Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Merengebied Vakantiepark

Uckermark-Mecklenburg Merengebied

Max.  4   gasten
32m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
32m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Midden in het Land van Duizend Meren, in het vakantieoord Lychen, liggen de vakantiebungalows in een rustiek gemengd bos direct aan de oever van de visrijke Großer Lychensee. Paddenstoelen en bessen groeien voor de deur. Met een beetje geluk wordt u 's morgens zelfs begroet door een eekhoorn. In ieder geval een uniek concert van duizenden, 20 speciaal gebouwde vakantiebungalows (eigenaar: Ferienpark Seenland GmbH) liggen op voldoende afstand van elkaar op het ruime, rustieke grondstuk. Door de gulheid van het perceel liggen ze op verschillende afstanden van hun eigen zwemweide (30 tot max. ca. 150 m). -ca. 30 m² woonoppervlak plus een zonneterras
-Max. bezetting 2 volwassenen en 2 kinderen
-alle vakantiebungalows elektrisch verwarmd
-Zonneterras met bos- en deels meerzicht
-1 woon/eetkamer, hoekopstelling, kast, TV, radio
-1 slaapkamer met tweepersoonsbed en kledingkast (ouders)
-1 slaapkamer met stapelbed en kleerkast
-1 eenvoudige doucheruimte met WC en wastafel
-1 keuken met 2-pits kooktoestel, koelkast, volledig uitgerust - bootverhuur
-Kanostation
-Zwemlessen tijdens de vakantie
-Opmerking: Beddengoed en handdoeken kunnen ter plaatse worden meegebracht of gehuurd. Voor onvervalst barbecueplezier, breng uw eigen barbecue mee. Verder vragen wij uw begrip voor het feit dat roken in de vakantiebungalows niet is toegestaan. Het meebrengen van huisdieren is mogelijk op aanvraag.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Kinderen welkom Kinderen welkom
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.05 km

0.05 km

Meer 0.05 km

0.05 km

Supermarkt 2.5 km

2.5 km

Restaurant 3 km

3 km

Stadscentrum 4 km

4 km

Luchthaven 100 km Berlin Tegel

100 km

Station 10 km Fürstenberg/Havel

10 km

Snelweg-afrit 70 km Oranienburg

70 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Midden in het Land van Duizend Meren, in het vakantieoord Lychen, liggen de vakantiebungalows in een rustiek gemengd bos direct aan de oever van de visrijke Großer Lychensee. Paddenstoelen en bessen groeien voor de deur. Met een beetje geluk wordt u 's morgens zelfs begroet door een eekhoorn. In ieder geval is een uniek concert van duizenden vogelstemmen gegarandeerd. Talrijke fiets- en wandelroutes beginnen direct voor de deur. Het Natuurpark Uckermark Meren (in het Land van Duizend Meren) kenmerkt zich juist door zijn enorme rijkdom aan water en bos. Welke richting u ook neemt, uw pad voert u langs weelderige weiden, door rustieke bossen naar kristalheldere, bewegwijzerde wandelpaden van meer dan 600 km over ondiepe heuvels langs oude lanen naar historische steden en dromerige dorpen. Het Natuurpark Uckermark Meren biedt talloze mogelijkheden voor waterliefhebbers, voor fietsers, voor paardenliefhebbers, voor wandelaars - kortom, voor actieve vakantiegangers van allerlei slag. U kunt zich laten meedrijven op de 150 km lange waterpaden of genieten van de schoonheid van de natuur vanuit een heel ander perspectief op een 30 km lang niet meer gebruikt spoorwegtraject van Fürstenberg via Lychen naar Templin. Na een ontspannen wandeling door het stadje, langs de gotische parochiekerk en het kleine marktplein met het trotse stadhuis, moet u zeker het historische vlottenmuseum bezoeken en de dag afsluiten met een traditionele tocht per vlot over de Lychen-meren. Het jongste kuuroord van Brandenburg is Templin, ook wel de "Parel van de Uckermark" genoemd. In Templin biedt het tot ver over de staatsgrenzen bekende thermaal zoutbad u een gezondheids- en wellnessruimte. Een bijzonderheid van de historische stad is de bijna volledig bewaard gebleven meterslange stadsmuur, die een heel bijzondere ervaring is om rond te lopen. Langs de gotische bakstenen poorten en de 48 halfronde Wieckhuizen voelt u de onmiskenbare adem van de middeleeuwen. Laat u betoveren door de schoonheid van het natuurpark Uckermark Meren en maak kennis met bevers, ijsvogels, de prachtige libelle of de adelaar.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Inline skaten
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Volleybal
Wandelen
Tafeltennis
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Servicekosten: , elektriciteit naar verbruik 40 cent/kWh, water 6,50 EUR/m³, toeristenbelasting 1,50 EUR/persoon vanaf 16 jaar

Annuleringsvoorwaarden:

De gastheer heeft geen annuleringsbeleid verstrekt.

meer informatie:

In alle 20 vakantiebungalows betreedt u de woon/eetkamer direct via de toegangsdeur. De woon/eetkamer heeft een kledingkast, een hoekbank met 2 extra stoelen, een kleine kast met TV en radio. Door de twee grote ramen is de kamer heerlijk licht en heb je een charmant uitzicht naar buiten. Vanuit de woon/eetkamer komt u in de keuken en de twee vakantiebungalows (ca. 30 m² woonoppervlak) hebben twee aparte slaapkamers voor max. 2 volwassenen en 2 kinderen. De slaapkamer voor de volwassenen is uitgerust met een tweepersoonsbed, kledingkast, 2 nachtkastjes. Voor de kinderen is er een stapelbed (lengte 1,90 m) en een kledingkast in de tweede slaapkamer. In 11 vakantiebungalows heeft u via de kinderkamer toegang tot de doucheruimte. In 8 vakantiebungalows komt u via de keuken in de doucheruimte. De aparte keuken in alle vakantiebungalows is uitgerust met een koelkast met een klein vriesvak, een 2-pits elektrische kookplaat en een gootsteen. Een keukenkast met een royaal werkblad en muurkasten zorgen voor voldoende opbergruimte. De keukens zijn compleet met serviesgoed, waterkoker, koffiezetapparaat en broodrooster. De eenvoudig ingerichte doucheruimte heeft een betegelde douchecabine, een kleine wastafel en een toilet. Bovendien zijn er planken en handdoekrekken : Beddengoed en handdoeken kunnen ter plaatse worden meegebracht of gehuurd. Voor onvervalst barbecue plezier moet je je eigen barbecue meenemen. Verder vragen wij uw begrip voor het feit dat roken in de vakantiebungalows niet mogelijk is. Huisdieren kunnen op verzoek worden meegenomen. De ruime woning biedt voldoende ruimte voor tal van recreatieve activiteiten, zoals badminton en nog veel meer. Voor de kleintjes is er een zandbak, een schommel en een tafeltennistafel. Er is ook een volleybalveld. We ontsteken op gezette tijden een klein kampvuur op een centrale open haard. Bij onze eigen badzone nodigen een klein grasveld en talrijke bankjes u uit om te vertoeven. Vanaf de twee aanlegsteigers kunt u de talrijke vissen in de Grote Lychensee achtervolgen, vooral 's avonds met de kinderen. Voor amateurvissers zijn er 5 vissersboten, sommige met buitenboordmotor, te huur. Als het echt gebeurt en je brengt geen vis mee naar huis. Hier kunt u niet alleen verse gerookte vis krijgen, maar ook nuttige tips voor uw volgende vistocht. Wij bevelen ook onvergetelijke kanotochten aan over de talrijke meren en natuurlijke rivierlopen van het merengebied. U kunt direct vanaf onze voordeur starten met een van onze kano's, kajaks of canadiers en via het Grote Lychenmeer met zijn eilanden direct naar alle andere Lychenmeren gaan. Wij stellen ook graag een individuele rondleiding voor u samen. Vraag naar onze speciale aanbiedingen voor groepen.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 16-01-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Ferienpark Seenland Betriebsgesellschaft mbH
Dhr. D. Hockauf

Dhr. D. Hockauf

Andere accommodaties van Dhr. D. Hockauf

Alle accommodaties weergeven van Dhr. D. Hockauf

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 33911

Laatst bijgewerkt: 03.02.2024

Advertentie online sinds: 14 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/33911.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven