Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Flierefluiter

Renesse, Zeeland

Max.  8   gasten
135m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
3  Badkamer
Max. 8  gasten
135m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

De Flierefluiter 2.0 is een moderne cederhouten vakantiewoning met veel groen in een zeer rustige omgeving pal achter de duinen. Naar het strand is het vijf minuten lopen en in tien minuten loop je naar het centrum van Renesse.

Zodra je de weelderige tuin betreedt merk je al meteen dat de sfeer hier anders is dan bij de meeste andere vakantiewoningen. Werelds en huiselijk waar je je meteen thuis voelt en waar het daglicht door de enorme schuifpui volop binnenvalt in de ruime salon met verschillende zithoeken en kleurrijke kunst aan de muren.

Na een complete renovatie afgelopen winter is de woning nu uitgerust met een betonnen vloer met vloerverwarming door het hele huis, 4 slaapkamers en 3 badkamers waarbij twee slaapkamers de badkamer-en-suite hebben, een grote woonkeuken met openslaande deur naar het overdekte terras en ruime salon met kamerbrede schuifpui naar de tuin.

De eclectische inrichting is ronduit comfortabel met 2 grote loungebanken, een daybed en een zitzak en biedt door de indeling de mogelijkheid om in de salon samen te zitten rond de 43-inch TV of je juist even af te zonderen.

De langgerekte keuken is van alle gemakken voorzien met o.a. een 5-zone inductie kookplaat, grill/magnetron, vaatwasser, Nespresso en gewoon koffiezetapparaat, waterkoker, toaster, blender en volop kookgerei. De leefkeuken heeft verder een Balinese servieskast, een retro ijskast, een grote eettafel met comfortabele stoelen waar je makkelijk met 8 personen kan aanschuiven en een enorme deur naar de overdekte veranda.

Er is een flinke loungehoek gecreëerd op het overdekte terras waar je uit de wind lekker kan genieten van de zon. Natuurlijk kan je ook in de tuin heerlijk relaxen op een van de ligstoelen of in de hangstoelen bij het tuinhuis, waar je in alle rust kunt genieten van het gefluit van de vele vogels of het geruis van de zee.

De 4 slaapkamers zijn gezellig en praktisch ingericht. De hoofdslaapkamer heeft een groot steigerhouten tweepersoonsbed met Emma-matras van 200 x 180, volop kastruimte en een badkamer-en-suite met regendouche. Er is nog een slaapkamer die een badkamer-en-suite heeft met regendouche en 2 eenpersoons boxsprings van 200 x 90 die samen een tweepersoonsbed vormen. De derde slaapkamer met 2 eenpersoons boxsprings van 200 x 90 die samen ook een tweepersoonsbed vormen is de ideale ouderkamer voor de ernaast gelegen kinderkamer die een robuust stapelbed heeft met matrassen van 200 x 90. Deze slaapkamer is alleen geschikt voor kinderen of tieners en heeft geen raam naar buiten maar wel een raam naar de salon, dus je kan de kamer wel luchten. Beide slaapkamers delen een badkamer die praktisch is ingericht met een inloopdouche.

De boxsprings hebben eenpersoons dekbedden en bedlinnen en kunnen dus ook als eenpersoonsbedden worden gebruikt ook al staan ze tegen elkaar. Het enige tweepersoonsbed in de hoofdslaapkamer heeft een tweepersoons dekbed en hoeslaken.

Onze luxe vakantievilla van 135 m2 is ideaal voor 2 gezinnen zolang het gezelschap maar uit maximaal 8 personen bestaat (max. 6 volwassenen en 2 kinderen).
Een gezelschap dat uit alleen volwassenen bestaat is ook van harte welkom in onze woning maar dan dienen alle gasten 30+ te zijn en dan kunnen er maximaal 6 personen slapen (de tienerkamer wordt dan afgesloten). Onze vakantiewoning is ideaal voor 3 stellen want dan heeft elk stel een eigen badkamer.

Vanuit de Flierefluiter loop je zo naar het strand waarbij je kan kiezen voor een strandopgang met of zonder strandtenten. In beide gevallen zit je na een paar minuten lopen al met je voeten in het zand en het kilometerslange zandstrand is een rustig familiestrand. Vrijwel direct achter ons huis beginnen ook fietspaden door de duinen waar je heerlijk kan uitwaaien en regelmatig herten of wilde paarden kan spotten. Binnen 5 autominuten ben je op het kitesurfstrand aan de Brouwersdam of op het windsurfstrand aan de Grevelingen en binnen een kwartier rijd je naar de Oosterscheldekering. Volop mogelijkheden dus om het iedereen naar de zin te maken.

Strandbar/restaurant de Haven van Renesse ligt op 500 meter, beachclub Zuid-Zuid-West en restaurant Zeerust liggen op ongeveer 1 km. en het dorp Renesse ligt op 1,5 km. Aan de Brouwersdam heb je de keus uit verschillende trendy en goede strandtenten zoals Perry’s en Natural High.

Er is plaats voor 2 tot 3 auto’s op de oprit waarvan 1 binnen het hek. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Onze tarieven zijn inclusief alle kosten van verwarming, water, elektriciteit, eindschoonmaak en toeristenbelasting. Wij verhuren onze woning ook met bedlinnen en badhanddoeken inclusief in de prijs en de bedden zijn opgemaakt bij aankomst, zodat je direct met een onbezorgde vakantie kan beginnen.
Licentie- of registratienummer: 167665E66934DEE86FA5

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.5 km

0.5 km

Supermarkt 1.5 km

1.5 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Stadscentrum 1.5 km

1.5 km

Bus 2 km

2 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Pal achter de duinen, op loopafstand van het strand en het dorp. Naar het strand is het 5 minuten lopen en in 10 minuten loop je naar het centrum van Renesse. Vrijwel direct achter de Flierefluiter beginnen de fietspaden door de duinen.

Strandbar/restaurant de Haven van Renesse ligt op 500 meter, beachclub Zuid-Zuid-West en restaurant Zeerust liggen op ongeveer 1 km. en het dorp Renesse ligt op 1,5 km.


Recreatiemogelijkheden

Fietsen
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 11:00
Borg: € 500
Aanbetaling: 50 % bij het boeken
Resterend bedrag: 8 weken voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • Annuleringskosten 25% van de huursom als u minstens 60 dagen voor het inchecken annuleert. Annuleringskosten 50% van de huursom als u minstens 45 dagen voor het inchecken annuleert. Annuleringskosten 75% van de huursom als u minstens 30 dagen voor het inchecken annuleert Geen terugbetaling als u minder dan 30 dagen voor het inchecken annuleert.

meer informatie:

Vanwege Corona/Covid-19 zullen wij extra desinfecterende maatregelen nemen bij de eindschoonmaak maar wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele infectie.

Wij verwachten van onze gasten dat zij zich houden aan de maatregelen die zijn uitgevaardigd m.b.t. Corona/Covid-19. Er staan strenge boetes op het niet naleven van deze regels en wij verwachten van iedere gast dat die op de hoogte is van de geldende regels in onze regio. Indien er een boete aan ons als huiseigenaar wordt uitgedeeld omdat bij een controle gasten zich niet aan de regels hebben gehouden zullen wij deze boete verhalen op de hoofdboeker.

Onze annuleringsvoorwaarden hebben wij vanwege Corona/Covid-19 wel versoepeld. Indien een reservering niet door kan gaan omdat Nederland of de Veiligheidsregio Zeeland besluit dat er geen verhuur meer kan plaatsvinden in de door u geboekte periode, zullen wij de (aan)betaling of eventueel niet genoten verblijfsdagen volledig retourneren.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 23-02-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Dhr. H. Doeser

Dhr. H. Doeser

Wij, Hans & Aurea (de flierefluiters), komen uit Nederland en Spanje. We houden van het goede leven en hebben over de halve wereld gereisd. Dat zie je terug in de inrichting van onze vakantiewoning, die we graag aan jullie presenteren.


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 359263

Laatst bijgewerkt: 23.02.2024

Advertentie online sinds: 2 Jaren, 9 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/359263.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven