Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten
Max.  8   gasten
120m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 8  gasten
120m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

19 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 2 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

19 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 2 Jaren online



Beschrijving

Wij bieden onze onlangs verworven 'Casa Conigli' te huur aan. 30 minuten rijden van Elmas/Cagliari luchthaven, is ons huis gelegen in een gated community met prachtig uitzicht op de hele Golf van Cagliari. Het huis heeft lichte en grote kamers, is modern ingericht en heeft een volledig uitgeruste keuken, twee badkamers en vier slaapkamers (waarvan twee met een stapelbed).

Het huis heeft een tuin en terrassen aan drie kanten. Het absolute hoogtepunt is natuurlijk het privé overloopzwembad (4x8m), van waaruit u ook uitzicht heeft op zee. Het huis ligt op het westen, zodat u bijna elke avond kunt genieten van prachtige zonsondergangen.

Het huis is zo gelegen dat restaurants, winkelmogelijkheden en stranden in een paar minuten met de auto te bereiken zijn. Cagliari of de oostkust zijn ook in een half uur te bereiken.
Licentie- of registratienummer: www.iun-ras.eu/Q5040

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Surfen
Duiken
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 300
Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

De gastheer heeft geen annuleringsbeleid verstrekt.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 24-04-2024


9 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,8 van 5
4.8 Inrichting
4.4 Prijs / kwaliteit
4.7 Service
4.8 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

November 2023

Bettina H. uit Berlin

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Top

Ook in november nog een droom! Wie enorme zwermen vogels en een absoluut rustig Sardinië wil ervaren, zit dan helemaal goed! Natuurlijk heb je een auto nodig. Maar zonder kun je toch niet op Sardinië. En het mooie van dit huis is dat er het hele jaar door mensen in de buurt wonen en daarom zijn de restaurants en winkels altijd open. En op zonnige dagen kun je ook nog gebruik maken van het zwembad!!!!!!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2023

A. S. uit Borchen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

in de bergen.

Prachtig vakantiehuis met uitzicht over de Golf van Cagliari. Nog mooier dan op de foto's!! We voelden ons zeer op ons gemak. Het appartement laat niets te wensen over en je vindt echt alles wat je nodig hebt voor een fijne vakantie! Het zwembad is geweldig en heerlijk groot. Er zijn veel mooie plekjes om te verblijven, zowel in de zon als in de schaduw. De bedden zijn zeer comfortabel en er is voldoende ruimte en opbergruimte. Het huis is zeer schoon en de verhuurders zijn uiterst aardig. Ze staan klaar om te helpen als dat nodig is. Bovendien ontvang je voor aankomst een e-mail met zeer nuttige tips en aanbevelingen. Je moet zeker de omgeving verkennen met een auto vanaf daar. In de omgeving van het vakantiehuis zijn veel mooie stranden met helder water. Voor degenen die niet willen koken (wat wel mogelijk zou zijn, omdat de keuken perfect is uitgerust), zijn er heerlijke restaurants in de buurt. Het huis bevindt zich in een residentieel complex met een poort, zodat het niet toegankelijk is voor mensen die er niet wonen. Er is parkeergelegenheid bij het huis. We waren met twee auto's op pad en hadden nooit problemen. We bevelen de accommodatie van harte aan en zullen zeker nog eens terugkomen!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2022

Marianne D. uit Belgique

4,8
4 5 5 5 5

Très belle maison avec vue splendide sur la mer

Très bons contacts avec le locataire

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen

Januari 2022

C. D. uit Brisbane

4,8
5 5 5 4 5
Toon Duits

Uitstekend vakantiehuis

Uitstekend vakantiehuis, rustig gelegen met geweldig uitzicht op zee!!! Accommodatie was super schoon en communicatie met hosts zeer behulpzaam. Korte rit naar de dichtstbijzijnde winkels en restaurants. Ook aanbevolen voor
Ook aan te bevelen voor langdurig verblijf!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Oktober 2021

Ute J. uit Mannheim

4,8
5 4.5 5 4.5 5
Toon Duits

We komen terug!

In oktober 21 verbleven wij hier met zeven personen (met 3 kinderen). Het uitzicht is gigantisch en zelfs in oktober was het (onverwarmde) zwembad op de meeste dagen volledig aangenaam (rond 25 graden). Het water is kristalhelder en onze jongste kon in het randbad haar eerste kennismaking met water maken.
De verhuurders waren altijd beschikbaar voor vragen en tips (hartelijk dank!!) en de schoonmaakster (spreekt alleen Italiaans, maar erg vriendelijk) ruimde tegen een kleine vergoeding op de helft van de tijd op. We hebben direct geboekt voor volgend jaar en kijken nu al uit naar dit super praktische huis :)

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

September 2021

Neele J. uit Langwedel

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Super mooie accommodatie

Wij waren er in september en vonden de locatie absoluut ontspannen en rustig. Omdat de accommodatie in een berg ligt, is een auto in onze ogen een must. Vooral als je met kinderen reist, zoals wij deden. Bij aankomst was het huis zeer goed schoongemaakt en ook het zwembad was tijdens ons verblijf schoongemaakt. Over het algemeen zijn het huis en de inrichting in topconditie. De gastheer was altijd zeer behulpzaam en beschikbaar voor elk verzoek, zoals informatie over excursies
De haan, die in een van de recensies wordt genoemd, stoorde ons helemaal niet, onze kinderen genoten er eerder van
Het uitzicht is gewoonweg prachtig en de zonsondergang echt indrukwekkend!
Als u een ontspannende vakantie wilt en geen zin hebt in een typisch toeristenoord, dan is dit de plek voor u. De hoofdstad Cagliari is ook goed bereikbaar met de auto, voor het geval u wat drukte wilt
Veel geweldige en gevarieerde stranden zijn gemakkelijk te bereiken met de auto!
We bevelen het huis en de eigenaren graag aan :-)

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

September 2021

Jochen K. uit Eisenberg

3,7
4.5 1.5 3 4.5 5

Schönes, neues Haus... aber

Anfang bis Mitte September hatten wir dieses Haus für 14 Tage gemietet.
Es handelt sich um eine Doppelhaushälfte. Das Haus liegt außerhalb Quartu Sant Elena an einem bebauten Steilhang. (gibt es auf Sardinien ja öfter). Das weitläufige Areal ist durch ein elektronisch gesteuertes Tor zufahrt geschützt. In dem Areal befinden sich gefühlt mindestens so viele unvollendete Häuser, wie fertiggestellte. Vom Tor bis zum Haus ist es ca. 1,5 km. Das ist insofern wichtig, da auch hier der Parkplatz für ein evtl vorhandenes 2. Kfz liegt. Der eigentlich für das Haus reservierte Parkplatz ist ca 150 m unterhalb vom Haus entfernt. Eigentlich reserviert hieß in unserem Fall, leider belegt. Haben wir nach 3 Tagen selbst geregelt. Das Haus selbst ist in einem top Zustand, neu möbliert und stylisch eingerichtet. Weiß dominiert als Farbe. Auch für die Sitzmöbel. Es hat ein ausgestattetes Bad und eine separate Toilette mit Handwaschbecken. Der Pool ist groß und insofern privat, als er für die Nutzung explizit zur Verfügung steht. Privat aber nicht im Sinne von intim/Sichtschutz. Der Poolboy kommt immer Samstags und kümmert sich um Sauberkeit und neue Chlortabletten. Der Vermieter ist sehr nett und freundlich und jederzeit erreichbar. Er ist stets bemüht auftretende Probleme/Themen möglichst zeitnah zu lösen. Die bei Ankunft fehlenden Handtücher wurden am nächsten Tag gebracht. Nach ca. 1 Woche wurde der stellenweise 30 cm hohe Rasen gemäht. Der, die Aussicht auf die Bucht erheblich behindernde Busch, wurde nach unserer Abreise auch geschnitten. In Sicht- vor allem aber Hörweite befindet sich die, besonders am Wochenende viel befahrene SP 17 zur Costa del Rei.
Fazit: schickes Haus, Preis/Leistungsverhältnis paßt aber u.E. nicht. Erst Recht nicht bei mehr als 4 Personen. Gerne wieder nach Sardinien, nicht aber hier hin. (Musste Bewe.kürzen, mehr geht nicht.)

Aanbevolen voor: Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2021

Ulrike T. uit Peine

4,7
4.5 4.5 4.5 5 5
Toon Duits

Klasse huis

We verbleven eind augustus een week in dit geweldige huis:
Het uitzicht is briljant! Vanuit het zwembad kijk je uit over de hele baai. Het was ook erg rustig en we hadden veel privacy. De tuin is omheind. Goed voor de kinderen om te spelen!
Het huis is goed gelegen: we gingen 's avonds naar Villasimius of naar de Costa Rei voor een strandwandeling.
Zeer aangenaam was: het terras bij het huis is overdekt en er is altijd wel ergens schaduw. Dus we konden ook zonnenpauzes nemen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Augustus 2021

Marcus W. uit Wuppertal

4,9
5 4.5 5 5 5
Toon Engels

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Familie D. Niemann

Familie D. Niemann

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 362036

Laatst bijgewerkt: 24.04.2024

Advertentie online sinds: 2 Jaren, 8 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/362036.htm


«Casa Conigli» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 9 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven