Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Leuk tiny house met gaskachel, op 15km van...

Max.  4   gasten
30m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 4  gasten
30m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (open keuken(fornuis, koelkast), woon/slaapkamer(2-pers. hoogslaper, 2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden, TV(flatscreen), verwarming(gas)), badkamer(douche, wastafel, toilet))

terras, tuin, tuinmeubilair, parking, zwembad(gedeeld met andere gasten)

Deze knusse lodge van het type tiny house staat op Resort De Rijp, op slechts 15 km. van de gezellige kaasstad Alkmaar en ca. 25 km. van het eerste Noordzeestrand.

Zoals u kunt verwachten van een tiny house, beschikt u over alles, maar op een kleine oppervlakte. In de woonkamer vindt u er een gezellige gaskachel en een tv. Er is een open keuken en een slaapvertrek met twee 1-pers. bedden, gescheiden van de woonkamer middels een gordijn. De overige twee slaapplaatsen bevinden zich op de open slaapvide (geen stahoogte), te bereiken vanuit de woonkamer middels een steile ladder. In de badkamer beschikt u over een douche en een toilet.

Buiten vindt u er een (overdekt) terras met tuinmeubilair. Er is parkeergelegenheid voor één auto bij het tiny house.

Op Resort De Rijp kunt u diverse villa's, vakantiehuizen, chalets en safaritenten boeken van vier tot veertien personen.

Het zwembad is gesloten vanwege onderhoud tot 30 april 2022.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Parkeren Parkeren
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Tuin
Speeltuin
Zwembad
Parkeren
Tennisbaan
Terras

Badkamer

aparte wc's 1


Keuken

Koelkast

Apparatuur en toebehoren

Boot
Fietsen
Televisie
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 4

1 overige slaapkamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 4 km

4 km

Supermarkt 4 km

4 km

Restaurant 4 km

4 km

Stadscentrum 4 km

4 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Resort De Rijp ligt centraal in Noord-Holland. Midden in de polder maar op korte afstand van grote steden als Amsterdam, Alkmaar en Zaanstad. Het park is medio 2012 geopend en beschikt over moderne vakantievilla's, gebouwd in de Zaanse stijl, typerdend voor dit gedeelte van Nederland.

Er kan gebruik gemaakt worden van de algemene faciliteiten, zoals een overdekt zwembad, tennisbanen, speeltuin, openlucht zwembad en fietsverhuur.

Buiten het park is ook meer dan voldoende te beleven. Binnen een straal van tien autominuten afstand, keer je eenvoudig terug naar de sfeer van de 17de eeuw. Dit kan in dorpen als De Rijp, Middenbeemster of Driehuizen en natuurlijk bij de Zaanse Schans. Bezoek ook de molens in de Schermer, die onlangs nog geheel gerestaureerd zijn. Ook de historische steden en plaatsjes als Hoorn, Volendam of Edam zijn eenvoudig te bereiken en een bezoek zeker waard. Het IJsselmeer, de Noordzee en de mooie Hollandse duingebieden zijn ook prima te bereiken. Oók per fiets!

De authentieke bouwstijl, het waterrijke gebied en de centrale ligging tezamen vormen de ingrediënten die Villapark De Rijp tot een prima toeristische locatie maken. Landelijke rust, stedelijke activiteit en de vrijheidsbeleving van het water, Villapark De Rijp biedt al deze mogelijkheden.

Resort De Rijp ligt centraal in Noord Holland omgeven door veel water. Het ligt op korte afstand van steden als Amsterdam, Alkmaar en Zaanstad. Een uitgangspunt bij uitstek om de historierijke omgeving, bijvoorbeeld middels de Zaanse Schans, te verkennen. Een modern park met vele faciliteiten in een echt Zaans jasje.

Vanaf heden is de volgende faciliteit voor onbepaalde tijd gesloten: het restaurant.

Gebruik van de tennisbaan is tegen betaling.


Recreatiemogelijkheden

Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Niet toegestaan.
Bedlinnen: Aanwezig.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Mogelijkheid tot huren, € 7,95 p.p./verblijf.
Keukenlinnen: Mogelijkheid tot huren, € 6,95/verblijf.
Wifi: Gratis.
Kinderstoel: € 7/verblijf.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 10% van de reissom.
  • In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de reissom.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de reissom.
  • voor latere annulering of bij het niet verschijnen wordt de volle prijs in rekening gebracht.

meer informatie:

Dit vakantiepark is een van de Award winnaars 2016
De woning kan qua inrichting enigszins afwijken van de getoonde foto's, het comfortniveau is echter zoals beschreven
De type-woningen zijn onderverdeeld in categorieën. Doordat deze van privé-eigenaren zijn, zijn ze naar eigen smaak ingericht en kunnen ze verschillen in oppervlakte, inrichting en grootte; het comfortniveau is echter zoals beschreven. De verdeling van bedden (slaapplaatsen, aparte bedden of tweepersoonsbed) is afhankelijk van de eigenaar en kan nooit van te voren bevestigd worden. De afgebeelde foto's zijn slechts een voorbeeld
Reserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 21 jaar zijn niet toegestaan
Deze vakantiewoning is uitsluitend beschikbaar voor recreatieve doeleinden. Boekingen namens bedrijven zullen worden geannuleerd en mogelijke annuleringskosten worden doorberekend
Huisdieren dienen tijdens het boekingsproces te worden aangegeven i.v.m. beperkte beschikbaarheid
Deze accommodatie ligt op een vakantiepark. Er zijn meerdere accommodaties binnen dit type aanwezig. Wenst u meerdere accommodaties voor dezelfde periode te boeken? Neemt u dan contact met ons op via de chat


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


16 Beoordelingen

Totale beoordeling

3,2 van 5
3.2 Inrichting
3.2 Prijs / kwaliteit
3.2 Service
3.2 Ligging
3.2 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Marie Welsh

3,2
3.2 3.2 3.2 3.2 3.2
Toon Engels

Accommodatie was heerlijk. Parc was niet gemakkelijk te vinden na het uitstappen van de bus en de receptie was aan de andere kant van het Parc. Niet ideaal als je veel bagage hebt!

Villemain Pascal

3,2
3.2 3.2 3.2 3.2 3.2
Toon Frans

Over het algemeen heel correct, maar de laatste nacht hadden we een probleem met de verwarming die overdag was uitgevallen en toen we 's avonds terugkwamen was het 13 ° C en het was onmogelijk om de verwarming aan te zetten. Dus belden we het telefoonnummer om buiten de openingstijden van de receptie te bereiken, na verschillende pogingen nam niemand op. Toen hebben we Belvilla gebeld die ons heeft doorverbonden met zo iemand. maar daar nam ook niemand op.Gelukkig hadden we geen peuter.Het was de avond van 04/07/2022. Toen rond 23.30 uur lukte het me om de verwarming opnieuw op te starten, misschien de batterij van de afstandsbediening?

Cornelis van Burken

3,2
3.2 3.2 3.2 3.2 3.2

Wij hebben genoten van ons verblijf op uw park. Het huisje was goed schoon en alles was aanwezig.. Wij komen graag nog eens terug...

Bernd Hassenzahl

3,2
3.2 3.2 3.2 3.2 3.2
Toon Duits

Organisatorisch was alles ok, maar het kleine huis was niet schoongemaakt, alles zat vol spinnenwebben op de ramen en deuren en rond het huis (en echt grote, dikke kruisspinnen van 4-5 cm lichamen). Geen haken om handdoeken op te hangen, noch in de keuken noch in de badkamer. Bank en bed totaal ongemakkelijk. Alleen de eettafel met de stoelen mocht gebruikt worden. Niet doorgeslapen, want ofwel kruipende dieren of muggen maakten de nacht tot een hel... Conclusie: Unieke, onherhaalbare ervaring!

Joey Van Golde

3,2
3.2 3.2 3.2 3.2 3.2

Hygiëne is niet op en top, er mist een knop bij het gasfornuis, badkamer is aan vervanging toe ( of grondische reiniging), dode muggen verwijderen en al met al gewoon beter schoonmaken in de accommodatie.

Ronnie Hulshof

3,2
3.2 3.2 3.2 3.2 3.2

Het park is echt super. Animatie programma goed gevuld maar zaten aan het einde van het seizoen en dat merkte je. Verder was het redelijk bizar te noemen dat boven op de hoge kosten van belvilla voor dit huisje (bijna het dubbele van de huur als je direct bij het park had gehuurd. ) ook nog eens 60 euro schoonmaak kosten moet betalen. Dit terwijl het huisje matig tot eigenlijk alleen is uitgeveegd en je een hele lijst met zaken mee krijgt hoe schoon je het achter moet laten.

Erik Van den Brink

3,2
3.2 3.2 3.2 3.2 3.2

Europarcs resort de rijp. Tussen 15:00 en 17:00 inchecken. Stonden we daar om 15:00, ingecheckt, zeggen ze: uw huisje is nog niet schoongemaakt uw moet even wachten. We hebbben tot 19:00 moeten wachten met een kind van 2 en zwangere vrouw, dat is echt onacceptabel. En dan konden we uiteindelijk het huisje in, en toen was deze niet eens goed schoon.. Verder rest is het park redelijk netjes. Meeste huizen kunnen zeker een lik verf gebruiken. Tbegint allemaal oud te worden op het park. Erik

Judith De Vries

3,2
3.2 3.2 3.2 3.2 3.2

Geen gastvrij ontvangst. Om 15 uur zouden we in kunnen maar het huisje was pas om 18:30 uur klaar en kregen we pas de sleutel. Wij waren niet de enige. Geen excuses vanuit de organisatie. Huisje is klein maar te doen. Niet geschikt om met 4 volwassenen te verblijven. Erg schoon was het huisje ook niet.

Lisanne Wijnbergen

3,2
3.2 3.2 3.2 3.2 3.2

De communicatie en dienstverlening was onder de maat, verschillende problemen in het huisje gehad door slecht onderhoud

Schreiber -Sciortino

3,2
3.2 3.2 3.2 3.2 3.2
Toon Duits

Zeer goed ingedeeld voor gezinnen met kinderen, maar ook voor stellen zonder kinderen, we waren zeer tevreden en zouden graag terugkomen alles is dichtbij en binnen 30 minuten gemakkelijk te bereiken!

Johan Jennissen

3,2
3.2 3.2 3.2 3.2 3.2

Mede dank zij het goede weer hebben wij van een fantastisch verblijf genoten. Fijne wandelingen en fietstochten gemaakt in de duinen.Leuke oude stadjes in de omgeving. Voor herhaling vatbaar!

Arjan Kloppenburg

3,2
3.2 3.2 3.2 3.2 3.2

Prima huisje! Schoon! Groot genoeg, aangezien ik alleen was. Voor 4 wat krap. Vriendelijke en behulpzame receptionistes. Rustig park! Servicepakket aanpassen aan type huisje. Geen vaatwasser, dus vaatwastablet etc. niet nodig. Restaurant prima. Supermarkt niet veel te verkrijgen, maar was ook niet nodig voor mij.

Su

3,2
3.2 3.2 3.2 3.2 3.2

Heel slecht service!De tv viel rond 10 uur 's avonds plotseling uit. Gelukkig lag mijn 2-jarige meisje niet onder de tv, maar het schokte ons en onze dochter begon te huilen. We belden het servicecentrum, misschien was de taal niet goed, maar ze wisten wat er was gebeurd, maar we waren teleurgesteld dat ze pas 's ochtends kwamen, maar we waren nog steeds bezorgd en teleurgesteld. Moeten we gewond raken voordat ze komen? Ik vertelde het servicecentrum dat we in de toekomst nooit meer zullen komen.

Michiel Straathof

3,2
3.2 3.2 3.2 3.2 3.2

Accommodatie was schoon. Uitzicht op vijvertje gaf een echt vakantiegevoel. Het leuke huisje leek zo goed als nieuw. Er waren echter ook wat minpuntjes. Zo ontbrak de wifi code, en moesten we zelf maar uitvogelen hoe de gaskachel werkte (gaskraan stond standaard dicht en gebruiksaanwijzing ontbrak). Ook deden een aantal lichten het niet, waaronder het licht in de badkamer. Om goed te kunnen douchen moesten we de douchekop provisorisch vastmaken met een haarelastiekje.

Elodie van den Hanenberg

3,2
3.2 3.2 3.2 3.2 3.2

Heerlijk, ruim opgezet park waar je rustig met een glaasje wijn op je terras kunt genieten van de kwakende kikkers en de rondzwemmende eendjes

Nienke Kraakman

3,2
3.2 3.2 3.2 3.2 3.2

Net huisje met goede service!


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 333304

Laatst bijgewerkt: 05.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/333304.htm


«Leuk tiny house met gaskachel, op 15km van...» krijgt een vakantiebeoordeling van 3.2 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 16 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven