Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Drijvende Hideaway - Coco de Mer

Ribnitz-Damgarten

Max.  6   gasten
85m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers (+1)
2  Badkamer
Max. 6  gasten
85m²
2 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
DTV-classificatie Deze accommodatie is gecontroleerd en beoordeeld volgens de sterrencriteria van de Duitse Toerismevereniging. Afhankelijk van de faciliteiten en de service, krijgt de accommodatie één tot vijf sterren.

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

2 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 2 Jaren online



DTV-classificatie Deze accommodatie is gecontroleerd en beoordeeld volgens de sterrencriteria van de Duitse Toerismevereniging. Afhankelijk van de faciliteiten en de service, krijgt de accommodatie één tot vijf sterren.
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 90 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

DTV-classificatie Deze accommodatie is gecontroleerd en beoordeeld volgens de sterrencriteria van de Duitse Toerismevereniging. Afhankelijk van de faciliteiten en de service, krijgt de accommodatie één tot vijf sterren.

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

2 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 2 Jaren online



Beschrijving

In de advent- en kersttijd verwelkomen wij u met de flair van het kerstland Erzgebirge.De drijvende vakantiewoning of ook woonboot "Coco de Mer" ligt in de directe omgeving van de Bodden-Therme in het populaire vakantieoord Ribnitz-Damgarten

Aanbieding: Tussen 01.11. en 21.12.22 ontvangt u een extra gratis nacht voor 4-6 opgeladen nachten, voor minstens 7 opgeladen nachten 2 extra gratis nachten. Reserveer deze aanbieding uitsluitend via onze website, waar u ook de nodige kortingscodes vindt onder het tabblad "Promoties"

Onze schuilplaats is vastgemaakt aan de steiger, maar beweegt gemakkelijk mee met de wind en de golven dankzij het drijvende ponton onder het huis. Dit zorgt voor een unieke ervaring van vrijheid op het water.

De steiger is alleen toegankelijk voor huurders, eigenaren en service voor uw volledige privacy. Een eigen parkeerplaats is natuurlijk beschikbaar in de buurt tijdens uw verblijf
Huisdieren zijn toegestaan volgens onze reserveringsvoorwaarden.

Het huis heeft 85m² volledig vlakke woonruimte. Mensen die moeite hebben met traplopen kunnen toch gemakkelijk alle woonruimtes bereiken. Alleen de ingang van het pand is toegankelijk via een trede. Bovendien hebben we aandacht besteed aan een of ander detail, dat het verblijf voor mensen met een beperkte mobiliteit zal vergemakkelijken.

In de salon heeft u uitzicht op de Bodden en de haven van Ribnitz-Damgarten door een voorraam vanaf een werkelijk royaal bankenlandschap, dat bijna uitnodigt tot loungen. Dankzij airconditioning (koel/warmte), vloerverwarming in de 2 badkamers en de extra bruikbare gashaard is het huis het hele jaar door een gezellig toevluchtsoord. Een flatscreen-tv en Bluetooth-luidsprekers zijn beschikbaar, evenals WiFi. Dus niets staat uw individuele tv-, radio- en muziekgenot in de weg.
Vanuit de salon heeft u toegang tot een gezellig terras en via een trap tot het zonneterras op het bovendek. Beide zijn voorzien van comfortabele zit- en ligmogelijkheden. Vanaf het onderste terras kunt u direct het water in om te zwemmen.

2 slaapkamers voor elk 2 personen zijn beschikbaar:
De ouderslaapkamer biedt een prachtig uitzicht op de Bodden door een grote glazen schuifdeur. Hij is uitgerust met 2 luxe slaapsystemen van ergomotion®. Deze hebben een lengte van 2,10 m, zodat ook lange mensen en buikslapers zich altijd comfortabel voelen. Bovendien kunnen de bedden vrijwel geruisloos met een afstandsbediening in allerlei comfortabele posities worden gezet, zoals de nul-G-positie, zit-/leespositie of TV-positie. Gewoon plat liggen kan natuurlijk ook. Bovendien kunt u desgewenst genieten van een 3-zone massage in bed. Met dit en het tv-toestel in de kamer kan zelfs een grijze regenachtige dag in bed een plezier worden. Van hieruit heeft u toegang tot een aparte badkamer met douche en toilet

De tweede slaapkamer heeft ook 2 comfortabele bedden. Douche en WC zijn er ook.

Er kunnen nog twee personen slapen op de bank in de salon, die een breed ligvlak biedt.

Een volledig uitgeruste keuken met inductiekookplaat, magnetron met grill, koelkast en natuurlijk een vaatwasser is uiteraard aanwezig voor uw comfort. Bovendien is er een eettafel met 6 stoelen in het huis. Verdere zit- en eetgelegenheden zijn beschikbaar op de terrassen.

Als bijzonder hoogtepunt hebben wij voor u ook een wellness/fitness ruimte ingericht met exclusieve speciale apparatuur. In het resort vindt u dit exclusief in onze Hideaway "Coco de Mer".

U kunt er zonder extra kosten gebruik maken van een privé-combinatiesauna, die garant staat voor Fins saunaplezier of infraroodsauna met infraroodstralers van ABC, of u kunt beide combineren. Het is ook mogelijk de sauna te gebruiken als een niet zo hete bio-sauna. Een zegen voor de frisse avonden.
De sauna heeft ook geïntegreerde Bluetooth luidsprekers, meerkleurige LED's achter de afgeronde rugleuningen en een bijpassende sterrenhemel. Sluit uw saunasessie af met een verfrissende douche of een duik in het verkoelende water rond uw "Coco de Mer" voordat u op een van de terrassen met een goed glas wijn geniet van de zonsondergang of een nacht met volle maan.

Onze woning is ook de ideale uitvalsbasis voor golfliefhebbers. Direct in het dorp Neuhof vindt u de 9-holes golfbaan
naar het Fischland". Onze schuilplaats is ook ideaal voor gezinnen die golf en een vakantie op het water willen combineren.

Wij wensen u een aangenaam vakantieverblijf op onze "Coco de Mer" en tijdens uw activiteiten op het Fischland Darß en rond Ribnitz-Damgarten.

Als u vragen heeft, aarzel dan niet om rechtstreeks contact met ons op te nemen.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 9.5 km

9.5 km

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Bus 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 54 km Rostock Laage

54 km

Station 2 km Ribnitz-Damgarten West

2 km

Snelweg-afrit 34 km Rostock Ost

34 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

5 voor 4 of 9 voor 7: Gewoon meer "Coco de Mer".

Onze "Coco de Mer" ligt in de directe omgeving van de Bodden-Therme in Ribnitz-Damgarten, ongeveer halverwege tussen Rostock en Stralsund

Van hieruit heeft u de optimale mogelijkheid om het Fischland Darß te verkennen met zijn prachtige natuur, brede en uitnodigende stranden, verborgen haventjes, maar ook de toeristische hoogtepunten van de regio.

Wandelen, fietsen maar ook golfen op de nabijgelegen golfbaan "Zum Fischland" zijn slechts enkele van de mogelijke activiteiten
Dit is ook een ideaal uitgangspunt voor excursies naar Rostock of Stralsund. Er is een treinverbinding naar beide steden met een reistijd van ongeveer 30 minuten.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 200
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

- De prijzen zijn altijd voor het huis, ongeacht het aantal personen
-Linnenpakketten worden aangerekend volgens het aantal personen
- U kunt ook een of twee SUP's reserveren voor gebruik: Huurprijs per SUP en verblijf 25,00 €. Laat het ons weten
laat het ons dan weten
- Eerder inchecken of later uitchecken kan worden geboekt voor een extra € 25,00 elk, indien mogelijk. Ook hier vragen wij om voorafgaande
Vragen of dit mogelijk is.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 90 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Bis 91 Tage vor Mietbeginn kostenfrei Rücktritt 89. Tag bis 61. Tag vor Mietbeginn: 40 % des Mietpreises. Rücktritt 60. Tag bis 31. Tag vor Mietbeginn: 60 % des Mietpreises. Rücktritt 30. Tag bis 8. Tag vor Mietbeginn: 80 % des Mietpreises. Rücktritt < 8 Tage vor Mietbeginn: 100 % des Mietpreises

meer informatie:

Als het aantal vrije nachten tussen twee vaste boekingen minder is dan het voor deze periode vastgestelde minimumaantal en niet minder dan 2, worden ze hoe dan ook vrijgegeven voor boeking op ons portaal.

Neem direct contact met ons op als u vragen heeft over het huis en de reservering.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 29-03-2024


2 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Augustus 2022

Gabriele S. uit Weimar

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Familievakantie

Drie generaties met een hond voelden zich erg thuis. We wilden niets. Het was een genot om na de dagelijkse activiteiten terug te komen op de woonboot.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Dhr. J. Frōlich und Jens Meiwald:

Liebe Gabriele, vielen Dank für die sehr positive Bewertung. Wenn sie sich bestens aufgehoben gefühlt haben ist das für uns und unseren Servicemann Marcel vor Ort das größte Dankeschön.

Mei 2022

Britt A. uit Thum

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Super vakantiehuis

Dit drijvende huis biedt alles wat uw hart begeert: een terras voor ochtend- en avondzon, luxe en liefdevol ontworpen meubilair, badfaciliteiten in de directe omgeving en een sauna en open haard voor koelere dagen. Een massage is ook beschikbaar op aanvraag. Dus ....we komen terug en wensen alle andere gasten even geweldige dagen toe.

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Dhr. J. Frōlich und Jens Meiwald:

Herzlichen Dank für die Top-Bewertung unseres schwimmenden Hauses. Wir freuen uns schon darauf, wieder einmal Ihre Gastgeber sein zu dürfen.


Contactpersoon

Bedrijf Floating Hideaway - Meiwald & Frölich GbR
Dhr. J. Frōlich und Jens Meiwald

Dhr. J. Frōlich und Jens Meiwald

Wij, dat wil zeggen Jens Frölich en Jens Meiwald zijn 54 en 58 jaar oud. Wij verheugen ons erop u vanaf de zomer 2022 als gasten te mogen verwelkomen in onze Hideaway Coco de Mer in het Bernsteinresort in Ribnitz-Damgarten.


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 351300

Laatst bijgewerkt: 29.03.2024

Advertentie online sinds: 2 Jaren, 9 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/351300.htm


«Drijvende Hideaway - Coco de Mer» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 2 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 90 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven