Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Petzold Witzin

Mecklenburg - Sternberg Merengebied

Max.  2   gasten
24m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 2  gasten
24m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

11 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 2 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

11 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 2 Jaren online



Beschrijving

Wij heten u van harte welkom in ons Scandinavische vakantiehuis.
Het is een houten huis van 24 m², dat op ons terrein staat achter onze moestuin, omringd door dennenbomen. Het weidse uitzicht op het zuiden door de grote terrasdeur brengt veel rust. Een terras nodigt u uit om te ontbijten in de ochtendzon
Het is een niet-rokers huis, huisdieren zijn niet toegestaan. Helaas niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn vanwege de verhoogde ingang en de slaapzolder.
Het huis zelf bestaat uit een woonkamer met een gezellige hoekbank en een eethoek. De Smart TV en Wi-Fi zijn een brug voor regenachtige dagen. De kleine kitchenette heeft 2 kookplaten, een gootsteen en een koelkast met vriesvak. Koffiezetapparaat, broodrooster, waterkoker en voldoende servies nodigen uit tot het bereiden van kleine maaltijden. De slaapzolder is bereikbaar via een gemakkelijk toegankelijke trap. Het heeft goede matrassen, voldoende licht en een klein raam met hor voor ventilatie. De matrassen kunnen ook anders worden opgeborgen dan op de foto's. Het uitzicht van bovenaf over de fruitbomen en verder naar het veld en de weide is fantastisch. Via een klein halletje komt u in de kleine badkamer met douchecabine en toilet. Het hele huis heeft elektrische verwarming. Een aparte parkeerplaats voor gasten is beschikbaar.
Er zijn 2 restaurants in het dorp. Er zijn voldoende zwemmogelijkheden in de nabije en verdere omgeving. Er zijn veel mogelijkheden voor wandel- en fietstochten. Verken de omliggende dorpen met hun oude kerken, interessante historische gebouwen en ambachtslieden van verschillende genres.
Een aanrader voor een kort uitstapje is Sternberg met zijn stadsmuur, kerk, binnenstad en het Sternbergmeer met bootverhuur. Of huur een kano en maak een tocht over de Mildenitz en de Warnow door het Warnow-doorbraakdal; een heel mooie ervaring. De Slavische, oorspronkelijk gereconstrueerde kasteelmuur in Groß Raden, inclusief museum, is een niet te missen bestemming, evenals de kamelenboerderij in Sternberger Burg.
Als u een dagtocht wilt maken: Güstrow, de deelstaathoofdstad Schwerin en de Hanzesteden Wismar en Rostock zijn gemakkelijk te bereiken in 30 tot 60 minuten. Güstrow is de Barlachstad met verschillende musea en het Drijven in de Dom. Een Renaissance kasteel, het natuur- en milieupark, de Inselsee en een leuk zwembad nodigen uit tot een bezoek. Ook het kasteel, de oude stad, het binnen- en buitenmeer met passagiersboten, de dierentuin en diverse musea in Schwerin zijn een bezoek waard. Wismar en Rostock, de poorten naar de wereld, liggen aan de Oostzee. Daar valt niet veel meer over te zeggen; puur zwemplezier op het witte strand, havenrondvaarten, slenteren over de boulevard, ijs eten en de stadjes verkennen, het is gewoon leuk.
Als u gewoon wilt ontspannen in het huisje, zijn er enkele spelletjes beschikbaar. Er is een tafel en stoelen voor het terras. Als u wilt barbecueën, stellen wij graag onze houtskoolbarbecue ter beschikking. In de tuin kun je meestal wat biologische kruiden oogsten om je maaltijd te verfijnen. In de hoogzomer zijn er soms een paar courgettes over.
De gastheren helpen of adviseren graag op verzoek. We vinden een oplossing voor veel dingen.
Welkom bij ons!

Slaapplaats

Slaapkamers
Eenpersoonsbed
Eenpersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
niet geschikt voor kinderen niet geschikt voor kinderen
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 60 km

60 km

Meer 1 km

1 km

Supermarkt 7 km

7 km

Restaurant 0.4 km

0.4 km

Stadscentrum 0.5 km

0.5 km

Bus 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 36 km Laage

36 km

Station 20 km Güstrow/Bützow

20 km

Snelweg-afrit 30 km Schwerin-Nord

30 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Witzin ligt aan de B104 tussen Güstrow en Sternberg. Het huis van de verhuurder ligt direct aan de B104, het vakantiehuisje ligt 50 m verder naar achteren midden in de rustige tuin. De beste manier om er te komen is met de auto.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Inline skaten
Kanoën
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Surfen
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 1 week voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 4 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 4 dagen voor de check-in aangevraagd is, wordt 50% van het boekingsbedrag minus de prijs voor de eerste nacht en de annuleringskosten teruggestort.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 22-04-2024


10 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.9 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
4.9 Service
4.5 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Maart 2024

Marina R. uit Liebenwalde

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Toller Kurzurlaub: Geweldige korte vakantie.

Het huisje is zeer schoon en netjes en voorzien van alles wat je nodig hebt. De slaapgelegenheid heeft ons aangenaam verrast. We hadden wat twijfels om naar boven te gaan, aangezien we ouder dan 60 zijn. Alles is goed doordacht, gewoon geweldig. De verhuurders zijn erg aardig, vriendelijk en attent.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Cultuur en bezienswaardigheden

Juli 2023

Sabine D. uit Wulften(Harz)

4,4
4 5 4 4 5
Toon Duits

Heel hartelijk..

We werden heel aardig en hartelijk ontvangen. Het kleine, maar zeer liefdevol ingerichte huis biedt alles wat je nodig hebt. Een echt klein idyllisch plekje. Het dorp Witzin ligt mooi tussen veel bezienswaardigheden, maar ver weg van de drukte. Schwerin, Sternberg en Güstrow zijn niet ver weg. Ook dagtochten naar Rostock, Wismar, Kühlungsborn, etc. zijn mogelijk zonder al te lange autoritten. Het was gewoon geweldig. We komen graag weer terug.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Cultuur en bezienswaardigheden

Juli 2023

Thomas K. uit Erftstadt

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Gezellig vakantiehuisje

We hadden mooie dagen bij Ulf en Dörte. Twee lieve, openhartige mensen. We werden ontvangen met een kleurrijk zelf geplukt boeket bloemen op de tuintafel. Het vakantiehuis is ingericht in Noorse stijl met oog voor detail. (Alles is schoon) De tuin is prachtig en groot. We bedanken jullie voor jullie gastvrijheid! Thomas en Sarah.

Juli 2023

Mario G. uit Teltow

4,8
5 5 5 4 5
Toon Duits

Zeer aangenaam, gezellig hostel.

Het vriendelijke, hartelijke tegemoetkomen beviel ons erg. De zeer verzorgde accommodatie was gezellig en van alle gemakken voorzien. Zelfs een broodrooster hebben we niet gemist. Koelkast en kookplaat waren aanwezig. Gezellig en rustig voor ontspanning. Je kon in de tuin zitten en ontbijten, zeer aan te bevelen!

Aanbevolen voor: Romantische vakantie

Juni 2023

Katrin S. uit Leipzig

5,0
5 5 5 5 5

Vielen Dank für die schöne Unterkunft

Hier hat alles gepasst!

Aanbevolen voor: Single-vakantie

Juli 2022

Gabriela G. uit Römhild

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

VAKANTIE

Een zeer mooi onderhouden vakantiehuis in de groene tuin van de familie Petzold. Bij de inrichting en uitrusting van het huis werd op vele details gelet. We hielden vooral van het mooie boeket bloemen op onze tuintafel als welkom. We voelden ons erg op ons gemak en hebben erg genoten van onze fietsvakantie
Een heel aardige familie die veel geeft om het welzijn van hun gasten.

Juli 2022

Matthias K. uit Bremen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

vakantie

Leuk blokhutje, erg schoon en liefdevol ingericht.
Je hebt je eigen ruimte met terras en uitzicht op de tuin en het veld.
Bij familie Petzold voel je je meteen op je gemak, ze zijn allebei super aardig en hebben altijd een tip voor een uitstapje.
We hebben ons erg op ons gemak gevoeld en zouden graag weer terugkomen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Cultuur en bezienswaardigheden

September 2021

Susanne F. uit Landsberg

4,8
5 5 5 4 5

Schönes kleines Häuschen

Wir haben uns sehr wohl bei der Familie Petzold gefühlt. Das Haus wurde sehr liebevoll eingerichtet und uns hat es an nichts gefehlt. Wir kommen gerne wieder.

September 2021

Ralf T. uit Schwerin

4,8
5 5 5 4 5

Kurzurlaub mit Ruhe

Ein schöner Kurzurlaub in ruhiger Lage mit geschmackvoll eingerichtetem Ferienhaus. Wir habe uns sehr wohl gefühlt und erholt. Die Vermieter waren sehr freundlich und hilfsbereit. Wir können die Unterkunft sehr gern weiterempfehlen ...

Aanbevolen voor: Senioren, Cultuur en bezienswaardigheden

Juli 2021

Elke & Michael K. uit Gummersbach

4,8
5 5 5 4 5

Schöner als wir uns vorgestellt haben ?

Wir haben uns sehr wohl gefühlt in diesem Ferienhaus und bedanken uns herzlich bei unseren Vermietern Dörte und Ulf Petzold, die sehr freundlich, zuvorkommend und hilfsbereit waren.
Die Einrichtung des netten kleinen Ferienhauses ist sehr gut durchdacht, so dass es innen größer wirkte, als wir uns das vorgestellt haben.
Mit den Matratzen haben wir oft in Hotels oder FeWos schlechte Erfahrungen gemacht. Hier stimmt die Beschreibung. Die Matratzen sind sehr gut.
Die beste kleine FeWo, die wir kennen!

Das Restaurant ca. 100 m entfernt (Freigeist) können wir nicht empfehlen. Man kann dort ganz nett am Abend hinter dem Haus sitzen, aber unser Essen war hinsichtlich Menge und Qualität teuer und die Bedienung unaufmerksam.


Contactpersoon

Mevr. D. Petzold

Mevr. D. Petzold

Wij zijn een natuurliefhebbend stel dat graag wandelt en wonen op een perceel van 1800 m² met een zelfvoorzienende tuin direct aan de B 104. Het houten huisje ligt echter verder weg, zodat het lawaai van de weg geen groot probleem is. Aangezien onze 4 kinderen zijn verhuisd en ik (Dörte) sinds juli klaar ben met mijn baan als verpleegster, willen we ons paradijsje met anderen delen. Mijn man Ulf (timmerman) is sinds 2 jaar met pensioen Naast ons paradijselijke huis in Mecklenburg zijn we ook dol op Noorwegen en hebben we er met onze kinderen vele kampeervakanties doorgebracht, vandaar de foto. Ondertussen hebben we ook de taal geleerd. Een van onze kinderen woont er nu en heeft de herinrichting van het vakantiehuis overgenomen. Afgelopen winter hebben we het woongedeelte en de keuken opnieuw geschilderd met kleuren uit Noorwegen en het woongedeelte opnieuw ingericht. Met Kerstmis, omdat ons huis overvol was met kinderen en kleinkinderen, verbleven we er zelf en voelden ons zeer comfortabel. We houden ervan gasten te ontvangen en nieuwe mensen te ontmoeten Onze gasten beslissen hoeveel contact ze willen Een warm welkom!


meer informatie

Objectnummer: 359755

Laatst bijgewerkt: 03.04.2024

Advertentie online sinds: 2 Jaren, 9 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/359755.htm


«Vakantiehuis Petzold Witzin» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 10 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven