Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Crikvenica

Max.  8   gasten
140m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
3  Badkamer
Max. 8  gasten
140m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

14 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 45 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

14 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Beste gasten, we zijn er trots op u een vakantiehuis aan te kunnen bieden in de prachtige Kvarner baai. Het huis heeft een capaciteit voor acht gasten. Het bestaat uit 3 slaapkamers en drie badkamers, verdeeld over 140 m2 woonruimte. Twee slaapkamers hebben elk een tweepersoonsbed, de derde slaapkamer heeft twee eenpersoonsbedden (110 cm breed), in de open ruimte op de begane grond staan twee hoogwaardige slaapbanken (elk 140 cm breed). De benedenverdieping is een grote open ruimte (70 m2) met een volledig uitgeruste keuken, een woonkamer, een complete badkamer en een was- en opslagruimte. Een trap leidt naar de bovenverdieping. U vindt er drie slaapkamers en twee badkamers. Er is een balkon met een prachtig uitzicht zover het oog reikt. Een geweldige plek voor uw ochtend koffie. Het uitzicht vanaf het buitenterras is fantastisch. Wij zijn erg trots op ons zwembad van 42 m², een opblaasbare jacuzzi in de openlucht en een overdekte barbecue- en eethoek. Voor uw plezier vindt u een tafeltennistafel, biljart en een elektronisch dartbord.
Het huis is ingericht in vintage stijl, en alles is bijna gloednieuw, want het huis is gebouwd in 2019/2020.
Er zijn vijf airconditioners in het huis om ervoor te zorgen dat u koel blijft tijdens de hete zomermaanden. Voor de wintergasten zijn we uitgerust met krachtige radiatoren. Het huis biedt goede en stabiele Wi-Fi, smart TV en biljart, tafeltennis en elektronisch dartbord voor 's avonds plezier en gezelligheid.
Er is parkeerruimte voor vier auto's. Het is een huisdiervriendelijke woning. Het deel van het huis waar we het meest trots op zijn, is onze buitenruimte. Het heeft een groot zwembad en een prachtig uitzicht op de Kvarner baai en de eilanden. Een overdekte barbecue en eethoek zijn er om van te genieten. Uitgerust met een gasbarbecue en een koelkast. De woning is zeer prive, er is geen lawaai en geen drukte, maar je bent nog steeds dicht bij alles. de eigenaren wonen niet op het terrein, maar zijn altijd tot uw beschikking om al uw behoeften te voldoen. Welkom!!!

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 1.5 km

1.5 km

Meer 5 km

5 km

Skilift 20 km

20 km

Supermarkt 0.7 km

0.7 km

Restaurant 0.7 km

0.7 km

Stadscentrum 0.7 km

0.7 km

Bus 0.7 km

0.7 km

Luchthaven 8 km Rijeka(Krk)

8 km

Station 25 km Rijeka

25 km

Snelweg-afrit 2 km Krk

2 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het huis is gelegen in het kleine dorpje Smrika, tussen het eiland Krk en Jadranovo/Crikvenica in de Kvarner baai. In het dorp, dat te voet bereikbaar is, is er een kruidenierswinkel, een postkantoor, een paar bars en fastfoodrestaurants. Er is ook een geweldig en zeer redelijk geprijsd restaurant 'Katarina' met een breed scala aan typisch mediterrane gerechten, vers vlees en vis, in combinatie met heerlijke lokale wijnen
De goede verbinding met de snelweg (2 km) is een ander pluspunt voor uw stressvrije vakantie. De locatie is een ideaal uitgangspunt voor tal van excursies, zoals de Plitvice Meren, de eilanden Krk, Cres en Losinj, Venetië (Italië), de Postojna Grotten (Slovenië), om er maar een paar te noemen. De beroemde Crikvenica Riviera biedt een verscheidenheid aan stranden op een afstand van 1,5 km tot 40 km van het huis. Voor de meer actieve gasten zijn er gemarkeerde fietspaden, wandelpaden, wijnroutes, paragliding, snorkelen, diepzeevissen, karten, windsurfen, tennisfaciliteiten, enz. Aan de Rivièra van Crikvenica vindt u talloze restaurants, amusements- en winkelmogelijkheden in de steden Crikvenica, Selce, Dramalj en Novi Vinodolski. Als u naar de andere kant van de baai rijdt, kunt u "juweeltjes" bezoeken zoals Opatija, Moščenička Draga, Lovran en het regionale centrum, de stad Rijeka met haar rijke historische erfgoed. We zijn er zeker van dat de locatie onverslaanbaar is, zelfs voor de meest veeleisende gasten. Breng gewoon een goede wil mee en wij zullen een glimlach op uw gezicht toveren en van uw vakantie een onvergetelijke ervaring maken. Welkom!!!


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Skiën
Duiken
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:30
Borg: € 300
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Alle staats- en lokale belastingen inbegrepen. Elektriciteit, water, linnen, handdoeken, eindschoonmaak inbegrepen in de prijs. Borg wordt volledig terugbetaald indien er geen noemenswaardige schade is. Krassen op de muren, gebroken borden of glazen zijn geen schade...

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 45 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Je krijgt het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 1 dag voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 1 dag voor de check-in aangevraagd is, wordt het boekingsbedrag minus de prijs voor de eerste nacht en de annuleringskosten teruggestort.

meer informatie:

Wij zijn Ricardo en Gianna en zouden vereerd zijn om uw gastheer en gastvrouw te zijn en u te helpen om het meeste uit uw kostbare vakantietijd te halen. Wij zijn ervan overtuigd dat u naar huis zult gaan met levenslange prachtige herinneringen. Alles wat u nodig heeft is ons een kans te geven. Dank u en vriendelijke groeten.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 25-04-2024


3 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juli 2022

Elena H. uit Schweinfurt

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Onze mooiste vakantie

Wij (6 volwassenen) hadden een van de mooiste vakanties in het huis van Ricardo en Gianna.
Het huis heeft een zeer mooie ligging met een prachtig uitzicht op het eiland Krk en de brug. We genoten elke dag van een prachtige zonsondergang.
Het huis, het beddengoed en de handdoeken zijn zeer schoon.
Genoeg serviesgoed. De eigenaren zijn heel erg vriendelijk en helpen met alle vragen.
Het zwembad is zeer groot en een absolute must in de hitte.
De barbecueplaats is ook zeer goed uitgerust. We genoten van onze barbecues buiten.
Het strand ligt op een paar minuten rijden in Jadranovo en er is een kruidenierswinkel in het dorp. Het is klein maar heeft alles wat je nodig hebt.
We zijn Ricardo en zijn vrouw Gianna erg dankbaar voor zo'n geweldige vakantie.
En zou dit huis altijd aan iedereen aanbevelen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Romantische vakantie

Juni 2022

Ursula M. uit Frankfurt am Main

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Echt geweldige locatie, absolute droomvakantie

Een super mooi, rustig gelegen huis met alles wat je nodig hebt. Beddengoed, handdoeken, voldoende servies, wasmachine, vaatwasser, alles aanwezig. De slaapkamers hebben ook A/C.




De tops van onze zoon: poolbiljart in de woonkamer, tafeltennis, Netflix, W-LAN - en de ijsblokjesmachine in de koelkast ;-)
Het absolute hoogtepunt van het huis is het grote terras met een adembenemend panoramisch uitzicht op Krk en de Kvarner-baai. Plus het zwembad van 43 m² en de overdekte schaduwrijke barbecueplaats. Zwemmen in het zwembad of sundowners met ongelooflijk mooie zonsondergangen over de baai, meer heb je niet nodig.
Degenen die er nog steeds uit willen: In Jadranovo, op 5 minuten rijden, is er een zeer mooie baai met restaurants. Uitstekende winkels (slager, drogist, supermarkten, winkelcentrum) en zeer goed eten zijn te vinden in Crikvenica, ongeveer 10 minuten met de auto, waar ook stranden zijn.
Prachtige historische steden als Pula of Rovinji zijn met de auto in ongeveer 1,5 uur te bereiken, en Krk ligt op 15 minuten rijden over de brug.
De verhuurders Gianna en Ricardo zijn ongelooflijk vriendelijk, behulpzaam en altijd beschikbaar.
Echt leuk: de fles Kroatische wijn als "welkomstdrankje".


Bedankt, Gianna en Ricardo, voor alles, we hadden een geweldige tijd!
We hebben onze volgende vakantie hier al geboekt.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Juli 2021

Marko A. uit Neusäß

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een vakantiehuis om aan te bevelen

Een vakantiehuis om aan te bevelen
Uitstekende ontvangst en zeer vriendelijke eigenaren die super gastheren waren. Het huis is schoon en goed uitgerust. Wat dit huis bijzonder maakt is het prachtige panoramische uitzicht op de Krk-brug en het eiland Krk. Het huis is gescheiden van andere huizen en u heeft uw rust en kunt volledig ontspannen. Het buitenzwembad, dat zelfreinigend is door filtering en geen chloor bevat, was een extra factor die onze vakantie verrijkte. We zijn dolblij en kunnen het iedereen aanbevelen :)))))

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Bedrijf Ricardo Ruiz
Dhr. R. Ruiz

Dhr. R. Ruiz

Onze namen zijn Riki en Gianna en we zouden vereerd zijn om uw gastheren te zijn, en u te helpen het meeste uit uw kostbare vakantietijd te halen. Wij zijn ervan overtuigd dat u naar huis zult gaan met levenslange prachtige herinneringen. Alles wat u nodig heeft is ons een kans te geven. Dank u en vriendelijke groeten.


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 323512

Laatst bijgewerkt: 19.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/323512.htm


«Vakantiehuis Ontspannende vakantie Crikvenica» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 3 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 45 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven