Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Pitti's huisje 4

Brandenburg, Plauer See, Havelland, Kanoën, Vissen, Fietsen, met hond, Recreatie

Max.  4   gasten
37.5m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
37.5m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

16 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 2 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 6 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 10 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

16 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 2 Jaren online



Beschrijving

Vakantie dicht bij de natuur op de camping en het vakantiepark aan de Plaue See in het Brandenburgse merengebied in de Tiny Cottages. Er zijn 5 verschillende huisjes die u hier kunt huren. De huisjes hebben verschillende prijzen, die u bij ons kunt controleren. U moet ook altijd de bezettingsgraad controleren, omdat we bijvoorbeeld in het hoogseizoen verschillende aankomstdagen hebben. In de fotogalerij hebben we steeds een prijslijst van de huizen getoond, ter inzage. Huis nr. 1 is geschikt voor 2 personen, met een slaapkamer en 2 eenpersoonsbedden. In de buitenruimte direct naast huis nr. 1 staat nog een slaapton die gebruikt kan worden als extra bed voor nog eens 2 personen. Er kunnen dus maximaal 4 personen gebruik maken van het huis. De ton wordt alleen gebruikt om te slapen en heeft een matrasmaat van 180x200. Onze slaapton kan ook door de andere huizen gebruikt worden als extra bed, mocht huis nr. 1 niet gebruikt worden. Informeer indien nodig. Huis nr. 3 is identiek aan huis nr. 1, met een slaapkamer en 2 eenpersoonsbedden. Er is een slaapbank (180x200 cm) in het woongedeelte, zodat er maximaal 4 personen kunnen worden ondergebracht. Maar let op, dit beperkt de leefruimte. De terrassen zijn 12m² elk en zijn overdekt. Huis nr. 4 is een huisje met 37,5m² interieur en 2 slaapkamers, 2 eenpersoonsbedden van 80x190 en 2 eenpersoonsbedden van 90x200. Het huis heeft een overdekt terras van 15m². De huizen 1, 3, 4 hebben elk een badkamer met douche, wastafel en toilet, een volledig ingerichte keuken met open leefruimte, een zithoek voor 4 personen, bank, TV. Ons nr. 5 is een stacaravan en heeft een binnenmaat van 40m². Het heeft 3 slaapkamers en kan dus gebruikt worden door maximaal 6 personen. Let op!!! De verhuur is geschikt voor grote gezinnen van 2 volwassenen met maximaal 4 kinderen. De slaapkamers zijn relatief klein en de bedden niet erg groot, dus huren met meer dan 2 volwassenen heeft geen zin. De stacaravan kan echter ook gehuurd worden door kleine gezinnen. Wel moet er gelet worden op de grootte van de bedden zodat er geen misverstanden ontstaan. De slaapkamers hebben 2x 2 eenpersoonsbedden van 80x180 en een slaapkamer met een tweepersoonsbed van 140x190. Er is een badkamer met douche, wastafel, toilet en een extra gastentoilet. Er is een volledig ingerichte keuken/woonkamer met 6 zitplaatsen en een TV hoek. Er is een terras van 15m² beschikbaar. Alle terrassen zijn voorzien van zitplaatsen. Elke bungalow heeft een elektrische barbecue en een extra koelbox voor drankjes.
Er zijn fietsenrekken direct bij de huizen, mocht u met de fiets komen, en er zijn ook wasdroogrekken.
Als u met een hond reist, laat het ons dan weten. Er is 1 hond per huis toegestaan, a.u.b. niet meer meenemen! Voor nr. 5 is een hond alleen in overleg mogelijk. De stacaravan is relatief smal en we laten daar alleen kleine honden toe en alleen als er minder dan 6 personen komen. We kunnen niet meer dan het aangegeven aantal personen in alle huizen onderbrengen, omdat het niet mogelijk is extra bedden te plaatsen, zelfs geen kinderreisbedjes. Ons huis nr. 2 is een ouder model van Franse makelij. Het heeft 2 slaapkamers - 1x 2 eenpersoonsbedden 80x200 en 1x 1 tweepersoonsbed 140x200. Het huisje heeft een kleine badkamer met douche, wastafel, WC, een klein keukentje en een woongedeelte met zitje, kleine bank en TV. Er is ook een overdekt terras met 12m² en zitje, barbecue, koelbox, strandstoel.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Slaapkamers 2
Eenpersoonsbed (80x190 cm)
Eenpersoonsbed (80x190 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.1 km

0.1 km

Meer 0.1 km

0.1 km

Supermarkt 3 km

3 km

Restaurant 0.3 km

0.3 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Bus 0.8 km

0.8 km

Luchthaven 65 km Berlin

65 km

Station 7.5 km Kirchmöser

7.5 km

Snelweg-afrit 28 km A2

28 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Onze bungalows bevinden zich op het terrein van Camping- en Vakantiepark Plaue aan het Plaue-meer, ongeveer 11 km van Brandenburg/Havel. Dit campingpark is het hele jaar geopend, maar wordt voornamelijk gebruikt als seizoensplaats (april-oktober). Er zijn veel vaste kampeerders op het terrein, 2 grote sanitairgebouwen, een restaurant (geopend van april tot half oktober) en een jachthaven met een aanlegsteiger voor boten. Een receptie waar motorboten, kano's, roeiboten of fietsen kunnen worden gehuurd. Een speeltuin is ook beschikbaar. Aan het uiteinde van het terrein, omgeven door bomen en op slechts ongeveer 100 m van het water, liggen onze 5 Pitti huisjes. Achter de bungalows bevindt zich een gratis te gebruiken parkeerplaats. Hoewel onze Pitti huisjes zich op de camping bevinden, behoren ze niet tot de camping maar worden ze particulier beheerd. Onze gasten mogen niettemin het hele terrein gebruiken. Er zijn verschillende kleine strandjes en een hoofdstrand bij de ingang, tegenover het restaurant.
Nieuw! Vanaf het seizoen 2023 kunnen bij ons ook 2 dagvlotten worden gehuurd om de omgeving van de Plauer See vanaf het water te verkennen. Deze vlotten zijn geschikt voor maximaal 12 personen en zijn uitgerust met een 9,9 pk motor. De vlotten kunnen dus vanaf 18 jaar zonder vaarbewijs worden bestuurd. Voor huisgasten van Pitti's cottage zijn de vlotten te huur voor 4 uur in de ochtend of 4 uur in de middag of een hele dag voor 8 uur. Buitenhuisgasten kunnen alleen de hele dag voor 8 uur huren. Een identiteitskaart en een borg voor de verzekeringspapieren zijn vereist. (Dagelijkse verzekering) Vraag ons om een afspraak bij aankomst. De vlotten zijn te zien in de fotogalerij. Pak uw picknickmand in en ga het meer op, geniet van een paar uur op het water of neem tussendoor een duik in het water. Het vlot kost hetzelfde voor 1-12 personen, dus het is zinvol om het vlot te huren met familie of vrienden om samen het meer te verkennen. De bestuurder van de boot moet te allen tijde geschikt zijn om het vlot te besturen


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Kanoën
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Boottochten
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:30
Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: 3 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Objectprijs, geen persoonsprijs! Tot 4 personen mogelijk, niet meer, aangezien er geen extra bed kan worden bijgeplaatst. Neem handdoeken en theedoeken mee. Neem alles voor de hond mee als u met een hond reist. 1 hond per bungalow! Geen vechtende honden, katten of andere huisdieren. Opmerking op eigen naam en op verzoek van sommige gasten. Onze bungalows zijn kleine huisjes. Deze zijn misschien niet voor iedereen geschikt. Let ook op de bedgrootte. Mensen met zwaar overgewicht hebben in het verleden hun problemen gehad. Dank u voor uw begrip! Tijdens de zomervakantie alleen wekelijks van zondag tot zondag. (7,14,21 etc. dagen) De basisprijs wordt altijd berekend vanaf de minimale overnachting voor 4 personen, ook al komen er minder mensen of worden er minder nachten geboekt in het betreffende seizoen. Wij raden u aan zwemschoenen mee te nemen voor het strand, vanwege de scherpe schelpen. U heeft de mogelijkheid om voor alle 5 bungalows een prijsoverzicht op te vragen om zo de voor u meest geschikte te vinden. Alle nutsvoorzieningen zijn inbegrepen: Elektriciteit, water/riool, vuilnis, parkeerplaats, gezamenlijk gebruik van de camping, beddengoed en eindschoonmaak. Honden extra. W-Lan alleen mogelijk via de receptie van de camping tegen betaling.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 10 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Bei längerfristigen Buchungen haben Sie die Möglichkeit bis 10 Tage vor Anreise kostenlos zu stornieren. Bei vorher erbrachter Überweisung behalten wir 15,00€ als Bearbeitungsgebühr für Rücküberweisung und bis dahin erbrachter Leistung ein. Stornierung bei 10-5 Tagen vor Anreise behalten wir 25% des Buchungsbetrages (Anzahlung) ein, bei 5 und weniger Tagen vor Anreise behalten wir 75% des gesamten Buchungsbetrag ein. Bei kurzfristigen Buchungen gelten andere Zahlungs-und Stornierungsbedingungen. Aus rechtlichen Gründen empfehlen wir eine Reiserücktrittsversicherung um sich abzusichern, welche wir aber nicht selbst anbieten.

meer informatie:

Wij bieden in totaal 5 accommodaties met verschillende faciliteiten. Onze bungalows hebben verschillende prijzen, die u te allen tijde kunt opvragen. Weekends (2 nachten) zijn alleen mogelijk op korte termijn, geen aanvragen op langere termijn en alleen met een toeslag op het normale overnachtingstarief.(Weekendtarief) In het hoofdvakantieseizoen verhuren wij alleen per week, van za-za of zo-zon. Anders in het laagseizoen met 2 minimumnachten. Vergeet niet dat de eindschoonmaak en de vergoeding voor bedlinnen nog steeds inbegrepen zijn. Van zondag-donderdag is het goedkoper dan alleen vrijdag-zondag (weekendtarief) Er zijn verschillende recreatiemogelijkheden op de camping. Er is een speeltuin voor de kleintjes met trampolines, een volleybalveld, een tafeltennistafel. Bij de receptie kunt u fietsen, boten of vlotten huren om de omgeving te verkennen. Wasmachines/drogers kunnen tegen betaling gebruikt worden in de sanitaire gebouwen van de camping. Wie met een eigen motorboot komt, dient dit vooraf te regelen met de receptie van de camping, aangezien er slechts een beperkt aantal ligplaatsen beschikbaar is. Ook ligplaatsen voor aanhangers zijn alleen tegen betaling beschikbaar op de camping. Eigen kano's/kajaks kunnen bij de bungalow geparkeerd worden. Gelieve geen motorboten of rubberboten met motor te gebruiken, aangezien ons terrein bij de huizen daarvoor niet geschikt is. Ook mogen motorboten niet via het kleine strandje voor onze bungalows het water in, maar alleen boten zonder motor. Motorboten via het grote strand bij de receptie. We hebben kano's en stand-up paddle-boards bij de bungalows, die u kunt huren. U kunt ook barbecueën op onze terrassen.
Er zijn verschillende kleine badstrandjes, waarvan één op ongeveer 100m afstand. Honden mogen niet zwemmen op de camping, omdat er geen hondenstranden zijn. Wel mogen honden overal voor en achter de camping in het water. Er is slechts 1 hond per bungalow toegestaan, vanwege de grootte van onze huisjes. Gelieve niet meer dan 1 hond mee te nemen als er 1 hond is aangemeld.
Er is een Italiaans restaurant op de camping, direct naast de receptie. Ontbijt, lunch of diner, allemaal mogelijk. De dichtstbijzijnde winkelmogelijkheid is een REWE-markt in Plaue, op ongeveer 3 km afstand. Er zijn geen winkelmogelijkheden op de camping. Wij verzoeken onze gasten vooraf alles voor dagelijks gebruik mee te nemen, zodat er geen misverstanden ontstaan. Ook handdoeken en theedoeken moeten worden meegebracht. Beddengoed is bij de vaste prijs inbegrepen en hoeft niet te worden meegebracht.
Houdt u bij de boeking rekening met de grootte van de bungalows en de bedden, zodat er geen misverstanden ontstaan. Dit zijn Tiny Houses, waar alles wat nodig is voor een vakantie is ondergebracht in een kleine ruimte. Onze bungalows Pitti 1, 2 en 5 worden alleen per week verhuurd en alleen van zaterdag tot zaterdag tijdens de zomervakantie (7,14,21 dagen) en onze Pitti 3 en 4 worden altijd verhuurd van zondag tot zondag tijdens de zomervakantie. Pasen (Thu.-Mo.), Hemelvaart (wo. - vr.) en Pinksteren (vr. -Mo.) worden alleen volledig of met meerdere nachten verhuurd. Let op! Bij groepsboekingen is de prijs altijd voor elke individuele bungalow en onder voorbehoud van beschikbaarheid. Onze bungalows zijn altijd beschikbaar van april-oktober. Verhuur in de maanden november-maart is slechts beperkt mogelijk, omdat er niet altijd iemand ter plaatse is. Aanvragen kunnen nog steeds gedaan worden. Kerstmis is niet mogelijk en Oud en Nieuw alleen voor minimaal 4 nachten.
W-Lan kan tegen betaling gehuurd worden bij de receptie.
Onze huisprijzen gelden altijd voor het betreffende seizoen. Voor langere termijn aanvragen voor het volgende seizoen kan geen prijsgarantie worden gegeven. Nieuwe prijzen worden altijd in oktober vastgesteld voor het volgende seizoen.
Plauer See info: grootte-666 ha, volume van het meer: 38.3 mil. m³, max. diepte: 7.3m, type meer: laagland riviermeer, max. zicht: 1.4m, min. zicht: 0.5m, max. watertemperatuur: 28°C, min. watertemperatuur: 14.2°C. Watertemperatuur: 14,2°C, geen risico op zwemmerseczeem door cercariae, geen waargenomen waterbloei door blauwalgen gedurende de laatste 4 jaar- Status: 15.05.2022 door de verantwoordelijke gezondheidsautoriteit- Beoordeling: Zwemwaterkwaliteit volgens microbiologische beoordeling: uitstekend op 4 kwaliteitsniveaus.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 12-04-2024


2 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,7 van 5
4.5 Inrichting
4.5 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
4.5 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

September 2023

Gunter S. uit Greppin

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Vakantiehuis Pitti

Een zeer mooie, schone en gezellige vakantiewoning. Het is prachtig gelegen, je ziet de zonsondergang. Prachtig. Helaas is de televisie een beetje te klein. Maar je bent hier om te ontspannen en niet om televisie te kijken. Ook de verhuurders zijn super aardig. We komen graag weer terug.

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier

September 2022

Eberhard S. uit Fürstenwalde

4,4
4 4 5 5 4
Toon Duits

Zeer goede faciliteiten voor ontspannende uren

In het liefdevol ingerichte vakantiehuis vindt u alles wat u nodig heeft voor een heerlijke vakantie. Het hele complex is goed onderhouden en u kunt genieten van ontspannende uren op het tegen de wind beschutte terras met een goed uitzicht op het meer. Veel dank aan de familie Bittner.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Antwoord van Familie H. Bittner:

Schön, dass es Ihnen trotz des nicht so guten Wetters gefallen hat. Grüße aus Plaue Fam. Bittner


Contactpersoon

Bedrijf Ferienhäuschen Pitti
Familie H. Bittner

Familie H. Bittner

Ik, Holger Bittner, ben de verhuurder van de Pitt vakantiehuizen in Plaue. Ik kom uit Ilsenburg/Harz bij Wernigerode en heb een eigen huisje direct naast de vakantiewoningen.


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 334441

Laatst bijgewerkt: 18.04.2024

Advertentie online sinds: 2 Jaren, 11 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/334441.htm


«Pitti's huisje 4» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.7 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 2 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 6 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 10 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven