 5 5 5 5

Gelungene Restaurierung des Hauses mit einer sehr geschmackvollen Einrichtung. Wir haben uns sehr wohl gefühlt und nichts vermisst.

Carola A.

5,0
5 5 5 5 5

Ein sehr schönes Haus in ruhiger Umgebung. Sehr gut eingerichtet mit allem was es für schöne Ferien braucht.

Jörn P.

5,0
5 5 5 5 5

Sehr schönes und geschmackvoll eingerichtetes Haus mit reichlich Platz für einen entspannten Urlaub (auch bei Schietwetter). Freundliche und unkomplizierte Kommunikation mit der Vermietungsagentur.

Claudia S.

5,0
5 5 5 5 5

Hier kann man sich wohlfühlen und entspannen. Die Nordsee ist gut erreichbar. Wir haben die Zeit hier sehr genossen.

Marianne S.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Ein Haus zum Wohlfühlen mit der Möglichkeit, den Vogelzug im Oktober zu beobachten und viel Ruhe zum Entspannen

Werner F.

5,0
5 5 5 5 5

Wir haben uns zu viert sehr wohl gefühlt in diesem sehr geschmackvoll eingerichteten und gut ausgestatteten Haus. Garten und Utkiek mit Blick auf den Deich sind auch sehr schön.

Bernhard G.

5,0
5 5 5 5 5

Tolles Häuschen in super ruhiger Lage, Top ausgestattet, hat alles was man für einen erholsamen Urlaub braucht

Beate

5,0
5 5 5 5 5

Wir haben 11 Tage hier verbracht und uns sehr wohl gefühlt.

Thomas Z.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Prachtig vakantiehuis met alle comfort en ook nog paradijselijk gelegen. Het was een zeer mooie vakantie. We hebben goed kunnen ontspannen en willen de verhuurservice bedanken. Alles verliep naar volle tevredenheid. We hebben meteen voor het voorjaar van 2025 opnieuw geboekt.

Alexandra S.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Zeer mooi en goed uitgerust vakantiehuis op een rustige locatie vlakbij de Middelzee. De inrichting is zeer smaakvol met oog voor detail. Grote tuin met zonnig terras en gezellige serre voor slechter weer. We voelden ons zeer comfortabel en komen graag nog eens terug! De communicatie met het verhuurkantoor was zeer goed en vriendelijk.

Irina W.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het huis is een juweeltje midden in de natuur. Smaakvol ingericht en zeer goed uitgerust. Het wordt goed onderhouden en is zeer schoon. We vonden vooral de open haard erg leuk, zo gezellig elke avond. De locatie van het huis is geweldig, veel wandel- en uitstapmogelijkheden in de directe omgeving en toch heerlijke rust. De communicatie met het beheer van het huis is ongecompliceerd, verbindend en altijd aangenaam. We voelden ons zeer comfortabel en komen zeker terug.

Christa B.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Prachtig, zeer goed uitgerust en ingericht huis met grote tuin in de directe nabijheid van de dijk. Zeer geschikt voor vogels kijken en ontspanning! We hebben niets gemist en komen graag terug.

Tatjana B.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het huis ligt prachtig rustig en je kunt mooie wandelingen maken naar de Koog en verder. Het is niet ver om boodschappen te doen en andere zaken af te handelen. De kleine omliggende dorpen bieden veel om te ontdekken. Het huis is gezellig en comfortabel ingericht. Het haardvuur was mijn hoogtepunt 's avonds na een dag vol uitstapjes in de nabije/verdere omgeving. Ik voelde me zeer comfortabel en kom graag terug.

Anke B.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Huis Beltringharde is heel gezellig, alles is aanwezig wat je nodig hebt. De verwarming werkt goed en 's avonds is het lekker warm in de serre. Daar kun je rustig de zonsondergang bekijken. Het huis ligt vlak achter de dijk, je kunt te voet naar de eerste vogelkijkhut in het Beltringharder Koog lopen. We komen zeker terug!

Martin und Simone B.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Wij willen u nogmaals hartelijk bedanken voor de geweldige vakantie die we in uw huis hebben kunnen beleven en ook voor de soepele afhandeling van betaling, sleuteloverdracht en vertrek. Ook waren we zeer opmerkzaam dat we altijd tijdig werden geïnformeerd over belangrijke gegevens zoals de sleutelkluis code en ook de vertrekmogelijkheden. Nogmaals veel dank en we kijken al uit naar de volgende keer. Groetjes

Tatjana B.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het huis is prachtig rustig gelegen en u kunt mooie wandelingen maken naar het Koog en verder. Het is niet ver om boodschappen te doen en andere dingen te regelen. De kleine omliggende dorpen bieden veel te ontdekken. Het huis is gezellig en comfortabel ingericht. Het haardvuur was mijn hoogtepunt in de avond na een dag vol uitstapjes naar de nabije/verdere omgeving. Ik voelde me zeer comfortabel en kom graag terug.

Christa B.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Prachtig, zeer goed uitgerust en ingericht huis met grote tuin in directe nabijheid van de dijk. Ideaal voor vogels kijken en ontspanning! We hebben niets gemist en komen graag terug.

Jörg D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Geweldig huis met een complete en smaakvolle inrichting op een uitstekende locatie. Zeer schoon. Snel internet. We hebben hier uitstekend kunnen ontspannen en zullen zeker terugkomen. Bijzonder opmerkelijk en perfect voor ons: het huis heeft een wallbox, waarmee we onze elektrische auto probleemloos konden opladen.

Irina W.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het huis is een juweeltje midden in de natuur. Smaakvol ingericht en van zeer goede kwaliteit. Het wordt goed onderhouden en is erg schoon. De open haard vonden we vooral leuk, elke avond zo gezellig. De locatie van het huis is geweldig, er zijn veel wandel- en excursiemogelijkheden in de omgeving en toch is er heerlijke rust. De communicatie met het huisbeheer is eenvoudig, betrouwbaar en altijd aangenaam. We voelden ons zeer comfortabel en zullen zeker terugkomen.

Uwe H.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Een perfect uitgerust vakantiehuis met een prachtige grote tuin in de directe omgeving van schapenweiden en dijken. De elektrische auto kan worden opgeladen via de vooraf beschikbare, goed toegankelijke muurdoos. Een absoluut rustige locatie, ideaal voor rust en ontspanning. Fietsen kunnen gemakkelijk en veilig worden opgeborgen in het bijgebouw. Voor natuurliefhebbers zijn dit de ideale omstandigheden.

Karen B.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het huis met een grote tuin is mooi, rustig gelegen en zeer geschikt om te ontspannen. We voelden ons erg op ons gemak! Het huis is liefdevol en zeer doordacht ingericht, het heeft alles wat je nodig hebt! U kunt belangrijke winkelvoorzieningen in korte tijd bereiken. We zijn ontspannen en de kinderen konden stoom afblazen.... We komen nog eens terug!!!

Alexandra S.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Zeer mooi en goed uitgerust vakantiehuis op een rustige locatie dicht bij de middendijk. De inrichting is zeer smaakvol met veel aandacht voor detail. Grote tuin met zonnig terras en gezellige wintertuin voor slecht weer. We voelden ons erg op ons gemak en komen graag nog eens terug!
De communicatie met het verhuurkantoor was zeer goed en vriendelijk.

Boris F.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Het is een heel mooi vakantiehuis, mooi en comfortabel ingericht, met een grote tuin. Er zijn maar een paar huizen in de buurt, verder is het heel rustig gelegen aan de middendijk. We voelden ons er zeer comfortabel tijdens de paasvakantie en zullen er graag weer komen.

Anke B.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Huis Beltringharde is erg gezellig, alles wat je nodig hebt is aanwezig. De verwarming werkt goed en 's avonds is het gezellig en warm in de serre. U kunt op uw gemak de zonsondergang bekijken. Het huis ligt net achter de dijk, je kunt naar de eerste schuilhut in Beltringharder Koog lopen. We komen zeker terug!

Roland S.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het vakantiehuis is rustig gelegen. De inrichting was goed. De serre was vooral geweldig bij "lakenweer". Elke ochtend waren er konijnen, hazen, spreeuwen en kwikstaarten in de tuin. Op de naburige weide liepen grauwe ganzen, konijnen en schapen rond. In 45 minuten loopt u naar de Waddenzee. In Bredstedt kunt u winkelen en lekker eten. Het was een geweldige vakantie in dit huis en ik kan het alleen maar aanbevelen.


Contactpersoon

Bedrijf Ferien an der Nordsee
Mevr. W. Volquardsen

Mevr. W. Volquardsen

meer informatie

Objectnummer: 321341

Laatst bijgewerkt: 28.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/321341.htm


«Vakantiehuis Ontspannende vakantie Reußenköge» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 29 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven