Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Exclusive Fewo, 150m z. Strand

Zingst, Fischland-Darss, Oostzee

Max.  4   gasten
55m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
55m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

De flat werd pas in december 2014 volledig gerenoveerd, is gelegen op een uitstekende, rustige maar centrale locatie en ligt op slechts ongeveer 150 meter van het strand (strandtoegang 7).
De inrichting van de flat is van zeer hoge kwaliteit. De inrichting van de kamers is met veel zorg en aandacht voor detail gedaan. Het keukengedeelte past perfect in de sfeer van de gezellige woonkamer. Het middelpunt is een hoogwaardige open haard met marmeren zitbank en een grote LCD-flatscreen-tv. De bank, evenals de zithoek in de keuken, kan worden omschreven als hoogwaardig en comfortabel. Het appartement heeft een aparte ingang aan de zuidzijde van Villa Birkenboom. Deze ingang staat uitsluitend tot uw beschikking. De parkeerplaats ligt apart van de andere parkeerplaatsen van het huis direct naast de ingang en biedt dus ongestoord parkeren en korte transportroutes. Op het ca. 12 vierkante meter grote terras op het zuiden, dat bestaat uit houten planken en is omgeven door struiken en gazon, bestaat de mogelijkheid om ongestoord en in alle rust van alle maaltijden te genieten, geheel ongestoord van blikken van vreemden. De gehele buitenruimte vanaf de ingang tot aan het terras behoort tot onze flat en kan alleen door u gebruikt worden. Aan de voorkant van het huis, naast de ingang, nodigt een gezellige bank u uit om te blijven hangen. Onze bezoekersflat heeft 2 slaapkamers, waarvan één met een tweepersoonsbed en één met 2 eenpersoonsbedden. In de woonkamer kan de gezellige slaapbank gebruikt worden voor nog eens 2 personen. Dit laatste echter alleen in overleg. Ook de badkamer is hoogwaardig en modern ingericht. Verder is er een apart gastentoilet in de entree.
De woning is gelegen aan een licht bezochte speelstraat. Het appartement bevindt zich ook in het gedeelte van het huis dat van deze straat af ligt.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Haard Haard
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.2 km

0.2 km

Supermarkt 0.4 km

0.4 km

Restaurant 0.2 km

0.2 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Bus 0.4 km

0.4 km

Station 15 km Barth

15 km

Snelweg-afrit 50 km Rostock

50 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De flat is gelegen aan de Birkenstraße 5a. Dit is een geliefde, rustige en toch centrale locatie in Zingst. Het centrum ligt op loopafstand. Het is slechts 150 m naar het strand. Restaurants en winkelmogelijkheden zijn ook op loopafstand. Het Oostzee kuuroord Zingst is de meest oostelijke gemeente van de charmante schiereilandketen Fischland-Darß-Zingst en ligt genesteld tussen de Oostzee en de Bodden midden in het nationale park "Vorpommersche Boddenlandschaft".Kurhaus in ZingstZingst is een aantrekkelijk vakantieoord vol traditionele charme in een moderne maar charmante ambiance. Hier vindt u eindeloze fijne zandstranden en een uniek, bijna ongerept natuurlandschap, dat uitnodigt om het zeer goed ontwikkelde, gevarieerde netwerk van fiets- en wandelpaden te voet, per fiets of in een koets te verkennen, na een wandeling langs de kleurrijke etalages van onze verzorgde promenade tussen de pier en de haven, zult u in de verleiding komen om te blijven hangen op het vissersstrand. De rustgevende, zuivere zeelucht, de genezende kracht van ons kristalheldere zeewater en het milde, stimulerende klimaat maken van Zingst een Oostzeekuuroord met een breed wellness- en gezondheidsaanbod. Of u nu uw kuurverblijf hier plant of uw vakantie aanvult met gezondheids- en wellnessaanbiedingen van het plaatselijke kuurcentrum, u voelt de gezondheid en ontspanning die u nieuwe kracht en levenslust geven, maar het is ook een natuurparadijs van een bijzondere soort. In het voorjaar en vooral in de herfst rusten hier duizenden kraanvogels en veranderen het Nationaal Park "Vorpommersche Boddenlandschaft" in een waar "droomland kraanvogels" met een adembenemend, fantastisch natuurspektakel, dat u zelf vanuit het dorp Zingst kunt waarnemen.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Inline skaten
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Volleybal
Wandelen
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 100
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 8 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

plus toeristenbelasting - geen verdere kosten.

Prijzen voor feestdagen kunnen variëren.

Annuleringsvoorwaarden:

De gastheer heeft geen annuleringsbeleid verstrekt.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 19-04-2024


1 Beoordeling

Totale beoordeling

3,3 van 5
4.0 Inrichting
3.0 Prijs / kwaliteit
2.0 Service
4.0 Ligging
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Maart 2016

Frithjof uit Heidelberg

3,3
4 3 2 4

Eine schöne Wohnung mit ein paar Ausstattungsmängel

Das als gemütlich benannte Sofa war leider mit kleinen und großen Flecken versehen, die eklig aussehen und nicht definierbar ist , ob es Hundepisse oder sonst was ist. Die zwei weißen Decken lagen in einem Schlafzimmer , verdreckt und voll Haare, die Sofakissen lagen verdreckt im Schuppen. Nur eine von drei Birnen an der Stehlampe war funktionsfähig. Nur ein Klo hatte Toilettenpapier. Die Pfannen sehen unappetittlich aus. Ein Schlafraum war nur unzureichend gereinigt und mußte nachgereinigt werden.
Unsere Beschwerde bei dem unangenehmen Verwalter führte zu einer üblen Stimmung die den Urlaubsstart und auch das Urlaubsende zu Alptraum machten.
Eine ordentliche Wohnungsübergabe oder Wohnungsabnahme fand nie statt. Den Schlüssel bekamen wir versteckt ( am Haus ) übergeben.
Die Kaution wurde am Ende willkürlich mit der Endreinigung verrechnet, obwohl uns die Eigentümerin diese in einer Mail erlassen hatte.
Wenn in der Wohnung Alles in Ordnung ist, dann ist sie prima. So macht es leider keinen Spaß und jeden Tag habe ich mich über das eklige Sofa geärgert, obwohl wir neue Decken darüber gelegt haben.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Antwoord van Mevr. K. Heßler:

Wir waren sehr schockiert über die Bewertung des Gastes, da wir zu unserer Wohnung bisher nur positive Rückmeldungen erhalten haben. Die Kritik haben wir dennoch sehr ernst genommen und weitere Gäste unmittelbar im Anschluss an diese Buchung aktiv befragt. Letztendlich können wir die Äußerungen nicht nachvollziehen. Unsere Wohnung erfreut sich großer Beliebtheit und befindet sich in einem tadellosem Zustand. Dies sicherlich deshalb, weil uns nicht nur die einmalige Buchung, sondern die Zufriedenheit unserer Feriengäste und vielen Stammgäste am Herzen liegt und wir aus diesem Grund auf eine gemütliche Atmosphäre in tadellosem Zustand in unseren Wohnungen größten Wert legen.


Contactpersoon

Mevr. K. Heßler

Mevr. K. Heßler

Andere accommodaties van Mevr. K. Heßler


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 32387

Laatst bijgewerkt: 16.04.2023

Advertentie online sinds: 14 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/32387.htm


«Exclusive Fewo, 150m z. Strand» krijgt een vakantiebeoordeling van 3.3 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 1 gegeven Beoordeling.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven