Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Prelà

Max.  10   gasten
280m²  Woonoppervlakte
6 Slaapkamers (+1)
6  Badkamer
Max. 10  gasten
280m²
6 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 7 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

La Colletta ligt op een volledig omheind terrein. Het ruime pand met zijn goed onderhouden zwembad is stijlvol gerestaureerd en ingericht naar een hoge standaard. Met 6 slaapkamers (3 tweepersoonskamers en twee eenpersoonskamers plus een bijgebouw) en 6 badkamers, biedt het comfortabel plaats aan maximaal 10 personen in 280 m² woonruimte.

Kom direct binnen in de smaakvolle woonruimte met eetkamer en zitkamer aan de ene kant en een open, uitstekend uitgeruste keuken met aparte bijkeuken aan de andere kant. Antieke stenen vloeren met mozaïeken en zeer goed onderhouden meubilair in een bekwame mix van antiek en modern design weerspiegelen een chique interieurinrichting.

Op de eerste verdieping is er een huiselijke salon (extra bed mogelijk) en twee elegante tweepersoonskamers (180x200 bed) elk met eigen badkamer. Op de tweede verdieping van het huis is een centrale grote tweepersoons slaapkamer (160x200) met exclusieve douche badkamer en ensuite twee aparte eenpersoons slaapkamers.

Vanuit alle slaapkamers kunt u genieten van een prachtig, ononderbroken uitzicht over het pand en de hele vallei. In de zijvleugel van het huis is nog een tweepersoonskamer (140x200) met een kleine doucheruimte, die apart geboekt kan worden indien nodig. Deze kamer heeft een aparte toegang tot de tuin.

Het hart van het huis is de tuin met het grote zwembadlandschap. Het 4x10 m zoutwater zwembad (chloorvrij) met tegenstroomsysteem is heerlijk zonnig gelegen. Voor zonaanbidders blijven hier de hele dag geen wensen open. Op de aangrenzende ligweide kunt u ontspannen in de schaduw van de eeuwenoude olijfbomen. Naast het zwembad zijn kleedkamers met toiletten.

Rond het zwembad en in de tuin speelt het leven zich af in de zomer. Of u nu wilt ontspannen in de hangmat of samen wilt genieten van een glas koele rosé in de sofa hoek, of u nu wilt genieten van de zon op de ligstoelen rond het zwembad of de schaduw opzoekt, iedereen vindt hier zijn favoriete plekje. Degenen die op zoek zijn naar activiteit spelen een rondje op de eigen jeu de boules baan of een toernooi aan de tafelvoetbal. De perfecte aanvulling is de volledig uitgeruste open-air keuken naast het zwembad. De uitrusting met BBQ, pizza-oven, gootsteen nodigt u uit om buiten te leven rond de grote eettafel onder de oude olijfbomen.

Er zijn maximaal 3 parkeerplaatsen op de privéparkeerplaats.

Het hele pand is zeer goed onderhouden. Een keer per week komt de zwembaddienst om schoon te maken en een tuinman. Bovendien komt de huishoudster de was verversen en een kleine schoonmaak doen (3u). Op verzoek kunnen wij ook een extra huishoudelijke dienst per uur organiseren. Vakantie in La Colletta betekent genieten van het Italiaanse "Dolce Vita" met alle zintuigen.
Licentie- of registratienummer: Citra: 008047-LT-0046

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 2
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 5
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Plaats en de locatie van de accommodatie

Villa La Colletta staat bloot in een droomachtige panoramische locatie op slechts een paar kilometer van de fijne zandstranden van de Riviera. Rustig, met een vrij uitzicht over de hele vallei, ligt het exclusieve landhuis La Colletta aan de rand van het rustige dorpje Prelà. Een uitgebreid netwerk van prachtige wandelpaden doorkruist het land rond het landgoed. Alles wat u nodig heeft voor uw dagelijkse behoeften, vers brood en kruidenierswaren vindt u in het centrum van Prela (2,5 km met de auto of 1 km te voet). Maar ook het bruisende centrum van Imperia (11 km), de elegante boetieks van Sanremo (30 km) of het mondaine Monte-Carlo (60 km) nodigen u uit om te gaan vakantie shoppen. Verschillende restaurants, van de kleine pizzeria direct in het dorp tot het sterrenrestaurant in Imperia, completeren het perfecte vakantieaanbod.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 500
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 2 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Houdt u er rekening mee dat we meestal alleen per week verhuren van zaterdag tot zaterdag. Buiten de vakantieperiodes kunnen wij eventueel uitzonderingen organiseren na overleg met de verhuurder. Praat alstublieft met ons hierover.
Wij bieden zo volledig mogelijke prijzen aan. Dit betekent dat u weet wat uw verblijf zal kosten zodra u de tabel bekijkt. De huurprijs geldt voor het bovenvermelde aantal personen, inclusief eindschoonmaak, beddengoed, handdoeken, keukengas, water en elektriciteit, en de bemiddelingsservice. Eventuele verwarmingskosten zijn niet inbegrepen en worden direct ter plaatse betaald naar gelang het persoonlijk verbruik.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Ein Ferienhaus bietet Privatsphäre und individuelle Freiheit bei maximalem Komfort. Wir bieten top-gepflegte Häuser, die vor jeder Übergabe gereinigt und desinfiziert werden. Auf Wunsch organisieren wir eine kontaktlose Anreise und begleiten Sie telefonisch in Ihr Feriendomizil. Zusätzlich bieten wir Ihnen die Sicherheit einer risikolosen Buchung und erweitern unsere normalen Stornobedingungen. Wir hoffen natürlich, dass Sie Ihre Ferien wie geplant genießen können. Da wir die Bedenken in der derzeitigen Situation verstehen können, möchten wir Ihnen ein wenig von der Unsicherheit nehmen. Für alle Buchungen gilt:
  • Bei Stornierung, weil zum Reisezeitpunkt eine Reise wegen erneuter Grenzschliessung in Italien eine Anreise nicht möglich ist werden alle Zahlungen ohne Abzüge erstattet.
  • Bei Stornierung, weil zum Reisezeitpunkt eine Reise wegen einer Reisewarnung des auswärtigen Amtes in Deutschland von Reisen nach Italien abgeraten wird, werden alle Zahlungen abzüglich 100.-€ Bearbeitungsgebühr erstattet.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 27-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Ferienhausvermittlung Maremonti
Mevr. S. Ghiglione

Mevr. S. Ghiglione

Het vakantiehuisbureau Maremonti biedt u individuele, met de hand uitgezochte vakantiehuizen en vakantieappartementen van particuliere verhuurders in de regio Ligurië. Ontdek dit prachtige, nog grotendeels ongerepte gebied in het noordwesten van Italië voor een onvergetelijke vakantie. De diversiteit van het landschap en de vrijetijdsbesteding wordt weerspiegeld in de individualiteit van onze vakantiewoningen. Voor insider tips ter plaatse ontvangt u van ons bij aankomst een altijd actuele reisgids met tips over het land en de bevolking, excursies, uit eten gaan en alles wat u nodig heeft voor een ontspannen vakantie. Kies uw vakantieverblijf naargelang uw behoeften. Wij kennen al onze domicilies goed en geven u graag advies!


Andere accommodaties van Mevr. S. Ghiglione

Alle accommodaties weergeven van Mevr. S. Ghiglione

meer informatie

Objectnummer: 325788

Laatst bijgewerkt: 27.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/325788.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 7 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven