Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

LeuksteHuisEgmond

Egmond aan den Hoef

Max.  5   gasten
60m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 5  gasten
60m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

12 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 2 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 30 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

12 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 2 Jaren online



Beschrijving

Vakantiehuis met uniek buitenverblijf in de tuin met loungeset. Grote omheinde afgesloten tuin met veel privacy.In de woonkamer een apart gedeelte met grote eettafel en comfortabele stoelen. De woning is gelegen op een klein en rustig particulier park in Egmond aan den Hoef aan de duinrand.Slechts 3 km van het strand van Egmond aan zee. SMART TV met uitgebreid zenderpakket en NETFLIX. Snelle gratis wifi aanwezig. Handdoekenpakket en opgemaakte bedden voor iedere gast ZONDER bijkomende kosten. Gastvrouw ontvangt u persoonlijk en geeft uitleg over de woning, tevens is zij het aanspreekpunt tijdens uw vakantie bij problemen of andere belangrijke zaken. Indien gewenst is contactloos verblijf mogelijk via een sleutelkastje.

Het strand van Egmond met restaurants en winkels ligt op slechts 3 km afstand( 10 minuten met de fiets)Grote supermarkt op 700 m welke zeven dagen per week van 8 uur tot 22 uur geopend is.
De centrale ligging maakt het huis een uitstekend uitgangspunt voor het verkennen van grote steden als Alkmaar, Haarlem en Hoorn.

Keuken met compleet en uitgebreide inventaris en vaatwasmachine( vaatwastabletten aanwezig) tevens een koelkast, aparte vrieskast, combimagnetron, nespresso koffiemachine, melkopschuimer ,tosti ijzer, wasmachine en droger aanwezig. Nieuwe badkamer met douche, wastafelmeubel en toilet, In de tuin staat een grote eettafel met 5 verstelbare stoelen( inclusief kussens), 2 ligbedden( inclusief kussens)

Beneden is de eerste slaapkamer met een 1 persoonsbed( 90 x 200)met elektrisch verstelbare bodem(op aanvraag is er een campingbed en kinderstoel gratis beschikbaar)

De trap leidt u naar de eerste etage met vide. Daar vindt u de 2de kamer met een 2 persoons boxspring(1.40 x 200), aan de andere kant van de vide is de 3de slaapkamer met 2 x een 1 persoonsbed(90 x 200) eveneens beide met elektrisch verstelbare bodem.

In de tuin is een schuur waar uw fietsen droog en veilig kunnen staan. Twee damesfietsen zijn tijdens uw verblijf GRATIS te gebruiken. Gebruik van de barbecue in de tuin is toegestaan.

Bij de schuifpui is een terras(met zonnescherm) en tafel met verstelbare stoelen. In de tuin staan ook twee ligbedden(inclusief kussens).Verder is er een vijver en grasveld in de tuin en een uniek buitenverblijf met een schuifpui. Het buitenverblijf heeft een loungeset en tv. Hier kunt u op koele dagen of bij winteravond heerlijk zitten.

Gratis gebruik van wifi. Smart tv in de woonkamer met veel zenders en Netflix. Tv in het buitenverblijf heeft een chromecast zodat u vanaf uw smartphone of tablet kan streamen op de tv.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed (140x200 cm)
Slaapkamers 3
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Eenpersoonsbed (90x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 3 km

3 km

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 1 km

1 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Bus 1 km

1 km

Luchthaven 50 km Schiphol

50 km

Station 9 km Alkmaar

9 km

Snelweg-afrit 11 km A9 Alkmaar

11 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het huis ligt op een klein particulier park op slechts 3 km afstand( 10 minuten met de fiets)van het strand en zee van Egmond. Vlakbij het mooiste duinengebied van Nederland, waar u kan wandelen en fietsen. In het huis ligt een informatiemap met alles wat er te doen is in de omgeving. In dit natuurgebied treft u nog de Schotse Hooglander en Konikpaardjes in de vrije natuur aan. Het huis is een uitstekend uitgangspunt om de steden Amsterdam, Haarlem, Hoorn en Alkmaar te bezoeken. U kunt gratis bij het huis parkeren met 2 aut0's op eigen terrein.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Tennis
Wandelen
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:30
Borg: € 150
Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: 8 weken voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 30 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Het Leukste Huis Egmond wordt voor minimaal 3 nachten per periode verhuurd. Incheckdagen zijn bijna alle dagen van de week in overleg mogelijk. De huurprijs is voor maximaal 5 personen. Bedden zijn opgemaakt. Per persoon is een handdoeken pakket aanwezig( 1 grote, 2 kleine handdoeken en 1 washand) De huurprijzen zijn exclusief verplichte bijkomende kosten. De verplichte bijkomende kosten zijn; - Kosten eindschoonmaak verplicht (€60,- ) - Wij vragen een borgsom van €150,00 voor de vakantiewoning.Na het verlaten van de woning en controle door ons krijgt u binnen 3 werkdagen de borgsom op uw rekening teruggestort als alles in orde is. - Toeristenbelasting (1,90 euro p.p.p.n.) Geen verder bijkomende kosten. Doorberekening: De voormelde bijkomende kosten zullen na boeking/reservering middels antwoord op uw boeking aan u worden doorberekend. Hou er bij boeking/reservering rekening mee dat deze kosten nog bij uw boeking/reservering komen. Graag ontvangen wij uw adresgegevens na boeking/reservering.
  • Een aanvraag voor reservering van de vakantiewoningen geschiedt via het sturen van een bericht via deze site. Wij bevestigen uw reservering binnen 48 uur per e-mail. Hierna ontvangt u van ons een factuur. Wij vragen u om 25 % van de totale huursom binnen 14 dagen na de factuurdatum aan ons over te maken. De andere 75% dient u 2 maanden voor de aankomstdatum aan ons te hebben voldaan.Wij behouden ons het recht voor om uw reservering te annuleren indien u zich niet houdt aan genoemde betalingstermijn(en). In geval van annulering onzerzijds worden eventueel al betaalde gelden gerestitueerd. Indien de aankomstdatum korter is dan 2 maanden bij boeking dient het gehele bedrag binnen 14 dagen te worden voldaan. Het is NIET toegestaan uw electrische auto,middels een kabel/verlengsnoer via ons electrciteitsnet van het huis, op te laden. Dit in verband met brandgevaar en de hoge kosten die aan het laden verbonden zijn.

meer informatie:

De bedden zijn opgemaakt, voor iedere gast een handdoekenpakket aanwezig en een keukenlinnenset ZONDER bijkomende kosten.
In de keuken staat een Nespressomachine , melkopschuimer en waterkoker. Vaatwasmachine ( vaatwastabletten aanwezig), U kunt de wasmachine en de droger GRATIS gebruiken. Een hond in overleg toegestaan mits eigen hondenmand mee(hond mag niet op de bedden en bank in woonkamer)
We hebben een map liggen met allemaal informatie over restaurants en bezienswaardigheden in de omgeving. Via whatsapp sturen wij graag specifieke informatie tijdens hun verblijf waar interesse voor is.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 30-03-2024


12 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.9 Ligging
4.9 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

September 2023

Fettje D. uit Vakantie woning

5,0
5 5 5 5 5

Mijn verblijf

Het ontbreekt echt aan niets in deze fijne vakantiewoning. Altijd fijn om hier weer te zijn.
Met de verhuurder kun je altijd contact opnemen. Ze zijn super aardig.
Prima locatie vlak bij strand. Ik kom zeker heel graag weer eens terug.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

September 2023

Juria H. uit De Kwakel

5,0
5 5 5 5 5

Prima huisje

Alles wat nodig is, is aanwezig. Fietsen erbij is ook heel fijn!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2023

Nico S. uit Stuttgart

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Geweldige vakantie in een mooi vakantiehuis

Hier is een mooi uitgerust en goed verdeeld vakantiehuis voor een eerlijke prijs. Het vakantiehuis is perfect gelegen in een zeer rustige omgeving en met de fiets ben je in 10 minuten bij een zeer mooi en uitgestrekt strand. De tuin met het tuinhuisje en de vijver is erg mooi. Schuin tegenover het huis is een klein voetbalveld of een speelweide. In de buurt kun je verse groenten, eieren en jam kopen, anders is de dichtstbijzijnde supermarkt op 5 minuten rijden met de auto. We waren daar met onze twee kinderen voor drie weken en hebben elke dag erg genoten en zullen terugkomen. Het contact met de verhuurders is erg vriendelijk, snel en ongecompliceerd. Alles bij elkaar zeker voor ons een zeer goede beoordeling!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Juli 2023

Kirsten N. uit Solingen

4,8
5 5 5 4 5

Sehr süßes Haus in schöner Lage

Wir hatten eine tolle Woche hier...
Es wurde an alles gedacht und mit viel Liebe zum Detail eingerichtet und gepflegt.
Sehr nette Gastgeber und ein schönes, sauberes Haus in einer tollen Umgebung.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Mei 2023

Gisela H. uit Dortmund

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Puur ontspanning

Zeer gezellig huis, liefdevol ingericht. Goed uitgangspunt voor mooie fietstochten. Volledige ontspanning en rust, het is erg stil. Alles is aanwezig in het huis en er is veel ruimte. Echter, de bovenste verdieping is een beetje moeilijk voor grote mensen, omdat het plafond laag is, of er balken in de weg zijn.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Oktober 2022

Marielle V. uit Hoorn

5,0
5 5 5 5 5

Fijne vakantie!

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad in het leukstehuisegmond! We waren van alle gemakken voorzien. fijn dat er een wasmachine staat zodat je je was ook in het huisje kan doen. Je bent zo op het strand waar je kan uitwaaien. 

Juni 2022

Yannick V. uit Zwaag

5,0
5 5 5 5 5

Heerlijk rustig plekje

Het vakantiehuisje ligt op een rustig gelegen plek. Het huis zag er tip top uit. Alles zag er goed verzorgd uit. In de avond was het heerlijk om met een wijntje in het tuinhuisje te zitten.
In de omgeving waren we met de fietsen zo bij de winkels, het strand en in de duinen om te wandelen.
We waren blij dat er haardblokken voor ons klaar lagen dat in de avond toch wat extra sfeer gaf.
Al en al een prima vakantie gehad en heb er niks op aan te merken.
De eigenaren waren erg vriendelijk en ontvingen ons goed toen we aankwamen.

Aanbevolen voor: Strandvakantie

Mei 2022

Ilja S. uit Amsterdam

5,0
5 5 5 5 5

Meivakantie weekend

Betreden van dit huisje voelt als binnenkomen in een gespreid bed. Het ontbreekt je aan niks.

Sfeervol opgemaakte bedden, een royaal handdoekenpakket, de basisartikelen voor de keuken zijn aanwezig.

De omgeving is rustig en was dit weekend nog net omgeven met kleurrijke tulpenvelden.

Het huisje is nabij het strand te bereiken via een mooie wandeling langs het uitkijkpunt door de duinen

Kortom: een echte aanrader!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

April 2022

Christine D. uit Almelo

5,0
5 5 5 5 5

Fantastische plek vlakbij duinen en zee

Heerlijk verblijf gehad in het huis. Aan echt alles is gedacht, voldoende servies en keuken met genoeg pannen. Open haard voor in de avond om lekker te branden. Netflix aanwezig zodat de kinderen lekker hun serie konden kijken. Tuin ligt vrij met een overkapping waar we in de ochtend d koffie konden drinken. Fietsen in de omgeving dichtbij de duinen. Je fiets zo naar het strand en de leuke winkels in Egmond. Kortom een aanrader

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Maart 2022

Jannie J. uit Oosterwolde

4,8
5 5 5 5 4

Sehr schöne Ferienwohnung auf ausgezeigte platz.

Schöner Platz, sehr freundlichen Empfang.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Januari 1970

Elise V. uit Hoorn

5,0
5 5 5 5 5

Heerlijk huis

Wat een ontzettend fijn huis met fijne inrichting en sfeer.  Van alle gemakken voorzien. Opgemaakte bedden bij aankomst. Aan alle basis zaken is gedacht. Eerst even een koffie doen na aankomst ?  Ook hier is aan gedacht. De koffie ligt klaar, net als veel andere basiszaken als bakolie, kruiden, wasmiddel, vaatwastabletten je kan het zo gek niet bedenken of het is aanwezig.     Heerlijke tuin met overkapping waar je tot in de late uurtjes van buiten kunt genieten.. Kortom een fantastisch huis in een prachtige omgeving.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Januari 1970

Barry V. uit Nederland

5,0
5 5 5 5 5

Aanrader voor iedereen!

In 1 woord beschreven; GE-WEL-DIG!

Wat een prachtige woning en locatie is dit. Op minuten van de duinen en heerlijk de rust kunnen pakken tijdens onze vakantie.

Naast natuur ben je ook heel snel in Alkmaar waar alle gewenste winkels zijn te vinden.

Het huis is zelf heel modern en vooral de tuin is echt top! Overal is wel aan gedacht en daarom is dit voor ons dus zeker een aanrader aan vrienden en familie. We hebben genoten!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Familie E. Bouwland

Familie E. Bouwland

Wij zijn Bart en Els Bouwland. Sinds 1987 is het huis eigendom van Bart geweest, het jaar dat het huis is gebouwd. 30 jaar lang heeft Bart hier met veel plezier gewoond. Wij wonen in Blokker( vlakbij Hoorn). Het huis in Egmond is zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant rigoureus verbouwd. Zo creëren wij het Leukste Huis van Egmond. Het huis ligt slechts 3 km van het strand van Egmond aan Zee en tegen de duinrand aan. In een heerlijke rustige omgeving met een omsloten tuin biedt het huis veel privacy. Een plek om te genieten van het mooiste duinengebied van Nederland!


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 362000

Laatst bijgewerkt: 29.03.2024

Advertentie online sinds: 2 Jaren, 8 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/362000.htm


«LeuksteHuisEgmond» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 12 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 30 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven