Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Tauernhaus Sonnblick - Top 1

Muhlbach am Hochkonig

Max.  13   gasten
189m²  Woonoppervlakte
5 Slaapkamers
4  Badkamer
Max. 13  gasten
189m²
5 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Moderne luxe en typische lokale stijlelementen werden samengebracht. Comfort en welbevinden stonden daarbij voorop. Eigenzinnige interieuraccenten, zoals de wanden en de designverlichting, maken de Chalet nét even anders.
Hier vertoef je met familie, vrienden of collega's boven de daken op de zuidhelling van het dorp.

Genieten van de prachtige natuur die de regio Hochkönig en Salzburgerland te bieden heeft.
Wij geven aan al onze gasten de Hochkonig Card, eén kaart, veel kortingen..
Het centrum ligt op 10 min wandelen of 2 min rijden.
Ski- en wandelbus op de hoek van de straat (50m). De gondel ligt op 1,4 km van de Chalet.
In het centrum van het dorp is er een Spar, een heerlijke bakker en een paar lokale restaurants. Tevens zijn er afhaalmogelijkheden.

Onze chalet (189 m2) biedt slaapgelegenheid voor maximaal 13 personen met 5 slaapkamers, 4 badkamers waarbij bad-en bedlinnen zijn inbegrepen in de prijs.
Bij Tauernhaus Sonnblick staat ontspanning en welzijn op de eerste plaats. Uitgerust met alles wat een perfecte vakantie nog beter maakt : Finse Sauna, infra rood, ligbad of de ontspanningsruimte. Je voelt je net zo comfortabel als thuis en nog steeds op vakantie.

We beschikken over 4 terrassen, 3 overdekte ruime parkeerplaatsen en 1 afgesloten garagebox.

GELIJKVLOERS

Op de begane grond vind u de ingang via onze skiruimte. Hier heeft u een skistandaard, skischoen verwarming en voldoende ruimte voor uw jassen en helmen.
Op deze verdieping vindt u ook een toilet en een wasruimte met wasmachine en een droger.

Voor degene die s'avonds of op een regenachtige dag wat entertainment willen, ook daar hebben we aan gedacht ! De multimedia ruimte op deze verdieping heeft een 65-inch smart TV. Daag elkaar uit op de PlayStation of speel gewoon een van de klassieke bordspellen !

U vindt ook in deze kamer een XL stapelbed (90 x 210 cm) met zetelbed van 140cm x 200cm en en-suite badkamer met regendouche en wastafel. De kamer is uitgerust met een kledingkast en de nachtlampjes zijn voorzien van een USB lader.

INGANG EN SLAAPRUIMTE

De 1ste kamer aan de voorkant, is de perfectie gezinskamer, en bied ruim plaats voor 3 personen. Het heeft een tweepersoonsbed (140cm x 200cm). De droomlounge bank met een boxspring matras is tevens een comfortabel bed (90cm x 200cm).

De 2de kamer aan de voorkant is een goede kamer met een tweepersoonsbed (180cm x 200cm) die ook uit elkaar kan gezet worden om 2 eenpersoonsbedden te maken. Deze kamer is uitgerust met een bureau, een 40 inch smart TV, kledingkast en nachtlampjes met USB lader. Deze kamer biedt toegang tot het terras en een wijds uitzicht over de vallei met haar 3 ruime vensters.

De 3de kamer aan de zijkant heeft een tweepersoonsbed (180cm x 200cm). Het is uitgerust met een bureau, een 40 inch smart TV, kledingkast en nachtlampjes met USB lader.

Op deze verdieping is een gedeelde badkamer met regendouche, wastafel en toilet. Deze is toegankelijk via de nachthal.

LEEFRUIMTE

Deze verdieping van de woning is als woonruimte ingericht! Deze verdieping bestaat uit een ruime keuken, een eetkamer, een lounge en een relax hoek.

Tauernhaus Sonnblick is een self-service woning. De keuken is dan ook een volledig uitgerust met de meest luxueuze apparaten om uw maaltijden voor een grotere groep te kunnen bereiden. Terwijl vrienden en familie vertoeven aan de bar of op de apero terras, kan er gekookt worden aan het centraal eiland. De keuken beschikt over 4 ovens (grill - hete lucht - conventionele en warmhoudoven) en een touchscreen inductie kooksysteem met 5 zones. Uiteraard mag een microgolf, een stoomoven en een XL vaatwas niet ontbreken. Aanvullend is er een ruime koelkast met 3 schuiven diepvries. Dranken kunnen weggeborgen worden in de geïntegreerde wijnkoeler onder het kookeiland.

Het eetgedeelte biedt een prachtig uitzicht over de Hochkönig en geeft toegang tot de outdoor lounge. De tafel is 3,6 meter lang en bied ruim en comfortabel plaats voor 14 personen. Er zijn ook 2 kinderstoelen beschikbaar voor baby's en peuters.

En bij mooi weer kan je lekker buiten eten. En wat is er nog mooier dan van de zon te genieten vanop het terras voor de deur. Met een BBQ, tafel van 3,6 meter en zicht op de bergen.
De zitruimte en leeshoek zijn een perfecte plaats om te ontspannen of tot rust te komen met een panoramisch uitzicht !

Op deze verdieping vind je ook de master slaapkamer, badkamer met ligbad, regendouche en afzonderlijk toilet.
Deze is de ultieme slaapkamer met een tweepersoonsbed (180cm x 200cm). Deze kamer is uitgerust met een bureau, een 40 inch smart TV, 3 deur kledingkast en nachtlampjes met USB lader. Deze kamer biedt een wijds uitzicht over de vallei en het dorp.

Bekijk via deze link de plattegrond en 3D rondleiding van onze woning om te zien wat u te wachten staat !
Roken binnen en huisdieren niet toegelaten
Licentie- of registratienummer: 50415-005901-2021

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Balkon Balkon
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Skilift 1.4 km

1.4 km

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Stadscentrum 0.5 km

0.5 km

Bus 0.1 km

0.1 km

Luchthaven 48 km Salzburg

48 km

Station 8 km Bischofshofen

8 km

Snelweg-afrit 10 km A10

10 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

OMGEVING

De berg roept ... in het hart van de Alpen, in het midden van de indrukwekkende bergketen van het Steinemes Meer en het massieve Hochkönig-massief ligt ons kleine en mooie dorp. Een ruwe diamant, zo mag het kleine maar fijne Mühlbach am Hochkönig best genoemd worden. Nog wat onontdekt, maar wat biedt dit dorp veel mogelijkheden.
Dit dorp kent een rijke geschiedenis. Ruim 4000 jaar geleden streken hier de Illyriërs neer om naar koper te zoeken. Tot het einde van de 19de eeuw domineerde de kopermijnbouw dan ook het leven van de lokale bevolking. Tegenwoordig komen de mensen om van de natuur en de vele sport- en vrijetijdsmogelijkheden te genieten.
Het dorp is een plek waar hartelijkheid nog steeds belangrijk is. Warm, oprecht, respectvol en levendig. Te midden van het kleurrijke dorpsleven van Muhlbach am Hochkönig en het adembenemende natuurlandschap van de Hochkönig het hele jaar door !
U wilt het meeste uit uw tijd halen. Avonturen zijn er voldoende, alleen is tijd schaars.
Daarom zorgen wij ervoor, dat u het beste uit uw buitenactiviteiten kunt halen. Via onze app na boeking begint uw volgende avontuur. Waarom ? Wij willen namelijk ervaringen creëren die het waard zijn om te onthouden.

WINTERACTIVITEITEN

Met het vallen van de eerste sneeuwvlokken verandert dit dorp in een waar wintersportparadijs.

Een "Schneeloch" is lokaal jargon voor een plaats die altijd kan rekenen op veel winterse-witte pracht en Muhlbach am Hochkönig is daar zonder twijfel één van ! Gegarandeerd winterplezier en dit omwille van de geografische liggen.

Met een directe verbinding aan het fantastische en grote Höchkönig skigebied zit je hier midden in één van de top skiregio's van de Ski Amadé. Het skigebied is jong, groot en sympathiek en biedt uitdagingen op ieder niveau. In dit skigebied kun je genieten van prachtige sneeuwzeker pistes op een hoogte van 860 tot 1900 m. In totaal zijn er 33 liften en kun je genieten van maar liefst 120 km aan pistes waarvan 532 km blauwe pistes, 41 km rode pistes, 9 km zwarte pistes en 8 km aan skiroutes. Ontdek de Königstour, een skitourpad van 32 km en 6.700 hoogtemeters.

Door de uitstekende faciliteiten voor de kinderen is dit skigebied ideaal voor families met (kleine) kinderen.

Voor gevorderde skiërs zijn er genoegd uitdagingen, want het skigebied Hochkönig maakt deel uit van Ski Amadé met in totaal 760 km aan pistes, 270 liften en 260 hutten en restaurants! Je hebt maar één skipas nodig! 25 plaatsen in vijf regio's = afwisseling + avonturen + gezelligheid + sneeuwzekerheid. En niet te vergeten : dat unieke uitzicht in de bergen !

Naast het fantastische skigebied heeft de Höchkönig regio nog veel meer te bieden. Denk aan de prachtige langlaufloipes en de uitgestippelde winterwandelpaden door sprookjesachtige landschappen, rodelplezier op één van de rodelbanen, paardensleetochten, nachtskiën... het houdt niet op !

ZOMERACTIVITEITEN

Bovendien is dit een schitterende zomerregio.

Gezonde berglucht, prachtige bloemenweides, rotspartijen, kristalheldere bergmeren, traditionele almen en berghutten.

De Höchkönig regio heeft het allemaal te bieden. Voor dit unieke plaatje komen toeristen uit de hele wereld hier naartoe. In dit prachtige landschap is een eindeloos aanbod aan vrijetijdsmogelijkheden ontstaan. Of u nu wilt wandelen, bergbeklimmen, fietsen, moutainbiken, mototrips, golfen, tennissen, zwemmen, kinderboerderijen met viervoeters en gevederde vrienden, raften, paragliden, vissen, lekker eten of gewoon ontspanne; het kan hier allemaal...

Wandeltochten : Met 340 km perfecte bewegwijzerde wandelpaden en via ferrata's, die vragen om te worden ontdekt.

Mountenbiken : Stap op de fiets. Klaar voor de start, af !

Moto...

Hochkönig-kaart : Als partner van de Hochkönig Card, ontvang je deze voor de duur van jouw verblijf in de periode van 01/06 tot 30/09. Een kaart met toegevoegde waarde, want hiermee geniet u tot op de dag van uw vertrek van vele kortingen en gratis vakantieaanbiedingen in de regio Hochkönig.

Een gratis rit met de zomerkabelbanen, fietstransport met de zomerkabelbanen, gratis wandelbus, zomerrodelen, gratis toegang tot het openluchtzwembad van Mühlbach en nog veel meer...


Recreatiemogelijkheden

Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Jagen
Mountainbiken
Paardrijden
Skiën
Snowboarden
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 1000
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Wij bieden al onze gasten gratis de Hochkonig Card aan.
Toeristentaks terplaatse te betalen op basis van het aantal personen

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 43 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Annulering door de huurder dient altijd schriftelijk te geschieden. Hiervoor gelden de volgende voorwaarden: Bij uw boeking betaalt u 30% van het totaalbedrag. Uiterlijk 1 maand voor uw aankomstdatum moet u het totale bedrag hebben voldaan.
  • Bij annulering tot 42 dagen voor de dag van aankomst is 30% van het totaalbedrag excl. Borg verschuldigd.
  • Bij annulering tot 28 dagen voor de dag van aankomst is 50% van het totaalbedrag excl. Borg verschuldigd.
  • Bij annulering vanaf 28 dagen tot op de dag van aankomst is 100% van het totaalbedrag excl. Borg verschuldigd.
  • Indien u binnen 24 uur na de overeengekomen datum zonder nadere kennisgeving niet bent gearriveerd, wordt dit beschouwd als een annulering en is 100% van het totaalbedrag verschuldigd
  • Er is een mogelijkheid om een annuleringsverzekering via Tauernhaus Sonnblick af te sluiten.

meer informatie:

BEREIKBAARHEID

De bereikbaarheid van de Höchkönig regio en het dorpje Mühlbach in het bijzonder, is uitstekend. Mühlbach ligt op slechts 10 minuten van de snelweg richting Salzburg en het treinstation van Bisschofshofen (dat is aangesloten op het internationale treinnetwerk). Het vliegveld van Salzburg bereikt u binnen 45 minuten.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 27-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Tauernhaus Sonnblick
Mevr. I. Tant

Mevr. I. Tant

Alles begon toen we op latere leeftijd het skiën ontdekten ! Genieten van de schoonheid van de natuur bracht ons tot rust en we wisten dat we vroeg of laat iets zouden ondernemen in Oostenrijk. Begin 2020 kwam deze te verbouwen woning op ons pad, we aarzelden niet, want het was een droom die werkelijkheid zou worden, een nieuwe uitdaging ! Onze nieuwe droom is nu veel mensen warm te maken om te genieten van "Tauernhaus Sonnblick" en de mooie streek zowel zomer als winter. Isabelle & Filip (België)


meer informatie

Vakantie-ideeën: Skivakantie

Objectnummer: 351999

Laatst bijgewerkt: 08.04.2024

Advertentie online sinds: 2 Jaren, 9 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/351999.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven