Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Ferienhaus in Großenbrode

Oostzee Sleeswijk/Holstein, Heiligenhafen, eiland Fehmarn

Max.  4   gasten
55m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
55m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

48 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 14 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

48 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 14 Jaren online



Beschrijving

Vakantiehuis "Popeye" (links op de foto) in Großenbrode/ Oostzee tussen Heiligenhafen en het eiland Fehmarn

Gezins- en huisdiervriendelijk vakantiehuis voor maximaal 4 personen met eigen ingang. Het huis heeft 1 woonkamer beneden (met zit- en eethoek, SAT-TV, radio en CD-speler), 1 badkamer met douche en 1 volledig uitgeruste keuken (keramische kookplaat, oven, koelkast, magnetron, broodrooster, waterkoker, koffiezetapparaat etc.) Boven is er 1 slaapkamer (doorgangskamer) met twee eenpersoons grote bedden, en 1 aparte slaapkamer met een tweepersoonsbed. Beddengoed kan geboekt worden tegen een kleine vergoeding. Het vakantiehuis heeft een eigen terras met zit- en barbecuefaciliteiten, voertuigen kunnen op het terrein geparkeerd worden en fietsen (e-bikes tegen betaling) kunnen in de afsluitbare garage gestald worden (geen garantie bij capaciteit). Vriezer en wasmachine in overleg (tegen betaling). Ook uw hond is welkom, maar het is absoluut noodzakelijk om vooraf een afspraak te maken. Prijs vanaf 75,00 Euro/nacht en in overleg.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Kinderen welkom Kinderen welkom
niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 1.5 km

1.5 km

Supermarkt 1.5 km

1.5 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Stadscentrum 1.5 km

1.5 km

Bus 1 km

1 km

Luchthaven 80 km Lübeck /Blankensee

80 km

Station 1 km Großenbrode HBf

1 km

Snelweg-afrit 2 km Großenbrode

2 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het huis staat op ons terrein met een aparte ingang en een eigen terras. Wij wonen ongeveer 1 km van het centrum van het dorp in een kleine woonwijk (vroeger een vissersnederzetting). Met de auto bent u in ongeveer 3 minuten in het dorp en in ongeveer 5 minuten op het strand. Beide kunnen worden bereikt in 10 minuten met de fiets. Afstand tot de jacht- en gemeentehaven ongeveer 50 meter. Restaurant direct aan het water. Het erkende Oostzeekuuroord Großenbrode ligt op het uiterste puntje van de Lübeckbaai op het schiereiland Wagrien tussen Heiligenhafen en het eiland Fehmarn.
Aan drie zijden omgeven door water zorgt deze unieke ligging in een van de zonnigste gebieden van Duitsland in elk seizoen voor frisse, schone en gezonde zeelucht. Großenbrode biedt ideale omstandigheden voor een ontspannende gezinsvakantie aan het water.
De kustlijn presenteert zich in vele variaties: Eindeloze stranden, duinen, dijken en kliffen, weilanden en velden omgeven door de blauwe zee.
Het overzichtelijke zuidstrand met zijn witte, fijnkorrelige zand, een 1,5 km lange strandpromenade en de pier bieden het pure strandleven. Door de zeer geleidelijk aflopende waterdiepte kunt u zich ontspannen terwijl uw kinderen in het water spetteren of graven.
Het resort combineert op aangename wijze de flair van een gezellig Oostzeekuuroord met de sportieve, actieve activiteiten op het water. Vanwege het ondiepe water bij de kust is Großenbrode voorbestemd voor surf- en zeilbeginners.
In totaal 6 jachthavens met ca. 1000 ligplaatsen wachten op u, die ondanks de drukte maritieme rust uitstralen. U kunt hier ook uw eigen boot te water laten via een scheepshelling.
In Großenbrode kunnen visliefhebbers hun hobby uitoefenen of "hun vis" direct van de kotter in de vissershaven halen.
Een goed opgeleid DLRG-team zorgt voor de nodige veiligheid op het strand en in het water. Evenementen, activiteiten en festiviteiten voor jong en oud zorgen voor veel afwisseling.
Langs de "Ostseeküstenradweg" (Oostzeekust-fietsroute) kunt u een bijzonder mooie afwisseling van het schiereiland Wagrian ontdekken.
Ontspannende rust in het voor- en naseizoen. Als erkend Oostzeekuuroord biedt Großenbrode u ook de mogelijkheid van een kuurverblijf met speciale gezondheidstherapie.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Inline skaten
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Kitesurfen
Boottochten
Stand Up Paddling
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Toeristenbelasting zoals voorgeschreven door de kuuradministratie: laagseizoen 2,00 €/persoon/dag; hoogseizoen 3,00 €/persoon/dag. Kinderen tot en met 17 jaar gratis; beddengoed € 12,00/bed.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Der Mieter kann den Mietvertrag bis 60 Tage vor dem vereinbarten Mietbeginn kündigen. Es wird dann eine Stornogebühr in Höhe von 70,00 Euro fällig. Bei einem späteren Rücktritt ist die gesamte vereinbarte Miete ( abzügl. 10% des Mietpreises und ) zu zahlen, sofern es nicht gelingt, die Wohnung anderweitig zu vermieten. Sollte sich ein anderer Mieter für den Zeitraum finden, wird nur die Stornogebühr in Höhe von 70,00 Euro erhoben.

meer informatie:

Aangezien wij op het terrein wonen, kunt u met vragen of problemen bij ons terecht.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 09-03-2024


1 Beoordeling

Totale beoordeling

4,9 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.5 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Mei 2021

Jörg M. uit Lostau, Sachsen-Anhalt

4,9
5 5 5 4.5 5
Toon Duits

Geweldig huisje voor maximaal 4 personen - absoluut geschikt voor gezinnen

Allereerst moet ik zeggen dat onze korte vakantie aan de baai van Lübeck vanwege de moeilijke corona voor toeristen naar Mecklenburg-Vorpommern slechts een tweede keus was. Maar nadat we aankwamen en op de vriendelijkste manier werden ontvangen en verzorgd door mevrouw Sehmel met haar man, kat Theo en hond Willi, is dit huisje absoluut eerste keus. Uitgerust met de nodige documenten werden we onmiddellijk rondgeleid. Een huisje in een oud visgebied. De kamers zijn overzichtelijk qua oppervlakte en hoogte, de keuken is groot en zeer mooi ingericht. Er ontbreekt niets. Via een smalle, steile trap, die absoluut veilig is voor kinderen, bereikt u snel de bovenverdieping, waar, zoals beschreven, 2 kamers zijn met elk 2 bedden. Ondanks de wat krappe situatie heeft de eigenaar toch voldoende bergruimte weten te creëren voor de spullen die je bij je hebt. De daknissen zijn hier slim gebruikt. Alles is tip-top schoon en goed onderhouden. De badkamer met douche is groot genoeg. De douche is erg mooi.
Het vakantiehuis ligt een beetje weg van de drukte van Großenbrode, maar dat is goed. De weg naar het strand en het centrum loopt via een natuurpad, dat interessant is voor jong en oud. Het is moeilijk te geloven dat hier vroeger 2 landingsbanen waren voor zee reddingsvliegtuigen. We hadden de fietsen mee en de laatste 3 dagen waren we met z'n drieën met ons kleinkind (4 jaar). Er is een garage voor de fietsen, die ook gebruikt kan worden door de eigenaar en mensen van het 2e vakantiehuis om de fietsen te stallen. De locatie maakt het mogelijk om naar Puttgarden en terug te fietsen. Een fantastisch ontwikkelde route met fietspaden maakt uitstekende fietstochten mogelijk, ook naar Heiligenhafen. Wij willen van deze gelegenheid gebruik maken om de familie Sehmel nogmaals te bedanken voor de geweldige, zij het helaas korte, dienst. We komen zeker nog eens terug.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie

Antwoord van Mevr. M. Sehmel:

Hallo Fam. Meyer, vielen lieben Dank für Ihre netten Worte. Sie sind mit Ihrer Familie jederzeit herzlich willkommen. Bis dahin alles Gute und vor allem gesund bleiben. MfG Marion Sehmel


Contactpersoon

Mevr. M. Sehmel

Mevr. M. Sehmel

Mijn naam is Marion Sehmel. Mijn man en ik wonen samen met u op het terrein, zodat u altijd een contactpersoon ter plaatse heeft. We heten u graag welkom in ons huis.


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 35124

Laatst bijgewerkt: 24.01.2024

Advertentie online sinds: 14 Jaren, 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/35124.htm

Mevr. Marion Sehmel

Von-Herwarth-Straße 16

23775 Großenbrode

0049(0) 43671028

4367978945


«Ferienhaus in Großenbrode» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 1 gegeven Beoordeling.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven